Дозатор за сапун

mejor-dispensador-de-jabón

mejor-dispensador-de-jabón

Ако се надявате да не сбъркате при покупката си и да изберете най-добрия дозатор за сапун, сте попаднали на правилното място. И да, може да звучи пресилено, но ако някой е имал опит с различни модели дозатори, това съм аз.

При това търсене се натъкнах на някои нежелани модели. Сигурен съм, че някои от вас също са се сблъсквали с автоматични или ръчни дозатори, които пръскат твърде много или твърде малко. А какво да кажем за тези, които полудяват и започват да разливат целия сапун? Бедствие!

За да се отървете от тези главоболия, препоръчвам ви да прочетете нататък.

 

Най-добрите диспенсъри за сапун

Кой е най-добрият диспенсър за сапун?

Е, разнообразието е подправката на живота и изборът на най-добрия зависи от личния вкус, но може да се окаже, че някои са по-добри от други, защото пасват по-добре на вашето пространство или на други нужди.

Например двойният или тройният са идеални за банята, тъй като работят и за дозиране на шампоан или балсам. Те може да не са толкова необходими за кухнята. Има и такива с вградени аксесоари , които могат да оптимизират изживяването при използването им.

Ако търсите лесен монтаж, можете да изберете моделите с vetosa. Не се притеснявайте за цената, всички, които ще видите по-долу в моя сравнителен списък, са достъпни, един по-евтин от друг.

Ето най-добрите дозатори за сапун:

1. Simplehuman BT1029 троен дозатор за сапун

Премахва безпорядъка

41EifvASwHL

КУПИ СЕГА

Той е изцяло проектиран да направи живота ви под душа много по-лесен. Монтажът му е лесен, поставете го на стената с помощта на силно силиконово лепило или просто като пробиете дупки в стената и го завиете с винтове за безопасност. Това са три дозатора в един, в които можете да поставите шампоан, балсам и сапун, така че нямате нужда от досадни бутилки.

2. Дозатор за сапун 629025CHR от Schock

Практичен и елегантен

31DcyqfNunL

КУПИ СЕГА

Той ще внесе финес и ще бъде много удобен благодарение на вградения си дизайн . Той е с много елегантен хромиран цвят, идеален за всяка декорация. Чудесно е да се постави в мивката , за да се оползотвори максимално малкото пространство в тази зона, но също така се препоръчва за места като банята. Освен това има добър капацитет за съхранение на сапун.

3. Автоматичен дозатор за сапун Helpmation V-480D

Отлична технология

41SXEka4r7L

КУПИ СЕГА

Искате ли да придадете на пространството си модерен и изискан вид? Тук имате чудесна възможност за това. Този автоматичен диспенсър е снабден с интелигентен инфрачервен сензор , който ви кара да се изплашите, така че няма да се притеснявате да докоснете нещо друго. Тя ще ви улесни при миенето на ръце или съдове . Тя е устойчива на капки и на разливане, което гарантира нулеви отпадъци и никаква бъркотия.

4. Дозатор за сапун Grohe 40535000

Осигурява удобство

41QCv80vZaL

КУПИ СЕГА

Напълно проектиран за използване в мивката и улеснява почистването на съдовете. Освен това е ергономичен, от неръждаема стомана и е лесен и безопасен за инсталиране. С този диспенсър ще си гарантирате повече ред и по-малко разхвърлян сапун в кухнята. Тя е хромирана, за издръжливост, качество и елегантен външен вид.

5. yooap автоматичен дозатор за сапун SZ-0728

С интелигентна инфрачервена система

41qDX+JDDxL

КУПИ СЕГА

Откажете се от традиционния сапун с този модерен и универсален дозатор за течен сапун и гел . Той се вписва добре в бани, кухни и много други помещения. Освен това е водоустойчив, устойчив на водни пръски. Сензорът му има два режима на регулиране, а като цяло е с голям капацитет от 480 ml с възможност за повторно пълнене . Ще го харесате!

 

Автоматични и ръчни дозатори за сапун

Тези дозатори могат да бъдат голямо предимство във всяка от двете си форми - ръчна или автоматична. Но разбира се, можете да се възползвате от предимствата на едната пред другата в зависимост от вашите нужди, предпочитания или очаквания.

На пръв поглед при прякото сравнение може да се каже, че автоматичният дозатор за сапун е по-добър или по-практичен от другия. Въпреки че и двата продукта ще се използват по принцип по един и същ начин, чрез зареждане с течен сапун , единият има предимство пред другия.

Най-забележителното предимство на автоматичния диспенсър пред ръчния диспенсър, е че автоматичният диспенсър може да бъде по-чист, тъй като не изисква контакт с ръката, за да се достави сапун, така че може да бъде по-функционален за кухни, дори за банята, тъй като те често имат четци, които откриват присъствието на ръката или съдовете ви. Ето защо може да се каже, че автоматичните дозатори до голяма степен са по-лесни за използване. Обикновено те се предлагат в две версии: електрически и с батерии.

Какво да вземете предвид, преди да купите най-добрия диспенсер за сапун

Как да разберете кой модел да купите при толкова много опции и марки на пазара ? Е, ако се интересувате от закупуването на качествен дозатор за сапун, ето няколко неща, които трябва да вземете предвид, за да изберете най-добрия модел.

Изберете такъв с подходяща вместимост

Важно е да вземете предвид колко постоянно ще се използва диспенсърът, за да изберете такъв с подходяща вместимост . Ако диспенсърът ще се използва на оживено място, например в банята, трябва да изберете диспенсър с голяма вместимост, за да може сапунът да издържи по-дълго и да не се налага да го доливате постоянно. Но ако мястото е обществено, например тоалетната на вашия бизнес, ще ви е необходим по-голям капацитет.

Изберете такъв, който осигурява оптимален комфорт

Трябва да вземете предвид мястото, където ще поставите диспенсъра, и типа потребители, които ще го достигат. Ако искате да го за бани или за съдомиялни машини, вземете предвид подходящата форма, за да не е неудобен или досаден за използване. Не забравяйте също, че има дозатори с детски дизайн, които се харесват на децата и са много добри за създаване на навик за хигиена.

Помислете за местоположението

Някои модели може да са по-удобни от други, в зависимост от това къде ги използвате. Ако помещението е малко, идеален и практичен може да бъде стенният диспенсър . От друга страна, ако не искате да пробивате дупки в стената и разполагате с повече пространство, свободностоящият диспенсър с помпа, монтиран на платформа, ще бъде идеален.

Обърнете специално внимание на използвания материал

Може би се чудите защо, но истината е, че това е наистина важно, тъй като ще повлияе пряко на това колко дълго ще издържи и колко добре ще работи диспенсърът.

Има няколко материала за диспенсери, но изборът зависи от вашите нужди. Диспенсърът от неръждаема стомана може да е по-скъп, но със сигурност ще издържи много по-дълго от другите. От друга страна, дозатор за сапун, изработен от стъкло , ще бъде идеален за по-елегантни и класически пространства. Съществува и пластмасов , най-евтиният вариант . Ако изберете такива, е добре да се уверите, че сте избрали дебела и устойчива пластмаса.

Как можете да избегнете неправилно функциониращ сензор?

Може да изглежда сложно, но ако разгледате спецификациите и начина на работа на продукта, имате по-голям шанс да знаете как да използвате диспенсъра перфектно и да извлечете максимума от него.

Но също така е добре да се уверите, че сте монтирали правилно дозатора или дозатора за течен сапун , така че сензорът да не бъде блокиран или да дава фалшиви показания. Последното може да доведе до постоянно разливане на сапун, което може да причини голяма бъркотия или просто загуба на продукта.

И накрая, след монтажа трябва да наблюдавате постоянно сензора, да го почиствате, да сменяте батериите и да го използвате добре, за да го поддържате в оптимална работна готовност. Ако следвате всички тези съвети и диспенсърът продължава да се поврежда, трябва да се възползвате от гаранцията, която трябва да има продуктът, за да може производителят да отстрани повредата или да замени устройството.

Познайте сапуна си

Не всички дозатори за сапун работят с всички сапуни, някои са специално предназначени за по-гъсти сапуни, а други - за пенещи се сапуни. Ако не знаете това, може да направите лош избор. Така че трябва да познавате своя диспенсер и своя сапун, защото се случва някои модели да работят изключително със сапун от същата марка . От друга страна, други са по-универсални и функционални и приемат всякакви сапуни, балсами и шампоани, дори сапуни за автомобили. Те могат да бъдат много по-практични за вас.

Чистият и сух диспенсър е дълготраен диспенсър

Ако използвате даден продукт по-добре и се грижите по-добре за него, той ще издържи по-дълго. Можете да го приложите, за да удължите живота на дозатора си за сапун. Но може би не знаете как и откъде да започнете.

Например, ако диспенсърът се захранва с батерии, последното нещо, което искате, е в отделението за батерии да попадне вода или сапун. Затова е най-добре да го държите на суха повърхност, както и да го почиствате, ако по време на употреба върху него се разпръсне вода или излишен сапун, който може да остане около него.

Препоръчвам ви също да проверите за течове, където сапунът може да се разлее, за да избегнете ненужни разливи, които да ви създадат бъркотия, която да почистите по-късно. Сигурен съм, че тези съвети ще ви помогнат да му осигурите по-добър и по-дълъг живот.