Изотермични бутилки от неръждаема стомана

mejores-botellas-isotérmica-de-acero-inoxidable

Всеки уикенд отивам да карам колело извън града с бандата приятели, обикновено вземам хубава бутилка с мен, но е досадно, че след часове каране на практика утолявам жаждата си с гореща супа - досада!

Реших да потърся най-добрата изотермична бутилка за вода от неръждаема стомана, която се предлага, след слънцето, топлината и потта искам да мога да се охладя с хладка напитка вода, така че това е най-добрият вариант.

Най-добрите изотермични бутилки за вода от неръждаема стомана

Коя е най-добрата изотермична бутилка за вода от неръждаема стомана?

Въпреки че има много фактори, които трябва да се вземат предвид, най-важният и един от тях, който не бива да губите от поглед, е капацитетът за поддържане на температурата, така че добрата бутилка трябва да изпълнява обещанието си да поддържа температурата на напитката.

Друго важно качество е, че той трябва да бъде преносим и издръжлив, защото това го прави екологично чист. Ще откриете много предложения, но ние направихме за вас списък на най-добрите според нас:

Ето най-добрите изолирани бутилки за вода от неръждаема стомана:

1. 12112 Изолирана бутилка за вода Mack

С капацитет 3 литра

31j70ZtYB8L

КУПИ СЕГА

Това е страхотна бутилка с голям капацитет, нейният дизайн ви позволява да носите удобно до 3 литра топли или студени напитки, като поддържате идеалната температура в продължение на няколко часа.

Моделът е оборудван с въртяща се основа, която улеснява сервирането на напитките, без да се налага да премествате бутилката. Освен това има здрава дръжка за лесно пренасяне и издръжлива конструкция, която издържа на шума и суетата на семейните пътувания и излети.

В горната част на конструкцията има механизъм за изпомпване и капачка за дозиране, която предпазва бутилката от преобръщане при сервиране на напитки.

2. Изотермична бутилка за вода Futura Laken

Предлага се в девет различни цвята

31zgJqstzyL

КУПИ СЕГА

Futura е термобутилка с отлични характеристики, която може да поддържа идеалната температура за топли напитки в продължение на 12 часа и за студени напитки в продължение на 24 часа.

Дизайнът му се отличава с двойна вакуумна изолация от неръждаема стомана за хранителни цели, а производителите гарантират, че продуктът не съдържа вредни за здравето вещества.

Той има херметически затворен капак, който предотвратява изтичането, и е много лек и лесен за пренасяне. Дизайнът се предлага в три различни варианта: 350 ml, 500 ml и 750 ml.

3. ESAE1 Вакуумно изолирана бутилка Omorc

Удобна и нехлъзгава

Изработена от изолиращ материал , който може да поддържа напитките студени в продължение на 24 часа, а горещите напитки - топли в продължение на 12 часа, този контейнер не задържа и не предава аромати.

Той е ергономичен, здрав и подходящ както за спорт, така и за офис употреба.

4. Wilford & Samp; Sons Термос бутилка за вода с инфузор

Практичен и изискан

51Atq9PAZ7L

КУПИ СЕГА

Подходящ за топли и студени напитки , този термос е напълно без BPA и против разливане.

Това е висококачествен продукт с добро качество, много подходящ за чай и инфузии.

5. спортна бутилка за вода W-Top

Здрава и с голям капацитет

31JvmvCA80L

КУПИ СЕГА

Тази бутилка за вода от неръждаема стомана е най-подходящата от серията за къмпинг и туризъм, тя е издръжлива, опростена, лека и се побира лесно в чанти, подложки и джобове на пътници.

6. Термобутилка Laken TA5VT

Добра изолация

31zgJqstzyL

КУПИ СЕГА

Идеална за алкохолни и цитрусови напитки, но също така за фитнес, пътуване и офиси, тази бутилка за вода за многократна употреба има двустенна изолация, предназначена да предотврати течове. Препоръчва се да се съхранява без капачки и празен, за да се избегнат бактерии.

7. Balhvit WIWB-RG

Привличаща вниманието и устойчива

51xr+TOqw5L

КУПИ СЕГА

С изолирана капачка на винт, тази двустенна изолирана бутилка е устойчива на корозия и затова можете да се наслаждавате на напитки без миризми или неприятни вкусове.

Той се предлага с аксесоари за почистване, които предотвратяват развитието на микробиологични инфекциозни агенти.

Ръководство за покупка: най-добрите изолирани бутилки за вода

Какво е изолирана бутилка за вода?

botellas-isotérmica-de-acero-inoxidable

Наричани още изолирани или изолирани бутилки, те са контейнери за напитки, специално проектирани да поддържат течността в тях на определена температура. Те се използват широко от спортистите, например за поддържане на студена вода.

Макар че тези бутилки могат да поддържат температура, някои от тях са специално проектирани да поддържат топлина или студ, само някои от тях са направени да поддържат и двете температури, тези, които са оборудвани с това качество, не са точно евтини, но са добра инвестиция.

Колко дълго една изотермична бутилка с вода запазва температурата си?

Най-точният отговор е, че това зависи от марката и вида на температурата, която трябва да се поддържа в бутилката, например тези, които поддържат напитките студени, според обещанията на някои производители, обикновено ги поддържат студени до 24 часа, а дори и тези от най-висок клас могат да ги поддържат студени до 48 часа. Обратното важи за горещите течности , като най-ефективната бутилка ще ги съхрани за не повече от 12 часа. Във всеки случай времето е по-малко от обичайното, ако бутилката може да поддържа и двете температури.

Как се използва бутилката?

Изборът ви изисква първо да помислите за начина, по който ще бъде използван този артикул. Не бива да изисквате толкова много от нещо, което ще вземете на часовете по пилатес или зумба, но ако отивате на къмпинг или пътуване с раница на гърба, ще се нуждаете от нещо от по-висок клас. На пазара ще намерите всичко, но е важно да обърнете внимание на няколко качества, които ще ви помогнат да направите своя избор:

Сгъваеми срещу твърди

Сред моделите термо бутилки ще откриете твърди и сгъваеми, като първите са изключително устойчиви и здрави и също така изолират температурата за по-дълго време, а сгъваемите са чудесен вариант за пътувания и екскурзии, тъй като могат да се навиват и да заемат малко място във всеки куфар.

Как получавате достъп до напитката си?

Ако сте спортист или сте ходили с часове по планински пътеки, ще искате да отворите бутилката лесно и да пиете от нея възможно най-бързо, затова е важен начинът, по който се отваря.

Бърз достъп срещу капачка с винт

Докато капачките с винт са истинско неудобство за пътуващите на къмпинг и състезаващите се спортисти, капачките с бърз достъп могат да бъдат отговорът за тези потребители, тъй като тези видове бутилки имат различни начини за отваряне: сламките и капачките с бутане са най-популярните и достъпни модели, така наречената спортна капачка също е доста разпространена. От друга страна, винтовите капачки са подходящи за ежедневна употреба и е по-малко вероятно да се разлеят, така че те са най-подходящи, ако ще слагате бутилката в чантата или спортната чанта.

Тясно и широко гърло

Размерът на гърлото е от съществено значение, защото ще ви помогне да контролирате количеството течност, което излиза от бутилката, без да се разлива и пръска по тялото ви. Тесният отвор на тези продукти ще ви улесни в пиенето, а широкият отвор ще ви улесни в пълненето.

Може ли в бутилката да се поставят топли и студени напитки?

Продуктът, който може да поддържа горещо и студено , има добавена стойност, както ви казах, обикновено тези бутилки поддържат една от двете температури, но рядко и двете, този, който може да го направи, не се колебайте нито за миг, той ще бъде по-скъп, но някои производители ги правят и въпреки че срокът на годност на студените е по-дълъг от този на горещите течности, като цяло те предлагат добри характеристики.

Добре ли е да се пие от пластмасови съдове?

Някои експерти не препоръчват пластмасовите бутилки като вариант за съхранение на напитки, като се основават на твърденията, че някои пластмаси са направени с химикали, които могат да бъдат вредни за вашето здраве, вещества, които остават в контейнера и се слепват с водата или напитките, които съхранявате в тях при употреба.

Мога ли да платя за няколко бутилки за различните ми нужди?

Това, разбира се, зависи от бюджета ви; ако парите не са проблем за вас, можете да имате бутилки, които могат да държат отделно топли или студени напитки, като и в двата случая има варианти от висок клас, които ще ви дадат отлични резултати. Има и някои производители, които предлагат и двете опции в един, както вече казах, това са контейнери от много висок клас, които се различават по време на съхранение, ако се направи сравнение с тези, които поддържат само един вид температура, във всеки случай можете да си купите и този, дори и да е скъп, той ще бъде по-евтин.

Видове материали за бутилките

Има различни видове материали, използвани за направата на тези контейнери, така че преди да купите, трябва да знаете кой е най-добрият или най-подходящият за вашите нужди, Тук обяснявам какви са някои от тях

Пластмаса

Това е може би един от най-често срещаните материали при производството на бутилки, те обикновено са леки и много гъвкави, тъй като голяма част от пластмасовите контейнери са сгъваеми, като недостатък може да се каже, че те не са толкова издръжливи, колкото алуминия и неръждаемата стомана. В допълнение към това от няколко години има известни подозрения към пластмасата поради използването на Бисфенол А (BPA) за втвърдяване на пластмасата, за който се смята, че причинява сериозни здравословни проблеми на потребителите.

BPA и естрогенна активност

BPA е химически агент, който от години се използва от пластмасовата индустрия при производството на бутилки и контейнери от всякакъв вид. Последните изследвания сочат, че това вещество се просмуква в контейнерите, особено ако течностите в тях са горещи или подложени на високи температури, и се консумира от потребителя. Тази ситуация е тясно свързана с появата на някои здравословни нарушения, дължащи се на съединяването на това вещество с женския полов хормон естроген, което води до фалшиво наличие на естроген в организма, пораждащо последици за здравето.

Какво ще кажете за други химикали?

Макар че може би BPA беше този, който задейства алармените камбани, истината е, че много от химикалите, използвани в пластмасата, се считат за ендокринни разрушители, които се проявяват поради неестествени естрогенни дейности в организма, така че проблемът с пластмасата не свършва с BPA, всъщност повечето производители вече го заменят и етикетират продуктите си ' без BPA '

Имам нужда от нещо нечупливо, какво да направя?

Тъй като в светлината на последните открития може да не искате да използвате пластмаса и тъй като стъклото е напълно чупливо, т.е. може да се счупи, бих ви посъветвал да изберете алуминий или неръждаема стомана. Ако все пак рискувате с пластмаса, най-добре е да не се използва в микровълнова печка и да се избягва прякото излагане на UV лъчи

Метал

Най-популярни са алуминият и неръждаемата стомана, те обикновено са трайни, устойчиви и по-надеждни от пластмасата, те са отлични проводници на топлина, недостатъкът им е, че са податливи на вдлъбнатини и са тежки.

Стъкло

Стъклото е предпочитано, защото придава по-голяма чистота на течностите, особено на водата.Големият му недостатък е, че е тежко и лесно се чупи.

Какво да вземете предвид при избора на изолирана бутилка

Когато правите своя избор, ще е полезно да обърнете специално внимание на следните аспекти

Размер / капацитет

Компактният размер ще ви бъде от полза, особено ако сте пътешественик, турист или къмпингар. Трябва ви нещо, което има обем, но не е прекалено голямо или тежко. Нещо от порядъка на 24 унции ще свърши работа.

Материали

Има разнообразие, вече обясних предимствата и недостатъците на стъклото, пластмасата и металите. Това е въпрос на вкус и бюджет.

Форма

Формите са леки - нещо, което е лесно за пренасяне и съхранение, е идеално при всички случаи.

Капак

Говорих и за това, в зависимост от нуждите и вкусовете ви можете да помислите за капаци с винт или за капаци за бърз достъп, като спортни капаци или сламки.

Производителност

Не избирайте нещо, което обещава по-малко от 24 часа охлаждане и 8-12 часа поддържане на течности топли, най-добрите ще издържат поне толкова време.

Често задавани въпроси

Ето кратък списък с най-често задаваните въпроси, с които се сблъскахме по пътя към намирането на най-добрата изолирана бутилка.

Кое прави този тип бутилки 'екологични'?

Няколко аспекта, първият от които е, че много от тях са изработени от рециклирани материали, но най-важното е тяхната издръжливост и производителност, те значително ще намалят покупката на пластмаса, действие, което без съмнение е екологосъобразно.

Как изолираната бутилка запазва водата студена?

Благодарение на изолацията, направена от отразяващ материал, който отделя температурата на течността вътре от температурата на средата, в която се намира контейнерът

Мога ли да пия изолирана бутилка за вода в самолет?

Да, стига да го донесете празен и проверен в зоната за качване, можете да го напълните.

Какъв е най-добрият начин за почистване на изолирана бутилка за вода?

Разклащането с оцет и последващото почистване с четка и филтрирана вода са най-добрите варианти за почистване.