детски мотоциклети

Когато става въпрос за луксозни играчки, най-добрият скутер с батерия за деца е сред най-значимите - предмет, който всяко дете безспорно иска да притежава. Измишльотината със задвижващи колела е популяризирана от марката Power Wheels Jeep, докато след големия й успех нови фирми също започват да произвеждат нейното предложение заедно с други подобно функциониращи съоръжения като тримото, четириколки, скутери и др.

Първоначално цените на детските скутери бяха доста високи, но напоследък те станаха по-достъпни и не е неразумно да се намери модерен модел на достъпна цена в рамките на различните бюджети, обикновено между 80 и 120 евро, в зависимост от функциите.

Детето ви със сигурност мечтае да притежава велосипед, а вие мечтаете да му купите подходящ, безопасен, качествен и евтин велосипед, затова подготвихме това ръководство, за да ви помогнем да намерите .

Сред толкова много категории на популярното детско превозно средство , за да бъде добър избор, е важно да се анализират основните характеристики на скутерите и преди всичко, че той отговаря на високи стандарти за безопасност, тъй като това е устройство, което работи на батерия, е сравнително голямо и ще бъде управлявано от дете.

Най-добрите скутери с батерии за деца

Кой е най-добрият скутер с батерия?

Ако се съмнявате коя кола е най-добрата алтернатива, тук сме подготвили сравнение между най-изявените модели и марки на пазара, тези, които са получили най-добрите отзиви и които също така са успели да се позиционират като най-добрите варианти, за да направят детето ви щастливо:

Тук представяме най-добрите скутери, захранвани с батерии:

1. Moto Cross V6 Injusa

Най-добрият за деца от 3 до 8 години

51hyNQ-kztL

КУПИ СЕГА

Той има 6V захранване и забележителен, модерен мотокрос дизайн. Колелата са изработени от дебела пластмаса с добро сцепление и могат да се движат по почти всякакъв терен с максимална скорост от 6 км/ч.

Управлението е лесно, с дросели на кормилото, електрическо спиране и звуково излъчване, които осигуряват на детето реалистично преживяване, максимално близко до това на мотоциклет за възрастни.

Покупката включва всичко, което е необходимо, за да го използвате веднага, и дори идва с малки колела, които да се поставят отстрани, когато детето е все още неопитно.

Артикулът се предлага в зелен цвят, има отлично съотношение цена-качество и тези, които вече го притежават, са доволни от продукта.

2. детски електрически велосипед V6 Homcom

Най-добрият за деца от 5 до 10 години

51xw6W3E6jL

КУПИ СЕГА

Той е малко по-здрав от предишния, доста прилича на истински мотоциклет. Тя има удобна седалка и дръжки, на които детето ви ще се чувства чудесно, а освен това включва предпазни колела, звуци и светлини, за да подобри преживяването.

Машината тежи 6 кг, поддържа до 25 кг, развива скорост от 2,5 км/ч и играчката се доставя напълно сглобена. Освен това превключвателите са гладки, а материалите за сглобяване са с добро качество.

Времето за зареждане е от 8 до 10 часа и осигурява среден живот на батерията до 3 часа. Светлинните аксесоари работят с отделни батерии, така че батерията издържа по-дълго.

Той е най-евтиният от нашите предложения, така че е най-добрият вариант за малки бюджети.

3. Motofeber 2 Racing Girl

Най-доброто за момичета до 5 години

е опитна марка в областта, така че техните продукти са сред най-изявените на пазара, където този мотоциклет за момичета има всичко, за да се забавляват с часове.

Велосипедът е с широки колела, така че малките момиченца ще могат лесно да го стабилизират. Спирачките и педалът на газта реагират плавно и се считат за доста безопасни.

Причини да купите електрически мотоциклет за детето си

moto-de-bateria-infantil

Когато детето има мотоциклет, то се забавлява на друго ниво и всяко пътуване се превръща във вълнуващо приключение. По същия начин малките деца могат да бъдат по-креативни, тъй като се превъплъщават в герои от въображението си, като полицаи, пожарникари или детективи, докато шофират автомобила, което им позволява да се насладят на по-реалистично преживяване заедно с малките си приятели.

Също така, всеки път, когато шофират, децата развиват двигателни умения, укрепват координацията и изграждат самочувствие.

Друго предимство е, че с подобно оборудване децата ще стоят далеч от телевизора, таблетите или видеоигрите, защото ще предпочитат да се занимават с дейности на открито, което ще намали заседналия начин на живот и възможността за затлъстяване.

Накратко, децата ще бъдат по-активни, подвижни, здрави и щастливи, а това е най-важното за всеки родител.

Съвети за безопасност

Подобно на всеки електрически двигател с колела, който технически е играчка, този, колкото и малък да е той, все пак е автомобил, който, за да го използвате, е необходимо да вземете мерки за безопасност.

Преди да купите, трябва да се уверите, че автомобилът е снабден с подходящо оборудване за безопасност, като каски, наколенки и налакътници.

Вземете предвид възрастта на детето си, тъй като някои двигатели са твърде мощни за малки деца, особено когато те не са имали опит с управлението на други играчки.

Ако детето ви е взискателно и донякъде опитно, то със сигурност ще иска велосипед с мощност, като това, което трябва да вземете предвид в този случай, е гумите да могат да се справят добре с различни повърхности, като трева, пясък, камъни, наклони или други.

Как да изберем правилния мотоциклет за вашето дете

moto-para-nino

Уверяваме ви, че сред толкова много модели има идеален мотоциклет за вашето дете; но изборът на правилния може да бъде както забавен, така и труден, особено защото трябва да правите постоянни сравнения между спецификациите на единия или другия, в допълнение към това да имате дизайн, който детето ви харесва. Следните характеристики обаче трябва да бъдат взети предвид преди всичко, за да може детето ви да получи най-доброто преживяване при игра.

Препоръчва се да са здрави и твърди, за да не се влияят от скалите, които могат да се срещнат по пътя. Това също така ще увеличи гъвкавостта на автомобила, така че да може да се използва на различни видове терени.

Да, нормално е автомобилите да вдигат известен шум, но като се има предвид, че детето ще шофира в квартала, най-добре е шумът да е възможно най-нисък, за да не засяга съседите. Освен това детето трябва да може да бъде нащрек за звуците на околната среда или да води тих разговор, без да се влияе от звука на мотоциклета.

Всеки обича удобна седалка и децата не правят изключение. Децата трябва да могат да се настанят, без да натоварват седалката, с удобни крака и в обсега на органите за управление на автомобила.

Те трябва да са леснодостъпни за водача и да реагират с точни движения, нито прекалено меки, нито прекалено твърди.

Най-новите мотоциклети са достатъчно леки, за да се движат лесно, но трябва да се знае максималното тегло, което могат да носят.

Още за правилния избор

Няма правилна или грешна играчка, най-добрият електрически скутер ще бъде този, който детето харесва най-много и този, който най-добре отговаря на бюджета. Всяка фирма се стреми да задоволи и двете потребности в своите продукти и да уточни подробностите за машината, така че да се чувствате сигурни в покупката си. Почти всички от тях предлагат и добри гаранции, така че инвестицията ви да бъде подкрепена и оправдана.

Най-важните технически характеристики на скутерите с акумулаторно захранване

515ciA-eIfL

Съществува списък с най-важните характеристики, когато говорим за превозни средства-играчки, и подробното им познаване ще ви даде чувство на сигурност за продукта, в който ще инвестирате.

Нормално е да видите 24V, 12V или 6V, числото се отнася до напрежението на акумулатора и е това, което определя времето за автономност на автомобила или периода на удоволствие, който детето ви ще има без прекъсване. Батерията е акумулаторна и захранва играчката; животът ѝ се влияе от теглото на детето, както и от други аксесоари, включени в автомобила, които зависят от нея, като например плейър, светлини, телефони или други.

Двигателят се захранва от акумулатора и задвижва автомобила напред, както в истински автомобил. Тя определя и скоростта, която ще развива моторът, и ако детето е по-голямо, се препоръчва двигател с по-голяма мощност.

Всяка играчка има възрастов диапазон за децата, а в случая с мотоциклетите, задвижвани с батерии, има идеални модели за деца на възраст от две години, тийнейджъри и дори възрастни. Необходимо е да се знае тази подробност, за да се вземат предвид ограниченията на машината и да се използва по подходящ начин.

Повечето от играчките от този тип имат максимална скорост според децата, но това е факт, който няма да бъде излишен, има дори модели, които имат контрол на скоростта, зададен от родителите. Това ви позволява да регулирате играчката по свое усмотрение в зависимост от възрастта на детето, което е една от най-ценените характеристики на тези играчки от възрастните.

Подобно на горното, но сега родителите могат да контролират скоростта и движението на автомобила с дистанционно управление. Това се използва особено при по-малки деца, които не могат да управляват автомобила сами. Детето ще си мисли, че то шофира, но в действителност родителят е този, който манипулира автомобила.

Повечето модели са подходящи само за използване върху гладки повърхности, като площади или тротоари, но когато детето ви премине на следващото ниво и поиска автомобил за движение по всички терени, няма да е трудно да го намерите.

Не всички скутери имат откат, но за някои той може да е необходим и удобен. Ако това е вашето изискване, уверете се, че мотоциклетът го включва, защото повечето имат само предно управление.

Споменавали сме това и преди, но държим да сме сигурни, че велосипедът ще работи поне две години, затова препоръчваме да предвидите теглото на детето си, за да може то да се справи с него, въпреки че ефективността на оборудването спрямо обема на ездача ще бъде повлияна и от скоростта, ускорението или при каране нагоре по хълм.

В допълнение към оборудването за безопасност, което споменахме, че трябва да има, е важно да се говори с детето за границите на използване на играчката, например къде може и къде не може да се движи, да му се напомнят основните правила за шофиране, да отстъпва предимство, да включва светлини в тъмното и, разбира се, да се гарантира, че е под надзора на възрастен.

Други характеристики, които трябва да вземете предвид

След основните характеристики, споменати по-горе, може да се поинтересувате и за други характеристики, като например вида на спирачките, окачването, материалите за производство, видовете гуми, допълнителните аксесоари, аудио опциите, времето за зареждане и други.

Предимства и ефективност

Вече прочетохте основните причини, поради които мотоциклетите се считат за добри, а нарастващата популярност на мотоциклетите е доказателство за предимствата, които те предлагат. Мотоциклетите стават все по-популярни и всяка година са едни от най-търсените играчки.

Електрическите мотоциклети са екологично чисти и не изискват особена поддръжка, а само гуми, спирачни накладки или други достъпни резервни части. От друга страна, това се счита за дългосрочна инвестиция и накратко, това е нов начин на каране за децата, който ще ги изпълни с радост, докато се забавляват безопасно.

Как да сглобите детски скутер на батерии

Къде да купя детски скутер на батерии?

Скутерите с акумулаторни батерии могат да бъдат закупени на различни места, като това зависи от това дали предпочитате да изберете модел лично в магазин за играчки като Toys R Us или Juguetilandia, но ако сте по-скоро домашен купувач, можете да отидете на, от всички сайтове в интернет, който има каталог на много добри марки, с много достъпни цени.

Често задавани въпроси

Има ли някакви закони или ограничения за детските мотоциклети или минибайкове?

Тези играчки или скутери се регулират от различни закони в зависимост от модела. Накратко, те не трябва да са с мощност, по-голяма от 24 V, не трябва да се карат в пешеходни зони, ако скоростта им надвишава 6 km/h. Дори и така, препоръчваме винаги да избирате безопасен мотоциклет, да го използвате на открити пространства, където няма риск да се блъснете в нещо, и да използвате каска, наколенки, налакътници и друга защитна екипировка.

Източници:

Какви са правилата за т.нар. минибайкове? - Андалуски център за изследвания и обучение