Антистрес възглавница

mejores-cojines-antiestrés

mejor-cojín-antiestrés-300x225

Кой не се е прибирал вкъщи уморен от работния ден или от университета и не е очаквал с нетърпение добър масаж на врата? За съжаление малцина могат да си позволят масажен стол или цял уикенд със специализирани процедури. Така че за мен решението беше да избера най-добрата антистрес възглавница, за да имам в дома си място, посветено на чистата релаксация.

От една страна, обикновените възглавници обикновено не дават достатъчна почивка, за да се освободи мускулното напрежение, а възглавниците за отдих са твърде твърди, за да се почувства дори облекчение.

Но пазарът направи достъпни тези миниатюрни възглавнички, които съчетават външна мекота с пълнеж, който може да се оформя, което ги прави идеалното допълнение към вечерния чай за облекчаване на стреса.

За мен и съпруга ми са достатъчни само няколко минути с изключена светлина и една от тези специални възглавници, за да се почувстваме 100% освежени. Искате ли да опитате?

 

Най-добрите възглавници за антистрес

Коя е най-добрата възглавница за антистрес?

Както при всичко, има по-комерсиални стилове и други с автентичен дизайн и терапевтични форми, но ако mejor-cojín-antiestrés-300x225

искате многофункционален модел евтин трябва да търсите трудно.

Така че в нашето лично сравнение решихме да изпробваме много модели, докато стигнем до тези пет, които са най-добрите без колебание. Всички те са доста евтини и удобни, разпределят добре тежестта, а вътрешните им топки масажират черепа, докато седим върху тях.

Благодарение на този опит мога да ви кажа, че трикът за добър избор е балансът между външния и вътрешния материал, като по този начин няма да се окажете с нещо твърде меко или твърдо, защото никой не иска това.

Ето и най-добрите възглавници против стрес:

1. TechAffect

Антибактериален материал

41CoZrObUwL

КУПИ СЕГА

Медицинският дизайн на тази възглавница за врат осигурява истинско облекчение на болките в главата, раменете и гърба и дори действа при болки във врата. Благодарение на точковидната пяна и пластичната извивка почивката е в естествена позиция, която наистина отпуска цялото тяло. Той дава ефект, подобен на този, който се получава с масажор , но по по-органичен начин.

2. антистрес възглавница във формата на Реал Мадрид

Изработена от полиестер

51trVohHanL

КУПИ СЕГА

Партньорът ми е истински фен на отбора, така че тази възглавница беше идеалният подарък. Освен че е един от онези персонализирани продукти, които вълнуват, тъй като е оригинална марка на Реал Мадрид , докосването му е наистина меко и релаксиращо , за да спите по време на пътувания и да избегнете досадните болки след това. И не се страхувайте от бялото, защото то лесно се почиства на химическо чистене.

3. CU1800 Funtime Gifts антистрес възглавница за мобилен екран

Максимална мекота

41t6tqHe1hL

КУПИ СЕГА

Нейният пълнеж от микроперли е най-добрият, който съм опитвала. Първоначално реших да купя тази възглавница , защото беше най-евтината от този вид, но доброто качество ме изненада. Тя е както декоративна, така и функционална за освобождаване на напрежението от дългия работен ден. Съпругът ми го използва, за да си почива, докато сърфира на лаптопа вечер, и много му хареса.

4. Възглавница против стрес L'informal weekend

Забавна и удобна

51iFHnMcNmL

КУПИ СЕГА

Тази възглавница е толкова голяма , че двегодишното ни дете може да я използва като фотьойл. Да не говорим колко много обича да я хвърля и да гледа коя опция ще падне. Тя е изключително мека на допир, а силиконовият пълнеж от микрочастици я прави твърда и пухкава за облягане. Най-хубавото от всичко е, че можете дори да го поръчате със съобщение на каталонски. (COVERBAGBCN релаксираща удължена възглавница

С цип и ликра

41TASD2feiL

КУПИ СЕГА

Това е цветен и младежки модел много достъпен. Заоблената му и малко по-широка форма благоприятства използването му не само върху главата, но и като релаксираща опора на гърба или между краката по време на сън - така обичам да го използвам аз. Той е идеален и за деца, които могат да спят с добра опора за главата извън дома.

 

Кои са най-добрите пълнежи за антистрес възглавница?

Зърнени храни и семена

Те са доста евтини и често се използват в моделите на натуропатична терапия. Те могат да се нагряват в микровълновата печка и действат като горещ компрес, който освобождава свойствата в тях.

Екологично чисти люспи

Подобно на предишната, люспите, получени при събирането на зърно, също имат лечебни ползи. Те са начин за повторно използване на селскостопанските отпадъци и осигуряват гъвкавост на възглавниците.

Микросфери

Те могат да бъдат изработени от аниме, гел или силиций. Те са най-добри за разпределяне на тежестта на тялото и напрежението, но трябва да се комбинират с мека покривка, за да се даде възможност за вътрешно движение на сферите. Освен това те са много по-хигиенични от естествените пломби.

Вискоеластична

Тази пяна се адаптира към тялото с помощта на най-добрата технология. Той е идеален за естествен сън във всяка позиция. Най-хубавото е, че тя никога не се деформира и не е необходимо да се пълни отново, тъй като бързо възвръща първоначалната си форма.