Играчки от Междузвездни войни

mejor-juguete-de-batman

Класическият маскиран герой е по-актуален от всякога с постоянното пускане на филми и анимационни поредици, които се фокусират върху историята на този герой на DC Comics. Неговото присъствие винаги ще бъде сред най-желаните от децата и колекционерите, затова ви предлагаме най-добрите играчки на Батман на пазара днес.

Увлекателният му сюжет, изпълнен с герои, както съюзници, така и антагонисти, дава повод за създаването на алегорични продукти във всяка част, вариращи от реалистични модели до по-карикатурни фигури. Превозните средства, прочутата пещера на Батката, както и креативните оръжия, с които разполага, служат като вдъхновяваща муза за производителите, които изпълват рафтовете и специализираните уебсайтове с атрактивни варианти.

В това сравнение ще покажем някои от основните алтернативи с добро качество и голяма популярност, които можете да дадете като подарък този сезон, за да напълните с вълнение децата, нетърпеливи за големи приключения в Готъм Сити.

 

Най-добрите играчки за Батман

Тук са най-добрите играчки за Батман:

1. самолет Батман apr160436 'Batwing Animated Series'

Много реалистичен кораб

4100sK8OjJL

КУПИ СЕГА

Ако сте колекционер на уникални парчета от тази анимационна серия, ще намерите в тази играчка перфектното допълнение. Мащабният модел с голямо внимание към детайлите е базиран на емблематичната система за летене, използвана от Батман, като запазва характерните ѝ линия и дизайн. Препоръчваме да добавите двете основни фигури, за да пресъздадете бойните сцени на главните герои. Размерите му от 63,5 x 15,2 x 94 см ще го направят привлекателен за окото във всяка стая.

2. LEGO Batman - Нападатели в пещерата на Батман (70909)

Четири версии в една

61QPA8S0rEL

КУПИ СЕГА

Идеалният съюз между класическата тема за Батман и изобретателността на LEGO за сглобяване. Той включва Брус Уейн, верния му слуга Алфред и известния му заклет враг 'Пингвина', както и двама пернати помощници и 4 версии на супергероя в различни костюми. Часовете забавление са гарантирани с всички елементи на пещерата на Батката и водния екшън в превозните средства на двамата противници. Перфектен подарък за развиване на креативността.

3. Batman Transformable Batcave (Mattel DNF93) Imaginext

Забавление с по-голяма безопасност

51brvgMuKvL

КУПИ СЕГА

Играчка, насочена към най-малките деца, препоръчва се за деца от 3 години. Тя се състои от мащабна възстановка на пещерата на Батката, с която децата могат да взаимодействат, като разглобяват частите и завъртат платформата, за да разгърнат цялото. Материалът, от който е изработен, е устойчив, а размерите му го правят безопасен. В него има фигурки на Батман и злия Жокер, както и редица оръжия, с които ще преживеят страхотни приключения.

4. LEGO DUPLO - Приключението в пещерата на Батката (10919)

Практичен и функционален

51y0TuC5T0L

КУПИ СЕГА

Този прост модел е идеален за деца на възраст между 2 и 5 години. Той има лесни за сглобяване елементи, но много цветни, изобразяващи битката между Батман и Жокера. Те ще се забавляват да гледат как злият злодей бяга, докато нашият герой го преследва на борда на своя Батмобил. Той има и стена и се предлага с играчка Робин, като всички те са с алтернативи за сглобяване на елементи LEGO. Използвайте под надзора на възрастен. (LEGO Batman - Creature (70908)

Изработена система за сглобяване

51KfV-vTEDL

КУПИ СЕГА

Насладете се на изживяването да наблюдавате как тази сложна фигура на чудовище придобива форма, докато сглобявате частите ѝ. Модерният дизайн е изключителен в това издание на LEGO, което включва и 6 по-малки фигурки, сред които: Батман, комисар Гордън и дъщеря му Барбара и младият Дик Грейсън. Към тях се присъединяват злодеите Жокера и злата Отровна бръшлянка, които разполагат с мощни оръжия, за да допълнят битките.

6. Мотоциклет с дизайн на Батман (14863) Molto

Забавление на две колела

51pEpUdh1uL

КУПИ СЕГА

За да могат децата да се почувстват като своя възхитителен герой, идва този малък мотоциклет, който могат да карат за големи приключения. Дизайнът му наподобява естетиката на автомобилите на Батман с отличителното лого на прилепа. Колелата са изработени от високоустойчива пластмаса. Предлага се в различни цветове. Малчуганите се задвижват с крачетата си, което стимулира двигателните им умения и в същото време се забавляват. Идеален за деца над 3 години.

7. Батмобил (Mattel DHY29)

Футуристичен дизайн

418b185NfOL

КУПИ СЕГА

Филмът 'Батман срещу Супермен' вдъхновява създаването на този автомобил, който представлява модела, показван в кината. С много въображение можете да преживеете високоскоростните преследвания, които маскираният мъж извършва във всяка сцена. Модерният дизайн на автомобила включва изстрелвач на снаряди в предната част и кокпит, който може да се отваря, за да се вгради фигура. Той се управлява ръчно и е предназначен за деца на възраст над 3 години.

8. фигура Batman Action Figure The Ultimate Mech (Mattel ffj10)

Силата на машината

515Xx-FykFL

КУПИ СЕГА

Фигура, която представлява роботизираната версия на отмъстителя, базирана на анимационния филм Batman Unlimited, която възпроизвежда звуци и светлини, които ще накарат въображението им да се развихри. С него те ще усетят силата на този герой, като манипулират частите му, интегрирайки в тях малкия Батмобил, който на свой ред превозва главния герой. Той изстрелва снаряди, докато преследва враговете си, като използва крилата на автомобила, за да го превърне в мощния Batwing. Определено ще ви хареса.

9. Батман Лига на справедливостта Фигура (Mattel DWM50)

Много добре завършен

41CtyiYc49L

КУПИ СЕГА

Нашият герой пристига в тази 30-сантиметрова фигура с модерния облик на комиксите на DC Comics и Лигата на справедливостта. Ако искате да натрупате повече опит, препоръчваме ви да се сдобиете с останалите герои, за да завършите групата от герои. Епично приключение, което ще разпали въображението с тази играчка, изработена от здрава пластмаса. Гледайте как пелерината му се развява на вятъра, докато се бори със злото.

10. Imaginext трансформиращ се Bat-Robot (Mattel DMT82)

Последен модел робот

51P65yJgQYL

КУПИ СЕГА

Пригответе се злодеи, най-доброто оръжие срещу злото е тук! Батман ще управлява този страхотен високопроходим робот, който може да се трансформира в мощна бронирана машина, способна да смаже най-големите му врагове. Дистанционното управление улеснява работата с него, като включва светлини и над 40 звука, за да пресъздаде борбата с престъпниците. Нокътят се активира, за да задържи злодеите на Готъм в хватката си. Децата ще преживеят реалистични приключения.