Антивирусна програма

mejor-antivirus

Имах безплатна защита от компютърни вируси, но един ден супервирус влезе в сървъра и оттам в моя компютър, като унищожи много работни файлове.

Беше травмиращо, загубих банковите си данни и трябваше да започна отначало проект, който беше почти готов, а те дори влизаха в мобилния ми телефон всеки път, когато го свързвах с компютъра, за да го зареждам.

За да разреша ситуацията и да разбера какъв е най-добрият вариант, изтеглих няколко пробни версии, но те ме вбесиха с многото реклами и досадни съобщения. Затова реших да потърся най-добрата антивирусна програма на пазара.

Наличието на подобна програма на компютъра ви винаги е голямо предимство, защото тя се грижи за данните ви, предпазва ви от вредители и няма да ви се налага да вършите допълнителна работа.

Изборът на такъв, който отговаря на вашите нужди и бюджет, е идеален.

Най-добрата антивирусна програма

Коя е най-добрата антивирусна програма?

Когато избирате антивирусна програма, трябва да сте наясно какво да търсите, преди да mejor-antivirus

закупите продукта, очевидно, в идеалния случай това трябва да бъде технология с добро качество, която ви предлага реална защита и консумира малко ресурси.

Важно е да изберете нещо, което е съобразено с вашите нужди. Например, ако имате деца, може да искате такъв с филтър за деца, но ако го използвате за работа, по-подходящи могат да бъдат филтрите за антиспам, антипишинг и унищожаване на хартия, за да не забавят работата на машината.
Ако се занимавате с административни дейности, защитата на самоличността и филтрите за поверителност са от съществено значение.

Трябва да обърнете внимание на съвместимостта, тя трябва да работи добре на вашата операционна система и още по-добре, ако работи и на други смарт устройства. Сравнението винаги ще ви помогне да вземете правилното решение.

Ако все още се затруднявате да решите какво да купите, можете да разгледате тези предложения.

Ето най-добрите антивирусни продукти:

1. Kaspersky Total Security Antivirus

Защитава всичко и срещу всичко

51TFY-tLpuL

КУПИ СЕГА

Ако искате да влизате в компютъра си с увереността, че данните ви са добре защитени, трябва да изберете Kaspersky.

Голямото предимство е, че с него можете да запазите поверителността на цифровите си данни по време на онлайн финансови транзакции и да попречите на киберпрестъпниците да ви шпионират със собствената ви уеб камера.

Той заема само 600 MB място на твърдия диск с минимална оперативна памет от 1024 MB. Той е съвместим с Windows 10, Mac и Android.

2. Антивирусен софтуер Panda Global Protection

Криптира файлове

41RVy6olweL

КУПИ СЕГА

Марката Panda е толкова уверена в своя продукт, че ви предлага компенсация в случай, че компютърът ви е заразен с вирус.

Това е продукт, който ще ви предпази от неподходящо съдържание, особено ако имате деца. Тя оптимизира устройствата и ви осигурява защита срещу киберпрестъпници.

Друга негова силна страна е, че той може да почиства компютъра, като премахва бисквитките и временните файлове, които го правят бавен и неудобен за работа.

Нуждаете се само от 256 MB RAM и това е всичко!

3. Norton Security Deluxe 2017

С ексклузивна технология

51s+2o-QS5L

КУПИ СЕГА

С постоянна актуализация до най-новата си версия тази антивирусна програма е най-подходящата, ако искате да защитите самоличността си при извършване на онлайн транзакции.

Най-силната му страна е, че работи върху компютъра, като го защитава напълно от злонамерени вируси и други кибернетични вредители, той е антималуер и антишпионски софтуер. Тя бързо ще унищожи всяка онлайн заплаха.

Подходящ е за 5 устройства PC, Mac, Smartphone и дори Tablet. Неговата технология App Advisor изпраща предупреждения за опасни приложения, преди да ги изтеглите.

4. McAfee Antivirus Plus

Многофункционален

51PZOY3AMJL

КУПИ СЕГА

Антивирусната програма на McAfee е идеална за настолен компютър, но ще работи отлично и на други платформи, тъй като е многофункционална, дори работи добре на Android.

Това е продукт, който ще ви осигури добра защита, идва със сериен код за активиране и ще предпази компютъра ви от вредители за цяла година, преди да се наложи да подновите лиценза.

Той е достъпен и работи перфектно и заема малко място, без да е прекалено инвазивен.

5. G DATA Internet Security

Сигурен и високопроизводителен

41qKhC8A7yL

КУПИ СЕГА

Оборудван с немска технология, която ви предлага мощна защитна стена срещу троянски коне, кийлогъри и други уеб вируси, този антивирус е това, от което се нуждаете, за да защитите данните и децата си от опасностите в интернет.

Това е най-евтиният продукт в нашата селекция и е силно препоръчителен, ако сте потребител на платформата Windows в различните ѝ версии.

Тези, които го имат, казват, че е надежден, високопроизводителен и ще пази компютъра ви като куче пазач.