Динозаври играчки

mejor-dinosaurio-de-juguete

Моите момчета, Самуел и Салвадор, са фанатици на динозаврите, откакто са родени! Притежават почти всички известни модели от всяка марка, с приставки и брони.

През годините забелязах, че увлечението им по тези животинки се променя, преди харесваха моделите, захранвани с батерии или шумни, и вдигаха такъв шум!

Сега те предпочитат умалени модели, които все още са шумни, но по-реалистични. Е, преди няколко седмици Саму трябваше да представи Големия взрив и изчезването на динозаврите в научен проект, но ние се оказахме у дома с динозаври, захранвани само с батерии.

Не ви ли се е случвало да си мислите, че имате нещо, а когато отидете да го потърсите, да го няма? Моите малки палавници изгубиха моделите си на един лагер и аз спешно отидох да купя най-добрата играчка динозавър , която намерих на разпродажба.

Най-добрите динозаври за играчки

Кой е най-добрият динозавър за играчки?

Това зависи от вашите предпочитания и от това дали това е първият динозавър в колекцията, или просто още един. Винаги е полезно да разгледате какво се предлага на пазара.

Едно от първите неща, които трябва да погледнете, е дали ще използва батерии или не, има модели със светлинни и звукови ефекти, някои деца харесват шума и движението, но по-неуките имат може би по-научен интерес.

Това е още един аспект, който трябва да се вземе предвид. Образователните модели обикновено са по-реалистични и по-големи, което ще им помогне да учат наука, да различават видове и цветове и да стимулират въображението си.

Разбира се, съществува и възможността това да не е играчка за деца, а да представлява научен интерес, като в този случай сравнението ще ви помогне да направите по-добър избор. Ако все още нямате ясна представа, този списък може да ви помогне.

Ето и най-добрите динозаври играчки:

1. динозавър играчка от Джурасик парк - Индоминус рекс

Лошият от филма

Ако детето ви е от тези, които предпочитат Джурасик света, то ще се забавлява много с този Тиранозавър рекс.

Това е електронна играчка със силни, ужасяващи ревове и подходящи светлини, които я правят да изглежда по-голяма, по-дива и по-страшна.

Друго забележително качество е, че е съчленен, можете да го поставите на пода и той ще се разхожда наоколо, всявайки ужас, където и да отиде. Освен това кожата му променя цвета си.

С дължина 40 см и височина 23 см, това е голяма, солидна и качествена играчка. Подходящ е за деца на възраст от четири години нагоре. Работи на батерии.

2. Imaginext - Mega Apatosaurus (Mattel X7673)

Голям и ужасяващ

41SVytiK30L

КУПИ СЕГА

Защитата на крепост с много златни кюлчета или пещера с диамантени кюлчета вече няма да е проблем за вашето мъниче с тази огромна фигура на динозавър.

Комплектът, подходящ за деца на възраст от 3 години, включва това огромно вкаменено влечуго, което е снабдено и с огромна броня от снаряди и бронирана фигура - точно това, от което се нуждае вашето мъниче, за да стане герой на филма.

Просто натиснете бутона и ще чуете ужасяващия му рев. Освен това той има въртяща се глава, подвижна уста и опашка, както и подвижна броня.

3. Fisher-Price - Imaginext Kids Mega T-Rex Комплект за игра

Със звукови ефекти

41Y0d7OGrwL

КУПИ СЕГА

Производителят Fisher Price ви представя Mega T - Rex, най-страшният от динозаврите, който завърта врата си и отваря челюстта си, показвайки застрашителните си зъби, докато реве като истински динозавър.

Тежи 2 кг и е с размери 40 см - огромна играчка! Подходящ за деца на възраст от 5 години нагоре. Той има подвижна броня и се предлага с малко човече в броня.

Това е качествена, достъпна, високотехнологична играчка със звукови ефекти, каска, задна конзола за управление, механични нокти и удължени ръце. Захранва се с четири батерии, които са включени в комплекта.

4. Prextex Toy Dinosaur Pack

Реалистични и огромни

51FbRIC-7+L

КУПИ СЕГА

Ако искате да насърчите въображаемата игра и любопитството към науката на децата си, тези хиперреалистични фигури на динозаври може да ви помогнат в тази задача.

Както при някои от видеопрограмите за деца с динозаври, тези мащабни модели са образователни, солидни, стабилни и с високо качество.

Едно от големите им предимства е, че са подходящи не само за деца, но можете да ги използвате без проблем и като примери в научни проекти или на тематично парти.

Пакетът включва четири фигурки на динозаври от 33 см всяка, от различни видове и цветове.

5. deAO КОМПЛЕКТ от 3 динозавъра T-REX, TRICERATOPS, SPINOSAURUS

Реалистични и образователни

Този комплект от три динозавъра, изработен в различни цветове, различни видове и с много реалистични характеристики, е най-евтиният в нашия списък.

Тези фигурки са изработени от издръжлива, здрава и висококачествена поливинилова пластмаса и са подходящи за деца на възраст от три години нагоре. Тежат около един килограм и са високи над 30 сантиметра.

А ако сте колекционер и фен на динозаврите, тези модели са наистина страхотни и ще ви харесат много.

В опаковката ще намерите трицератопс с глава, пълна с рога. Тиранозавър рекс и Големият спинозавър.