Дамски спортни обувки

svg%3E

Научни изследвания показват, че ако тренираме пет дни в седмицата по 30 минути на ден, ще бъдем много по-щастливи и по-малко стресирани. За тази цел има няколко дисциплини, които ни помагат да поддържаме добра форма, а бягането е една от най-забавните и лесни.

Затова препоръчваме, когато купувате обувките сиsvg%3E

, да не забравяте да проверите най-добрите ASICS обувки за бягане за жени, тъй като те са отличен избор по отношение на комфорта и добрия вкус. Марката Anima Sana In Corpore Sano, по-известна с абревиатурата си ASICS, е японска компания с голяма траектория на пазара , която се е изявила в производството на обувки и спортни аксесоари с много добро качество.

Според мнението на купувачите, обувките ASICS са отличен избор, тъй като имат чудесно омекотяване и прилягане по време на употреба, а освен това могат да бъдат закупени на ниска цена.

Важно е да се отбележи, че както всички неща, спортните обувки също имат своя живот. Така в няколко теста , проведени върху жени бегачи, се препоръчва смяна на обувките след 300 и 550 мили употреба в зависимост от това колко усилено бягаме.

С обувките ASICS обаче няма да имате този проблем, тъй като издръжливостта и устойчивостта на материалите за производство са по-добри в сравнение с тези на конкуренцията. По този начин, когато избирате ASICS маратонки, ние ги препоръчваме, защото предлагат по-евтини продукти и с най-високо качество.

Въпреки че често имаме малко време, за да седнем и да проучим всеки от различните видове обувки за бягане, улеснихме работата ви със списъка по-долу.

Отделихме време, за да подберем от разнообразна гама модели обувки за бягане на ASICS най-емблематичните и популярни сред бегачите. За ваше удобство сме подчертали основните характеристики на всяка обувка, за да можете да направите сравнение и да решите коя е най-подходяща за вас.

Най-добрите ASICS обувки за бягане за жени

Кои са най-добрите ASICS обувки за бягане за жени?

Това са петнадесетте най-популярни модела обувки за бягане на ASICS според потребителските отзиви.

В описанието се фокусираме върху най-важните параметри при избора на обувки, като: цена, комфорт, издръжливост и красота.

Ето от най-добрите обувки за бягане на ASICS за жени:

1. ASICS Gel-nimbus 18

svg%3E

КУПИ СЕГА

ASICS Gel Nimbus 18 е обновена версия на своя предшественик Nimbus 17. Този модел е отличен вариант при избора, тъй като се характеризира основно с ниско тегло, подобрено прилягане и липса на загуба на омекотяване.

Безшевният дизайн предотвратява протриването и дразненето на стъпалото. Освен това тя има много добра конструкция в областта на петата, която предотвратява неудобните движения и най-вече това досадно усещане за влачене на обувката.

Освен това гелът на петата спомага за минимизиране на въздействието от движението и подобряване на ефективността на крачката, а технологията ComforDry предотвратява влагата и изпотяването под краката.

2. ASICS Gel-lyte V

svg%3E

КУПИ СЕГА

Ако харесвате класически, леки и гъвкави модели, Gel-lyte V е за вас. Те бяха пуснати на пазара за първи път в началото на 90-те години на миналия век и се отличаваха от конкурентите си с внедряването на технологията за омекотяване Gel в дизайна.

Техният прилепващ дизайн преосмисля традиционния език, за да намали триенето при бягане. Освен това отличната комбинация от кожа и найлон в конструкцията им ги прави изключително издръжливи и удобни , особено в студено време.

3. Asics - GT 2000 4

svg%3E

КУПИ СЕГА

ASICS-GT 2000 4 се характеризира с ярки и привличащи вниманието цветове, без да губи традиционния си стил.

Модерният им дизайн ви позволява да ги използвате както за тренировки, така и за бягане на средни разстояния, тъй като основните им характеристики включват омекотяване, защита и подкрепа.

Включената в дизайна мрежа Open Mesh осигурява по-добра дишаемост, както и стелката ComforDry, която ви позволява да поддържате краката си сухи и свежи по всяко време.

Освен това гъвкавата подметка с омекотяване с гел в петата и пръстите осигурява по-комфортно усещане при стъпване на крака на земята, като ви помага да коригирате стойката си при бягане.

4. Asics DynaFlyte

svg%3E

КУПИ СЕГА

Омекотяването и лекотата са ключовите характеристики на обувките ASICS DynaFlyte, тъй като те тежат по-малко от 300 грама.

Те разполагат със система, наречена FlyteFoam, която е разположена в цялата междинна подметка на обувката и е изработена от органични влакна, които улесняват бързото възвръщане на първоначалната форма след удар за по-голям комфорт.

Въпреки леката си конструкция, те са изключително издръжливи. Освен това те са снабдени със системата ComforDry за отлично управление на влагата.

5. Asics Gel-Kayano 23

Equipar-Magazine

КУПИ СЕГА

Asics Gel-Kayano 23 е задължителен модел за всички бегачи поради отличното си омекотяване и стабилност. Този модел е снабден с плочи от гел, разположени както в задната, така и в предната част на подметката, които помагат за защита на ставите при удар.

Горната част от пореста, еластична мрежа осигурява анатомично прилягане за по-голяма свобода на движенията. Освен това Gel-Kayano 23 разполага с технологията FlyteFoam, която го прави с 55% по-лек в сравнение с конкуренцията.

6. Asics Gel-DS TRAINER 21

[#Z]

КУПИ СЕГА

Дизайнът на DS Trainer в неговата 21-ва версия е добър вариант при избора на обувки за бягане, които могат да се използват както за състезания, така и за тренировки.

Те се характеризират с лекота, гъвкавост, отлично омекотяване и добър контрол на стабилността. Те имат дизайн с подсилване в петата, което позволява по-голяма твърдост и опора на стъпалото.

Освен това, както всички обувки на японската марка, този модел има безшевен дизайн, който отговаря на нуждите от дишане, комфорт и лекота. Освен това има светлоотразителни елементи 3M за по-добра видимост.

7. Asics Gt-1000 5

[#Z]

КУПИ СЕГА

С един от най-простите дизайни в гамата обувки за тренировка, ASICS Gt-1000 5 е един от фаворитите за бягане, тъй като съотношението между качество и цена е изключително.

Те се отличават от конкуренцията като балансиран модел, който осигурява плавно движение при ходене или бягане.

Двуслойната им конструкция от меки на допир материали позволява оптимално дишане, което ги прави идеални за редовни тренировки и състезания на дистанции до половин маратон. По този начин ефективният захват и високата издръжливост го превърнаха в предпочитан на пазара.

8. Asics Patriot 8

[#Z]

КУПИ СЕГА

Asics Patriot 8 е идеална за начинаещи бегачи или за тези, които търсят неутрална обувка, тъй като е една от най-достъпните на пазара.

Изработени от синтетична кожа с по-малко шевове в сравнение с предшественика си и с по-отворена мрежа, те осигуряват по-добър въздушен поток както вътре, така и извън обувката, като предотвратяват прегряването.

Светлоотразителният материал отстрани подобрява видимостта при слаба светлина - перфектна комбинация за тези, които обичат да излизат навън рано сутрин или през нощта. Междинната подметка от EVA осигурява ефективно абсорбиране на ударите, особено в областта на петата и пръстите.

9. Asics Fuzex Lyte

[#Z]

КУПИ СЕГА

Гладка подметка за плавен преход от петата към пръстите и безшевен дизайн, който намалява дразненето и триенето, са основните характеристики на Asics Fuzex Lyte.

Иновативната подложка fuzeGEL, включена в дизайна, предлага подобрено омекотяване, т.е. сливането на GEL и пяна създава адаптивен, лек комфорт.

Иновативният и осъвременен дизайн затруднява избора кога да ги носите, тъй като ярките цветове и текстури ще ви накарат да изглеждате добре по всяко време.

10. ASICS Gel-contend 3

[#Z]

КУПИ СЕГА

Asics отново е избрала най-доброто съотношение качество-цена в Gel-contend 3, тъй като те се характеризират с удобен, лек и икономичен модел, при който едно от най-големите им качества е потискането на удара при удар.

Стелките са подвижни за по-голям комфорт и регулиране според нуждите ни. Този модел е предназначен за бегачи, които тепърва навлизат в света на бягането и искат добро омекотяване. Удобният протектор и разнообразните комбинации между текстури и цветове няма да ви оставят незабелязани, когато използвате тези обувки.

11. Asics Gel-Quantum 360

[#Z]

КУПИ СЕГА

Въпреки че се смяташе, че ASICS напълно ще забрани технологията на гела, пускането на модела Asics Gel-Quantum 360 потвърди обратното.

С междинна подметка, изработена изцяло от гел, японската марка залага на по-добра производителност и плавност на крачката. Освен това системата Full Length Trusstic System намалява теглото на обувката в областта на междинната подметка и осигурява голяма стабилност.

Гладкият, безшевен мрежест дизайн е добре вентилиран и прилепва плътно към крака за дишане и управление на влагата.

12. ASICS Gel-Cumulus 18

[#Z]

КУПИ СЕГА

Gel-Cumulus 18 е една от най-продаваните обувки за бягане за годината, която се превърна в твърд фаворит не само заради дизайна си, но и заради омекотяването и комфорта. С тези обувки ще се чувствате като на облак, или поне така твърди японската марка, която ги каталогизира като Cushioningingya.

В него е използвана новата технология Convergence GEL, за да се осигури по-голямо омекотяване и подобряване на въздействието на отпечатъка. Безшевният мрежест дизайн осигурява отлична вентилация на стъпалото. Освен това издръжливата и грайферна подметка осигурява голяма издръжливост.

13. ASICS Gel-Noosa Tri 10

[#Z]

КУПИ СЕГА

Ако държите на качеството и смелите цветове, ASICS Gel-Noosa Tri 10 е за вас. Безшевният дизайн с лесни за поставяне еластични връзки правят този модел любим не само за бягане, но и за разходки из града.

В допълнение, тяхното страхотно омекотяване, леко тегло и издръжливост ги правят по-добри в сравнение. Конструкцията от мрежеста материя спомага за дишането. Тяхната здрава и издръжлива подметка с технология WET GRIP Outsole им осигурява по-добро сцепление на мокри повърхности.

Освен това светлоотразителният материал 3M отстрани ще ви позволи да бъдете по-видими при слаба светлина.

14. Asics Gel Flux 4

[#Z]

КУПИ СЕГА

Тези обувки са удобни за ходене или бягане, тъй като са изработени от меки и устойчиви материали. ASICS Gel Flux 4 се отличава с дизайн, който увеличава въздушния поток и спомага за проветряването на крака, когато условията се затоплят.

Материалът на подметката подобрява отскока и предотвратява износването на междинната подметка. Освен това технологията AHAR на високоабразивния каучук в критичните зони на подметката осигурява по-голяма издръжливост.

По този начин Gel Flux 4 е отличен избор за бегачи, които търсят обувка с висока здравина и издръжливост.