Електронни играчки за деца

mejor-juguete-electronicos-para-ninos-barato

Ако сте истински колекционер на 'Междузвездни войни', със сигурност никога няма да спрете да търсите най-добрата играчка от 'Междузвездни войни', тъй като най-препоръчителното нещо е да купувате качествени части.

Става дума за кукли, оръжия, кораби и различни аксесоари, които трябва да са верни на това, което е показано във филмите от сагата; дори да са снабдени с технологии, които да ги направят интерактивни джаджи. От моя опит знам, че намирането на най-евтиното копие е трудна задача.

Въпреки това, въпреки че пазарът е пълен с евтини реплики, които се чупят лесно или изобщо не функционират, е възможно да се намери продукт, който е не само много добър, но и достъпен; и доказателство за това е сравнението на най-добрите играчки от 'Междузвездни войни', което сме ви подготвили въз основа на съотношението цена-марка.

И в стила на магазина на Вато: 'Какво търсиш?

Ето и най-добрите играчки за Star Wars:

1. Sphero Star Wars R2-D2

Erredós, за да можете да се насладите на сагата заедно

51JGdAWzB6L

КУПИ СЕГА

Страхотен интерактивен робот - дълъг 17 сантиметра - който можете да управлявате с вашето устройство с Android или iOS. Той е способен да изпълнява различни задачи, като ви предлага холографска симулация на околна среда и реагира на сцени от 'Междузвездни войни', наред с други неща. Той е снабден с технология Bluetooth, LED светлини, вграден високоговорител и 3D акселерометър.

2. дроиди BB-8 и BB-9E на Hot Toys

Двойка страхотни дроиди!

51z77M3Cu5L

КУПИ СЕГА

С височина от 11 сантиметра тези дроиди са точно копие на тези, които виждаме във филмите от сагата. Те имат дизайн, който им позволява да се люлеят, както и забавни функции, като например светлини или части, които можете да сменяте, точно както вашите деца, за да могат да дадат воля на въображението си.

3. Star Wars Force Band

Движете ръката си и доминирайте над всички

51aWpN1Bj4L

КУПИ СЕГА

Това е регулируема гривна за всички възрасти, с която - точно като рицар джедай - можете да доминирате над BB-8 и други роботи Sphero с Bluetooth Smart. Просто преместете ръката си и сте готови за работа. Освен това можете да разширите изживяването, като използвате светлинен меч, борите се с автомат или дори насочвате Силата.

4. Плаваща тонколона Star Wars Death Star

Любимата ви музика звучи от Звездата на смъртта

51EmOnKZ6TL

КУПИ СЕГА

Тази тонколона, базирана на Bluetooth 4.1 с EDR, е във формата на Звездата на смъртта и може да се носи във въздуха на магнитната си основа. Това устройство гарантира 360-градусово качество на звука с изходна мощност от 5 W.

5. дроид BB-8 с гривна Force Band

Луксозна комбинация за продължаване на мисиите на Съпротивата

41a03KJE0GL

КУПИ СЕГА

Това специално издание на Sphero идва с робота BB-8, който може да записва и възпроизвежда холографски видеоклипове, и гривна Force Band, с която можете да направлявате приятелски настроения дроид, сякаш сте джедай. И за да бъде преживяването още по-реалистично, покритието включва детайли на износване и бойни удари.

6. светлинният меч на Кайло Рен

Перфектен за вас, за да станете господар на рицарите на Рен

61AerauwqDL

КУПИ СЕГА

В допълнение към атрактивния си дизайн, тази сабя е оборудвана с класически светлини и звуци, както и със симулация на излизането на страничните остриета. С това устройство можете лесно да пресъздадете най-вълнуващите битки със светлинни мечове като пълноправен член на Рицарите на Рен или на Първия ред.

7. светлинен меч Luke Skywalker Force FX

За да отидете на Татуин и да се опитате да спасите Хан Соло

4127GRCATFL

КУПИ СЕГА

Със солиден и реалистичен външен вид този светлинен меч ви предлага възможността да се почувствате като Люк Скайуокър в 'Завръщането на джедаите'. В допълнение към металната дръжка тази реплика включва невероятни светлинни и звукови ефекти. Захранва се с три алкални батерии АА 1,5 V (не са включени в комплекта) и е с размери 7,6 x 10,5 x 114 cm.

8. LEGO Хилядолетният сокол

'Най-бързият боклук в галактиката' във вашите ръце

31jB2brsx6S

КУПИ СЕГА

За да развихрите въображението си и да пресъздадете вълнуващи ситуации в прочутия звездолет, с този модел на LEGO, чийто дизайн е аеродинамичен и детайлен, имате на разположение 6 минифигури с различни оръжия и астромеханика дроид BB-8. Височина над 14 см x дължина 47 см x ширина 32 см.

9. дроид R2 Sphero

За да можете да си представите, че сте от Automaton Industries

41FpDIKLDXL

КУПИ СЕГА

Дроид, който несъмнено ще забавлява всички у дома, тъй като е точно копие на R2-D2 от филмите. Това е играчка, която може да се управлява чрез мобилно приложение и има страхотни функции, като например холограми или реагиране на сцени от филмите 'Междузвездни войни'

10. Бебе Йода от 'Междузвездни войни' Hasbro

Мандалорианецът

41-hE6aWTmL

КУПИ СЕГА

Вдъхновена от поредицата 'Мандалорианецът', тази много мека кукла Бебе Йода е идеална за всеки фен на 'Междузвездни войни', тъй като е точно копие. Характеристиките му са много добре изработени, което го прави любим на феновете на сагата, а освен това той има интерактивни функции, като например използване на силата и мигане с очи.

Къде да купя играчки от 'Междузвездни войни'?

Играчки, които могат да бъдат колекционерски предмети или за най-малките, могат да бъдат намерени в магазини за играчки като Toys R Us или Juguetilandia, въпреки че, ако искате да купувате от дома и на достъпни цени, можете да изберете Amazon, където има голямо разнообразие от играчки Star Wars.