Акумулаторни косачки за трева

mejores-cortabordes-a-batería

Промените в технологиите се превърнаха в истинско главоболие за свързаността.

Не ви ли се е налагало да изключвате DVD-то, за да могат децата да играят на Wii, а вие да не чувате звуковата лента? Това е истинска болка в задника!

Когато децата са у дома, имаме няколко конзоли Wii и PS4, но когато децата тръгнат на училище, обичаме да пускаме хубав концерт на Bluy Ray, но трябва да изключваме всичко от телевизора и понякога се объркваме с толкова много кабели.

Един приятел препоръча многопортов превключвател за решаване на проблема, затова реших да потърся най-добрия HDMI превключвател , наличен на пазара.

Едно от тези устройства може да бъде спасително. Важното е да изберете устройство, което е на добра цена и отговаря на вашите изисквания.

Най-добрите HDMI превключватели

Кой е най-добрият HDMI превключвател?

Намирането на добър превключвател зависи от вашите нужди. Ако разполагате с множество игрови конзоли, устройства за домашно кино и т.н., имате нужда от голямо разнообразие от портове.

Същото важи и за устройството за офиса - трябва да купите нещо, което поддържа няколко устройства и може да се управлява дистанционно.

За повечето потребители свързаността също е от съществено значение, а това е свързано с качеството и скоростта на предаване на сигнала на комутатора. Едно солидно, здраво и добре изработено устройство ще бъде по-издръжливо и ще има по-добра и по-дълга свързаност.

По въпроса за захранването също има решения, които трябва да се вземат, този, който работи при 5V със същата мощност като устройствата, ще реагира по-бавно от този с кабел за постоянен ток.

Що се отнася до портовете и кабелите, трябва да изберете медни, които предават високо качество. Тук трябва да разгледате разходите, защото качеството винаги струва малко повече. Просто направете сравнение на наличните продукти и ще разберете какво ви казвам.

Ако ви е трудно да вземете решение, винаги можете да се обърнете към наръчник, ето този, който направихме, с надеждата, че ще ви бъде полезен.

Тук са най-добрите HDMI комутатори:

1. Fosmon HD8198 HDMI комутатор

Съвместим с HDR и 4K формати

318hxRxAfRL

КУПИ СЕГА

Fosmon представя страхотен комутатор и много лесен за използване, всеки потребител може да свърже всички HDMI устройства в дома си без неудобство.

Дизайнът се предлага с три различни входни порта и изходния порт micro-USB, от който може да се адаптира допълнително захранване.

Това е интелигентно устройство, което е проектирано да разпознава кога дадено устройство е включено или изключено, като автоматично активира или деактивира съответния порт.

Освен това структурата му има дълъг оплетен найлонов кабел и капачка от метална сплав, което го прави изключително устойчив на износване и корозия.

Освен това има специална стойка, която се адаптира към всяка стена, като предпазва оборудването от зони с голям трафик в дома. Когато купувате това оборудване, получавате ограничена доживотна гаранция.

2. TecHole 969344 HDMI превключвател

Двупосочен конектор

С два входни и един изходен порт превключвателят Techole поддържа най-големите формати с висока разделителна способност. Той е съвместим с игрови конзоли, компютри и най-новите телевизори.

Поддържа 3D, 4k, 1080P видео и звук с висока разделителна способност. Дизайнът е снабден с LED индикатор, който позволява лесно да се провери кой порт е в действие.

Това е една от най-икономичните и функционални алтернативи, а най-хубавото е, че дизайнът е получил подкрепата на потребителската общност чрез положителни отзиви и коментари в мрежата.

Той е компактен и много лесен за използване, като осигурява бързо и стабилно предаване. Той се предлага със стандартен кабел с голям обхват и обща дължина 5 метра.

Захранва се от устройствата, свързани през входните портове, предлага се с 24-месечна гаранция и гореща линия за обслужване на клиенти.

3. Ligawo Video Switch 6518758

С вграден аудиоконтрол

41+wtplTeyL

КУПИ СЕГА

Ако търсите устройство, с което можете да свържете няколко HDMI устройства едновременно, с монитор, който има такъв тип изход, сте попаднали на правилното устройство.

Устройството на Ligawo е основно превключвател с аудиоекстрактор, който превключва три HDMI източника и добавя функция за автоматично превключване, т.е. превключва на активния вход и изключва тези, които не се използват.

Тази функция е особено важна, тъй като ще ви позволи да спестите много енергия, тъй като няма да включвате устройства, които не се използват.

С този превключвател изображението може да се извежда към нормален телевизор, проектор за изображения или монитор. Звукът се извежда към система, усилвател, саундбар или дори слушалки.

Това е устройство с добро качество , солидно и здраво. Той е снабден с интегрирано автоматично управление на звука в три стъпки.

4. Kinivo 501BN високоскоростен HDMI превключвател

Полезно и практично

31cNflGGSKL

КУПИ СЕГА

Свързването на няколко устройства с HDMI изход към един и същ входен порт вече не е проблем с този превключвател, тъй като можете да свържете всички устройства едновременно с този тип изход.

Това устройство е идеално за домакинствата, които имат конзоли за видеоигри като Nintendo Wii или Play Station и също така имат кабелна приставка, преносим компютър и дори Blu Ray плейър.

Устройството на производителя Kinivo има 3 високоскоростни HDMI входа на един изход и може да поддържа ръчно превключване и поддържа 3D и HD резолюция до 1080 пиксела.

Собствениците казват, че това е високопроизводително устройство, което изпълнява 100% от обещаното. Малък, лек и много лесен за употреба.

Производителят е толкова уверен в своя продукт, че ви дава неограничена доживотна гаранция. Определено страхотно устройство.

5. 4×1 високоскоростен HDMI превключвател с PiP ARC IR AGPtek 4K x 2K

Елегантен и ефективен

31DO7JrB9tL

КУПИ СЕГА

С доста компактен и лек дизайн, марката AGPtek, предоставя на ваше разположение този превключвател с 4 порта вход, с който можете да свържете равен брой устройства с този изход.

Устройството е съвместимо с 3D и поддържа разделителни способности от 4K до 2K с висока разделителна способност , с ясни, чисти и мощни цветни дисплеи.

Той се предлага с безжично дистанционно управление, което ви позволява просто и лесно да променяте устройствата и функциите, без да се налага да се отдалечавате от мястото си.

Това е много полезно устройство за поставяне в офиса по време на презентации, когато трябва да имате монитор, компютър и други видеоустройства на една ръка разстояние с HDMI кабел.

Той ще ви бъде полезен и у дома за свързване на DVD и видео конзолата към телевизора. Това е продукт на достъпна цена .

6. Wrcibo HDMI превключвател 4×1

Мини превключвател

Произведен с четири изходни порта и един входен порт, този мини превключвател е правилният избор за свързване на различни устройства с HDMI сигнал.

Това е малко, леко, напълно компактно устройство, което има четири HDMI изхода, един вход и едно захранване за постоянен ток.

Едно от най-интересните качества на това устройство е функцията PIP, която ви показва в Full HD, съдържанието на екрана на изображението, предавано на четирите устройства, в случай че всички те са свързани, с едно голямо изображение и три подизображения.

Това качество прави устройството най-подходящо за търговска употреба, като например монитори за сигурност, големи магазини за търговия на дребно, конферентни зали, центрове за наблюдение и защита на данни, образователни центрове и др.

Това е много стабилно устройство, което се предлага с дистанционно управление, за да се правят настройки, без да е необходимо да се напуска зоната за наблюдение.

7. HDMI превключвател DeleyCON MK60

Не се изисква захранване

31SgYgKCJ-L

КУПИ СЕГА

HDMI конекторът на производителя DeleyCON е най-евтиният от направената от нас селекция, той има три вградени изходни порта и мъжки HDMI кабел. Той е изработен от медни кабели с висока чистота, което гарантира добро предаване на сигнала.

Той има функция за автоматично превключване , при която устройството само разпознава кои от всички свързани устройства са включени и кои не се използват, което ще ви помогне да пестите енергия.

С това устройство не се нуждаете от адаптер за захранване, тъй като то генерира енергия автоматично чрез сигнал 5 V, без да е необходимо да го включвате в мрежов контакт. Друго качество, което подчертава неговата енергоспестяваща и екологична природа.

Той е малък, прост, лесен за съхранение и тези, които го имат, подчертават неговата лекота на използване, простота и голяма производителност, заявявайки, че той осигурява това, което обещава. И се предлага с дистанционно управление.

Ръководство за покупка: Най-добрите HDMI комутатори

Какво е HDMI комутатор?

31rqQx4b1bL

HDMI превключвателят е устройство, което позволява изпращането на видео и аудио на няколко дисплея едновременно. С един от тези сплитери от висок клас можете да получите както видео с резолюция 1080P, така и цифров звук с висока разделителна способност HD. Освен това друго предимство на най-новите модели е, че те поддържат и 3D видео.

HDMI дистрибуторите обикновено изглеждат като малка кабелна кутия или кабел с няколко свързани кабела. Предлагат се и в конфигурации с 2, 4, 8 и 16 порта, в зависимост от това колко дисплея искате да свържете едновременно.

Можете също така да конфигурирате този комутатор в дома, офисите, художествените галерии, конферентните зали и т.н., като персонализирате оборудването си с различни видове разклонители, като например UTP HDMI разклонители, които работят с кабели Cat5e и Cat6.

Важно е обаче да се отбележи, че HDMI сплитерите са различни от комутаторите, но някои от тях имат същата функционалност. Можете лесно да превключвате между няколко устройства чрез HDMI към един телевизор с HDMI или LCD превключвател.

Характеристики на най-добрия HDMI сплитер

Има някои неща, които можете да правите с някои комутатори, но не можете да правите с други. Трябва да бъдете внимателни, тъй като има някои много стари модели, които твърдят, че са съвместими с оборудване с Full HD резолюция, но всъщност не са съвместими с ULTRA 4K или 4k x 2k дисплеи като останалите.

Като знаете тези подробности, ето някои от характеристиките, които трябва да включите при закупуването на HDMI разклонител, но не се притеснявайте, няма да се наложи да плащате твърде много и ползите ще бъдат огромни, когато искате да свържете PS4 и след това бързо да превключите, за да слушате добър DVD концерт в дома си.

Разделителна способност до 4k

С оглед на начина, по който се показват екраните в наши дни, никога не се знае кога ще се наложи да се поддържа оборудване с най-висока разделителна способност, като например 480i до 4K. Затова трябва да се уверите, че вашият видеопревключвател, може да поддържа най-новите модели с пълна разделителна способност.

3D поддръжка

Ако правите много инсталации с дисплеи, които изискват 3D графики, трябва да се уверите, че закупеният от вас комутатор поддържа безпроблемно както ярките цветове, така и размерите на анимацията.

Превключвател или комутатор

В някои случаи можете да намерите комутатор, който може да разделя и показва повече от един екран с различни входове за данни и да превключва между тях. Те са оборудвани с най-съвременни технологии и осигуряват по-добро качество на картината. Въпреки че струват допълнително, те си заслужават, тъй като ви гарантират по-голям контрол върху това, което се показва на всеки екран.

Съвместимо устройство

Много устройства трябва да могат да се свързват към HDMI превключвателя, включително стойки за конзоли за игри , като Xbox PS3, PS4, HDTV и други. В тези случаи трябва да изберете HDMI превключвател , който поддържа пренос на данни с висока честота на MHz или GHz. Той трябва да поддържа и HDCP Защита на цифровото съдържание с висока честотна лента.

Гаранция

Ако даден превключвател не се предлага с гаранция, не трябва да плащате твърде много, защото това може да ви причини главоболие, ако след известно време устройството спре да работи или не работи с екраните, които имате в дома или офиса си. Също така винаги ви препоръчвам да прочетете отзивите на клиентите, за да видите дали HDMI сплитерът е имал някакви проблеми. Друго предложение, което може да ви помогне, е да си купите устройство с LED светлини, за да знаете по всяко време дали работи правилно и дали е свързано правилно.

Въпреки това не се страхувайте, най-добрите марки HDMI устройства трябва да работят перфектно с вашата конфигурация на дисплея и да не ви струват много. Ако искате други опции, които включват превключватели, захранващ адаптер и дистанционно управление, може да платите малко повече за тези функции.

Какви са предимствата на HDMI превключвателя?

Преди да започнете да пазарувате мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност , превключвател, е важно наистина да разберете какво могат да ви предложат тези устройства и какви са уникалните предимства от използването им.

Най-просто казано, HDMI превключвателят е устройство, което се използва за избор на видеоизточник за вашия телевизор. Те могат да включват DVD плейъри, bluray плейъри, системи за игри, кабелни декодери или устройства за стрийминг. Освен това може да имате между 3 и 5 различни устройства, които могат да бъдат свързани към един HDMI вход, но телевизорът ви може да има само един HDMI порт.

Една от многото причини, поради които хората използват тези портове, е, че старият ви телевизор просто не може да отговори на изискванията на най-новите ви устройства.

Има много телевизори, които имат само един HDMI вход, което може да затрудни свързването на няколко устройства едновременно. Следователно предимството е, че с този тип конектор можете да преобразувате по-стар телевизор чрез HDMI превключвател , в по-нов модел, като получите дори до пет различни възможности за свързване, и всичко това, без да се налага да пречиствате банковата си сметка, купувайки нов телевизор.

И накрая, с един от тези превключватели, можете не само да свържете няколко устройства едновременно, но и да превключвате между различните устройства, без да губите качеството на HD видео , без да се налага да изключвате HDMI кабела от всяко желано устройство.

Съвети за закупуване на HDMI превключвател

Тъй като знам, че сте започнали проучване между един или друг HDMI превключвател, наличен на електронния пазар, е необходимо да вземете предвид някои основни съображения, така че да не губите парите си за всеки продукт, който придобивате.

Въпреки че съм наясно, че всеки потребител има уникални нужди, можете да разгледате характеристиките, които съм изброил по-долу, така че да сте на сигурно място, когато се научите да отделяте висококачествени превключватели от други продукти, налични днес.

Възможности за превключване

Възможностите за автоматично превключване са задължителна функция за всеки HDMI сплитер. Това обаче не означава, че всички тези конектори имат тази функция. Ето защо, ако се интересувате от тази функция, уверете се, че превключвателят трябва да може автоматично да прехвърля между всяко конкретно устройство, което използвате, без ръчна намеса. С други думи, вашият превключвател трябва да може да свърши цялата работа вместо вас.

Размер

HDMI конекторите се предлагат в различни размери. Макар че някои по-стари модели всъщност са много по-големи от очакваното (понякога за да поберат множество портове), трябва да търсите устройство, което е достатъчно малко и леко, за да може лесно да се монтира и скрие в системата за забавление. Сега вече знаете, че първо трябва да погледнете размерите и размера на превключвателя.

Лесно използване

Когато купувате HDMI превключвател, винаги е разумно да търсите устройство, което се предлага с възможност за включване и пускане. Това означава, че можете незабавно да свържете превключвателя към телевизора и цялото си оборудване без сложна конфигурация.

Разбира се, има някои сплитери, които изискват по-детайлни инсталации и са по-сложни за експлоатация. Правилният превключвател обаче трябва да може да открива устройствата и конзолите ви автоматично и с висока скорост, без допълнително програмиране.

Монитор

Тъй като HDMI превключвателите са проектирани да бъдат сравнително прости и ненатрапчиви, те обикновено не разполагат с прекалено усъвършенствана система за показване. Обикновено комутаторите имат различни по цвят светлини до всеки порт, за да показват на потребителя кои портове се използват и кои не. Функциите на дисплея не трябва да са усъвършенствани, но трябва да са лесни за четене и разчитане.

Друга важна характеристика е, че някои от тези конектори имат предимството да се възползват от функцията PIPкартина в картина), така че да можете да работите или да гледате две програми едновременно.

Видеовъзможности

Не забравяйте да проверите и да видите какви видеовъзможности има вашият HDMI превключвател. Някои видове конектори работят с различни видове видео, например 4K, 1080P или 3D. Не всички обаче ще работят с най-съвременните аудио и видеоизходи. Затова не забравяйте първо да проверите превключвателя и да прецените с какъв тип видеосистема планирате да го използвате.

Други ключови съображения

Въпреки че повечето телевизори, предлагани на съвременния технологичен пазар, разполагат с HDMI, все още има редица по-стари и по-прости модели телевизори, които не са снабдени с този порт. Така че, ако имате телевизор, който не разполага с HDMI конектори или източници, но искате повече входове за вашите медийни потоци, високоговорители и Blu-Ray плейъри, този тип превключвател е точно това, което търсите.

Ето защо направих допълнителен преглед, за да ви информирам малко повече за различните видове превключватели, които са налични досега.

Наличност на портове

Тъй като HDMI превключвателят осигурява по-голяма гъвкавост по отношение на броя на устройствата, които можете да свържете във всеки един момент, е важно да обърнете внимание на броя на наличните портове в тази част. Затова имайте предвид, че това трябва да е едно от основните съображения, преди да пристъпите към покупка.

Всъщност трябва да знаете, че няма правило за това колко входа/изхода трябва да предлага един превключвател. В крайна сметка всичко зависи от личните ви нужди, но ако сте напреднал потребител като мен, ви предлагам да изберете 4-портов HDMI сплитер , за да можете да го адаптирате към цялото си аудио- и видеооборудване, което имате у дома или в офиса.

Автоматичен и ръчен превключвател

HDMI превключвателите обикновено предлагат два различни начина за превключване между свързаните устройства: ръчни и автоматични.

Автоматичното превключване означава, че всеки път, когато включите свързано устройство, превключвателят автоматично ще превключва входа към това устройство. Ръчно превключване означава, че можете да превключвате входа ръчно, като използвате дистанционно управление или бутон на самото устройство.

В това отношение най-добрите превключватели осигуряват и двата метода, но е възможно повечето устройства, които ще намерите в универсалните магазини, да предоставят само ръчната опция, затова ви предлагам да проверите порталите за онлайн пазаруване, като например Amazon.

Съответствие с HDCP

Когато видите съкращението HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection), то се отнася до мярка за защита, въведена върху носители като филми и видеоигри, за да се предотврати копирането им от някого и влизането на HDMI крадец и бъркането по време на предаването на връзките.
Ето защо, ако устройствата, на които се опитвате да възпроизвеждате някакъв вид медия, не поддържат HDCP, няма да можете да ги гледате изобщо.

Ето защо, когато купувате HDMI превключвател, трябва да се уверите, че той осигурява поне минимална форма на поддръжка на HDCP материал; трябва обаче да знаете, че ако сте геймър, който иска да предава поточно играта си, или сте човек, който обича да е в крак с най-добрите от най-добрите, за предпочитане е да изберете HDMI превключвател, който предлага най-новата версия на HDCP съответствие.

Допълнителни функции

Накрая, HDMI превключвателят може да ви предложи и допълнителни функции, които могат да варират значително при различните производители на тези устройства.

Например в някои части можете да откриете много полезни функции, като например включването на инфрачервено дистанционно управление и функцията за подобряване на картината. Можете да изберете и дубликатора на HDMI сигнал .

Тези допълнителни артикули ще ви осигурят по-голямо удобство и дори могат да отговорят на вашите по-персонализирани нужди. Така че, ако тези неща са важни за вас, помислете за тях и направете конкретно проучване за всеки отделен случай и съм сигурен, че ще се наслаждавате в уюта на собствения си дом на всички любими филми, видеоигри и музика, лесно и по начин, който е подходящ за вашия джоб.