Детектор за газ

mejor-detector-de-gasmejor-detector-de-gas

Газовият детектор трябва да открива изтичане на газ. Това изглежда логично и всъщност е така. Оказва се обаче, че някои марки са забравили това и продават модели, които са безполезни. Те твърдят, че откриват бутан, пропан и други, а всъщност дори не включват качествени компоненти и звуковият сигнал работи само когато натиснете клаксона, за да проверите дали работи.

Знам, че не съм единствената и най-вероятно и на вас ви се е случвало. Така че елате с мен, минала съм през всичко това и знам какво е разочарованието да поръчаш продукт, който трябва да гарантира безопасността на семейството ви, но дори не работи.

Ето защо се заех да търся най-добрия газов детектор на пазара , за да сложа край на всички тези проблеми. Не чакайте повече, постъпете като мен и оставете лошото качество зад гърба си.

Най-добрите детектори за газ

Кой е най-добрият детектор за газ?

От всички мои проучвания успях да изготвя сравнителен списък на най-добрите детектори. В него съм разгледал кои са най-удобните и издръжливи, тези, които наистина откриват изтичане на газ точно, защото включват висококачествени сензори за газ, и които са и най-евтини, така че, подобно на мен, ще ви помогнат да спестите сериозни пари.

Без значение колко достъпен е един продукт, той винаги трябва да постига целта, за която е създаден. Тези детектори за газ трябва да са преносими, за да могат да се използват у дома, в кемпери или във вашата фирма, ако решите. Те трябва също така да имат конфигурируеми сензори, които да отговарят на нуждите ви, звукови, вибрационни и светлинни аларми, индикатор за оставаща батерия, ако се захранват с батерия , и сонда, която може да достига до местата, които искате да измерите.

Ето най-добрите детектори за газ:

1. Газов детектор Elro RM400

Забравете за сложните системи

31tdISpMisL

КУПИ СЕГА

Ако никога не сте били почитатели на газовите детектори поради това колко сложна може да бъде инсталацията им, то този модел може да промени представата ви за тези важни продукти за безопасност, тъй като е много лесен за инсталиране.

Всъщност не е необходимо да имате предварителни познания за това как да настройвате пожароизвестителни системи , нито пък специални или сложни инструменти. В същото време, ако някога се наложи да го преместите, можете да го направите без проблеми, тъй като се разглобява лесно.

Освен това той има компактен и модерен дизайн, а вътрешната система е лесна за програмиране по всяко време. Благодарение на това ще разполагате с висококачествен детектор , който може да открива природни газове, бутан и пропан.

Той може да работи 24 часа в денонощието без прекъсване, включва бутон за изпитване и има резервна батерия.

2. X-Sense Детектор за дим и въглероден оксид

За откриване на всяка заплаха

51xAdPISQgS

КУПИ СЕГА

Това е модел, който се отличава със способността си да открива различни газове, не само тези, споменати в предишните продукти, но и защото може да открива излишъци от CO, т.е. въглероден оксид

КУПИ СЕГА

Това е модел, който се отличава със способността си да открива различни газове, не само тези, споменати в предишните продукти, но и защото може да открива излишъци от CO, т.е. въглероден оксид.

Голямо предимство е, че той включва висококачествен и точен двоен сензор, като същевременно включва звукова аларма с максимален капацитет 85 dB и визуална аларма, която представлява червена светлина, която светва на устройството, за да сигнализира за теч.

След като алармата се активира, устройството се нулира, за да бъде готово за друго откриване. Има и отлична функция за безопасност - жълта аларма, която светва, когато сензорът е повреден. Това ще ви уведоми, ако устройството се повреди, за да можете да предприемете действия.

3. Cablematic - Детектор за газ пропан-бутан със звукова аларма

Силно препоръчителен модел

Подсигурете се с този детектор за газ, който може да открива газове от втечнен нефтен газ, т.е. бутан и пропан, които са газовете, използвани в градски газови бутилки. Той може да открива и изтичане на метан.

Той е идеален, ако търсите домашен безжичен модел, тъй като може да бъде свързан директно към 220VAC контакт, без да са необходими кабели. Той също така не работи с батерии.

От техническа гледна точка той има чувствителност от 3 % до 20 % LEL, консумира само 1,7 W, което ще ви помогне да спестите много пари от сметките си за електроенергия, и има акустична аларма от 85 dB.

Освен това има индикатори за остатъка от батерията, аларма и неизправност, в случай че нещо в устройството не работи правилно. Той има и удобен бутон за тестване, за да проверите дали наистина работи.