Калъфи за MacBook Air

mejor-funda-para-macbook-air

Всички признаваме Apple като производител на гениални и интуитивни технологии, а в серията продукти на компанията е MacBookAir - икона по отношение на дизайна и качеството на изработката.

Този компютър е лек, компактен и функционален, с универсален хардуер, който е напълно подходящ за работните нужди както на начинаещи, така и на професионални потребители.

Компютрите от този тип обикновено са скъпи, популярни и сложни за експлоатация, така че към тях трябва да се подхожда изключително внимателно, за да се удължи животът на продукта, така че да може да се ползва дълго време.

Използването на защитен калъф е отличен начин да предпазите лаптопа си от прах, мръсотия и драскотини, които могат да се получат при ежедневна употреба. Това са леки, стилни и предпазни калъфи, изработени от неопрен, вълна, памук, кожа или пластмаса, някои с водоустойчиви свойства или с прибиращи се дръжки за пренасяне на MacBook.

Най-добри калъфи за MacBook Air

Кой е най-добрият калъф за MacBook Air?

Закупуването и изборът на защитен калъф имат много общо с начина ви на живот и mejor-funda-para-macbook-air

начина, по който използвате компютъра си.

Днешният пазар предлага голямо разнообразие от модели, дизайни и размери. Въпреки че ценовият диапазон и характеристиките са еднакво разнообразни, някои капаци са водоустойчиви, а други пасват на лаптопа ви дори когато е включен към електрическата мрежа.

Ориентирането в потока от възможности е непосилна задача, ако не знаете какво точно търсите, затова ви предлагаме да разгледате следните фактори, свързани с избора на качествен калъф за вашия MacBookAir:

Размерът : Уверете се, че сте избрали калъф, който приляга на лаптопа ви като втора кожа, това ще му осигури по-голяма защита при евентуален инцидент.

Материалът на производство : Микрофибър, неопрен, кожа, какво предпочитате?

Дизайнът : Време е да изразите себе си! Изберете от стотици дизайни и кажете на

света кой сте.

Разгледайте нашия списък за сравнение и намерете идеалния модел, с който да оборудвате своя преносим компютър.

Ето най-добрите калъфи за MacBook Air:

1. Apple MacBook Air 13 Speck Products SPK-A2472

Капак, изработен от поликарбонат

3147G7NRdXL

КУПИ СЕГА

Той е с дизайн, съвместим с 13-инчовите MacBook Air и MacBook Pro.Състои се от две части, които пасват идеално на вашето оборудване.

Изработен от поликарбонат, твърд калъф с противоплъзгащи свойства, лесен за почистване и персонализиране. Дизайнът позволява да запазите компютъра си защитен, дори докато гледате филм или зареждате батерията.

Това е изключително лек и устойчив калъф с нетно тегло 360 г. Можете да изберете любимия си дизайн от 7 различни цвята.

2. Thule TGEE2251K

Покривало с високо ниво на защита и стил

41N0TxOuN1L

КУПИ СЕГА

Производителят Thule ни предлага продукт с отличен дизайн и качество. Формата на този калъф пасва идеално на размера на 13-инчовия MacBook Air.

Моделът е изработен от EVA пяна, която придава на покритието полутвърдо качество, което дава на потребителя по-високо ниво на устойчивост.

Той е снабден с подплатено покритие, противоплъзгащи свойства и ергономичен дизайн отстрани за лесно пренасяне на оборудването. Освен това се предлага в стилен черен цвят, идеален за всеки потребител.

3. ръкави за лаптоп Plemo

Супер здрав и водоустойчив капак.

51jhYwhMTTL

КУПИ СЕГА

Това покритие се характеризира с това, че ви предлага максимална защита. Той е изработен от устойчива синтетична кожа с водоустойчиви свойства, идеална за защита на компютъра от разливи, инциденти или дъжд.

Моделът е съвместим с 13 и 14-инчови компютри. Той има вътрешен джоб за съхранение на мобилни телефони, кабели или карти. Отвътре има мека, подплатена, антистатична и удароустойчива подплата.

Това е универсален капак, който ви позволява да зареждате батерията на лаптопа, без да се налага да го изваждате от калъфа.

4. 13″ калъф за лаптоп за MacBook Air Johnny Urban

Дизайн, съвместим с различни модели лаптопи

51hig9WuMvL

КУПИ СЕГА

Това е красив и достъпен калъф от платно. Това е страхотно подплатено покритие, което ви осигурява модерен дизайн и отлична защита за вашето оборудване.

Размерът му позволява да пасне идеално на широк спектър от модели. Това е прахозащитен капак, който издържа на леки удари и драскотини. Той е снабден с външно отделение с цип, идеално за съхранение на аксесоарите на устройството ви.

Капакът е много приятен на допир, а дизайнът се предлага в 9 различни цвята.

5. Защитен калъф Inateck 15.4 felt

Отлично съотношение цена-качество.

5136-DPFlaL

КУПИ СЕГА

Това е красиво и универсално защитно покритие. В същото време това е най-евтиният модел в нашата селекция.

Това покритие е изработено от комбинация от филц и синтетична кожа, за да осигури мека вътрешна част и устойчива на удари и надраскване външна част.

Той има 4 отделения: Основният джоб е за съхранение на компютъра, външен джоб с цип и два по-малки джоба, разположени в страничните части.

Освен това капакът има прибиращи се дръжки за лесно пренасяне.