Градински шатри

Да се наслаждавате на зелената площ на дома си безопасно и със стил е възможно, ако се сдобиете с най-добрата градинска палатка, която ще ви даде възможност да изживеете приятни моменти, докато ви предпазва.

Тези тенти ни позволяват да изживеем едно различно преживяване извън стените на дома, да отпразнуваме събитие или просто да споделим вкусно барбекю с приятели на сенчесто място, далеч от дъжда.

Проучването на различните възможности, опознаването на всеки производител на марка и вземането на решение често е сложна задача, но този сравнителен анализ обобщава тези усилия с интересни предложения.

На пазара има безкрайно много алтернативи за градински тенти, като всички те са създадени, за да отговарят на различни изисквания. За много хора изборът на тенти може да бъде труден процес.

Честота на използване: дали нуждата от покупката е внезапно желание, или тя ще бъде използвана с течение на времето? Това ще бъде определящ фактор за това дали да потърсите прост и евтин магазин или да направите по-голяма инвестиция.

Местоположение: въпреки че се фокусираме върху градинските шатри, те могат да се използват за вътрешни дворове или дори за тераси. Това ще ни накара да разгледаме техния размер.

Материали: водоустойчивата тъкан със защита срещу протичане трябва да е с добро качество, както и нейната структура и други компоненти.

Ето и най-добрите градински палатки:

1. градинска палатка grc-250b - nov Kenley

Лесен монтаж

41Y0zXLfI9L

КУПИ СЕГА

Марката Kenley предлага проста, ефективна и стилна алтернатива на навеса на градинската палатка.

Това е квадратен покрив с размери 3×3 метра, идеален за осигуряване на сянка на открито през летните дни и необходимата защита, така че внезапният дъжд да не провали плановете ви.

Той е изработен от ултра устойчив полиестерен плат, има PVC покритие, което го прави водоустойчив, вентилационни отвори и подсилени велкро ленти за лесно монтиране и демонтиране на плата.

Дизайнът е в неутрален бежов цвят, който подхожда на всеки интериор, а платът може да се пере в пералня.

2. Градинска палатка AirWave 5066176862753

Непромокаемо покривало

318NGgoKLlL

КУПИ СЕГА

Друг чудесен продукт в нашето сравнение е градинската палатка AirWave заради нейния издръжлив, водоустойчив и стилен дизайн.

Тази палатка се отличава с много стабилна и устойчива на атмосферни влияния стоманена конструкция, като конструкцията може да бъде издигната и разглобена само за няколко минути благодарение на изскачащата конфигурация, която позволява конструкцията да се сгъва и разгъва с лекота.

Навесът е изработен от полиестерна тъкан, има размери 3×3 метра и е устойчив на UV лъчи и вода.

Дизайнът се предлага в 5 различни цвята, включва и чанта за носене.

3. Градинска шатра Outsunny

Защита със стил

31Xtty7wjfS

КУПИ СЕГА

Тази прекрасна шатра с размери 3×3 метра ще направи силно визуално впечатление благодарение на елегантния си дизайн. Ще се наслаждавате на семейни събирания на открито в пълна безопасност. Той има голяма мрежа против комари с цип, която ви предпазва от нежелани насекоми. Неговата здрава стабилна конструкция е изработена от метал, което я прави устойчива на неблагоприятни атмосферни условия. Изработен е от кафяв полиестер . Може да се закрепи за земята с помощта на колчета.

4. Abba Patio Garden Tent

Лесен за инсталиране

31r+y0xcGLL

КУПИ СЕГА

Обикновено имате ли проблеми с инсталирането на палатки? Този модел ще опрости тази задача. Сгъваемата система на перголата улеснява сглобяването без неудобства, като подсилва основата ѝ с 8 колове и стоманени въжета. Материята 300D Oxford е не само привлекателна и издръжлива, но и осигурява UV защита. Предлага се с чанта за носене. Идеален за празненства на открито, пикници или плаж. Заема площ от 3×3 метра.

5. Сгъваема палатка Force Miguel gifts

Лека и функционална

61Y0Vovo9pS

КУПИ СЕГА

Тя споделя доброто монтиране на своя предшественик, със система тип чадър, която улеснява монтажа. Полиестерната тъкан отблъсква UV лъчите и е изключително водоустойчива. Структурата му е изработена от стомана с регулируеми крака, така че може да се закрепи към всяка плоска повърхност. Препоръчва се за къмпинг дни, които изискват по-леко оборудване. Площта от 3×3 метра се комбинира с височина от 3,36 метра до върха.

6. градински павилион TecTake

Иновативен външен вид

41ZwlsPkHlL

КУПИ СЕГА

Здравият дизайн, който наподобява малка къща, е изключителният аспект на този павилион. Той изпълнява функцията си да предпазва от силните слънчеви лъчи с творчески подход. Той има 5 вентилационни отвора под формата на големи прозорци на своите странични стени, както и голям главен вход за достъп. Размерите му са 6x3x2,5 метра, което го прави не само достъпен продукт, но и голям продукт в сравнение с останалите.

7. Carport Innovations Градинска палатка Qisan

Практична и ефективна

41-wTsQk3-L

КУПИ СЕГА

Този лек навес , който покрива пространство от 3×3 метра, е най-евтиният вариант . Той отговаря на минималните допустими характеристики, за да осигури спокойна почивка под сянката си. Материята е тънка, което трябва да се има предвид в случай на силен дъжд. Лесно се монтира и съхранява. Неговата лека сгъваема стойка е идеална за търговски и развлекателни дейности, които не изискват продължителна употреба. Препоръчва се да се монтира върху твърди повърхности.

Ръководство за покупка: Най-добрите градински шатри

Видове навеси

Навеси за събития

Ако искате да проведете събитие, парти или среща в градината или задния двор, можете да осигурите на гостите си място, където да се подслонят от неблагоприятните метеорологични условия, с помощта на защитна шатра или шатра.

Модерни са сватбите на открито, които разчитат на тези елементи, за да създадат интимно пространство , което може да бъде творчески декорирано. Някои от тях дори имат килими или специални подови настилки под тях, за да ги превърнат в дансинг.

Някои ги използват за отглеждане на коне или изложбени животни, наред с други функции.

Спортни козирки

Обикновено заемат по-голямо пространство и служат като фокусна точка за спортни събития. В тях могат да се настанят зрители или оборудване, използвано за извършваните дейности.

Те допринасят за защитата на кожата от вредните ултравиолетови лъчи, които могат да застрашат здравето и резултатите на спортуващите.

Спорадични навеси

Наричат се така поради рядкото и разнообразното им използване. Сред функциите, които могат да им бъдат възложени, са семейни барбекюта, празнуване на рождени дни или защита на превозно средство.

Монтажът им не е толкова сложен, колкото този на големите тенти, но те са най-често срещаните в домовете. Обикновено те са отворени, с прозорец и допълнителна защита срещу комари.

Плажни тенти

Осигуряват комфорт и защита на плажовете. Те имат допълнително покритие, което отблъсква ултравиолетовите лъчи и съхранява излишната топлина. Предлагат се като чадъри или палатки.

Обща характеристика на тези видове палатки е наклоненото закрепване на краката. Това осигурява стабилност в пясъка, а допълнителното въже го държи на място.

В много случаи горната част има отвор, който позволява свободното преминаване на известно количество въздух, което предотвратява откъсването от земята от силата на вятъра.

Какво да търсим в градинската палатка?

Материали

По отношение на тъканите полиестерът е най-често използваният материал, тъй като е издръжлив и водоустойчив. Полиетиленът често се среща в полупостоянни палатки, в гаражи и спорадични тенти.

Виниловите покрития се предлагат в много продукти, но са по-малко популярни, тъй като са по-тежки от останалите. Тези с платно увеличават разходите.

Хидроизолация

Съставът на избрания материал трябва да осигурява водоустойчива защита. Някои тъкани задържат течност в продължение на няколко часа, като имат редовна ефективност срещу постоянен контакт.

Уплътнени шевове

Усилените шевове осигуряват по-дълъг експлоатационен живот на палатките. Без значение колко добро е качеството на използвания плат , ако шевовете са слаби, повредата ще се прояви за кратко време.

Размер

За всяка нужда, различни размери . Опитайте се да купите тенти с размер, подходящ за предвидената употреба.

Материал на рамката или конструкцията

Основата, която я поддържа, е всичко. Най-препоръчителни са стоманените конструкции, които са много устойчиви на атмосферни влияния.

Изберете здрави анкери в зависимост от повърхността, върху която ще бъдат монтирани. Предлагат се от стомана, алуминий, пластмаса и фибростъкло. Влажната среда прави пластмасата и фибростъклото най-разумния избор. Докато издръжливостта на металните материали е по-голяма.

Моменти, в които можете да използвате градинска палатка

Тези тенти могат да се използват като подслон за най-различни случаи:

  • Те осигуряват на децата форма на защита, докато играят и учат в естествените пространства, като създават условия за лесно придвижване навън и на закрито, без да се мокрят или излагат на въздействието на природните стихии.
  • С тях могат да се създават покрити зони за хранене и социални контакти в училища и колежи, ресторанти, болници и резиденции, градински центрове и почти всякакви други обекти.
  • Те могат да се използват дори като навеси или входни веранди, като осигуряват защита от дъжда, докато хората отварят вратата или чакат за достъп до сградата.
  • Те дават възможност за създаване на изложбено пространство за продажба на продукти, храни и растения, което подпомага търговските дейности.
  • Може да осигурява покрити покриви за седящи или стоящи зрители по време на спортни събития и представления.
  • Те осигуряват подслон и сянка за персонала, продуктите и оборудването в зоните за съхранение и товарене.
  • Използва се за навеси за превозни средства на открити паркинги, като поддържа подходяща температура в помещението и същевременно защитава лаковото покритие и външния вид.

Причини да инвестирате в градинска палатка

Всички ние можем да се насладим на един различен вид вечер, да наблюдаваме природата или да прочетем хубава книга отвъд дървения покрив на нашите домове. Потискащите горещини ни карат да ценим външната среда и тогава значението на градината излиза на преден план.

Те осигуряват подслон от дъжда, общо място за барбекю, предпазват от слънчев удар.

Те са форма на пестене на енергия, като намаляват постоянното използване на климатици и електрически уреди.

Добавете естетическа стойност към закритата градинска площ, с богат избор от дизайни, стилове и цветове.

Създаване на допълнително пространство към дома, идеално за релаксация или концентриране по време на работа, създаване на своеобразен офис на открито .