Електронни цигари

mejor-cigarrilo-electronico

За мнозина пушенето е успокояващо преживяване, което им помага да контролират тревожните си моменти; то обаче може да бъде доста скъпо, ако вземем месечната сметка, а също и доста опасен навик за здравето. Изборът на най-добрата електронна цигара ще ви помогне да регулирате желанието си да пушите, както и да намалите разходите за пушене.

Съществува голямо разнообразие от марки с различни аромати и есенции, за да се възползвате максимално от изживяването при изпаряване. Въпреки това, на днешния пазар е възможно да се намерят тези продукти на достъпни цени и с високо качество, за да се елиминират всички вредни рискове, които могат да възникнат.

Все повече и повече хора започват да купуват тези устройства поради по-ниската им цена и по-малките рискове за здравето в сравнение с тютюнопушенето. Малко по малко можете да намалявате количеството никотин в тези устройства, така че то да става все по-малко и по-малко, а след това да се откажете от навика си напълно, което знам, че желаете да направите.

Най-добрите електронни цигари

Коя е най-добрата електронна цигара?

Както обикновено, подготвихме списък за сравнение , в който ще намерите 5-те най-добри продукта от този тип на целия пазар и в интернет. Запазваме неприкосновеността ви като купувач, като ви предлагаме само продукти с висок стандарт на безопасност и качество.

Трябва да знаете, че електронната цигара не нанася смъртоносни вреди и е в състояние да сведе до минимум рисковете от инфекции в белите дробове и гърлото. Те са предмет, с който можете да изпарявате и да се наслаждавате по много по-здравословен начин. Разгледайте и променете живота си завинаги с нашия невероятен списък.

Тук са най-добрите електронни цигари:

1. Salcar Rocket 50 Mod Kit

За тези с по-остър навик

41ATaB0QX8L

КУПИ СЕГА

Не знаете нищо, нито имате представа какво да очаквате, когато започнете да изпарявате? Не се притеснявайте, че с този луксозен, но икономичен продукт можете да започнете да изпарявате без никакви притеснения. Тя включва всичко необходимо, за да направите това преживяване незабравимо и лесно.

Вграден картомайзер, с който можете да ги пълните отгоре по удобен начин. Просто отвийте горната капачка, за да получите достъп до точките за пълнене, които са няколко. Батерията му е една от най-превъзходните в сравнение с други продукти от същия тип. Литиева батерия с капацитет 2200 mAh.

Нейното регулируемо напрежение от 7 вата до 60, които променят съотношението на парите на пурата и нейното напрежение, за да произвеждат повече или по-малко дим. Той има OLED дисплей, който показва състоянието на устройството. Бъдете пионер сред приятелите си с този невероятен продукт, няма да съжалявате, че го носите! (Не го направих).

3. Стартов комплект за електронни цигари IMECIG G3

Усещане, което с удоволствие ще повторите

513dGsHDhfL

КУПИ СЕГА

Почувствайте ароматите на електронните си цигари още по-ярки с този продукт, произведен от Imecig. Той има здрав и елегантен дизайн, който съчетава два наистина важни фактора: мощност и деликатност.

Може да се зарежда с всеки кабел за устройства с Windows, Apple или Android. Универсалността му е много привлекателно предимство сред потребителите. Той има интересна магнитна капачка за прах, която гарантира, че мундщукът е чист от всякакви замърсявания.

Той има качество на намотката от 1,0 и 1,2 ома, което позволява на нашето устройство да отделя много повече дим. Той поддържа отлично съотношение цена-стойност и в него са решили да интегрират доста футуристичен LED дисплей, който уведомява за състоянието на заряда и батерията. Наистина достъпна цена, която не намалява много високото му качество.

4. Wolfteeth GS II 2200 mAh RA-VSQ5-E0FR

Просто, но наистина функционално

411h20vLuXL

КУПИ СЕГА

Оригинална технология GS GS II Сребърен стикер за проверка. А животът на батерията? Не се притеснявайте, WolfTeeth реши да вгради 2200 mAh батерия със сертификат за безопасност CE/RoHS/FCC, която ще издържи дни наред, дори ако трябва да се презареди.

Той има и бутон за включване и не включва никотин и тютюн за тези, които са решили да направят последната стъпка и да оставят тази химическа добавка в историята. С тегло от едва 59 грама ще имате усещането, че държите пура в ръцете си - толкова е лека!

Това е продукт за развлечение, при който можете да изпитате усещането, че пушите, без да го правите в действителност. Чудо на съвременното инженерство. Осмелявате ли се да го опитате? Закупуването му ще ви струва по-малко, отколкото да закусите на улицата.

Какво е изпаряване?

Най-основният въпрос, който можете да си зададете, е: Какво е изпаряване? Какво представляват електронните бонгове?

Това са устройства, използвани за превръщане на течност, която обикновено съдържа никотин, в пара, която се вдишва по същия начин, по който се вдишва обикновена цигара. Разликата е, че тези бонгове не съдържат тютюн и не предизвикват горене (така че нищо не изгаря). Батерията захранва намотката, която се нагрява и превръща течността в спрей от малки капчици, които вдишвате. Думата vaping е еквивалент на пушенето.

Видове електронни цигари

Първото нещо, което трябва да решите, е какъв тип електронен бонг 41EYHQFM8nL

искате и какъв тип електронна цигара е най-подходяща за вашите нужди; например ако често пушите.

Трите основни категории са:

Мини бонгове: (Известни също като почти цигара)

Те могат да варират по размер, но са най-малките налични електронни бонгове. Някои от тях са със същия размер като цигара, а някои марки електронни цигари са с различна дължина; по-големите имат по-дълъг живот на батерията.
Всички те имат вид на цигара. Те могат да бъдат идеални за тези, които са начинаещи в областта на електронните цигари, и ще помогнат за прехода към тези продукти. Има обаче и някои недостатъци.

Тип писалка: (известна също като електронна цигара с изпарител)

Те очевидно са по-големи, но осигуряват по-дълъг живот. Чудесно решение за начинаещи или следваща стъпка за тези, които вече са започнали да изпаряват. По-горе в нашия списък ще намерите някои от този тип.

Box Mods:

Обикновено те се използват за преминаване от тип писалка; но сме свидетели на нарастване на популярността, тъй като новите вейпъри избират да ги купят направо. Бихме ги препоръчали на напредналите потребители поради кривата на обучение, но ако сте готови да се научите, този тип е невероятна опция. В нашия топ решихме да поставим няколко от този модел, позволете си да ги прочетете.

Основните части на всяка електронна цигара

Тези бонгове се състоят само от три основни части. Това са батерията, патронът и течността.

Течността

Тези есенции, наричани още сокове, са горивото на всяко електронно устройство за пушене. Той съдържа аромати и никотин, както и основа, която го държи заедно. След като устройството се активира, течността се превръща в пара, която се вдишва. В интернет се предлага почти безкрайно количество аромати на тези течности, така че е важно да разберете как работят.

Тези есенции се предлагат не само с различни аромати, но и с различно количество никотин. Количеството течност обикновено се измерва в милиграми никотин на милилитър течност. Обикновено тези продукти се обозначават с 'mg/ml'. По-долу е представена подробна информация за тези видове нива на никотин и кои са най-подходящи за вас.

  • 6 mg/ml: Нисък профил на пушача, по-малко от половин кутия на ден.
  • 12 mg/ml: Средностатистически пушач, от половин до цяла кутия.
  • 18 mg/ml: Високопрофилен пушач, повече от една кутия на ден.
  • 24 mg/ml: Верижен пушач, това обикновено е най-високият обем, продаван от всеки реномиран продавач.

Ако закупите стартовия пакет, който препоръчваме на начинаещите потребители, той ще включва тази течност. Но това е част от устройството, която ще трябва да подменяте редовно.

Картомашини

Тази част от устройството има много имена. Картомайзер, касета, clearomizer, резервоар, а често и две от тези думи в комбинация. Но всички те изпълняват една и съща функция. Това е частта, която държи резервоара за течност и улеснява процеса на изпаряване.

Вътре в патрона има малко устройство, наречено пулверизатор, което изпълнява ролята на изпарителния елемент. Когато потребителят надува своя бонг, пулверизаторът подава течността в пулверизатора през малки нишки от влакна. Ако купите евтина касета, това може да ви разочарова, защото има много неща, които могат да се объркат при тези евтини устройства. Някои марки обаче имат много висококачествени касети, които работят много добре и не изискват честа смяна.

Уверете се, че сте избрали марка с добро качество на резервоарите, тъй като те могат да повлияят на вкуса или да го развалят, а също и да повлияят на гладкостта на парата.

Батерии

Последното парче от пъзела е батерията, която осигурява енергията, необходима за захранване на пулверизатора и изпаряване на аромата. Батериите са правопропорционални на размера си; колкото по-голяма е батерията, толкова по-дълго издържа и толкова повече пара можете да вдишвате.

Някои хора предпочитат по-малки електронни цигари, защото те наподобяват усещането от тютюневите цигари. Други предпочитат писалките, защото са малко по-големи и имат по-дълго време за зареждане. Някои от тези модели дори ви позволяват да регулирате колко енергия искате да освобождава батерията, когато пушите. Други вейпъри имат много големи батерии, които имат невероятен живот на батерията, но не са съвсем преносими.

Какво трябва да вземем предвид, когато купуваме един от тези продукти?

Дори и с цялата тази информация, покупката на първия електронен бонг може да се окаже непосилно преживяване. Как да изберете най-добрите марки за вашите нужди?

На първо място, намирането на най-добрата електронна цигара не е особено лесно. Проблемът не е в това колко трудно е да се намери висококачествен продукт, а по-скоро в личните предпочитания, които играят голяма роля при избора на най-добрия вариант за вас. Ето няколко малки неща, които трябва да вземете предвид, когато търсите най-добрата марка на пазара:

Лесно използване:

Най-важният фактор, който трябва да вземете предвид, е доколко искате да е лесен вашият опит. По принцип най-сложното устройство е това, което ще работи най-добре. Но новите потребители - разбираемо - искат нещо лесно за използване. Най-добрият съвет е да изберете такъв, който се предлага 'всичко в едно' (можете да намерите този тип в списъка по-горе). Ако нямате нищо против да имате нещо по-сложно, можете да започнете с кутия мод, но ако искате нещо възможно най-просто, мини електронните цигари са най-лесни за използване, въпреки че са по-малко задоволителни.

Батерията:

Едно от най-важните неща, които трябва да се вземат предвид при закупуването на такова устройство, е качеството на батерията. Ако батерията не издържи достатъчно дълго, ще трябва да я зареждате много повече и може да се окаже, че течността е изсъхнала, докато сте на работа. Качеството на батерията се показва чрез нейния mAh метър. Колкото повече цифри, толкова по-добро качество.

Преносимост:

Батериите с по-голям капацитет са добри, но обикновено не се зареждат толкова лесно. Затова, ако преносимостта е важна за вас, вероятно е най-добре да вземете две малки батерии (около 650 mAh), за да можете да използвате едната, докато другата се зарежда. Електронните цигари Box Mod са донякъде преносими и имат много по-дълъг живот на батерията.

Настройки на напрежението и мощността:

Много от тези модерни бонгове ви дават възможност да избирате напрежението, а подобни устройства обикновено предлагат по-висока производителност. Те са по-сложни, но ако искате да получите удовлетворяващо преживяване, това ще ви помогне.

Качество на материалите:

Това е малко трудно да се прецени без физическа проверка на устройството, но можете да проверите някои прегледи , за да добиете представа за това колко добре работи устройството, което имате предвид.

Допълнителни аксесоари:

Има още много неща, които трябва да вземете предвид, но най-важното е какви допълнителни аксесоари получавате. Уверете се, че избраната от вас марка има функции за безопасност, например възможност за заключване или изключване, защита от ниско напрежение и късо съединение. Другите функции, като например контрол на безопасността, са интересни, но не и необходими екстри.

Има много неща, които трябва да вземете предвид, когато търсите най-добрата марка бонг, но като помислите за тези няколко неща и как те съответстват на вашите предпочитания, трябва да ви насочат в правилната посока. Във всеки случай проверете отзивите на други потребители, за да видите дали те съобщават за някакви проблеми със закупения от тях продукт.

Какъв вид електронни цигари е най-добре да се премине от традиционни към електронни?

Ако изпарявате в опит да се откажете от пушенето, може би ще се заинтересувате кой електронен бонг ще ви даде най-голям шанс за успех.

Няма грешен избор, когато става въпрос за електронна цигара, но има доказателства, че някои от тях са по-добри от други за отказване от навика.

Едно проучване, проведено между 2012 г. и 2013 г., установи, че хората, които ежедневно използват системи с картомайзер, увеличават желанието си да спрат да пушат, но също така показа, че вероятността за отказване от тютюнопушене при потребителите на електронни цигари, които не използват цигари ежедневно, е по-малка от тази при непушачите.

Това означава, че системите с резервоари са по-добри от мини цигарите, когато става въпрос за отказване от цигарите. Освен това друго проучване показва, че модните устройства в кутиите са по-ефективни при доставянето на никотин от миниатюрните им аналози, така че би било логично да се каже, че те са по-добри за използване, когато се опитвате да се откажете от вредния навик за пушене.

Който и вариант да изберете, ако не успеете от първия път, не се отказвайте. Много от потребителите, които употребяват два вида цигари (пушене и изпаряване), в крайна сметка използват само електронната алтернатива.

За току-що преминали или наскоро преминали пушачи

Намирането на правилната опция за вас е по-трудно, ако сте малко нови в тази практика. Как да изберете от тонове различни опции, ако дори не знаете как ще изглеждат? Как да намерите един от тези висококачествени продукти, ако сте опитали само един или два от тях?

За щастие навиците ви за пушене и това, което търсите в тези електронни бонгове, могат да ви насочат в правилната посока.

Колко пушите?

Това може да не е точна наука, но навиците ви за пушене могат да ви насочат в правилната посока при избора на най-добрия вариант.

Първото нещо, за което трябва да помислите, е колко пушите - дали пушите кутия на ден, дали пушите повече, дали сте лек пушач или социален пушач?

За пушачите, които пушат всеки ден:

Възможностите ви явно са отворени, но ще ви трябва електронна цигара, която да издържи през по-голямата част от деня и да ви осигури достатъчно никотин. Освен ако не предпочитате електронната ви цигара да прилича на истинска цигара, препоръчваме ви да изберете система с резервоар или бокс мод, за да се възползвате максимално от изпаряването.

За леки пушачи:

Вероятно няма да се нуждаете от тези модове и вероятно ще се задоволите с резервоарна система или мини цигара.

За по-тежки пушачи:

Мини-електронните цигари определено няма да ви свършат работа, а има някои признаци, че стандартните цигари с резервоар няма да са достатъчни. Кутията модове са малко по-функционални за вас, а кривата на обучение ще е достатъчна, ако искате да се откажете от навиците си за пушене.

Както винаги казваме, това са само препоръки. Ако сте тежък пушач и наистина искате продукт, който да прилича на цигара, тогава продължете напред и си купете такъв. По същия начин, ако пушите леко, но искате да се възползвате от възможностите на мод, в това няма нищо лошо. Все пак препоръките имат своите основания, така че ги приемайте с оглед на това.

Поддържане и ежедневно изпаряване

Електронното пушене не е като традиционното пушене; просто не вдишвате цялата течност и не изхвърляте бъркотията (освен ако не си купите еднократна употреба, което не бива да правите от съображения за безопасност). Също така е важно да поддържате чистота, за да не се прекъсват движещите се части от бъркотията или разлятата течност. Ето няколко съвета за това как да удължите работата си с тези продукти:

Следете за нивото на течността:

Ако използвате резервоар за многократно пълнене, не забравяйте да следите колко остава. Опитайте се да не оставяте нивата под ¼, защото това може да доведе до разрушаване на пулверизатора, което означава, че ще трябва да закупите нов патрон. Така че не го дръжте да работи на празно и не вдишвайте при ниски нива на течността.

Почистване:

Ще трябва да отделите време, за да почистите долната част на батерията и картомайзера, тъй като и двете имат доста силна връзка. Когато в тях има мръсотия, тя пречи на напрежението.

Имайте предвид, че ще се наложи да сменяте части:

С течение на времето всеки аспект на електронния бонг избледнява. Течността - очевидно - ще се изпари. Влакната и пулверизаторите в касетите се нагряват от високата температура. С течение на годините батериите губят способността си да поддържат заряд. Въпреки че тези продукти имат някои консумативи, те са много по-евтини от пушенето на тютюневи цигари.

Предимства на електронните цигари

  • Въпреки че електронните цигари съдържат никотин - агентът, който предизвиква пристрастяване в цигарите - те не притежават тютюн или токсични химикали, които се срещат в неелектронните им аналози. Тези химикали са вредни съставки, които допринасят за появата на рак, сърдечни пристъпи и белодробни проблеми.
  • Предлагат се с различни нива на никотин, а някои от тях не съдържат никотин, а само ароматизатор. Въпреки че не са регулирани, продавани или брандирани като средство за усещане за пушене, вейпърите могат да закупят патрони с различни нива на никотин - от такива с нулево съдържание на никотин, през 6 mg, до 16 mg. Това позволява на потребителите на електронни бонгове постепенно да намалят нивата на никотин (ако предпочитат), като същевременно продължават да изпитват физическото усещане за пушене. Той също така помага да се намалят страничните ефекти на никотиновата абстиненция върху организма, като умора, раздразнителност, повишен глад и депресия.
  • Потребителите на тези продукти съобщават, че се чувстват по-здрави от традиционните пушачи, като изразяват мнение, че имат повече енергия и могат да дишат по-лесно.

Недостатъци

  • С тези продукти не са провеждани дългосрочни проучвания. Тъй като устройствата са съвсем нови на пазара, потребителите рискуват да получат странични ефекти като здравословни и белодробни проблеми.
  • Без федерални ограничения върху продажбите на тези продукти на деца, младежите и подрастващите, които не са купували цигари, могат да използват тези продукти като входна точка за започване на пушене.
  • При двойно употребяващите има още по-голям потенциален риск. Някои експерти се опасяват, че пушачите ще увеличат навика си, като използват тези цигари на обществени места, където пушенето е забранено. В такъв случай тези потребители биха имали по-малко стимули да се откажат от пушенето.

Наистина ли електронната цигара е безопасна?

Нищо не ни гарантира, че те са 100% безопасни. Много здравни специалисти смятат, че те са по-малко вредни от тютюна, и насърчават пушачите, които не могат да се откажат, да използват електронни цигари вместо тютюн. Използването на тези електронни устройства има много предимства пред тютюна, но те не са напълно безопасни и трябва да се използват само от хора, които вече са пушили, като алтернатива на пушенето.