Геймърски слушалки за PS4

mejor-casco-gaming-para-ps4

Когато става въпрос за избора на най-добрите геймърски слушалки за ps4, трябва да сте много внимателни. Може би и на вас се е случило като на мен, исках да дам малко на брат ми и се разочаровах. Необходимо е не само да проверите качеството на микрофона и слушалките, но и съвместимостта с вашия ps4 и неговата версия.

Не знаех това по време на покупката и похарчих много пари за слушалки, които не работеха. Трябваше да ги върна. Имаше и други неща, които не взех предвид, като например дали ви харесва повече безжичен модел или модел с лента за глава, или дали всеки от слушалките е достатъчно подплатен.

Но най-накрая знаех всички негови предпочитания, след като той вече беше научил от А до Я, за слушалки за игра с ps4.

Ако искате да си купите такъв, трябва да проверите марката, дали са с добро качество и със сигурност ще искате чифт, който е по-евтин, защото някои от тях могат да бъдат наистина скъпи. На пазара има модели, които отговарят на тези очаквания, просто трябва да знаете как да ги търсите.

Най-добрите слушалки за игри за PS4

Кои са най-добрите слушалки за игри за ps4?

Очевидно е, че тези, които можете да използвате с геймърската си платформа, но ако предпочитате, е много полезно, когато те са мултиплатформени, защото можете да ги използвате и с компютъра си. Съвместимостта е важна. Ето и някои други важни функции:

41ja3D9ZRxL

КУПИ СЕГА

Перфектни за тези, които мразят кабелите, тези устройства имат 2,4 GHz безжична връзка. Освен това те предлагат 3,5 мм аналогов аудиовход и захранващи кабели, ако искате да играете, без да изтощавате батерията. Те все още издържат до 12 часа работа и се зареждат бързо.

Те могат да се персонализират напълно, като ви позволяват да конфигурирате осветлението, звука и бутоните със софтуера Logitech Gaming. С тях можете да правите няколко неща едновременно - докато играете, можете да слушате музика, да приемате обаждания и да разговаряте с колегите си геймъри.

Съвместим е с вашия компютър, конзола за игри и дори с мобилни устройства и устройства за домашно кино. Това са слушалки от висок клас, така че произвеждат отлични високи, много точни високи и много дълбоки ниски честоти за интензивно изживяване.

2. SteelSeries Arctis 5

Със съраунд звук DTS 7.1

410FWufi4LL

КУПИ СЕГА

Ако търсите най-доброто качество на звука, това може да е перфектната геймърска слушалка за вас. Те разполагат с DTS Headphone:X 7.1 за PC и отличен стерео звук за Mac, PS4, Xbox ONE, VR и мобилни устройства.

Те са наистина удобни, защото прилягат плътно към главата, като елиминират точките на натиск и разпределят равномерно тежестта. Освен това слушалките са снабдени с AirWeave омекотяване, което предотвратява натрупването на топлина по време на игра, за да се наслаждавате по-дълго време без дискомфорт.

Микрофонът е оборудван с ClearCast, който има двупосочен дизайн за добра чистота и потискане на звука. Силата на звука може да се контролира близо до ухото.

За да се почувствате активни и потопени в играта, те разполагат с осветление RGB Prism, което ви позволява да избирате от 16,8 милиона цвята за всяка слушалка поотделно.

3. HyperX Cloud KHX-H3CLW

За професионални геймъри

41KFerym3bL

КУПИ СЕГА

Тези, които обичат да играят с часове, ще могат да го правят с тези слушалки, защото са изключително удобни. Самата лента за глава е подплатена и много мека, а възглавничките от мемори пяна имат ефект на памет и са покрити със синтетична кожа. От техническа гледна точка те са съвместими с HiFi аудиоизточници, което им осигурява отлично качество на звука.

Микрофонът е насочен и трябва да се постави с лице към устата на разстояние около 2,5 см. Те имат оплетен кабел, а микрофонът може да се сваля. Тъй като слушалките са затворени, те предлагат пасивно шумопотискане.

Могат да бъдат снабдени със здрава чанта, за да можете да ги вземете на всяко пътуване и да не спирате да играете. Съвместимостта достига до персонални компютри, лаптопи, таблети, мобилни телефони, адаптери за самолети и конзоли PS4.

4. Razer Kraken Pro

С оптимизирано тегло

41xRli481ZL

КУПИ СЕГА

Ако обичате да играете много, но без главоболие и болки във врата, това може да е най-добрият вариант. Теглото им е оптимизирано, за да бъдат леки и достатъчно удобни за геймърите. Освен това те се отличават с висока функционалност и производителност, както и с приятен дизайн. Всъщност те се предлагат в няколко цвята, от които можете да избирате.

Благодарение на вътрешните 40-милиметрови неодимови магнитни високоговорители те имат много добро качество на звука, както за игри, така и за слушане на музика. Те са съвместими с PC и Playstation 4 и имат контроли на кабела за регулиране на силата на звука или за изключване на гласа, когато е необходимо.

Микрофонът е прибиращ се и може да се сваля и съхранява, когато не е необходим. Те се доставят и с 3,5-метров жак и кабел за разделяне.

5. Sound BlasterX H5 Creative

С подобрен микрофон

41vTXlti1pL

КУПИ СЕГА

Притеснявате се за ясната комуникация с други геймъри? Този модел е с подобрен, подвижен и усъвършенстван микрофон, който осигурява добро потискане на шума и ефективно улавяне на гласа в шумни среди за игри.

Драйверите му са оптимизирани, за да бъдат по-чувствителни и да възпроизвеждат звуци по-ясно, силно и точно. Те осигуряват отлични високи, средни и ниски честоти за по-естествен и точен звук. Те имат подсилена алуминиева конструкция и здрава конструкция за часове ежедневна употреба.

Включва 1,2-метров оплетен кабел с подвижен конектор от 4 към 4 пина 3,5 мм и 1,2-метров Y-образен аудио удължител.

Когато получите новите си геймърски слушалки за ps4 у дома, трябва да обърнете внимание на грижата за частите им. Много от тях са разглобяеми, например кабелите и микрофонът, и ако някой от тях липсва, когато играете, това няма да ви хареса и ще избягате да се оплачете на хората, които живеят у дома. Те също няма да го харесат.

Като стана дума за това, не е зле да търсите модели, които позволяват замяна в случай на пълна загуба на аксесоар.

Какво представляват геймърските слушалки?

mejor-casco-gaming-300x200

Те са един от най-важните аксесоари за всеки, който обича видеоигрите, наред с геймърския стол, добрия контролер на конзолата или дори високоскоростната интернет връзка. Работата е там, че тези слушалки не са като тези, които използвате с мобилния си телефон или друга джаджа, а могат да възпроизвеждат музика, звуковите ефекти на видеоигрите и звука на съотборниците ви в реално време, за да ви осигурят възможно най-пълно и реалистично изживяване.

Добрият чифт слушалки също така ще подобри играта ви, като ви помогне да забележите по-малките, по-фини детайли, които ще ви позволят да реагирате по-бързо или да забележите събития в играта, които обикновено не бихте възприели толкова лесно или ясно.

По подобен начин слушалките за игри са се развили с течение на времето от класическите 3,5-милиметрови слушалки до съвременните Bluetooth слушалки или VOIP съвместими слушалки за провеждане на разговори по време на игра.

Видът на връзката

Този избор трябва да се основава на вида на конзолата, която имате, тъй като има слушалки, които се предлагат с типичните 3,5-милиметрови кабели, оптичен кабел, безжичен или кабелен USB конектор и, разбира се, също с Bluetooth. Предимството на моделите за PS4 е, че те вече са проектирани за PS4 и няма да ви е трудно да намерите добър чифт за него.

С PS4 избягвате конфликта с необходимостта от актуализиране на аудио драйверите, както е при персоналните компютри. Освен това безжичните драйвери за USB и Bluetooth обикновено са съвместими с новия ви PlayStation.

За геймъри, които носят очила

Един от аспектите, които понякога се пренебрегват, е удобството, което предлагат слушалките за потребители, носещи коригиращи очила. В тези случаи подложките и другите части на слушалките трябва да бъдат проектирани така, че да не оказват допълнителен натиск върху очилата ви и да не причиняват дискомфорт по време на дълги игрални сесии. В крайна сметка идеята е да извлечете максимална полза от удоволствието.

Материали за лентата за глава и възглавничките за уши

Материалите, използвани за покриване на лентата за глава и възглавничките за уши, са от съществено значение за осигуряване на вашия комфорт, тъй като не всички са напълно подходящи. Например кожата и синтетичната кожа се предполага, че са много удобни и не може да се отрече, че изглеждат наистина стилно и висококачествено. Те обаче могат да предизвикат изпотяване, което ще доведе до по-бързо увреждане на кожата.

Имате и модели с пухкави възглавнички за уши, които не ви карат да се потите, но понякога не се чувстват толкова удобно в ушите ви. Без съмнение най-препоръчвани са тези с мемори пяна, които могат да бъдат малко по-скъпи, но наистина се чувстват добре в ушите ви.

Що се отнася до лентата за глава, тя трябва да е мека и да приляга удобно към черепа ви, без да го смачква или да го притиска излишно, тъй като това няма да ви позволи да играете удобно дори в продължение на 2 часа. Най-добрите ленти за глава са подплатените ленти за глава.

Значението на теглото на слушалките

Теглото е наистина важен фактор, тъй като то не само показва колко удобни са слушалките, но и може да ви даде доста добра представа за качеството на използваните материали и конструкцията на самите слушалки.

Леките като перце слушалки могат да бъдат благословия за врата ви по време на дълги гейминг маратони, но могат да работят и против вас, тъй като използваните материали вероятно не са много здрави и издръжливи. В заключение, каските трябва да имат дебела и удобна подложка, гъвкава лента за глава, която да приляга добре към формата на черепа, и междинно тегло.

Какво да търсим в добрите геймърски слушалки

Качество на звука

Говорихме за почти всичко останало, но не и за един от най-важните аспекти: качество на звука. При обикновените музикални слушалки винаги търсите малко по-дълбок бас и по-ясни високи честоти, но при моделите за игри се нуждаете от по-широк честотен диапазон, за да направите преживяването си по-реалистично.

В тази връзка търсете модели с допълнителни баси, за да чуете експлозиите с цялата им сила, както и съраунд звук , за да подсилите още повече реализма на цялата игра. Няма значение дали нямате много звукова култура, ще забележите подобрението веднага.

Комфорт

Както беше посочено по-горе, трябва да се уверите, че слушалките гарантират пълен комфорт с мемори пяна или средно тегло. Въпреки това препоръчваме да избирате каски, които покриват цялото ухо, а не се движат над ухото или навътре. Те винаги са по-добри за игри, тъй като по-добре потискат външния шум .

Потискане на шума

Когато свирите на шумни места, например в близост до оживени улици, в домове с шумни хора или в други подобни ситуации, е важно да обърнете внимание на този тип слушалки. Има не само такива, които покриват напълно ушите, но и такива със специална технология, известна като технология за шумопотискане, която използва чип, произвеждащ звук, който помага да се блокира досадният външен шум.

Отворени или затворени

Когато използвате слушалки у дома, винаги можете да изберете отворени модели, които обикновено са малко по-евтини. Предимството им е, че позволяват на част от звука да излезе навън, което може да изглежда като нещо лошо, но всъщност прави така, че излизащият звук в крайна сметка създава поглъщащ и реалистичен ефект. Разбира се, в същото време те позволяват проникването на външен шум, което може да е малко неприятно в шумна среда.

Качество на микрофона

Добрият микрофон може да бъде почти толкова важен, колкото и качеството на звука, тъй като именно той позволява на съотборниците ви да ви разбират ясно, за да можете да се възползвате напълно от предимствата на слушалките. Не е необходимо да са с най-модерния професионален микрофон, а само с прилично качество и с подвижна стрела, за да можете винаги да го поставите в най-удобната позиция.

За издръжливостта на слушалките

Дори да се грижите добре за слушалките си, винаги има вероятност те да бъдат изпуснати или преобърнати. За да предотвратите подобни непредвидени събития, които да доведат до повреда и повреждане на слушалките, се уверете, че купувате слушалки, изработени от добри материали. Добре е да се ориентирате по цената и дори по теглото и усещането на каските. Обикновено малко по-скъпите модели, които са здрави, са най-добрите.

Получаване на представа за цените

Цените, както при всеки друг продукт, могат да варират значително. Както можете да срещнете каски за над 100 евро, които предлагат невероятен звук и възможности за професионални геймъри, така можете да намерите и такива за по-малко от 30 евро, които дават отлични резултати и са много удобни.

Не забравяйте да използвате цената като първо ръководство, след това сравнете теглото и дали те са служили добре на други потребители.

Причини да си купите най-добрите геймърски слушалки за PS4

Блокират външния шум

Нека се задълбочим малко в технологията за премахване на шума. Това става с помощта на миниатюрни микрофони, които улавят звуците около вас, а микрочиповете им ги анализират, за да намерят контрасигнала, който може да неутрализира тези шумове. В същото време те подсилват тази функция чрез пълни слушалки, които образуват уплътнение около ухото ви.

Ограничете дискомфорта

За вас и за други хора слушалките за игри за PS4 могат да бъдат облекчение. Тези устройства ви позволяват да слушате звука и музиката на видеоигрите си, без другите да знаят за тях, и в повечето случаи блокират външния шум. Няма значение дали те са HiFi или единични слушалки.

Имат наистина превъзходно качество на звука

Играта звучи по-добре със слушалки, направени за игри, детайлите са по-реалистични и по-ясни, всяка стъпка, всеки изстрел или всеки шум, който врагът издава, както и гласовете на съотборниците ви и атмосферата на игрите. Звукът ще идва от различни ъгли, с различна сила на звука и с по-завладяващо усещане.

Можете да общувате по-добре с екипа си

В стратегическите и отборните игри е важно да можете да общувате с членовете на екипа си, за да координирате всеки ход и действие. Ето защо геймърските слушалки се оказват абсолютно необходим аксесоар, който ще пренесе гейминг изживяването с PS4 на друго ниво.

Какво трябва да търсите в добрите геймърски слушалки

Съвместимост с вашата конзола

Както казах, не всички слушалки са съвместими с всички конзоли, така че трябва да се уверите, че моделът, който искате да купите, може да се използва с вашата PS4. За да разберете това, трябва само да проверите спецификациите на продукта и да потърсите частта, в която се посочва съвместимост. Там ще видите, че някои модели са маркирани само за PC или Xbox, докато други са предназначени за всякакви конзоли или само за PS4, например.

По същия начин помислете и за вида на игрите, които играете, тъй като поне екшън игрите и игрите със стрелба изискват по-добро качество на звука.

Със или без микрофон

Когато играете в екип и се нуждаете от директна комуникация със съотборниците си, добрият вграден микрофон е задължителен. Заслужава си също така да имате изолация на фоновия шум, за да постигнете възможно най-добра яснота, когато говорите със съотборниците си.

Кабелна или безжична

Като цяло препоръчваме безжичната слушалка , тъй като при нея се избягва заплитането с кабели, а освен това можете да се движите свободно, без да се страхувате, че ще издърпате конзолата по невнимание или ще трябва да сте твърде близо до нея, за да я предпазите от изключване. В някои случаи дори се налага да свържете слушалките към контролера.

Единственият недостатък е, че те се изтеглят и са малко по-скъпи.

Безжичен или кабелен?

Съществува мит, че кабелните модели имат по-добро качество на звука и това е вярно, но до известна степен. Само че предимството се забелязва само при много високи скорости на предаване на данни, които са необходими в музикалното производство или други подобни области, но които със сигурност няма да са ви необходими за игри. Добрият безжичен модел ще поддържа високо качество на звука, от което ще останете повече от доволни.

Другото нещо е, че ще можете да се движите свободно, когато използвате безжични слушалки, но ще сте обвързани с живота на батерията. Изборът зависи от вашия вкус.