Душ система

mejor-columna-de-ducha

Малко неща на света ви дават толкова добро физическо състояние, колкото най-добрата душ колона, и ако следваме мъдрата поговорка: 'Тялото е нашият храм', всяка инвестиция, която ни позволява да поддържаме този храм в хармония, ще ни доближи и до намирането на умствения, емоционалния и физическия мир, за който копнеем.

Технологиите не спират да ни изненадват и в същото време продължават да правят революции в живота ни, всеки път откриваме все повече устройства, които улесняват ежедневните ни задачи, и много други, които успяват да променят изцяло представата ни за даден предмет, точно това се случи през последните години с концепцията за баните, които еволюираха, превръщайки пространството в място, което е посветено не само на личната хигиена, но вече е замислено като основна зона в грижата за нашето здраве и благополучие.

Най-добрите колони за душ

Коя е най-добрата колона за душ?

Обикновените душове се превърнаха в душ-колони - високотехнологично устройство, което ви позволява да превърнете времето за къпане в хидромасажна сесия. Тези колони са оборудвани с адаптивни системи, така че да можете да регулирате височината и нивото на водното налягане по свой вкус и след тежък работен ден да завършите деня си по най-хармоничния начин.

Ако вече сте решили да ремонтирате банята си и обмисляте закупуване на едно от тези чудеса на съвременния свят, искаме да ви помогнем да направите най-добрия избор, поради тази причина споделяме с вас сравнително ръководство с най-добрите възможности, които можете да намерите на пазара, така че да имате всички необходими знания при избора и да намерите висококачествен продукт, който ще ви остави доволни от инвестицията ви.

Ето и най-добрите колони за душ:

 

1. Grohe New Tempesta Cosmopolitan 160

Любимците на потребителите

217W3XJjRJL

КУПИ СЕГА

Това е една от хидромасажните душ колони , която перфектно съчетава функционалност и дизайн, Tempesta 160 се идентифицира с марката Grohe - компания, която е спечелила доверието на потребителите благодарение на доброто качество на продуктите, които продава.

Този модел е произведен от неръждаема стомана с висококачествени материали, което гарантира дълготрайността на продукта, и се предлага с термостат , който автоматично регулира температурата на водата, като я поддържа винаги приятна, дори когато нивото на налягането се променя.

Той е оборудван с въртяща се глава, която можете да регулирате ръчно за ваше удобство, и можете да го настроите да работи в 4 различни режима, представяйки нива на водно налягане, които да отговарят на ежедневните ви нужди: Дъждовната струя, която наподобява лек летен дъжд и ви дава усещане за облекчение и благополучие; струята Rain O2, базирана на действието на традиционните душове; друга с кран масажна струя, с необходимото налягане, за да ви даде стимулиращ масаж на цялото тяло; и накрая струята Jet, която ви дава енергизиращ душ и може да се използва и за облекчаване на напрежението в определена област.

2. Roca A5A2080C00 - Термостатична душ колона

Ненадминато съотношение цена/качество

31cGKDg8sPL

КУПИ СЕГА

Това е супер модерна и стилна душ колона, оборудвана с термостатичен , където чрез една дръжка можете да регулирате водния поток, а чрез другата можете да регулирате температурата, за да получите желаната температура. С тази система за управление моделът на душ-колоната може да бъде идеален за практикуване на терапията с шотландски душ .

Roca представя модел, изработен от неръждаема стомана с хромирано покритие, който включва и ръчна пръскачка, която можете да конфигурирате в 3 различни режима: режим 'Масаж' за стимулираща вана, режим 'Мехурчета' за създаване на уелнес ефект и режим 'Дъжд' за облекчаване и успокояване на всяко напрежение.

Можете да регулирате височината и ориентацията на главата за душ за по-голям комфорт.Този модел е проектиран така, че да бъде екологичен за планетата, тъй като има система за разпределение на потока, която спестява до 50% от потреблението на вода.

Основният разпръсквач е оборудван с гъвкави гуми, които ще улеснят почистването на оборудването, а колоната, върху която се поддържа разпръсквачът, има система против усукване и друга, която я прави безопасна на допир, за да се гарантира дълготрайността на продукта.

3. Душ комплект със смесител

5-годишна гаранция

31VkhaQTnBL

КУПИ СЕГА

Достъпен вариант и с добро качество е този комплект душ колони, представен от производителя Thatti, това оборудване за банята се предлага с възможност за регулиране на височината, която потребителят желае, тъй като дизайнът му ни предлага телескопична лента от хромиран месинг и може да се регулира от 90 до 115 см.

Моделът е оборудван с кръгла душ-глава с диаметър 20 см, която създава обгръщащ поток по време на къпане, и е снабден с термостатичен кран, който ви позволява да регулирате температурата, така че тя да остане постоянна на едно и също ниво през цялото време на душа.

Всички продукти на Thatti са подложени на строг контрол на качеството, тази душ колона е оборудвана със смесител и когато я закупите в Испания, получавате 5-годишна гаранция.Системата й за консумация е екологична, тъй като при използването й ще спестите до 50% вода и енергия.

Общото мнение на потребителската общност е, че ще се сдобиете с отличен продукт на справедлива цена.

4. EISL DX1006CS Душ колона

Ниска цена за много хубав душ!

31v4Jy-G4cL

КУПИ СЕГА

EISL е отличен избор, когато искате да ремонтирате банята си с ограничен бюджет, неговата ниска цена и високо качество ще ви направят доволни от покупката.

Този модел има вграден термостатичен регулатор, който позволява на потребителя да контролира нивото на налягането на водата и нейната температура. Освен това има красиво хромирано покритие с висок гланц и яркост, което ще стилизира декорацията на стаята в минималистичен и модерен стил.

Основната душ-глава има дебит в режим на дъжд и е оборудвана с гъвкави гуми, които предотвратяват натрупването на котлен камък в отворите на душа, като по този начин улесняват поддръжката и почистването на оборудването. Този модел има и вградена ръчна душ-глава за удобство на купувача.

Потребителската общност гарантира, че ще получите добър продукт, който е лесен за инсталиране и ефективен.

5. DP смесител RY-S002

Най-евтиното оборудване!

21EQeQiMG7L

КУПИ СЕГА

Тази душ колона има много атрактивен дизайн, носещата греда е изработена от неръждаема стомана и варира от 35 до 90 см, останалите части са изработени от пластмаса, но имат хубаво хромирано покритие, тя е доста лека, тъй като тежи само 3 кг и следователно е много лесна за инсталиране.

Този модел е оборудван с ръчно регулируема глава, така че да можете да я настроите според нуждите си, има практична ръчна пръскачка, интегрирана в корпуса, а при закупуването му получавате 2-годишна гаранция.

Оборудван с голяма основна пръскаща глава с квадратна форма, която генерира обилен и обгръщащ поток.

В общността на потребителите има широко разпространено мнение , че когато го купите, ще трябва да подсилите закрепването на щангата към стената, но това е малък детайл, който можете лесно да решите, това е една от най-достъпните душ колони на пазара и съотношението цена - качество е ненадминато.

Какъв вид душ бихте искали да опитате?

mejor-columna-de-ducha

Знаем, че изборът между безброй възможности може да бъде непосилна задача за всеки, особено когато искате да инвестирате парите си ефективно и съвестно, защото дори с малък бюджет можете да намерите висококачествени продукти, които ще подобрят ежедневието ви, поради тази причина планираме да поставим на една ръка разстояние цялата необходима информация по темата, за да изчистите ума си и да разберете коя е най-добрата душ колона за вас.

  • Дъждовни душове

Това е традиционният душ, който всички познаваме, той наподобява ефекта на лек дъжд, като предизвиква у потребителя усещане за комфорт, потокът му обикновено е с ниско налягане, а главата на душа трябва да е разположена точно над главата, така че водата да се стича свободно по цялото тяло и да създава обгръщащо усещане.

  • Душове с много възможности

Този тип душове са чудесно решение за семейните групи, които трябва да споделят банята, тези модели се адаптират към широк спектър от възможности, позволявайки на потребителя да избере това, от което се нуждае, те представят поток, който може да варира от лека мъгла до възстановяваща струя с помпа с налягане, идеално за масажи.

  • Многоструйна струя

Някои душ колони са оборудвани с многобройни струи в допълнение към основната струя.Тази технология е идеална за максимално използване на функцията хидромасаж , тъй като можете да регулирате струите, за да облекчите напрежението във всяка област на тялото си.

Най-новата технологична революция при душовете е възможността да използвате електрическите си устройства, докато се къпете, тези електронни душове ви позволяват да слушате любимата си музика, да приемате телефонни обаждания и дори да регулирате атмосферата в банята си, като включите LED светлини - предимство, което радва почитателите на алтернативната медицина, тъй като те могат да приложат на практика своите сеанси по хромотерапия.

Как намирате най-добрите характеристики на душ колоната?

Има много неща, които трябва да вземете предвид, когато избирате идеалната душ колона за вас, но не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем; тези факти, които споделяме, ще хвърлят светлина върху характеристиките, които трябва да вземете предвид, така че покупката ви да бъде успешна и да можете да обновите банята си със стил и ефективност.

Важна характеристика, която трябва да се прецени, е дали банята ви е подходяща за тези модели колони, които имат прекомерен дебит на водата или могат да произвеждат мъгла, тъй като тези модели значително увеличават нивата на влажност в помещението, затова се уверете, че стените, подовете и таваните са покрити с устойчив материал, като керамика, мрамор или фибростъкло.

Когато избирате модел душ колона, трябва да вземете предвид наличното пространство, много от тях се предлагат с големи кранове, а други със седалки за тези, които не могат или не искат да стоят под душа, поради тази причина би било добре да помислите дали те ще се адаптират към наличното пространство, ако се окаже, че нямате достатъчно място, винаги можете да изберете по-малко обемисто оборудване;

Важно е също така да определите дали вашата водопроводна система ще може да издържи теглото на закупената колона, тъй като старите водопроводни системи не са проектирани да издържат на натоварването на тези устройства, ако случаят е такъв, винаги можете да адаптирате система за закрепване, за да подсилите монтажа на оборудването.

 

Как да намерите най-добрия смесител за душ?

Няма нищо по-ценно от това да започнете деня си по правилния начин.Знаем, че мнозина избират да започнат сутринта с ободряващ душ, поради което ви предлагаме да разгледате най-добрите варианти на смесители за това важно и лично пространство.

Преди да вземете решение, винаги е добре да се информирате! Препоръчваме ви да се консултирате с общността на потребителите, които имат предишен опит по темата, за да можете да изясните мнението си и да знаете със сигурност какво ви харесва и какво искате да купите, по време на това проучване можете да научите повече за размерите, разходите и стиловете, които се предлагат в крановете; както знаете, пазарът и възможностите, които се намират в него, са безкрайни, тези продукти обикновено присъстват в разнообразен диапазон от цени, така че следващата стъпка ще бъде да решите колко искате да инвестирате в покупката.

Ако живеете в по-стара къща или апартамент, е необходимо първо да проверите дали водопроводната система е била ремонтирана в миналото, тъй като старите водопроводни системи не са в състояние да издържат на тежестта на съвременните арматури.В такъв случай препоръчваме първо да ремонтирате водопроводната система, а след това душа; след като всичко е готово, ще трябва само да изберете стил на арматура, който да подхожда на интериора на вашата баня.

Ръководство за покупка на най-добрите смесители за душ

За да улесним малко задачата по избора, представяме това малко ръководство с разбита информация, за да знаете какви подробности да вземете предвид, когато искате да подновите смесителите в банята си.

Благодарение на голямото разнообразие, което ни предлага настоящата търговия, можете да сте сигурни, че ще намерите точно това, от което се нуждаете за преустройството на вашата баня, ако това, което търсите, е прост и минималистичен вариант за вана или душ, ви съветваме да закупите основен смесител или по-практичен с термостатична технология , ако пък предпочитате универсален вариант, можете да разгледате хилядите изключително иновативни варианти, които предлагат функции за всички нужди.

Неръждаемата стомана ще ви осигури най-голяма издръжливост, но можете да намерите и по-достъпни варианти като смесители, изработени от цинк, месинг и хромирана пластмаса.

Дизайнът е толкова разнообразен, колкото и броят на моделите, това, което трябва да вземете предвид при избора на перфектния дизайн, е, че той съответства на вече избраната или установена в банята декорация, ако изберете модерен и изискан стил, като например смесителя с водопад , или ако предпочитате по-селски, органичен и традиционен стил.

Намирането на идеалното покритие за вас няма да е проблем, тъй като има толкова много възможности, че със сигурност ще намерите такова, което ви харесва! Обикновено се предлагат покрития от мед, никел, хром и злато, в безброй цветове, които могат да се съчетаят с всеки дизайн.

 

Какви са предимствата на най-добрите смесители за душ?

Преди да навлезем в темата, трябва да установим, че основната полза, която ще получите, е удовлетворението и радостта от това, че сте направили правилния избор!

Сред другите предимства можем да изброим страхотното качество, предлагано от тези продукти, плюс можете да изживеете пълноценна релаксация в уюта на дома си, друго отлично предимство, което трябва да се вземе предвид, е приятелският и екологичен характер с планетата, който този модерен смесител ви дава, тъй като пръскачката има специална технология за въздушно налягане, която намалява консумацията на вода по време на душ с до 50%; Накрая, това оборудване ви предлага предимството на лесното почистване, тъй като е снабдено с малки гумени ленти в отворите, които не позволяват натрупването на котлен камък и други минерали, които обикновено се съдържат в чешмяната вода.

Какви са цените на най-добрите смесители за душ?

Смесителите се предлагат в широк ценови диапазон, основните модели могат да бъдат закупени за около 30 USD, докато иновативен модел, който предлага широк набор от функции, може да струва около 200 USD... Ако имате нужда от нещо средно, можете да намерите такъв с полезни функции, добри материали и хубав дизайн за около 60 USD.

Заключение

Надяваме се, че нашето малко ръководство за покупка е било полезно за вас, нашето намерение е да ви насочим в търсенето и да ви дадем всички необходими знания, за да вземете най-доброто решение, сега с тези инструменти сте готови да излезете на пазара и да намерите правилната душ колона.

Продължавайте с плановете си! Обновете банята си и я превърнете в храм на здравето и благосъстоянието, за който винаги сте мечтали.