Играчка барабан

mejores-tambores-de-juguete

mejor-tambor-de-juguete-300x200

Малкият ми Саму вече прави първите си крачки, харесва ми, че е жизнерадостно и неспокойно момче, пълно с енергия, и че обича музиката.

Забелязах, че когато няма забавна играчка, с която да се забавлява, лесно се разплаква, но освен това моят Саму не е момче, което се забавлява с всичко, така че музикален инструмент може да е добър вариант.

Реших да потърся най-добрата играчка-барабан, която мога да предложа, за да го забавлявам и да стимулирам всички двигателни и артистични умения, които може да има.

Един достъпен модел със светлини и цимбал може да бъде решението, което да му помогне да изразходва цялата енергия, която събира всеки ден.

Най-добрите барабани за играчки

Кой е най-добрият барабан за играчки?

Изборът на най-добрия барабан за играчки зависи от вашите нужди, предпочитания и, разбира се, от възрастта на детето ви.

Когато избирате, е необходимо да направите сравнение между моделите и производителите и да изберете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди, но същевременно е по-евтин.

Важно е да вземете предвид качеството и издръжливостта, материалите, използвани за изработката, и дали са безопасни като играчка за вашето малко дете. Инвестицията трябва да си заслужава и да не бъде унищожена при първия опит.

Този списък може да хвърли известна светлина по въпроса.

Ето най-добрите барабани за играчки:

1. барабан за играчки Miniland със звук

Забавен и образователен

41xiBC6rpBL

КУПИ СЕГА

Специално проектиран за бебета, този барабан е изключителна играчка за стимулиране на фината моторика на вашето мъниче .

Това е въртящ се барабан в ярки цветове със светлини и звук, който ще забавлява вашето бебе. Той е много образователен и безопасен и ще ви помогне много в обучението на вашето бебе .

Използва дълъг живот на батерията и стимулира творчеството. Детето ви ще хареса всички мелодии, с които се предлага.

2. Бебешка играчка Unbekannt T-0211 John Crane

Изключителен звук

41SPJvfKzUL

КУПИ СЕГА

Ако искате музикален инструмент , с който детето ви да се научи да свири и с това да подобри координацията на ръцете си l, може би този барабан може да ви бъде полезен.

Той е дървен инструмент, цветен и се предлага с пръчка с гумени върхове за безопасност на детето ви.

Той има щамповани страни и е изработен от много качествени материали. Той е отличен избор за ранни умения по ударни инструменти.

3. MGA Little Tikes музикален барабан

Хубав и безопасен

41RQVx06l8L

КУПИ СЕГА

Изработен от устойчива и висококачествена пластмаса, барабанът, който марката Little Tikes предложи на пазара , е един от най-безопасните в цялата селекция. Няма да се притеснявате за наранявания, защото е снабден с без остри ръбове.

Той е идеален инструмент за ранна детска възраст, включва пръчици и поради ярките си цветове е повече от препоръчителен избор за момичета. Тези, които го притежават, хвалят голямата му устойчивост.

4. Барабан за играчки Diset Goula

Стимулира пълзенето

41fqbzDrxrL

КУПИ СЕГА

Намирането на един от многото предлагани барабани за играчки, който е специално за малки деца , вече не е толкова сложно, колкото преди, и може би ще харесате много този вариант от Goula.

Това е инструмент с красиви, ярки цветове, с който можете да развиете зрителното възприятие и да стимулирате пълзенето. Освен това развива координацията на ръцете и усвояването на различни форми и цветове.

5. Mammoth XT Supplements Float Drum

Забавление за баня

41XjbJNzJtL

КУПИ СЕГА

Подходяща за деца на възраст от 2 години , тази малка играчка ще осигури забавление и музика за малчуганите по време на баня.

Състои се от два барабана, които плуват във водата и ще осигурят изключително забавление за вашето мъниче.

Предлага се с чифт палки и детето ви ще се почувства като в рая, докато е във ваната и разтоварва силата си срещу този инструмент.

Ръководство за покупка, за да намерите перфектния барабан

Няма нищо по-важно от това да се внуши на децата от ранна възраст навик за култура, има много ползи от това, наред с други неща развитието на по-чувствителни и интелигентни деца, така че, ако мислите да въведете вашето малко дете в магическия свят на музиката, може би комплект ударни инструменти или барабан може да ви хареса, ако искате да купите правилния, винаги трябва да вземете предвид редица подробности, сред които включват:

Размер

За вашето дете можете да изберете барабан в стил бонго, чиято форма е подходяща за всички възрасти, разбира се, ако говорим за деца от двегодишна възраст нататък, очевидно бонгото се предлага в различни размери, по-малките са подходящи за деца до 4-5 години, а оттам нататък барабанът трябва да е по-голям. Ако това, което искате, е комплект ударни инструменти, производителите ги предлагат за деца на месеци, така че ще получите комплект барабани под формата на подложка, но ако е малко по-голям, можете да намерите някои с подложки и подложки, подобни на големите барабани.

Функции

Ако се интересувате от комплект ударни инструменти или малък комплект барабани, ще забележите, че тези играчки имат някои чудесни функции за стимулиране на детето: песни, жанрови ритми и дори мелодии, които детето може да се научи да свири или да пее. Едно от най-големите предимства на тези комплекти е, че те се предлагат с инструкции за свирене на определени парчета, нещо като 'стъпка по стъпка', така че ако се интересувате от това да стимулирате и насърчавате детето си да учи, това може да е добър вариант.

Лесна игра

Очевидно никой не иска играчка, която е истинска напаст, така че за да обикне детето ви новия подарък, то трябва да го хареса, а за целта трябва да знае как да го използва. Тези малки играчки се предлагат с лесни за използване функции, включително големи, осветени бутони, подложки и големи контролни уреди, които можете лесно да разпознаете. Ако детето ви знае всеки един бутон или превключвател на играчката си, това само ще направи преживяването по-приятно и по-лесно за научаване, така че кой знае? Може би след няколко години в гаража ви ще има група тийнейджъри, които ще репетират със своята рок група.

Качество

Тази точка е от решаващо значение, най-вече защото, както може би вече знаете, барабаните и барабанните комплекти са създадени да издържат на удари, така че когато купувате , е строго необходимо да изберете нещо, което е наистина качествено, в противен случай това ще бъде играчка, която няма да издържи дълго. Разбираме, че не е необходимо да се харчат много пари само за една играчка, но ако смятате да инвестирате в нещо, което няма да издържи дълго, също така ще изхвърлите парите си. Трябва да имате предвид, че евтиният барабан няма да ви служи дълго, така че при избора си трябва да обърнете внимание на материалите, от които е изработен - те трябва да са здрави и устойчиви. Ако изберете пластмаса, най-добре е тя да не съдържа BPA.

Атрактивни

Нека си признаем, че децата се интересуват от играчките най-много два месеца, освен ако наистина не ги харесат, тогава трябва да купите нещо, което ще гарантира, че малкото дете ще обича барабана, затова е препоръчително да изберете комплект с ярки и живи цветове, мигащи светлини и звуци, това не само ще привлече вниманието на малкото дете, но и ще стимулира ума му.

Родителски контрол

Вероятно все още мислите дали да купите на малчуганите си барабан играчка. Представете си само постоянното блъскане и със сигурност ще получите главоболие и ще се сбогувате със спокойната и релаксираща почивка през уикенда. Е, не е задължително всичко да е толкова драматично, всъщност тези играчки са снабдени с контрол на силата на звука, който можете да регулирате според желанието си, така че шумът от блъскането да не ви побърква.

Захранване

Почти винаги има два начина на работа на тези играчки - тези, които не се нуждаят от захранване, и по-сложните, които използват батерии, като последните са тези, които обикновено имат светлини и ярки цветове. Батерията е много гъвкава и можете да използвате играчката навсякъде.

Как детето ми може да се възползва от обучението по свирене на барабани?

Стимулирането на децата ви да опознаят и обикнат света на музиката винаги ще ви донесе безброй ползи, както вече ви казах, едно музикално дете с умения да пее или свири винаги ще бъде по-чувствително дете.

Освен това експертите са подкрепили хипотезата, че децата, които от ранна възраст са в контакт с музика и музикални инструменти, са склонни да имат по-добро и по-силно развитие на двигателните умения, езиковия поток и дори спортните дейности, да не говорим, че някои проучвания са установили, че децата, които се занимават с музика, развиват повече интелигентността си и имат по-високи академични резултати, както ще видите, ще откриете много ползи от факта, че детето ви от ранна възраст се интересува от музика.