Антицелулитен масажор

mejor-masajeador-anti-celulítico

Научава ли се детето ви да плува или просто се притеснявате за неговата безопасност през лятото? Тогава, освен че трябва да държите детето си под постоянно наблюдение в басейна, това, от което вие и детето ви се нуждаете, е най-добрата лента за плуване и ние съставихме този списък, за да ви помогнем да я намерите.

Важно е да разполагате с тези отлични водни пособия за спокойствието и комфорта на вашето дете във водата, независимо дали то взема уроци по плуване в басейн или мислите за неговото благополучие, докато се наслаждавате на плаж, река или басейн по време на заслужена почивка.

Ето защо съставихме този подробен списък, за да намерите най-атрактивния и най-качествения маншон, който ще осигури на детето ви баланс, стабилност и спокойствие във водата. Разбира се, на най-добрата цена на пазара , така че да направите най-добрата покупка за вашето спокойствие и за щастието на вашето дете.

 

Най-добрите гарнитури за плуване

Коя е най-добрата гарнитура за плуване?

В интернет и във физическите магазини можете да намерите голямо разнообразие от бански ленти. Всички те се предлагат в различни размери, материали и цветове, но също така и на различни цени, така че вероятно ще ви бъде трудно да изберете от първа ръка кой да вземете.

Тъй като ние винаги сме готови да ви помогнем, тук сме подготвили списък за сравнение с 5-те най-добри бански превръзки, за да можете да направите най-добрата покупка и търсенето ви да е по-оптимално. Присъединете се към нас, за да можете да вземете решение сега.

Представяме ви най-добрите ленти за плуване:

1. Skysper - 8бр Детски ръкави за плуване

Екологично чист!

31eClmZVsqS

КУПИ СЕГА

Не е необходимо да се надуват, защото са изработени от пяна с висока плътност, което ги прави екологични.

Това са 8 диска в различни цветове на достъпна цена, предназначени за деца на възраст до 12 години. Обиколката на ръката е 16 cm.

 

2. Delphin - Детски ленти за плуване

Всички потребители харесват този модел

31RlnGC0rFL

КУПИ СЕГА

Подходящи са за бебета от всички възрасти, така че са идеални за всяко малко дете, особено ако се учи да плува. Те могат да бъдат премахнати, когато детето порасне.

Съдържа шест универсални пръстена, всеки от които е изработен от твърда полиетиленова пяна и се предлага в жълто и червено. Въпреки това те са най-малко икономични.

 

3. Плаващи дискове Aitsite

Издържат до 60 кг!

411OPvoHWCL

КУПИ СЕГА

Това са шест броя, изработени от материал от EVA пяна, който не абсорбира вода и гарантира, че няма да се огъне или повреди по време на употреба.

Освен това издържа до 60 кг във вода. Предлага се в синьо, червено и жълто. Диаметърът му е 19 cm.

 

4. Zoggs 300680

Устойчив на пробиване

41k2x5HSBRL

КУПИ СЕГА

Този модел се предлага само в жълто. Той се предлага с четири пръстена (по два на ръка), които поддържат тегло до 25 кг, което ги прави идеални за деца на възраст от 2 до 4 години.

Те са изработени от пяна, което ги прави издръжливи и устойчиви на пробиване.

 

5. кръгли плувни ленти ZONBAR

Най-евтиният модел от всички

31+DNHNuCtL

КУПИ СЕГА

Това са 2 броя, изработени от нетоксичен PVC материал. Тази презентация се предлага в жълто в комбинация с оранжево, което я прави привлекателна за вашите деца и напълно унисекс.

Те имат голяма плавателност и могат лесно да се добавят и премахват. Те са идеални за постигане на желания баланс и стабилност на вашето мъниче.

 

 

Какво представляват маншетите и за какво служат?

В много страни те са известни и като водни крила и като такива помагат на човек да се задържи на повърхността на водата благодарение на натрупания в тях въздух. Те са изработени предимно от пластмаса и са особено полезни за деца и възрастни, за да се научат да плуват и да се носят .

Видове ленти за ръкавели

masajeador-anticelulitico

Мислехте, че лентите за ръкавели са за деца? Грешите! Въпреки че обикновено се поставят на малки деца, за да им осигурят безопасен опит във водата, те се използват и като помощно средство, докато младежи и възрастни се учат да плуват.

И така, въз основа на тези две основни употреби, материала, от който са изработени, и системата за надуване и издуване, те могат да бъдат класифицирани в два основни типа:

  • Ръкави за бебета от 1 до 2 години (с колан): препоръчват се предимно за деца на възраст между 1 и 2 години поради безопасността, която осигуряват, и лесната им употреба, както и комфорта, който осигуряват на малкото дете. Увереността и спокойствието, за които говорим, идват от колана, който позволява по-добро захващане около ръката на детето, като по този начин предотвратява движението, което може да доведе до изплъзване и сваляне, и обикновено са любими на децата поради ярките си цветове и различните дизайни, които могат да се намерят на пазара днес.
  • Маншети за плуване: специално разработени за изучаващите изкуството на плуването и се състоят от шест диска, три от които се поставят на едната ръка, а другите три - на другата. Те са подредени по този начин, така че човек да има оптимален захват и по-добър баланс във водата, докато се почувства уверен и намали броя на дисковете в ръцете си.

Как да изберем ленти за ръкавели?

Вече знаете какво представляват ръкавите за ръце и различните им видове, но преди да направите окончателния си избор, е добре да вземете предвид няколко съображения.

Една от тях е да се запитате каква е основната цел или употреба, за която ще използвате вашите муфи, защото в днешно време ще намерите широка и разнообразна гама от тези продукти. Има продукти за велосипедисти, за тръби, за плувен басейн, море и много други. Поради тази причина е добре да си зададете въпроса 'за какво?'.

В случай че това, от което се нуждаете, е чифт маншети за използване в басейн, не мислете, че търсенето ви е приключило, има и неща, които трябва да вземете предвид, като например за кого.

Разнообразието е толкова голямо, че можете да получите маншети, специално проектирани за деца и други, които са отлични за нуждите на възрастните, като те се различават по дизайн, цветове, размер, материал, от който са изработени, и дори по лекотата на надуване и пренасяне.

Каква е цената на ръкавите за плувен басейн?

Това е най-голямото притеснение на повечето купувачи. Нека ви кажем обаче, че няма за какво да се притеснявате. Като цяло маркучите обикновено не са твърде скъпи. Както можете да намерите ръкави за басейн в голямо разнообразие от модели и размери, така ще ги намерите и в голямо разнообразие от цени.

Например ръкавите за бебета и малки деца струват между 9 и 20 евро. Тази голяма разлика се определя именно от материалите, използвани за производството им, от техния дизайн и дори от размера им.

Сравняване на поплавъци и колани

Когато имаме деца, се притесняваме много, когато решим да отидем на почивка, най-важното е тяхната безопасност . Летните излети не правят изключение, когато се възползваме от възможността да се потопим в морето, реката, плувния басейн или язовира, за да се отпуснем заслужено.

За да сте спокойни вие и вашето малко дете, ще разгледаме някои от възможностите на пазара , за да можете да изберете най-подходящия за възрастта и нуждите на вашето дете.

  • Поплавъци: Това са добре познатите кръгли флотационни устройства, които се носят около тялото и са особено полезни, за да се предотврати загубата на визуален ориентир за носещия ги. Въпреки това има важен недостатък за потребителя и той е, че те не позволяват повече от кръгово плаване. Главно поради тази причина употребата му е по-скоро свързана с релаксация във водата. Дори е забранена в някои обществени плувни басейни и на други места, но за най-малките има такива, които имат специално проектирана коремна опора за бебешкото коремче. Те позволяват лесно и удобно къпане в ранна възраст, стига възрастният да внимава за главата на бебето, тъй като няма ограничител.
  • Маншети: Тези водни крилца или гривни са от голяма полза по време на обучението по плуване и позволяват да се насладите на голяма безопасност в морето или в басейна, тъй като имат добър захват, който затруднява отделянето им от ръката на бебето или на възрастния. Въпреки че са инструменти, които осигуряват голяма стабилност на потребителя, те са фиксирани и поради тази причина не позволяват на потребителя да бъде самостоятелен във водата. Въпреки това те са много безопасни, тъй като е невъзможно да се изгубят маншетите. Голямото предимство е, че е трудно да се изгубят маншетите, когато малчуганите са във водата. Предимство за учителите по плуване е и фактът, че те улесняват придвижването им. Те обаче не позволяват свободно движение на раменете на потребителя. Използването на надуваеми маншети се препоръчва за деца на възраст от две до три години и по-големи.
  • Мехурчета и колани: тяхното основно предимство? И двете улесняват придвижването и движението във водата и се препоръчват за използване от деца над 3-годишна възраст; в конкретния случай балонът помага именно за цялостното придвижване, което го прави отличен съюзник в уроците по плуване. В този смисъл е добре детето постепенно да се запознае с балона, като същевременно се научи да контролира дишането си, за да може да работи оптимално с този инструмент, тъй като балонът не позволява странични позиции по време на използването му, а коланите гарантират плаваемостта на потребителя и са индивидуално приспособими.

Какъв е най-добрият начин да предпазя детето си около басейна?

Безопасността на бебетата и децата е важна по всяко време. Знаем обаче, че има много опасности, когато те се намират в близост до басейн. Когато са бебета, можем да контролираме изцяло движенията им, затова е много важно да се грижим за тях и за това, което правим с тях, когато ги въвеждаме във водата.

Но колкото по-възрастни стават, усложненията са още по-големи, защото те стават все по-самостоятелни и ние трябва да се грижим не само за нашите движения, но и за техните, така че те винаги трябва да бъдат под наблюдение.

Така че те обикновено са движени от голямата си жизненост и любопитство. Каквато и да е възрастта на детето ви, препоръчваме на възрастния, който се грижи за него, да бъде много предпазлив и да обръща голямо внимание на движенията му, както е важно то да знае да плува, за да може да действа по-добре в случай на опасност.

  • Ако разполагате с плувен басейн, настоявайте да се спазват следните правила:
  • Уверете се, че играчките са далеч от басейна, когато той не се използва, тъй като те могат да примамят малчуганите да влязат във водата, когато не са безопасни и когато най-малко очаквате.Не забравяйте да изпразвате надуваемите играчки или дюшеците, след като ги използвате.Дръжте играчките на колела, триколките, велосипедите и други подобни далеч от басейна, особено от брега. Не позволявайте използването на електрически уреди в непосредствена близост до басейна. Всички знаем опасностите, причинени от сблъсъка на електричество с вода.Забравете за гмуркането в басейни, които не са достатъчно дълбоки за този вид дейност.Не тичайте и не позволявайте на други да го правят на терасата на басейна или в някоя от зоните в близост до басейна.