Боксови ръкавици

mejores-guantes-de-boxeo

Знаете, че най-добрата боксова ръкавица ще ви помогне да подобрите уменията си и заедно с таланта си ще можете да се представите много по-добре на ринга. Без съмнение ръкавица с високи стандарти на професионализъм ще ви помогне да направите всяка кука по-лесно и по-бързо, както и да ги дадете много по-точно върху тялото на противника.

Нашата страница с прегледи се характеризира с ангажираност към потребителя и вашия джоб, ето защо днес ще ви покажем най-добрите продукти с наистина достъпна цена, за да можете да останете на крака, давайки максимална битка и инвестирайки минимална сума пари. Всичко това се дължи на нашите задълбочени проучвания, в които откриваме най-икономичните модели и продукти на пазара днес.

Най-добрите боксови ръкавици

Кои са най-добрите боксови ръкавици?

Изборът на най-добрата ръкавица може да бъде малко труден, особено ако не вземете предвид

mejores-guantes-de-boxeo

изискванията и стандартите, необходими за получаване на висококачествено оборудване с висока производителност. Въпреки това ще сведем до минимум тези опасения в нашия списък за сравнение, в който всички изброени модели ще ви осигурят голямо удовлетворение, издръжливост и бойни характеристики.

С оглед на различните нужди, бюджети и възможности, тези пет модела ще отговарят на изискванията; нещо, което ще ви даде увереност и ще ви помогне да се превърнете в боксова суперзвезда. Присъединете се към нас и нека кръгът започне.

Ето от най-добрите боксови ръкавици:

1. Leone 1947 Explosion 10 OZ

Много висок модел

51b9GaA9ChL

КУПИ СЕГА

Този модел е произведен с характеристика, която несъмнено превъзхожда много конкуренти в тази област, той обединява бродиран модел без никакво лепило, с оригинален кожен материал, за да осигури изискана издръжливост и да даде по-добър захват на ръцете и пръстите. Те са идеалното оборудване за тренировки и за разопаковане на тренировъчната чанта.

Няма да намерите неблагоприятно мнение за този продукт, потребителите му са наистина доволни от предоставеното качество, а освен това има изключително ниска цена за целия комфорт и гарантирано оптимално представяне, което ще получите от използването на този чифт Leone.

Името 'експлозия' отразява високата мощност, която ще получите, когато сложите този магически модел. Просто си представете, че сте на ринга с Флойд.

2. боксови ръкавици RDX BGL T9

Удовлетворението, което ще получите, ще бъде вълшебно

517o4A6RjIL

КУПИ СЕГА

Вариант за тези, които искат да бъдат професионалисти или вече са такива, поради високата им устойчивост и сила да устояват на най-силните удари и удари.

Те са бродирани със стопроцентова оригинална кравешка кожа, която несъмнено осигурява издръжливост, която може да трае години наред при правилна грижа.

Уморени ли сте от потни ръце по време на бой? Не казвайте повече, интегрираната технология на тези ръкавици RDX има вентилационна система, която ще запази ръцете ви хладни и сухи, точно както са били, когато сте ги сложили. Цената е по-ниска от средната, но качеството е много по-високо от стандартното.

3. Боксови ръкавици Everlast

Тези, които винаги издържат

51DVQ5owxGL

КУПИ СЕГА

Една от най-предпочитаните марки от най-добрите спортисти, Everlast, днес ни предлага продукт, изработен от синтетична кожа, който поддържа високо ниво на качество, издръжливост във времето, по-голяма опора и сцепление на ръцете, както и осигурява голяма функционалност.

Каишката е важен акцент на този модел, тя е пълна и се увива около горната част на китката, за да бъде наистина регулируема.

Въпреки че е много известна марка, цената ѝ е много ниска и е с няколко пункта по-ниска от тази на европейския пазар.

Не е ли голям залог да имаш популярна марка на супер ниска цена? Не казвайте повече, купете го още днес.

4. Rocky Marciano Benlee

Издание от висок клас

51RGAvAEioL

КУПИ СЕГА

Цената му е много по-ниска от тази на останалите, тъй като е изработен от почти точна имитация на кожа, без да се жертва качеството на компетентността на модела.

Той е проектиран с трислойна подложка от много пяна за по-добър захват и по-голям комфорт, когато се държи в двете ръце. Закопчаване с велкро.

Вътрешността на продукта е подплатена със сатен, за да ви е по-удобно, докато правите това, което обичате да правите. Потребителите са наистина доволни от този продукт, защото той осигурява дълготрайна издръжливост и е наистина функционален, въпреки че не е изработен от естествена кожа.

Освен това те имат златист цвят, за да привличат вниманието на ринга. Добър вариант, който няма да пожертва бюджета за тези, които са нови в бокса.

5. Metal Boxe MB221

Идеалният вариант за начинаещи

41EsMICuapL

КУПИ СЕГА

Този модел е идеалният продукт за тези млади хора или хора, които се интересуват от това да започнат в света на бокса, без да инвестират твърде много пари, които по-късно могат да се превърнат в загуба, ако не продължите да тренирате. Изработен от висококачествена пластмаса, той предлага оптимална производителност и защитна подложка за ръцете и метакарпалните кости.

Той има абсорбция на ударите и пасва идеално дори на китките на най-малките боксьори. Цената му е скъпоценен камък и невероятно изгодна сделка. Потребителите или хората, които са направили тази покупка, се възхищават, че тя е отлична като придружаващо оборудване за практика.

Съвети за закупуване на боксови ръкавици

guantes-de-boxeo-650x421

Размер

Тези ръкавици обикновено се предлагат в три размера: малък, среден или голям. Някои от тях са предназначени специално за мъже, жени или деца и във всяка категория има малък, среден или голям вариант. Дамските и детските боксови ръкавици обикновено са по-малки от мъжките и по-гъвкави.

Размерите не са стандартизирани и се различават при различните компании, така че е най-добре да пробвате различни чифтове, ако е възможно, преди да купите. Те трябва да прилягат плътно, но не прекалено силно, за да не се чувстват неудобно. Кожените чифтове се разтягат също като обувките. Освен това трябва да са достатъчно големи, за да прилепнат плътно към китките.

Тегло

Теглото на ръкавицата се определя от количеството подплата, която съдържа. По-тежките ръкавици имат повече подплънки, което намалява възможността за нараняване на боксьора и на противника. Най-често срещаните тегла са 12, 14 и 16 унции. Въпреки това те могат да бъдат леки и да варират от 8 до 20 унции.

Начинаещите избират по-тежък чифт, а професионалистите - по-лек.

Материал

Това е изключително важен аспект при закупуването на всеки продукт, тук ще научите от каква материя са изработени ръкавиците и за какво е предназначена всяка ръкавица.

Винил:

Те са най-евтиният вариант и варират от 19 евро до 40 евро, поради тази причина те са най-подходящият модел за начинаещи, ако тренирате редовно, но винилът отстъпва на кожата, както по отношение на комфорта, така и по отношение на издръжливостта. Обикновено винилът няма добра издръжливост и отвътре става много горещо и потно. Това е добър вариант, ако търсите само случайни срещи; в противен случай тези контакти няма да са подходящи за вас.

Полиуретанова кожа:

Има полиуретанова кожа и естествена кожа. Това е кожа, която се произвежда и изглежда точно като истинска кожа и е много по-издръжлива от винила. Цените им варират от 30 евро до 120 евро. Те са добър междинен избор, за да започнете да се занимавате с този спорт.

Истинска кожа:

Това са продуктите с най-високо качество и варират от 60 евро до 400 евро. С истинска кожа можете да сте сигурни, че ще издържат дълго време. Освен това те постепенно се приспособяват към формата на ръката ви и с течение на времето пасват по-добре. С течение на времето обаче те могат да се разрушат и да станат неудобни, когато се удрят в части на ръката ви.

Цвят

Цветът наистина има значение. Има цветове, които са по-слабо видими за човешкото око. Това е важно по време на битка, особено когато противникът ви е уморен и не може да види откъде идват ударите ви. По-долу ще изброим някои цветове и как те влияят на борбата.

  • Червено: По-слабо видимо за човешкото око в сравнение с другите цветове в спектъра. Това е така, защото те често се използват в битки.
  • Флуоресцентни: По-видима, използва се за обучение, като позволява на обучаващия да парира ударите по-добре.
  • Други цветове: За обучение.

Кожа срещу винил

Кожата без съмнение е много по-издръжлива и с много по-високо качество от винила. В повечето случаи виниловите ръкавици се свързват с евтини ръкавици. Последните често се използват за сърдечносъдови упражнения, а кожените ръкавици - за всичко останало.

Опитайте се да избягвате виниловите двойки, доколкото е възможно. Въпреки че изглеждат привлекателно и са на много ниски цени, качеството им не е такова. Материалът се износва бързо и в крайна сметка ще се наложи да купувате нов. От друга страна, добрата инвестиция в чифт кожени ръкавици ще ви гарантира, че ще инвестирате дълго време.

Дантелени ръкавици срещу ръкавици с велкро

Преди време всички ръкавици бяха дантелени. С течение на времето все повече хора искат да тренират самостоятелно и така се появява велкрото. Това улеснява поставянето и свалянето на ръкавиците. Сега хората, водени от една тенденция, поставят велкрото на същото място като дантелените модели.

Ако планирате да си купите чифт ръкавици за тренировки, най-добрият вариант със сигурност ще бъде велкро, но ако мислите за състезания и случайни битки, моделите с дантела ще ви предложат по-добър захват и повече сигурност при поставяне.

Състезателни ръкавици срещу къси кръгли

Повечето сериозни боксьори имат поне един чифт ръкавици, един за състезания и един за тренировки.

Мнозина избират супер лек чифт за бой на ринга, а по-тежкия чифт - за тренировки или за използване на боксова круша. За тези, които обичат да работят сами, е разумно да изберат заключване с велкро. Във всички случаи кожата се препоръчва пред винила за тези, които приемат бокса като сериозен спорт.

Обърнете внимание на вида спорт

Има няколко вида спорт, в които се използват ръкавици. Уверете се, че сте избрали правилните, защото те варират в зависимост от категорията.

Традиционни боксови ръкавици

Боксовите ръкавици не се използват само за бокс, като всеки стил има свой собствен дизайн, който отговаря на нуждите на боксьора.

Този тип държи ръката ви затворена в контурна форма заедно с гърба на ръкавицата и китката. Тя осигурява много по-голяма стабилност и опора при силни удари.

За муай тай

Те приличат на тези, предназначени за бокс, но имат няколко модификации за този специфичен спорт, който включва по-скоро тежки удари и хватки, отколкото удари.

Подплатата на гърба на ръкавицата обикновено е по-дебела (за да абсорбира ударите в тази област), докато предната част и областта на пръстите са по-гъвкави, за да могат ръцете ви да се отварят и затварят, за да се бият, да улавят удари или да задържат противника.

За MMA

Този спорт включва всички бойни изкуства в обхвата на обучението. Можете да използвате такива, предназначени за бокс или за муай тай, в зависимост от вида на тренировката. Въпреки че има и такива, предназначени за този спорт, които имат различна форма и функционалност поради факта, че изискват по-свободни движения. Пръстите са изложени на показ, за да може противникът да бъде задържан много по-добре. Теглото обикновено е само 4 унции за разлика от по-малкия боксов размер, който е 8.

Видове боксови ръкавици

mejores-guantes-de-boxeo

Светът на бокса има различни видове модели за различни нужди, уверете се, че сте избрали правилния. Тук ще ви покажем как.

Универсално обучение

Те са предназначени за обучение със спаринг партньори или с чанти. Плюшената им подложка и опората за китките са проектирани така, че да позволяват по-дълги тренировки, без да оставят китките ви възпалени или изкривени. Те обикновено са малко по-тежки от обикновените, а теглото им всъщност може да осигури добра тренировка.

Чанти

Те са подобни на универсалните, въпреки че нямат тежките две до четири гумени колони, които са основната характеристика на тренировъчните ръкавици.

Ако желаете да обуздаете силата на ударите си, тренировъчните ръкавици са добра идея, особено ако не сте сигурни в себе си или в партньора си. С правилната опора ръкавиците за чанта могат да осигурят отлична тренировка, без да оставят китките ви увредени.

Бойни

Те се намират някъде по средата между тренировъчните и реалните бойни ръкавици. С достатъчно подложка и опора за дълги дни, но не толкова много, че да се превърне в тежък чифт, те са несравними с ръкавиците за състезания.

И една от основните причини за това е, че тези, които се произвеждат за състезания, са изключително леки, за да могат боксьорите да са по-гъвкави при нанасяне на удар и да се пазят.

Конкурс

Те са лесно разпознаваеми благодарение на дизайна си с минимална подложка. Често са много по-тежки от своите колеги, които са строго ориентирани към състезания.

Тези ръкавици са много по-подходящи за кратки двубои между сериозни бойци в истински турнири. Ако тепърва започвате, силно се препоръчва да не използвате този тип, защото ще трябва да тренирате доста, за да достигнете това ниво.