Адаптери за PLC

mejor-adaptador-PLC-e1506509374590

Технологията PLC е иновативен начин за споделяне на сигнала в интернет, но понякога някои марки не разполагат с необходимите параметри, за да ни предложат продукти с висока производителност. Той функционира като алтернатива на Wi-Fi, но се налага, когато тези мрежи, създадени от определени компании, не надхвърлят очакванията.

Например някои от тях не могат да споделят сигнал на разстояние от четири или пет метра, което води до ниски мегабитови скорости при сърфиране в интернет. Веднъж си купих устройство, което не можеше да споделя дори 200 MB, което беше срамно.

Да не говорим за устройствата, които трябва да се конфигурират често, тъй като не могат да запазят първоначалните си настройки. Откакто открих най-добрия адаптер PLC, всички тези кошмари свършиха, а най-хубавото е, че го получих на наистина достъпна и икономична цена и много по-евтино от други продукти с лошо качество.

Най-добри PLC адаптери

Кой е най-добрият PLC адаптер?

Най-добрият продукт несъмнено ще бъде този, който осигурява най-много възможности за свързване на

mejor-adaptador-PLC-e1506509374590

по-ниска цена, особено тези, които могат да изпращат най-много информация по мрежите на електропреносната мрежа. Също така търсете такъв, който има пропускателна способност, близка до гигабитовата.

Важно е да има интерфейс, който да работи с надеждни операционни системи като Windows или Mac OS. В някои от тях е интегриран и център за приложения, който ви позволява да добавяте и/или премахвате функции към машината. Не забравяйте функциите за сигурност и филтриране, които ви позволяват да имате пълен контрол върху домашната мрежа.

USB портът също може да бъде допълнителна функция, която ще ви позволи да свържете твърд диск и принтер. Освен това не си мислете, че колкото по-скъпо е устройството, толкова по-добро е качеството - в тази област няма пряко пропорционална зависимост. Въпреки това в нашия списък за сравнение има някои опции от висок клас.

Ето и от най-добрите адаптери за PLC:

1. TP-Link AV500 TL-PA4010P KIT

500 MBP/S Power Line

41Ko23ZIlmL

КУПИ СЕГА

Тази препоръчана марка, призната от години в областта на свързаността и мрежите, ни предлага модел, съвместим със стандарта HomePlug AV2, с много висока скорост на трансфер на информация на нива до 500 MBP/s. Проектиран е от високоскоростни материали за продължителна издръжливост и употреба.

Инсталирайте и използвайте; не са ви необходими никакви технически познания, за да използвате това оборудване, забравете за допълнителните конфигурации. Чрез собствената си електрическа инсталация можете да използвате устройството си, без да се налага да купувате нови отделни кабели. Вграденият контакт ще избегне обичайното разхищение на контакти.

Що се отнася до сигурността, това устройство има 128-битово AES криптиране. Истинско бижу.

2. Devolo dLAN 500 WiFi

Изключително изгодна алтернатива

411iMO2Nj+L

КУПИ СЕГА

Този очарователен модел има скорост на предаване и приемане на данни до 500Mbps. Той има вграден кабел за мрежова връзка Fast Ethernet, който позволява свързването на друго устройство директно към адаптера, независимо дали става въпрос за Smart TV, игрова конзола, твърд диск или принтер.

Не правете допълнителни конфигурации; благодарение на допълнителната технология, включена в този терминал Wi-Fi Move, можете лесно да разширите безжичната си мрежа. Той е универсално съвместим с продуктова линия от 200 до 500 Mbps. Ще получите подходящ и оптимален кабелен интернет на всичките си преносими устройства. Работи отлично в трифазни домакинства.

Криптирането на транзакцията с данни е автоматично и се активира срещу неоторизиран достъп (AES) с натискането на един бутон.

3. Мрежов адаптер Tenda P200

Основен, но оптимален

31-YScSL0BL

КУПИ СЕГА

Ако се нуждаете само от устройство, което е в състояние ефективно да изпраща връзка, това оборудване ще ви изненада, тъй като има порт, който изпраща информация от 10 до 100 мегабита в секунда Auto MDI/MDIX. Максималният му капацитет е 200 MBP/s.

Вашите банкови и други данни са защитени благодарение на 128-битовата система за сигурност AES. Включва OFDM, CSM/CA модулация. Той има светодиоди за индикация на състоянието на връзката и на Ethernet кабела. Не бива да забравяме да отбележим, че той е снабден и с бутон за сдвояване.

Той е с равномерен бял цвят, който ще се съчетае добре с останалата част от дома ви, превръщайки простотата в успешно събитие.

4. Netgear PL1200-100PES

Вкарай гол

3121kwoVK2L

КУПИ СЕГА

Това е дизайн за монтаж на стена, който осигурява по-голям пренос на данни, тъй като има добра повърхност. С него ще можете да се наслаждавате пълноценно на своите 4K телевизори, конзоли за видеоигри или компютри чрез вградения Ethernet порт, който варира от 10 до 1000 Mbs.

Уморени сте от честите прекъсвания при сърфиране в интернет? Наслаждавайте се на непрекъснато сърфиране в интернет благодарение на захранването 1200Mbps и 1Gb Ethernet порта.

Той има зелена светодиодна система, която показва състоянието на оборудването и функционалността между оборудването. Неговата технология ще ви позволи да спестите до 60% от потреблението на електроенергия. Той използва процесор на Intel с памет тип DDR3 SDRAM.

5. Комплект Powerline PLC 2000 D-Link DHP-701AV

Максимална функционалност

41n47C4hghL

КУПИ СЕГА

Използвайте цялата кабелна мрежа на вашия дом за предаване на информация с висока скорост. В допълнение, свържете електрическата си мрежа за предаване на 4K видео и получете по-голяма оптимизация на стрийминга. Това оборудване е едно от най-добрите на пазара, тъй като има скорост на изпращане и получаване на данни до 2000Mbps.

Съвместим с HomePlug AV2, който елемент го прави съвместим със стандартите HomePlug AV2, дори ако те имат 1Gigabit портове от LAND. Притеснявате се за инсталацията? Не се притеснявайте повече, инсталирайте, включете и сдвоете и готово. Той има режим за пестене на енергия, който привежда устройството в режим на заспиване, ако за определен период от време не се изпращат или получават данни.