Градински камъни

las-mejores-piedras-para-jardín

От доста време се интересувам от интериорна и екстериорна декорация и сега, когато имам собствен вътрешен двор, го превърнах в това, за което винаги съм мечтала.

Като дадох воля на цялата си креативност , измислих чудесен вариант, който не само служи идеално за декорация, но и ми спестява много грижи за поддръжка, особено за плевелите и тревата, които винаги растат. Това са най-добрите градински камъни, с които успях да придам на терасата си невероятен и много модерен вид.

Тези камъни са идеални за всички видове градини и позволяват да се възползвате максимално от таланта си за декориране, тъй като с тях можете да създадете страхотни дизайни.

 

Най-добрите градински камъни

Кои са най-добрите градински камъни?

Ако сте почитатели на градинарството, външната декорация и т.н., знаете колко разнообразен може да бъде пазарът на тези продукти, а градинските камъни не остават по-назад, тъй като можете да намерите от най-простите и естествени модели до камъни с поразителни цветове , които светят в тъмното.

Изборът на най-доброто ще зависи от това какво търсите, от вида декорация, която искате да придадете на терасите си, от пространството, с което разполагате, и от вида камък, който предпочитате, тъй като някои от тях ще подхождат по-добре на големи градини, докато други са по-подходящи за декорация на малки градини.

Какъвто и да е предпочитаният от вас избор, търсенето на толкова голямо разнообразие може да бъде непосилно, до степен да не знаете кой да купите, затова съставих сравнение , за да ви помогна с различни дизайни на камъни, които съм харесала.

Ето кои са най-добрите градински камъни:

1. Декоративни градински камъни RockinColour

За много цветни градини

51bX-Nc8hIL

КУПИ СЕГА

Декорирането на градината ви не би могло да бъде по-лесно с тези камъни от марката RockinColour, тъй като те са боядисани в много ярки цветове, като наситено розово, които ще бъдат идеални за придаване на индивидуален дизайн на вашите външни пространства.

Те са с много добро качество и цената им е достъпна, което ги прави чудесен избор за вкъщи.

2. Светещи в тъмното градински камъни SLOMG

Размери между 2 и 3 см

51OCIUO64RL

КУПИ СЕГА

Помислете за цялото пространство, което можете да покриете в градината си с тази опаковка от 300 камъка, които, освен че са подходящи за различни дизайни, са наистина страхотни, тъй като са осветени и светят в тъмното.

През деня тези камъни абсорбират слънчевата енергия, а през нощта светят в невероятен нюанс на синьото и превръщат градината ви в много приятно място.

3. Градински камъни, които светят в тъмното RETON

Различни цветове

51+fxH9aviL

КУПИ СЕГА

Ако искате градина, осветена с различни цветове през нощта, тези камъни ще бъдат идеални, тъй като ще имате 200 броя с неонови тонове, които, когато са изложени на слънце през деня, ще ви осигурят часове наред осветление, когато е тъмно.

Тези изкуствени камъни са изработени от смола и също така имат вана от фотолуминесцентен пигмент, което им позволява да блестят ярко и да придадат на терасата ви декорацията, за която мечтаете.

4. градински камъни с камъни

1 килограм камъни

41Z2CYQhHBL

КУПИ СЕГА

Ако търсите по-естествено изглеждащи камъни, които са по-евтини, това може да е печелившият вариант за вас.

Това са много фини, висококачествени камъни от чакъл, които са идеални за декорация и са идеални, ако искате да използвате лесен за поддръжка вариант за вашата градина.

Тези камъни ще ви бъдат полезни за запълване на пространства или за поставяне в саксии с кактуси или други растения.

5. флуоресцентни градински камъни Middletone

За мечтани тераси

618gcWiNnGL

КУПИ СЕГА

И ако говорим за евтини опции, но с отлично качество, тези камъни Middletone не могат да бъдат изключени от списъка, тъй като те са сред най-добрите, които можете да намерите в камъните за украса на вашата градина.

Това са синтетични камъни , които можете да използвате за украса на тревни площи, саксии с цветя и дори на плувен басейн и които ще удивят всичките ви гости, тъй като светят в тъмното със сияние, което може да продължи до пет часа.

 

Видове градински камъни

Както вече сте забелязали, има различни варианти на камъни за градината, от които можете да изберете, за да придадете специален и декоративен вид на външните пространства на дома си, но те също така се класифицират според функцията и употребата, която ще им дадете, сред тях са:

Ако се нуждаете от стил:

Ако това, което търсите, е декорация за пустинна градина, градини с ниска поддръжка или просто искате да придадете различен стил на вътрешния си двор, можете да изберете камъни с естествен произход, които ще се съчетаят много добре с темата.

Съществуват и варианти в различни цветове, флуоресцентни, светещи в тъмното и с различен дизайн, размери и форми, които са идеални за изработване на фигури.

Ако се нуждаете от дренаж:

Декоративните камъни са чудесен вариант за облекчаване на натиска, който може да бъде причинен от натрупаната вода върху пода на терасата ви.В този случай се препоръчват камъни с чакъл , тъй като те са идеални за оттичане на водата.

Ако се нуждаете от борба с плевелите:

Можете да използвате декоративни камъни и за борба с растежа на нежелани плевели, но без да увреждате и премахвате влажността от земните си подове, за тази цел идеално подхождат плоските камъни .

Ако имате нужда от пътеки:

Може би имате нужда от пътеки, по които да се разхождате във вътрешния си двор или да паркирате колата си в градината пред дома и тези камъни също са чудесен вариант за това, тъй като ще осигурят твърда основа без кал или мръсотия, така че да можете да минавате спокойно, за което можете да използвате чакъл или разпаднал се гранит.

Декоративни камъни за озеленяване

За да имате градина с красиво озеленяване, трябва да изберете най-добрите камъни, независимо дали са чакъл или някакъв изкуствен материал, важно е да следвате някои стъпки, които ще ви дадат резултатите, които очаквате толкова много:

Изберете вашите камъни или чакъл:

В този момент вече трябва да имате пред вид любимия си модел камък, като идеалният вариант е той да отговаря на декорацията, която искате да имате във вътрешния си двор, независимо дали става въпрос за японски градини , които са много модерни, или за традиционна декорация, първата стъпка е да определите вида на камъка, който искате.

Планирайте предназначението им:

Вече прочетохте, че декоративните камъни могат да имат и други приложения, освен да превърнат градината ви в много прохладно място, така че е важно, преди да изберете модела, който ще вземете вкъщи, да помислите за предназначението им и по този начин ще можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Изчислете нуждите си:

Ако градината ви е малка, няма да имате нужда от голямо количество камъни, така че покупката ви трябва да е пропорционална на пространството, което искате да запълните във вътрешния двор.

Други много полезни съвети

За да имате градината, за която винаги сте мечтали, можете да следвате някои много практични и лесни съвети, които ще ви помогнат да изградите и проектирате пространството, което толкова много искате за вашия дом:

Включете цялото семейство в проектирането:

Градината е пространство, което ще споделяте със семейството си, така че тя трябва да бъде по вкуса на всички, така че можете да включите всички в избора, дизайна и фигурите, които можете да създадете с декоративните камъни.

Освен това ще имате приятни моменти като семейство, когато правите този вид дейност заедно, и това ще бъде чудесно забавление за малчуганите.

Редовна поддръжка:

Въпреки че не трябва да полагате много грижи за тези камъни, както бихте направили с градина, която е изцяло затревена, идеално и препоръчително е да не пропускате да се грижите за тях и да ги почиствате често, особено растежа на плевели между камъните, които могат да придадат вид на занемаряване на страхотните дизайни, които ще създадете с тях.

Разгледайте различни идеи за декорация:

Най-хубавото на тези декоративни камъни е, че можете да развихрите въображението си и да проявите декоратора на закрито и на открито, тъй като те ви позволяват да създадете всичко - от сложен дизайн до много прости неща, като например да запълните саксиите с растения.

С помощта на декоративните градински камъни ще можете лесно да придадете различна атмосфера на вътрешния си двор в различен стил.

Правете снимки и ги споделяйте в мрежите си:

Като всеки добър художник искате да направите своето произведение на изкуството известно, така че когато завършите градината на мечтите си, не се страхувайте да я изобразите и споделите в интернет, тъй като ще можете да вдъхновите други хора, които търсят идеи за своята градина, и ще покажете любовта и усилията, които сте положили, за да изградите това, което сте проектирали.