Брояч на банкноти

mejor-contador-de-billetes

mejor-contador-de-billetes

Брат ми откри малко кафене в едно от помещенията близо до станция 'Билбао' в мадридското метро. Бях готов да му помогна с обслужването на клиенти.

Можете да си представите колко много хора пристигат всеки ден и въпреки че имаме човек, който ни помага да броим парите, трябва да вземем най-доброто гише за продажба на билети.

Докато сме в това, предложих да се сдобием и с монетник, за да можем да предлагаме по-ефективно и по-бързо обслужване.

Предлага се от всичко по малко. Важното е да се избере този, който служи за целите на бизнеса и е най-евтин.

 

Най-добрите броячи на банкноти

Кой е най-добрият брояч на банкноти?

Най-доброто устройство за преброяване на банкноти ще зависи от вашите нужди и предпочитания, така че когато купувате , ще трябва да прегледате какво се предлага, за да можете да направите съответния избор.

Първото нещо, което трябва да обмислите, е цената, едва ли ще намерите брояч на банкноти, който да е наистина евтин, но в зависимост от вашите изисквания ще намерите повече от един на достъпна цена.

Трябва да обърнете внимание и на други качества като скорост на броене, брой банкноти в минута и съвместимост. Ако не се уверите например, че машината брои евро, а не долари, ще изхвърлите парите си.

Ако се съмнявате кои функции са по-подходящи за вас, може би ще ви помогне да разгледате този сравнителен списък .

Ето най-добрите броячи на банкноти:

1. Смесена банкнотоброячка S400MD Detectalia

Съвместима с различни видове валута

411sUsosDHL

КУПИ СЕГА

Способна да брои до 1500 банкноти в минута, машината за сортиране на банкноти ви гарантира 100% откриване и освен това има функция за добавяне на пакети и бали банкноти.

Това е устройство, подходящо за магазини, предприятия и банки, тъй като благодарение на неговата скорост на броене, можете бързо да разберете колко пари имате на разположение.

Той е с професионално качество и много висока производителност, брои смесени банкноти, като бързо открива фалшиви банкноти благодарение на четец , който определя истинността на хартиените пари.

2. CDP DP6500E Детектор за фалшиви банкноти и тотализатор

Разграничава банкнотите по номинал

31NXZJ1dM6L

КУПИ СЕГА

Произведена с технология за цифрова обработка, която предлага висока точност, тази машина разчита различни видове валута , включително евро, щатски долари и британски лири.

Това е електронно устройство, което е снабдено с детектор за фалшификати , който ви дава отчет за стойност и броителна единица за номинал. Тя работи оптимално с банкноти евро с номинал от 5 до 50.

Той има тотализатор , който ви позволява бързо да разберете преброените суми. Той има преносим дизайн, здрав и компактен. Можете да го вземете навсякъде.

3. Брояч на банкноти Cablematic

Бърз и точен

41b4P-EoLuL

КУПИ СЕГА

Оборудван с цифрова клавиатура, бутони за управление на предния панел и дисплеи за програмиране, това е устройство , съвместимо с евро, което работи бързо, без да обобщава пачките банкноти, които поставяте в таблата му.

Той има входна и изходна тава за банкноти с детектори за нивото на банкнотите във всяка тава, като освен това, благодарение на конструкцията си, може автоматично да определя плътността на банкнотите.

С машината за броене на банкноти Cablematic ще можете да броите банкноти бързо на оживени места като казина и банки.

4. Машинка за броене на банкноти Duramaxx

Подходяща за големи количества

41ldiFyFmeL

КУПИ СЕГА

Оборудвана да осигурява високоскоростно броене на банкноти, тази машина е това, от което се нуждаете, за да ускорите работата в игрални зали, магазини и финансови институции.

Той разполага с бронирана система за откриване на фалшификати , която извършва тройна проверка на банкнотите за истинност, с проверки с магнитно поле, метални и ултравиолетови лъчи . Той открива повечето методи за фалшифициране на пазара.

Можете да работите с него в един от двата му режима на използване - автоматичен или ръчен, свободно броене и в определени количества.

5. Брояч и сортировач на банкноти MVPower

Практичен и надежден

Изработен от устойчиви материали и с много добро качество, този брояч на банкноти е един от най-препоръчваните за използване в магазини, ресторанти и други предприятия, където се изисква бързо и точно броене.

Това е интелигентен брояч, той има LED дисплей и открива автентичността чрез изображение, следи от сигурност, ултравиолетови лъчи и други форми на проверка.

Той има система за подаване на банкноти , която ви позволява да броите до 1000 банкноти в минута. Просто поставете пакета в брояча за зареждане и машината ще свърши работата.

 

Какво представлява броячът на банкноти?

Това е машина или устройство, създадено, за да ви спести време и да увеличи точността при броенето на монети, банкноти, чекове или купони. Той елиминира човешките грешки, които често се получават при ръчно броене на бройка по бройка.

Тя работи, като поставя пачката банкноти върху държач и машината автоматично ги брои с определена скорост в минута. Тя варира между 1 000 и 1 500 банкноти в минута. Броячите на банкноти могат да бъдат проектирани да броят само евро или долари или да разпознават и разчитат различни видове валути и дори да определят тяхната легитимност.

Защо да използвате брояч за пари или банкноти?

Тези видове машини са идеални за големи магазини и места, където се събират големи суми в брой и се изисква бързина и точност. Те често се използват в банки, ресторанти, магазини и малки търговски обекти и дори в църкви. Използването на брояч ще направи нещата по-лесни, по-бързи и по-точни, отколкото да се опитвате да ги броите парче по парче.

Какво трябва да се обърне внимание при покупка на брояч за банкноти

При покупка е важно да се вземат предвид редица фактори, които ще ви помогнат да изберете най-подходящия за вашите нужди брояч за банкноти. Преди да направите своя избор, трябва да обърнете внимание на тези критерии.

Размер на бункера

Колкото по-голям е размерът на бункера, толкова повече банкноти можете да преброите. По-големите бункери ви позволяват да работите с по-малко прекъсвания. Бункерите са разположени в долната, задната или задната част на машината. Има машини, които могат да преброяват пакети с до 1500 банкноти.

Начин на подаване

Съществуват два разпространени вида подаване - предно подаване, при което бункерът се намира в предната част на машината, и обратно подаване, при което бункерът се намира в задната част на машината и купчината банкноти трябва да се постави до него. Според експертите бункерите с предно подаване са по-лесни за използване, тъй като не е задължително пачките с банкноти да бъдат подредени добре. Бункерите със задно подаване изискват по-чисти редове за подаване.

Скорост на броене

Има много начини за броене, но скоростта се изчислява в банкноти за минута. Най-бързите машини могат да преброят от 1000 до 1900 банкноти в минута. Това спестява време и прави бизнеса ви по-ефективен.

 

Автоматична самопроверка

Тази система гарантира, че машината не допуска грешки, след като започне процеса на броене. Когато машината се включва и изключва, се активира автоматичната самопроверка. Тази функция е незаменима за осигуряване на точност.

Опции за броене: стойност, партида и агрегат

Броенето на стойност е уникална функция и предоставя на потребителя отчет за броя на преброените банкноти и тяхната номинална стойност. Пакетната обработка ви позволява да създавате предварително определени партиди пари, като просто програмирате броя на партидите и машината ще ги раздели, а опцията за сумиране, както подсказва името, ви позволява непрекъснато да добавяте общия брой банкноти

Откриване на грешки

Ако процесът на броене бъде прекъснат, броячите ще покажат съобщение за грешка, което гарантира, че целостта на машината се поддържа на много високо ниво. Това гарантира, че интегритетът на машината се поддържа на много високо ниво, т.е. ако в момента на броенето машината покаже неизправност на сензора, грешка при подаването на банкнотите или при броенето, то ще бъде прекъснато и ще се появи съобщение за грешка, което ще ви позволи да разрешите проблема.

Контролен панел

Той е част от машината и е ключов фактор при избора, дава възможност на потребителя да контролира какво иска да прави с банкнотите, които брои. Той трябва да бъде лесен за използване, достъпен контролен панел, който ви помага да свършите работата си бързо и ефективно.

Челен товарач срещу заден товарач

Все още се предлагат редица машини, които предпочитат стила на предния товарач пред този на задния, тъй като са по-прости от по-старите модели със заден товарач.

Допълнителни функции

Има редица качества, които могат да допълнят отлично вашето устройство за преброяване на банкноти и да го превърнат в още по-добър избор, отколкото първоначално сте предполагали. Повечето съвременни машини за броене на монети са снабдени с LED или LCD дисплеи, преносимост, мобилна или компютърна свързаност, някои от тях са снабдени и с чекмеджета за пари, калкулатори за броене на пари, конвейери за банкноти, функции за подаване на партиди и функции за предотвратяване на задръствания, за да се избегнат съобщения за грешки и проблеми впоследствие. Всички тези функции ще ускорят допълнително процеса на броене на банкнотите ви.