Калъфи за iPhone 8 и iPhone 8 Plu

Вече можем да си представим сценария: току-що сте си купили чисто нов mejores-fundas-para-iPhone-8-y-iPhone-8-Plus

iPhone 8 или 8 Plus като нас и търсите идеалния калъф. Въпреки това вече сте се сблъсквали с няколко модела, които оставят твърде много за желаене поради нискокачествените материали, които започват да се лющят и стават наистина грозни в рамките на няколко дни след покупката. Още по-лошото е, че най-накрая сте се сдобили с модела на дневника, който толкова много сте искали, сложили сте го в портфейла си до банковите си карти и магнитите са изтрили цялата информация от магнитните ленти.

Разбираме разочарованието, затова решихме да потърсим най-качествения модел. Разбира се, търсим и най-евтините, стига те да имат добра издръжливост, атрактивен дизайн и голямо удобство. Прочетете нататък, за да откриете идеалния калъф за новия си iPhone.

 

Най-добрите калъфи за iPhone 8 и iPhone 8 Plus

Кой е най-добрият калъф за iPhone 8?

Не забравяй, че новият ти iPhone 8 е със стъклен гръб за безжично зареждане, така че купуването на висококачествен и издръжлив калъф е от решаващо значение, за да предотвратиш напукване.

Освен това трябва да имате предвид, че калъфът не трябва да е толкова дебел, че да пречи на този удобен режим на зареждане. Ето нашия списък за сравнение на най-добрите калъфи за iPhone 8.

Ето и от най-добрите калъфи за iPhone 8:

1. iPhone 8 CASEZA case

Страхотно качество и удобство

41lBXzXZ3NL

КУПИ СЕГА

Ако харесвате калъфи в стил книга, известни още като калъфи в стил дневник, трябва да разгледате този. Този модел се отличава с първокласна веганска кожа, която гарантира добро усещане и външен вид, без да се малтретират животни. Освен това има удобна гумирана вътрешна част и допълнителен джоб за карти.

2. HUMIXX iPhone 8 Cover

Минималистичен, но доста защитен

41AG8qC+NvL

КУПИ СЕГА

Този калъф от Humixx има отлични отзиви от потребителите благодарение на минималистичния си дизайн, който не увеличава обема на телефона и има прецизни и точни изрези, за да не пречи на високоговорителите или сигнала. Той разполага и с щит на задната камера.

3. VRS Design Защитен силиконов калъф

Перфектен за забавление

51c0O59FNeL

КУПИ СЕГА

Ако сте почитатели на гледането на любимите си видеоклипове на телефона, докато лежите или сте в друга позиция, си струва да се сдобиете с този модел, изработен от TPU, който абсорбира удари благодарение на изпъкналите си ръбове, предпазващи екрана и камерата. Тя е прозрачна.

4. Neo Hybrid 2-ро поколение Spigen

Красив дизайн и по-добра защита

5174CfBBmkL

КУПИ СЕГА

Този модел е с метални бутони, които ти позволяват да правиш избори с лекота, наистина е лек и тънък и не увеличава обема на новия ти iPhone 8. Има мек TPU капак и здрава PC рамка, за да ти осигури захват и защита.

Най-добър калъф за iPhone 8 Plus

Сега е време да разгледаме калъфите за по-големия брат - iPhone 8 Plus. Този модел има по-голям екран, система от две камери, която трябва да защитите по-прецизно, и висококачествен чип A11, който ще искате да предпазите от всякакви удари и сътресения.

Тук ви предлагаме няколко достъпни модела, с които да поддържате вашия iPhone 8 Plus в перфектно състояние. Не забравяйте, че препоръчителната дебелина на калъфите, за да работи безжичното зареждане безпроблемно, е 3 мм.

Ето и най-добрите калъфи за iPhone 8 Plus:

5. Apple iPhone 8 Plus i-Blason Armorbox series case

Разнообразие и висока устойчивост

51b3uMOuyvS

КУПИ СЕГА

С този модел можеш да избираш от разнообразни дизайни в синьо, бяло, черно, розово и зелено. Той има пълен достъп до всички портове, бутони, високоговорители и сензори на телефона и включва три слоя защита, които са идеални за издържане на най-тежките удари и падания. Включва щипка за закрепване.

6. Калъф Humixx 3 в 1

Удобен и универсален

51zunuGkIGL

КУПИ СЕГА

Освен че предлага високо ниво на защита срещу изпускане и удари, той има удобството да включва магнит за държачите за телефони, които обикновено имаме в колите си. Освен това има прецизни изрези за портове и бутони, компютърни и силиконови капаци и еластична лента за ръка.

7. iPhone 8 Plus Caseology Parallax Series

Вариант за височина

4102FxpobTL

КУПИ СЕГА

Ако се интересувате от модерен и различен, но изключително устойчив дизайн, този калъф е идеален за вас. Той приляга плътно и отлично поглъща удари и сътресения благодарение на слоевете от TPU и PC. Той е тънък и има гъвкави капаци, които улесняват използването на бутоните.

8. Spigen Liquid Crystal

Гъвкав и привлекателен

4110MODu4dL

КУПИ СЕГА

Този калъф е изработен изцяло от TPU и не се предлага с допълнителни слоеве защита. Въпреки това той има подсилени ръбове и необходимите отвори, за да не пречи на бутоните или камерите. Тя се предлага в различни цветове и дизайни и предотвратява образуването на мехурчета.

9. iPhone 8 Plus Калъф JETech

Обикновен, но устойчив

41BQyyye+5L

КУПИ СЕГА

Разглеждате един от най-добрите модели на пазара, поне така твърдят потребителите в своите онлайн отзиви. Той има слой от TPU и слой от PC, за да ви осигури цялостна защита, тънък дизайн, технология за абсорбиране и перфектна съвместимост.