Карнавални костюми

el-mejor-disfraz-de-carnaval

Карнавалът е фестивал, който датира от древни времена, още от el-mejor-disfraz-de-carnaval

времето на Египет, след това преминава през Италия и оттам навлиза в много страни, където нашата не прави изключение, а сега, много години по-късно, всички ние се забавляваме с един от най-забавните фестивали в света.

Всяка година имам традиция да се обличам със семейството си за карнавала и обичаме да празнуваме тези празници, изпълнени с музика, танци и дори рисуване по улиците.

Това е парти, на което царуват радостта, цветовете и най-вече костюмите, и ако обичате да се обличате като мен и да бъдете царе на този велик празник, сега, когато той е съвсем близо, е идеалният момент да намерите най-оригиналните костюми на пазара, за да се отличите от тълпата и да си прекарате страхотно.

Ето най-добрите костюми за карнавала:

Карнавални костюми за деца

1. Костюм на принцеса Елза ELSA&ANNA

От Frozen, големият хит на Disney

41S8V-XO1QL

КУПИ СЕГА

Филмът Frozen без съмнение отбеляза крайъгълен камък в нашата история, всички малчугани у дома прекараха часове в пеене на красивите му песни, а малките мечтаеха да бъдат принцесите от тази история и с този костюм могат да го сбъднат.

Това е рокля с много добро качество, изработена от памук, тюл и полиестер, идентична с модела, носен от принцеса Елза във филма.

2. Костюм на пожарникар 14834 Melissa & Doug

Висококачествени материали

41d5SUXEOzL

КУПИ СЕГА

Ако у дома ви има мъниче, което мечтае да бъде пожарникар, когато порасне и да разрешава много спешни случаи, това е костюм, който ще му хареса.

В него има всичко необходимо за пресъздаване на пожарникар - костюм от полиестер и пластмаса, мегафон с истински ефекти, пожарогасител, неизбежната каска и дори значка, на която малкият пожарникар може да напише името си.

3. Детски костюм Buzz Lightyear 610386 Rubies

Включени крила

31cTF6g8OhL

КУПИ СЕГА

От класиката на Disney 'История на играчките' малчуганите винаги искат да бъдат дружелюбния каубой Уди или верния му приятел Бъз и по този повод този костюм ще бъде идеален за малките фенове на космическия агент, с който ще изпълняват всякакви фантастични мисии.

Това е костюм, изработен от 100% полиестер, идеален за деца на възраст над 5 години, с удобен, но много забавен дизайн, който ще позволи на въображението им да се развихри.

4. костюм 'Елена от Авалор' 3630039 Rubies

Вдъхновен от испанската принцеса на Дисни

41njD5+fhSL

КУПИ СЕГА

Принцеса Елена, със своите песни и страхотни приключения, е покорила сърцата на всички малки момиченца и ако търсите перфектния костюм за малчуган, който е фен на тази поредица, това е печелившият вариант.

Това е много красив костюм, с детайли, подобни на тези на принцесата, блести благодарение на блясъка и има сладка брошка, която го украсява.

5. Костюм на викинг 999662 Amscan International

За малките скандинавски воини у дома

41iTgOPvJeL

КУПИ СЕГА

Викингите никога не излизат от мода, особено сега с толкова много сериали и филми, където дори малките са фенове на тези смели воини и тяхната история, така че костюм, с който могат да се почувстват като такива, ще бъде отличен.

В този костюм има всичко необходимо, за да се превърнат във викинг - от пелерина, през крачоли, туника и дори шлем.

Карнавални костюми за възрастни

6. Костюм на пиратка 26225S Smiffy's

Отлично качество и на страхотна цена

41HF-h6PXGL

КУПИ СЕГА

Фенове ли сте на филмите, документалните филми и сериалите за пирати? Ако е така, този костюм е за вас.

Можете да изненадате всички на карнавала с този невероятен костюм на пиратска девойка, който има рокля, много подходяща за темата, панталони и кръстосан колан, а ако добавите меч и нашивка, ще бъдете готови да прекосите седемте морета.

7. Костюм Malefica 39923 Widmann SRL

Перфектен за карнавал

41jAmUHz7ML

КУПИ СЕГА

Това е идеалният костюм за тези, които предпочитат да бъдат злото в приказката и със сигурност ще получат повече от няколко погледа, докато го носят.

Това е костюм, вдъхновен от главната героиня във филма Maleficent, известна като злата вещица от 'Спящата красавица', която можете да съживите през този празничен сезон. Тя е с отлично качество, има пелерина, рога и голяма яка от пяна.

8. Костюм на средновековна кралица 27877S Smiffy's

Изработен от висококачествен плат

41NrYIipppL

КУПИ СЕГА

Ако искате да се превърнете в кралица от средновековната епоха, това е правилният костюм, тъй като има невероятни детайли, които му придават привлекателност и е много близък до това, което познаваме от историята.

Материята му е в много елегантен винен тон, със златни бродерии и диадема, която ще ви накара да се почувствате част от представлението, докато се забавлявате на тези карнавали. (Каубойски костюм Надуваеми костюми

С включен надуваем кон

41lQ-Lf1dhL

КУПИ СЕГА

Това е костюм, който е идеален за най-забавните у дома, за да могат да бъдат животът на партито по време на карнавала. Това е каубойски костюм със собствен надуваем кон, той е универсален модел, така че ще пасне еднакво добре на много размери.

Много мъже търсят практичност и този лесен за използване костюм ще бъде печеливш избор.

10. Костюм на Флаш 888079M Rubie's

За феновете на най-бързия супергерой

41eOCgJFUmL

КУПИ СЕГА

Точно както Батман има огромни последователи, Флаш не остава по-назад, този супергерой на Лигата на справедливостта ще бъде идеален за тези, които са истински фенове и искат да изглеждат невероятно на карнавала.

Този костюм от полиестер има всички детайли на истинския костюм на Флаш, с цип на гърба за по-лесно използване.