Дървени навеси

mejores-cobertizos-de-madera

Изборът на най-добрия дървен навес е решение, което взех, за да организирам и защитя всички градински инструменти, а също така го използвам като багажник за съхранение на предмети, които не мога да намеря в шкафа.

Обмислях да купя щайги, но те не са предназначени за екстремните климатични условия. Затова реших да инвестирам в кошарите и да избегна бъдещи главоболия. Проучвайки, успях да събера няколко варианта, така че това сравнение може да ви послужи като ръководство, в случай че сте в същото търсене.

Като съвет препоръчвам да изберете такъв, който да отговаря на наличното пространство и предметите, които ще съхранявате. Време е да сложите край на безпорядъка, който компрометира градинското ви оборудване.

Най-добрите дървени навеси

Кой е най-добрият дървен навес?

Без съмнение най-добрата ще бъде тази, чиито материали ви предлагат защитено пространство, за да предпазите градинските си инструменти и материали от слънцето или дъжда. Комбинацията от дърво с никелирана стомана и лакирана са най-често срещаните при по-висококачествените единици. Тези , изработени от поликарбонат и желязо, също се радват на голямо търсене. Въпреки това дървото е преобладаващият материал за тези изделия.

Тези, които позволяват достъп до вътрешността , несъмнено са добро решение, защото ще можете да влизате, за да откривате, подреждате и наблюдавате състоянието на всеки от предметите, които държите там.

По отношение на дизайна можете да избирате според вкуса си. Няма усложнения, ако изберете модерен или класически с открити греди. Предлагат се с различни размери по отношение на широчина, височина и дълбочина. По-големите приличат на селски къщи, а по-малките - на ботуши.

Ето най-добрите дървени навеси:

1. Дървен навес за пристройки Noah Garden Rooms

Здрав и функционален

61lN97LKhFL

КУПИ СЕГА

Ако планирате да закупите дървен навес за гараж или външна част на къщата, помислете за тази марка , позиционирана на пазара заради доброто качество на материалите и лесното сглобяване. Това е инвестиция, която ще ви позволи да разполагате със сигурно и просторно място. Можете да го използвате като място за съхранение на инструменти или други домакински предмети, за които не можете да намерите място. За да го инсталирате, ви е необходимо пространство от 10 квадратни метра.

2. Сглобяем дървен навес Cadema

Малък и уютен

41ELjCzH8YL

КУПИ СЕГА

Ако търсите навес , за да разполагате с допълнително пространство у дома, това може да бъде решение. Инсталирането му е много лесно и за да не се налагат допълнителни инвестиции, производителят е включил всички необходими инструменти и материали, за да го сглобите безпроблемно. Това е един от моделите, които се предлагат с под, врати и прозорци. Той се отличава с това, че е най-препоръчваният от купувачите, тъй като можете да избирате височината на стените му. Това е по- достъпна възможност от традиционното строителство.

3. Навес за дърво с езика и жлебовете Gardiun

Класически спа център

41WfkvaqX4L

КУПИ СЕГА

Този градински навес ще ви позволи да създадете безопасно и голямо пространство, което можете да използвате и за съхранение или за извършване на някаква дейност. Двускатният му покрив е покрит с асфалтова тъкан срещу влага и за да се предотврати влошаването му поради екстремни температури. Въпреки че няма прозорци, тя има врата на панти. Цветът на дървото е естествен, но с възможност за нанасяне на покритие при желание. Той е много популярен за съхранение на дърва за огрев и инструменти.

4. Многофункционален навес от бор

Лесен за сглобяване

419KJ-sO9IL

КУПИ СЕГА

Естествен вариант, с който можете да се похвалите в градината си у дома. Всяка част е изработена от борова дървесина, така че ви гарантираме сигурен и надежден навес. Той е снабден с врати, прозорци и асфалтово покритие, за да издържи на времето. Освен това производителят му препоръчва цялостна годишна поддръжка. Той е един от най-евтините в списъка, но притежава важни качества, като например пестене на място, което го е позиционирало на пазара.

5. градински навес Dafnedesign chalet

Практичен и завършен

51aYrwwMnaL

КУПИ СЕГА

Този градински навес може да бъде поставен вътре в къщата или навън, тъй като е с прост и тесен дизайн, който може да бъде инсталиран за съхранение на инструменти, оборудване или онези предмети, които не можем да поставим в друга област. Дизайнът му е подобен на здрава, плоска дървена кутия. Рамките на вратите и прозорците са изработени от стомана за по-голяма издръжливост. За открити, се препоръчва да се регулира защитата на покрива, така че да няма затруднения поради влажността.

6. дървена барака с двойни врати Проект Дървен материал

Модерен стил

61PPcWme6PL

КУПИ СЕГА

Тази барака се счита за много устойчива от качеството на материалите и доброто покритие на всяка от частите, които я съставляват . Дизайнът му е много подобен на навесите, които сме свикнали да виждаме по телевизията. Производителят предлага десетгодишна гаранция, тъй като има всички компоненти, за да се превърне в кутия за цял живот. По време на покупката преценете размера и мястото, на което ще я монтирате, тъй като тя е с двойни врати.

7. Празничен навес за съхранение

За всички вкусове

51IpQWFI5NL

КУПИ СЕГА

Когато решите да купите дървен навес, който да поставите в градината, вземете предвид неговите размери и капацитет за съхранение. Той включва прозорци за естествена светлина. Покривът е покрит с картон, за да се предотврати повреждането на навеса от влага. Тя ще бъде добър избор, ако искате да придадете елегантен вид на градината си и ще послужи за организиране на множество материали или предмети. Ако искате да добавите украсяващ елемент, с допълнителни светлини ще можете да се откроите.

8. Навес тип чекмедже VidaXL

Солиден и с добри покрития

41x0+d4mbtL

КУПИ СЕГА

Сред голямото разнообразие от форми, в които можете да се сдобиете с навес, е типът рафт, който е компактен, по-нисък и малко по-тесен в сравнение с предишните варианти. Някои хора го купуват, за да го поставят вътре в къщата. Като аксесоар е включена обикновена дървена табуретка, която може да се използва и като органайзер за малки предмети. Горната част е покрита с асфалт, за да се предотврати разрушаването на конструкцията от водата и слънцето.

9. Дървен навес с гаунови пристройки

Компактен и здрав

31fz+xVyeCL

КУПИ СЕГА

В случай че се нуждаете от по-завършен модел с по-голям капацитет за съхранение, разгледайте този страхотен вариант. В допълнение към навеса, той включва две чекмеджета отстрани. Някои хора го използват за изграждане на малък кокошарник в градината. Вътрешността му съдържа противоплъзгащ се материал, който осигурява по-добра защита на предметите, които поставяте в него. Въпреки че е най-евтиният в списъка, със сигурност ще го използвате много за всяка от функциите, които има.

10. Подвижен дървен навес AirWave

За всякаква употреба

51nSNAI1xRL

КУПИ СЕГА

Този модел ще ви бъде от голяма полза, защото е малък, компактен и има крака с колела, за да можете да го поставите където пожелаете. Ламелите са изработени от естествена дървесина и имат водоустойчиво покритие за защита. Това е многофункционален навес, защото може да се постави вътре или извън къщата. Сглобява се лесно и се почиства много лесно.

Важно е да се знае, че моделите с врати и прозорци с покривен прозорец са успели да се наложат на пазара, защото предлагат по-голям комфорт и по-добра видимост в градината. Това обаче са функции, които ще трябва да съобразите с вашия вкус и бюджет.