Безжични телевизионни слушалки

mejores-auriculares-inalambricos-para-tv

Ако сте любител на музиката, който не може да се откъсне от мобилния си телефон и който мрази кабелите, е време да разгледате най-добрите безжични Bluetooth слушалки за уши.

И същността на този тип слушалки е да ви даде възможност да слушате любимата си музика, докато тичате или извършвате друга физическа дейност и/или многозадачна работа у дома или в офиса - лесно и бързо - като поддържате връзка с мобилното си устройство, без да го държите в ръцете си и без кабел или опора на главата, ушите или врата.

Сега може да се наложи да се борите с нерешителност, когато купувате някоя от тези безжични слушалки, поради разнообразието, съчетано с цена, марка и дизайн ; винаги обаче има хора - като нас - които могат да ви подадат ръка в подобни случаи.

 

Най-добрите безжични Bluetooth слушалки за уши

Кои са най-добрите безжични Bluetooth слушалки за уши?

Наистина актуален въпрос, който вероятно продължава да отеква в съзнанието ви. Но това е всичко. Сбогувайте се с него, защото след тежък тест, подготвихме сравнение, в което ви представяме квинтет от най-добрите безжични Bluetooth слушалки за уши, за да можете да изберете тези, които ви подхождат най-добре.

Ето и най-добрите безжични Bluetooth слушалки за уши:

1. Слушалки за уши Erato Audio Apollo 7

51CPRC+L6VL

КУПИ СЕГА

Ако сте си представяли безжични слушалки , които да ви предлагат възможност да слушате HD музика , докато извършвате някаква физическа дейност, и с които дори да използвате мобилния си телефон, без да го държите в ръце, имате късмет, защото американската компания Motorola ги създаде със стилен дизайн и сертификат IP54, който ги прави устойчиви на пръски вода и прах.

Разработени за потребители, които са постоянно в движение, слушалките Motorola VerveOnes ME разполагат с технология Bluetooth 4.1, съвместими са със Siri и Google Now, предлагат обхват до 100 фута (30,48 метра), а батерията им гарантира до 8 часа работа.

В сравнение с подобни джаджи тези слушалки на Motorola се предлагат с няколко допълнителни ценности: четири персонализирани аудиопрофила и възможност за използване на приложението Hubble Connect за VerveLife, с което можете да намерите - на карта - местоположението на слушалките в случай на загуба.

5. мини Bluetooth слушалки, VicTsing 4.1

Добрите, хубавите и евтините

Искате да се регистрирате за безжични Bluetooth слушалки за уши, но не можете да си го позволите? Не ви е позволено да роните сълзи, защото технологичната компания VicTsing е разработила джаджа, която ще отговори на очакванията ви по отношение на функционалността, без да плаши портфейла ви.

В този брой, на Mini Bluetooth слушалки, VicTsing Bluetooth 4.1 е -значително- най-евтиният, но без да оставя настрана да ви гарантира добро качество изложени на лекота и компактен дизайн, както и в съвместимост, EDR технология за по-стабилно предаване на сигнала и микрофон с висока разделителна способност и чувствителност.

Що се отнася до живота на батерията, тази достъпна слушалка гарантира 4,5 часа разговори, 6 часа възпроизвеждане на музика и 150 часа в режим на готовност. Освен това се предлага с многофункционален бутон и преносима магнитна USB докинг станция за зареждане.

 

Видове безжични слушалки

41Fw+vNwBNL

Не е нужно да сте експерт в областта, за да знаете, че концепцията за мобилност продължава да се материализира под формата на футуристични филми, както и иновативни предложения в устройства, които се използват от доста време.

Слушалките са в тази група и са едно от устройствата, които - par excellence - служат като визитна картичка за любителите на музиката, както и за професионалистите в аудиовизуалната област. Нещо повече, те са се наложили и в други области, като гейминга, например, където ефектът на обкръжението е един от най-висшите аспекти.

Със сигурност още като дете сте имали слушалки и оттогава сте свидетели на тяхната еволюция по отношение на новите технологични придобивки за постигане на най-добър звук, устойчивост, комфорт и разработването на една от най-иновативните джаджи: безжични слушалки, във версии за слушалки в ухото и за монитор; в ухото; на ухото; за поставяне на врата; и True Wireless.

Искате ли да научите повече за всеки от тях? След това продължете да четете, защото е много интересно.

Слушалки и монитори в ухото

Използвани предимно в спортна среда, тези слушалки са снабдени с гумени или пенообразни накрайници, които осигуряват перфектно прилягане в ушния канал , и с тяло, което може да се прикрепи към ушната кухина, за да се предотврати изплъзването им от ухото по време на физическа активност.

Разработчиците полагат много усилия, за да оборудват тези слушалки с технологии, които постигат значително потискане на шума .

Слушалки в ушите

Те са оборудвани с част, която се прикрепя към ушите ви по омекотен начин и - като цяло - тези слушалки гарантират шумоизолация и добро качество на звука.

Слушалки в ухото

Подобни на слушалките в ухото, с тази разлика, че възглавничката за ухото не е затворена в ушната кухина, а от външната страна, така че има вероятност хората да знаят какво слушате.

На врата

Предлагат се с държач - обикновено от мек материал - който лежи на врата ви, докато слушалките са в ушите ви.

True Wireless

За разлика от всички видове безжични слушалки , описани по-горе, тези са напълно безжични. Те нямат жици и се поставят в ушния канал.

Аспекти, които трябва да вземете предвид при избора на най-добрите безжични слушалки

В днешно време пазарът ви предлага широка и интересна гама от възможности, в която не само марката на продукта може да ви подсети - дори и да сте неин верен последовател - но и цената , съчетана с дизайна и характеристиките, ще ви накара да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Така че, по принцип трябва да изберете продукт ергономичен, устойчив на пот, лек и който в допълнение към свързаност гарантира автономност и добро качество на звука.

Може обаче например вече да очаквате някои True Wireless слушалки , чието покритие и определени функции отговарят на начина ви на живот, но съвсем не са икономични ; докато има други, които ви гарантират това, което търсите - дори малко повече - на ниска цена.

В допълнение към всичко гореизложено, ако сте на път да купите True Wireless слушалки и определено искате да изберете най-добрите, но нямате възможност да вземете някои модели за тест , който да ви позволи да оцените всеки един от тях, препоръчително е да прочетете спецификациите на тези, които привличат вниманието ви, както и мнението на някой друг експерт и потребител.

Сред целия този материал се съсредоточете и направете сравнение на фактори като потискане на шума; честота; живот на батерията; драйвери на високоговорителите; оптимални нива на силата на звука; ергономичен дизайн; устойчивост на пот и влага.

Освен това е важно да се разгледат и други технологични характеристики, включително моно и стерео, чувствителност, честотна характеристика, импеданс и микрофон.

Това дарение се изразява във висококачествения звук, който можете да получите от слушалките. Това се постига чрез материалите и дизайна на устройството, което може да блокира всички външни шумове, влияещи на това, което слушате.

Това е обхватът, измерен в херцове (Hz), който можете да видите в спецификациите на продукта. Колкото по-широк е диапазонът, толкова по-голяма е чувствителността към високите, средните и ниските звуци, които ухото ви ще долови.

Повечето безжични слушалки се предлагат с честоти между 20 Hz и 20 000 Hz, което е медицински доказаният диапазон, възприеман от човешкото ухо.

Ой! Автономност. Без съмнение това е главоболие както на производителите, така и на потребителите; в случая с безжичните слушалки обаче вие сте тези, които се стремят към живот на батерията, съобразен с вашите дейности.

Това е така. Ако ще използвате слушалките само за няколко обиколки с велосипед или бягане, например, или за няколко часа във фитнес залата, слушалки с кратък живот на батерията ще са чудесни за вас. Защо иначе?

Но ако сте многозадачен човек, който трябва да има слушалки през целия ден, очевидно е, че слушалките ви трябва да имат дълъг живот на батерията.

  • Драйвери на високоговорителите

Това е друг определящ фактор за качеството на звука. Мнозина са съгласни, че добрите слушалки трябва да имат поне два драйвера.

  • Оптимални нива на силата на звука

Преди да преминем към тази част, трябва да запомните, че звуковото налягане се измерва в dB (децибели) и превишаването му може да повлияе на здравето на слуха ви. Следователно, каквото и ниво на звука да ви предлага вашата притурка, вие сте този, който трябва да поеме инициативата за поддържане на умерена звукова мощност, за да се избегне по-нататъшно нараняване на ушите ви.

Не забравяйте, че по своята същност тези слушалки не са снабдени с кабели или стойки, така че е важно да сте сигурни, че размерите им позволяват точно и удобно поставяне в ушната кухина.

Друг аспект, който трябва да вземете предвид, е, че трябва да сте наясно, че възглавничките на ушите са меки, за да се предотврати дискомфорт или други бъдещи повреди.

  • Устойчивост на пот и влага

Ако е факт, че ще използвате слушалките за физически дейности на открито и/или други дейности, които ги карат да останат в ушите ви дълго време, е изключително важно избраните от вас безжични слушалки да са устойчиви на пот и влага, за да се гарантира тяхната издръжливост.

Някои модели дори позволяват да ги използвате при екстремни условия, например под душа или в дъжд.

Несъмнено технологията е факторът, който вдъхновява техническите спецификации , които ще ви привлекат или не като потребител на този или онзи продукт.

От нея - технологията - произтичат и други аспекти (моно срещу стерео; чувствителност; честотна характеристика и импеданс), които не бива да изпускате от поглед, тъй като именно те ще ви позволят да се наслаждавате на оптимално качество на звука, което отговаря на вашите вкусове, нужди и върви ръка за ръка с вашето слухово благополучие.

Да, 'срещу'; истинска битка, защото ако искате да повишите нивото на изживяване, докато слушате любимата си музика, например, стерео звукът ще ви пасне идеално, тъй като ще възпроизвежда по два различни канала (десен и ляв), така че всяко ухо ще получава различен аудио канал.

За разлика от стерео звукът моно звук се възпроизвежда само по един канал. С други думи, ако използвате и двете слушалки в този режим, ще чувате един и същ звук и в двете уши.

Това е изходната мощност на слушалките и се измерва в dB (децибели). Препоръчителната максимална стойност е 100 dB; по-висока стойност би означавала прогресивна загуба на слуха ви.

Като се има предвид, че човешкото ухо обикновено е способно да възприема диапазони от 20 Hz до 20 000 Hz, днес на пазара е възможно да се намерят слушалки , които предлагат диапазони от 2 Hz до 30 000 Hz.

Този коефициент, който се измерва в омове (Ω), определя мощността и усилването на слушалките.

За оптимално изживяване е желателно импедансът на избраните от вас слушалки да бъде не повече от 100Ω.

Не на последно място от факторите, които трябва да вземете предвид при избора на най-добрите True Wireless слушалки, тъй като микрофонът е плюсът, който ще ви даде възможност да използвате мобилния си телефон, без да се налага да го държите в ръцете си, независимо дали става дума за взаимодействие със Siri, Google Now или други подобни, както и за осъществяване и приемане на повиквания.

Вземете предвид цялата тази информация, за да можете да изберете най-добрите безжични Bluetooth слушалки за уши. Не забравяйте също така да разгледате петте примера, които описахме по-горе, за да можете да изберете най-подходящия за вас.