Детски автомобили на батерии

coche-de-batería-para-niños

Децата порастват и искат по-нови, coche-de-batería-para-niños

невероятни, забавни и вълнуващи играчки . Когато това се случи, ние, родителите, искаме винаги да им даваме най-доброто, но да се грижим за тяхната безопасност и да сме сигурни, че ще научат нещо по пътя си. Най-добрите акумулаторни коли за деца правят всичко това, тъй като са наистина забавни, безопасни за тях и за хората около тях и ги учат на някои неща.

Да, както чухте, акумулаторните коли за момичета и момчета са много добри алтернативи за онези малки , които са пораснали и вече са по-големи . С тези автомобили можете да ги научите на шофиране, уважение и правила за движение, но с лукс и спокойствие, тъй като много модели са реплики на истински автомобили , елегантни и мощни.

Предполагаме обаче, че все още се притеснявате дали децата ви ще бъдат в пълна безопасност с тези устройства. Истината е, че е така, тъй като има модели, които дори се предлагат с дистанционно управление , така че да могат да се управляват от отговорен възрастен. Четете нататък, а ние ще ви разкажем всичко за тези забавни автомобили по-късно.

 

Най-добрите детски автомобили с акумулаторни батерии

Кои са най-добрите детски автомобили с акумулаторни батерии?

Вероятно вече искате да купите такъв за вашето дете или деца. Не само защото вероятно вече ви е помолил за него за рождения си ден или като случаен подарък, но и защото постепенно сте осъзнали ползите от тях и колко много се забавляват и учат децата.

Ето защо ви предложихме следния списък за сравнение на 5-те най-добри автомобила с акумулаторно захранване на пазара , за да можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашето дете, вашия бюджет и пространството, с което разполагате.

Ето и най-добрите детски коли на батерии:

1. Homcom 12V Електрическа спортна кола на батерии за деца

Потребителите я харесват

51JomA-Y3QL

КУПИ СЕГА

Децата обичат този модел, защото е като копие на класически червен автомобил Ferrari. Той е почти като луксозен спортен автомобил за деца на възраст от около 3 до 6 години.

Този модел може да се движи и на заден ход, така че можете да научите детето си как да паркира автомобила. Освен това за него може да е много забавно да кара назад.

Той има два двигателя с две акумулаторни батерии от 6 V всяка, които му осигуряват автономия от 45 минути, време за зареждане между 8 и 12 часа и скорост между 2,5 и 5 км/ч.

Включва огледала за обратно виждане, музикален плейър MP3, удобна седалка с предпазен колан , контрол на скоростта, индикатор на акумулатора, предни и задни светлини и гуми против приплъзване и триене.

2. Féber Roadster Venture 6 V

Най-добра цена от всички

Най-евтиният автомобил на батерии в нашия списък е от марката Féber и има състезателен и спортен вид, но по-скоро като в NASCAR.

Използва батерия с напрежение 6 V, която му осигурява скорост от 2,2 km/h и му позволява да поддържа и пренася общо тегло до 25 kg, т.е. за деца за предпочитане на възраст между 24 месеца и 6 години .

Ускорителят позволява на количката да се движи напред, но когато се освободи, той действа и като спирачка, която забавя движението. Той има само една седалка и странични огледала за обратно виждане.

Не е подходящ за бебета под 36 месеца и е предназначен само за домашна употреба. Тъй като не се предлага с дистанционно управление, не се препоръчва за малки деца.

3. Електрическа детска кола Mercedes ML

Лукс, мощност и безопасност

Ако търсите пълна кола с акумулаторно захранване за вашето дете, за да се забавлява с голяма, тази кола-реплика на Mercedes-Benz с два двигателя е точно това, което търсите.

Това е акумулаторен автомобил с два двигателя с мощност 30 W, захранвани от VRLA акумулатор, който развива максимална скорост от 4 km/h, има пробег от 1,5 до 3 часа и се зарежда напълно за 8 до 10 часа.

Автомобилът разполага със светлинни ефекти с разноцветни фарове, звукови ефекти при стартиране на двигателя и клаксон, връзка с MP3 и контрол на силата на звука на високоговорителите.

Голямо предимство за безопасност е, че се предлага с дистанционно управление за родители или възрастни и електрическа спирачка. Подходящ е за малки деца с тегло до 20 кг или на възраст между 3 и 7 години .

4. Coche a Bateria Toyz Aero

Отлично съотношение между цена и качество

51VfgPde6wL

КУПИ СЕГА

Това е красива играчка , захранвана с батерии , която донякъде напомня на легендарния състезателен автомобил Porsche 911. Този модел е идеален за приключенски настроени и бързи деца.

Предлага се в червено, синьо или бяло и има два мотора с обща мощност 30 W. Той има 2 батерии от по 6 V всяка, общо 12 волта и 2 часа автономия.

Това е автомобил на батерии със странични огледала, единична седалка, с дистанционно управление за родителите, предпазен колан , управление на 2 скорости, LED светлини, MP3 връзка и задна предавка.

Той може да поддържа и деца с тегло до 25 kg, т.е. до около 4 или 5 години . Друго голямо предимство е достъпната цена.

5. Homcom Mini 6V Battery Electric Car for Children 3 years

Родителите и децата го харесват

41YBf7iGb-L

КУПИ СЕГА

Това е един от най-малко икономичните модели в нашия списък, но е много красив и елегантен с луксозния си BMW 81800 реплика на автомобил дизайн. Той е идеален за деца на възраст от 3 години нагоре.

Това е автомобил, захранван с батерии, с фарове и мигащи светлини, както и със звукови ефекти, които симулират шума при стартиране на двигателя, клаксон и MP3 плейър.

Той има акумулаторна 6V батерия с добър живот на батерията, която му позволява да достигне скорост от 3 до 4 км/ч, ергономична седалка с предпазен колан и дистанционно управление за родителите, с бутон за аварийно спиране на автомобила.

Той има задна предавка, удобен, нехлъзгащ се волан с многофункционални бутони за лесно шофиране и спортни колела с нехлъзгащ се, антифрикционен PP материал.

 

Причини за закупуване на акумулаторни коли за деца

Когато бебето ви стане малко , то ще започне да се интересува от учене и опознаване на нови неща. Обикновено на тази възраст децата си играят с играчки, но ако им дадете кола на батерии, те ще научат много повече неща, отколкото с обикновена играчка.

Детето може да се научи да шофира и да управлява автомобил, ако му дадете автомобил с акумулаторна батерия, както и да придобие знания и умения за шофиране от детството, които могат да му помогнат по-късно в живота на възрастните.

Автомобилът, задвижван с батерии, е по-добър от автомобилите с ръчно управление, защото използва батерии и има източник на енергия. В същото време той е лесно презареждащ се, което го прави наистина удобен, тъй като не е необходимо да се притеснявате за зареждане с бензин.

Освен това те са наистина екологично чисти, така че това ще бъде здравословно забавление за него или нея и за околната среда.

Съвети за закупуване на най-добрата кола с акумулатор за деца

Закупуването на кола с акумулатор за момичета и момчета не е лесна задача. Важно е да се вземе предвид не само забавлението, но и неговата безопасност и комфорт, както и атрактивен дизайн, който може да бъде реплика на автомобил. В същото време удобството на автомобила също е фактор от голямо значение, тъй като в крайна сметка вие сте тези, които ще отговарят за съхранението му, поддържането му в добро състояние, зареждането му и др.

Възраст:

Макар че това е наистина важен фактор, трябва да се отбележи, че не е необходимо детето да има някакви специални умения, за да може да управлява един от тези автомобили детски автомобили. Те се учат, като практикуват, без да поемат рискове.
Препоръчително е детето да е на възраст между 1 и 4 години , за да използва тези забавни играчки.

Дистанционно управление:

Някои детски колички позволяват на родителите или на други лица да ги управляват с дистанционно управление и всъщност някои марки детски колички препоръчват децата под 2-годишна възраст да използват количката, докато родителят им има дистанционното управление.

Брой места: помислете дали детето ви има още едно братче или сестриче, което би могло да вземе в колата, или може би братовчеди или приятели.

Модел на автомобила:

Това зависи от вкуса на всеки родител или дете. Сигурно е, че много деца харесват определен модел автомобил, защото са го виждали на улицата или във филми, или защото с него се придвижва майка им или баща им. Във всеки случай повечето от наличните продукти са реплики на автомобили

Максимална скорост:

Тя е доста ниска, между 3 и 6 км/ч, така че не представлява никакъв риск за децата или хората около тях. В същото време това дава на възрастните достатъчно време за реакция в случай на инцидент.

Мощност:

Напрежението и мощността обикновено са стандартни за индустрията. Обикновено тези автомобили, захранвани с батерии , са с мощност 35 W и напрежение 12 волта.

Време за зареждане:

Обикновено е между 6 и 12 часа, но това зависи от това колко голяма е батерията и какъв е нейният капацитет. Имайте предвид това, за да сте винаги подготвени, когато детето ви иска да използва автомобила.

Живот на батерията:

Обикновено тези продукти издържат повече от час и половина, но това зависи пряко от капацитета на батерията.

Светлини и звуци:

Високият клас автомобили включва и други функции, които са доста интересни и забавни за децата, като светлини, звукови ефекти, мигащи фарове и др.

 

Децата ви могат да научат много от колите на батерии

Въпреки че може би все още ви се струва странно, истината е, че децата могат да научат много от тези забавни играчки , без да поемат рискове и без да са опасни и защитени.

Тези автомобили могат да ги научат на много неща за шофирането, общуването, комуникацията, основните двигателни умения и др. На свой ред това може да предизвика интерес у детето към моторните спортове, състезанията, шофирането и автомобилите като цяло.

Безопасност:

Въпреки че не използват гуми като истинските автомобили, автомобилите за момичета и момчета имат гуми, които можете да ги научите да усещат дали са правилно напълнени, фарове и задни светлини, за да могат да знаят дали работят, мигащи светлини и дори могат да бъдат снабдени с предпазни колани .
Ако това е двуместен модел, детето ви също така ще се научи как да шофира с пътник и да внимава за пътника.

Умения за шофиране:

Можете да използвате забавлението от шофирането на тези автомобили, за да научите сина си или дъщеря си на умения за шофиране. Можете да го заведете на паркинг с конуси, за да се упражнява да минава между тях, без да ги докосва, да спира автомобила на знак 'Стоп', да паркира автомобила или да кара в кръг и т.н. По този начин те ще могат да се запознаят по-добре, когато трябва да положат изпита си за шофиране в реалния живот.

Правила за шофиране:

Дори и да не карат своите играчки по истински пътища с истински автомобили, можете да научите децата си да шофират правилно и да спазват закона.
Ако случайно или умишлено се блъснат в предмети или хора, трябва да им обясните, че са наранили някого или са повредили частна собственост. Разбира се, без да наранявате чувствата им, но им дайте да разберат, че трябва да бъдат внимателни.

Уважение:

Можете да ги научите да уважават собствените си вещи и собствеността на другите хора. Идеята е да ги научите да се грижат и да поддържат своя автомобил на акумулатор след пътуване. Ако се изцапат с кал или мръсотия, помогнете им да почистят количката си и да се отнасят внимателно към нея. Може би тогава те ще спрат да карат в калта и ще бъдат по-внимателни шофьори.

Креативност:

Децата могат да развихрят въображението си с тези коли. Те ще пътуват до далечни страни, ще измислят истории, а вие дори можете да им помогнете, като им направите сцена. Можете да им организирате лов на съкровища с улики и тайни по Коледа и те ще се забавляват, докато общуват.

Автомобили с батерии за деца: 6V или 12V?

Има модели, които се предлагат с различни напрежения. Някои от тях са 6 V, други - 12 V, а трети - 24 V. Вероятно се чудите каква е разликата и истината е, че тази разлика в напрежението оказва пряко влияние върху ограничението на теглото, което автомобилът може да носи, вида на терена, по който може да преминава, и скоростта.

  • 6V: са по-ограничени и са идеално проектирани за по-груб терен или дори за асфалт. В идеалния случай те се използват от деца на възраст между 3 и 5 г. От друга страна, автономията на тези модели е между 30 и 60 минути, което зависи не само от капацитета на батерията, но и от скоростта, терена и теглото на детето, което използва играчката. Скоростта им може да достигне почти 5 км/ч.
  • 12V: осигуряват по-добри характеристики, тъй като могат да развиват по-висока скорост и да се справят добре с мек и дори твърд терен. Те издържат и на по-големи тежести от 6-волтовите, така че могат да се използват от деца до 8-годишна възраст. Времето им за използване е до 2 часа, а скоростта им достига 8 км/ч.