Градински душове

mejor-ducha-de-jardín

Сега, когато наближават най-горещите дни на лятото, сме склонни да излезем на терасите и вътрешните дворове, за да се насладим на слънцето и приятните моменти на открито, още повече ако имате басейн у дома, а ако случаят не е такъв, можете да разчитате на най-добрия градински душ, който ще ви държи много хладно, докато правите слънчеви бани.

Градинските душове стават все по-популярни заради своята практичност, комфорт и функционалност, а на пазара има много различни модели, от които можете да избирате и които ще паснат идеално на стила на вашия вътрешен двор и на пространството, с което разполагате за инсталирането им.

Когато избирате душ за градината си, първото нещо, което трябва да обмислите, е какъв модел предпочитате - дали преносим , който можете да съхранявате в сезони, в които ще се използва често, например през зимата, и който трябва само да свържете към контакта за вода, за да работи, или стационарен душ , който трябва да монтирате на стената.

Какъвто и модел да имате предвид, трябва да търсите душове, чиито материали са устойчиви на атмосферни влияния и не ръждясват при употреба, вода и слънце.

Тези модерни душове ще бъдат идеални за добавяне на стил към вашите градини и тераси, така че ако търсите идеалния модел, аз съм събрал сравнителен с някои наистина страхотни опции.

Най-добрите градински душове

Ето най-добрите градински душове:

1. Градински душ 30020087 STILISTA

Красив дизайн и лесен монтаж

31yewUS07PL

КУПИ СЕГА

Страхотен градински душ, свободностоящ, с конструкция, изработена от сертифицирана дървесина шореа, една от най-здравите и леки тропически дървесини, която е обработена така, че да издържа на влажни условия и въздействието на UV лъчите.

Моделът е оборудван с 15-сантиметрова дъждовна глава и въртяща се шарнирна връзка, а дизайнът включва ръчен душ, прикрепен към гъвкав маркуч от неръждаема стомана.

Той включва и под с платформа, за да можете да се къпете боси и удобно, основата е с размери 61×61 см, а душът достига височина 210 см.

Потребителят може лесно да го инсталира и да го свърже към стандартен контакт, той е идеален за оборудване на басейна и за много забавления през летните дни.

2. Градински душ AR104 GRE

Регулируема височина

21CQLZlPLzL

КУПИ СЕГА

Друга икономична и практична алтернатива за оборудване на вашата градина е душът AR104 на Gre.

Дизайнът е изключително лек, преносим и не изисква допълнителни инструменти за инсталиране. Потребителят може да я свърже директно към градинския маркуч, за да се наслади на бърз душ, преди да се гмурне в басейна.

Височината може да се регулира за удобна употреба от деца и възрастни, а главата може да се ориентира в избрана от вас посока. Конструкцията може да се сглоби само за няколко минути и е много стабилна благодарение на интегрираната в нея основа за статив.

Преместването му от едната страна на другата ще бъде лесна задача, тъй като тежи само 800 г. Размерите му са 22x22x215 см максимална височина.

3. Градински душ VidaXL с ефект на дъжд

Изработен от устойчив на слънце материал

31KfcPuugTL

КУПИ СЕГА

Стоящ душ за вашата градина, с който можете да си взимате освежаващи вани, а също и душове с гореща вода , тъй като може да се нагрява до 60°C.

Благодарение на системата за поливане с дъждовен ефект, душовете в градината ще бъдат много релаксиращи, освен това този модел включва четири много качествени винта , които ще ви помогнат да фиксирате основата на душа върху равна повърхност.

4. Градински душ Gardena с джет

Гъвкава и подвижна душ глава

31Ui5CzKt5L

КУПИ СЕГА

Ако искате по-евтин вариант и лесен монтаж , този душ Gardena ще бъде идеален, тъй като има система за триножник, която можете да поставите навсякъде на вашия вътрешен двор или тераса, без значение колко неравен е теренът.

Едно от най-готините неща в този душ е, че той е регулируем на височина, така че лесно може да се адаптира към размера на всеки в дома ви.

5. Градински душ KARCHER 2.645-181.0

Лесен за инсталиране и лесен за използване

31AXjkc4MQL

КУПИ СЕГА

Следобедът на слънце не може да бъде пълен без освежаващи душове, които регулират температурата на тялото ви, което можете лесно да направите с този градински душ.

Това е изключително практичен модел, много лесен за инсталиране, който трябва само да свържете към водоизточник и ще заработи, освен това ще бъде полезен за всички в дома ви, за да се къпят в градината и да поливат всички растения.

6. Aqua Control C2094N градински душ на триножник

Височина над 2 метра

218o-9UyE4S

КУПИ СЕГА

Един достъпен душ , който ще бъде идеален, ако искате да спестите пари и да се погрижите за джоба си, тъй като ще ви свърши добра работа, като ви осигури добра струя вода, за да можете да вземете освежаващ душ в градината или на терасата си.

Краката му имат три точки, които можете да закрепите към тревата, което е много удобно за забавление с децата през лятото.

7. Преносим градински душ Papillon

Много лек и функционален

21IPGaiiBoL

КУПИ СЕГА

Ако търсите душ за градината, който да е без монтаж, прост и също така евтин, този от Papillon ще ви хареса, размерът му е идеален за използване в най-горещите дни и за съхранение, когато не ви е необходим.

Той има глава, която можете да регулирате според желанията си, а лекото му тегло го прави идеален за взимане на срещи с приятели и колеги, така че няма да го използвате само в градината си.

Ръководство за покупка: Най-добрите градински душове

Видове градински душове

Когато избирате душ за вашата градина, трябва да имате предвид, че има различни модели, от които можете да избирате според вашите изисквания, нужди и вкусове, сред тях ще намерите модели за монтаж на стена и други, които не изискват монтаж и се поддържат от статив или с основа, но кой от тях е по-добър?

Душове, монтирани на стена, спрямо такива, които не са монтирани:

Изборът между единия и другия модел ще зависи от вашите нужди, тъй като душът, който е монтиран на стената, е идеален за места, където има силни виелици, тъй като по този начин можете да предотвратите издуването му във въздуха.

Докато моделите със статив или основа са по-преносими, можете да ги вземете на различни места, като например походи и къмпингуване в каравани и други дейности извън градината, което не можете да направите с модел, монтиран на стена.

Какво да вземете предвид, преди да купите градински душ

Преди да купите душ за вашата градина, не трябва да гледате само на достъпна цена, има още фактори, които трябва да вземете предвид, ако искате да донесете най-доброто у дома, и те включват:

Местоположение и източник на вода:

Важно е да вземете предвид мястото, където ще монтирате душа, макар че е важно да помислите за уединение, още по-важно е да потърсите място в близост до водоснабдяване, например резервоар или маркуч за напояване, така няма да имате проблеми при монтирането на фонтана.

Дренаж:

Ако планирате да използвате различни шампоани или продукти, които могат да замърсят тревните и зелените площи, е идеално да помислите за добър дренаж за душа, който може да е такъв, който вече се намира в градината или на терасата ви и от който можете да се възползвате.

Поверителност:

Това е фактор, който зависи от начина, по който ще използвате душа си, тъй като ако той ще се използва само за къпане преди и след влизане в басейна или по време на слънчеви бани, няма да има значение дали е на видимо място, но всичко това е въпрос на вашите вкусове и предпочитания.

Ако желаете по-особена опция, можете да добавите кабини , в които можете да вземете душ, без да ви виждат други хора.

Строителство:

Когато избирате външен душ, той трябва да има стабилна конструкция, която да издържа на различни климатични условия, като слънчеви дни, дъждовни дни и дори силни ветрове, така че материалите за него трябва да са с най-добро качество, здрави и устойчиви.

Възможности за вход:

Важно е да проверите дали душът, който ще изберете, има двоен вход за вода , ако искате да разполагате с топла и студена вода, като по този начин можете да разполагате с променлива температура , която можете да регулирате в зависимост от времето, когато използвате душа, вместо само със студена вода.

Естетика и аксесоари:

Естетиката никога не е маловажна, тъй като никой не иска да избере модел, който не му харесва напълно, а и тези душове са идеални за декорация на малки градини.

Освен това можете да изберете душове, които имат различни аксесоари, като например глави, които могат да се регулират, за да имат капково напояване, душове с хидромасаж и дори душове със система за слънчева енергия за загряване на водата.

Ако желаете, можете да добавите и аксесоари, като например закачалки за кърпи или рафтове, на които да поставите хигиенните продукти, които обикновено използвате.

Материали

Материалите на външните душове трябва да могат да издържат на неблагоприятните атмосферни условия, без да се повредят, поради което препоръчваме модели с покритие от неръждаема стомана , които са устойчиви на корозия, както и варианти от обработено дърво, които могат да издържат във времето.

Предимства на градинските душове

Градинските душове са не само практични, удобни и лесни за използване, но и носят със себе си множество предимства, които ще забележите, когато ги използвате за първи път, включително следните:

Ще разполагате с повече пространство:

Душът в градината или на терасата ще разполага с много повече пространство, отколкото душовете в къщата, благодарение на факта, че се намира на открито, което ще ви осигури удобни бани с максимална свобода.

Те са идеални за гости:

Ако имате гости у дома, като например приятели, колеги или роднини, които ще се наслаждават на басейна ви или ще прекарат следобеда на слънцето на терасата ви, тези душове ще бъдат идеален за гостите, тъй като те ще имат възможност да вземат освежаващи вани, докато другите правят това в душовете вътре в къщата, като по този начин никой няма да чака.

Можете да се изплакнете с лекота:

Ако сте се върнали от плаж, покрити с пясък, чудесен вариант е да скочите в градинския си душ, за да не замърсите вътрешността на дома си и да останете чисти. Те са идеални и за почистване на инструменти, които използвате в градината.

Идеално за важни членове на домакинството:

Ако мислите за кучетата си, сте на правилното място. Тези душове са идеални за домашни любимци , тъй като улесняват къпането им, което е идеално за непокорните кучета, които обичат да ровят в калта и да се изцапат.