Ключалка с Код Електронна

mejor-cerradura-inteligente

mejor-cerradura-inteligente

С ключовете съм истински кошмар, винаги ги губя или забравям в офиса и често ми се налага да чакам съпруга ми да се върне от работа, за да ми отвори вратата. Имам нужда от най-доброто интелигентно заключване, което мога да получа.

Веднъж ми се наложи да чакам три часа, седнала на стълбите, докато съпругът ми се прибере от работна среща, така че е време да продължим с технологиите.

Може би е подходяща биометрична ключалка , която е достъпна и се управлява електронно , чрез мобилен телефон, Bluetooth или Wifi .

 

Най-добрите интелигентни ключалки

Коя е най-добрата интелигентна ключалка?

Изборът на добра домашна ключалка започва с познаването на вашата врата. В този клон няма да откриете по-евтини модели , но ще намерите нещо качествено, което си заслужава всяко евро.

Ако желаете допълнителна защита, ще ви е подходящ продукт със стоманени щифтове . Но ако идеята е да се защити крепост или магазин, за бронирани врати е препоръчително, а вкъщи, ако намерите нещо, което ви помага да избегнете джебчийството , ще сте готови.

Когато става въпрос за покупка, един сравнителен списък може да бъде от голяма полза.

Ето кои са най-добрите интелигентни ключалки:

1. Цифрова интелигентна ключалка Yale

Сигурна и функционална

31J19HwvAFL

КУПИ СЕГА

Автоматичната ключалка на производителя Yale е най-препоръчваната за хотели и домове като цяло, тя има достъп с PIN код или RF карта.

Той има модерен и стилен дизайн, работи с клавиатура и е доста сигурен, с по-усъвършенствана защита патерица за сигурност, отколкото обикновената дръжка на вратата.

Едно от най-големите му предимства е, че е снабден с аларма за висока температура , която може да се задейства в случай на пожар и която освобождава конфигурацията за изход.

2. Моторизирана интелигентна ключалка Tesa Assa Abloy

Много висока производителност

41LiJBqpIWL

КУПИ СЕГА

Марката Tesa Assa Abloy ви предлага тази моторизирана ключалка , която се управлява от смартфони и устройства с Bluetooth .

Една от най-забележителните му характеристики е, че се заключва отвътре , когато напускате къщата, и ви предупреждава, ако е оставен отворен. За да влезете, можете да използвате и клавиш или пръстов отпечатък, ако предпочитате.

Това е защитен цилиндър , който можете да адаптирате към съществуващи брави. Той осигурява сигурност и удобство.

3. Ключалка за врата с комбинация Baoblaze

Елегантни и усъвършенствани

31-mtcIJwKL

КУПИ СЕГА

Специално проектирано, за да осигури безопасността на вашите помещения, това устройство работи с електронна система, чиято система за отключване се контролира от мобилен и се активира чрез идентификация с пръстов отпечатък, можете да запишете до 250.

Той има сензор против надраскване и можете да отворите за 0,7 секунди, голямото му предимство е, че има парола против кражба, можете да поставите цифри преди или след действителната комбинация.

Плочата може да се отключи по три различни начина, като демонтирането на ключалката е наистина трудно.

4. биометрична брава Ger

Ще се чувствате в безопасност

31mdStHaU6L

КУПИ СЕГА

Изработена от много качествен метален материал, тази брава е идеална за дървени врати.

Той има дизайн против кражба, е издръжлив, устойчив и лесен за инсталиране, но изключително сигурен, което го прави подходящ за всички видове помещения: къщи, офиси, училища, хотели, апартаменти и др.

Едно от най-добрите му качества е, че работи със скенер за пръстови отпечатъци. Така само потребителят с регистрирани пръстови отпечатъци ще може да го отключи, като по този начин ще попречи на натрапник да го отвори отвън . А и е много елегантен.

5. Homgeek Smart Door Lock

Лесна за инсталиране, здрава и качествена

41AmZTaVPEL

КУПИ СЕГА

Ако искате да домашна автоматизация къщата си с електронна ключалка, сигурна, но лесна за инсталиране, може би ще искате да опитате тази, която е пусната от Homegeek.

Подходящ е за врати от всякакъв материал, стига дебелината им да е между 35 и 50 mm. Изработен от цинкова сплав, той е здрав.

Той има устойчиви на ръжда ключове и механична клавиатура, работи с пароли и главни кодове и, най-хубавото от всичко, не е необходимо да сте експерт в областта на техниката, за да го инсталирате. Той е многофункционален.

 

Наистина ли интелигентните ключалки са по-добри?

Да се каже, че те са по-добри, е подценяване, тази идея, която първо дойде от големите хотели за промяна на ключове за карти, е диверсифицирана до интелигентни брави, които са силно конфигурируеми.

Големите им предимства са свързани с възможността за контрол и записването на това кой влиза и кой излиза от помещението, както и с множеството кодирания, които позволява една ключалка в по-напреднала среда.

Какво да вземете предвид при покупка

Тъй като това е нова тема, не всички интелигентни ключалки ще паснат на всички врати, така че преди да купите, е от съществено значение да обърнете внимание на редица съображения, които ще гарантират, че избраният от вас аксесоар ще отговаря напълно на вашите нужди:

Колко е умен?

Тук трябва да измерите очакванията си. Електронната кодова брава не е същата като интелигентната брава, която се управлява от мобилния ви телефон или от безжично устройство с Bluetooth. Някои от тях само отварят, но не наблюдават, така че преди да вземете решение за такъв, трябва да знаете от какво наистина се нуждаете.

Замяна или модернизация?

Тази подробност също е от съществено значение за подбора. Може би живеете в един от онези дворцови домове с ключалки, които изглеждат като произведения на изкуството от миналия век - наистина ли искате да разрушите красивата си стара врата с подобен на трезор енкодер? В тези случаи има варианти, които се кодират и управляват отвътре, като естетиката остава непроменена. Ако имате по-модерна врата, подмяната може да не е лоша.

Интеграция с интелигентен дом

Това ще ви позволи да се свържете с домашна мрежа чрез заключващи системи, които са съвместими с Bluetooth устройства или смартфони. Освен за съвместимост трябва да се уверите, че оборудването е съвместимо с мрежата.

Алтернативни вписвания

Например, изгубили сте мобилния си телефон или сте го оставили в офиса? Има ли други начини да го отворите или трябва да чакате някой с ключ да ви го отвори? Когато купувате, трябва да прецените всички тези възможности, може би нещо с биометрична или цифрова клавиатура би могло да бъде решението, всичко зависи от вашите вкусове и предпочитания.

Резервно захранване

Тази опция ще ви позволи спешно решение, ако системата ви се изтощи от батерията и останете блокирани пред входа. Съществуват опции: аварийни бутилки, място за батерии и аварийно захранване.

Geoperfil

Тези системи автоматично заключват вратата, когато установят, че смартфонът ви вече не се намира на разстояние от няколко метра. Така че, ако забравяте, тази опция е за вас.

Функции за достъп на гости

Тази опция е много интересна, тъй като ви позволява да задавате пароли временно и дори в определено време за вашите гости и поканени лица.

Други характеристики, които трябва да търсите:

В допълнение към вече споменатите подробности има редица други качества, които е добре да имате предвид, ако искате нещо наистина добро.

Тип заключване: сензорен екран или клавиатура

Този тип заключване се предлага в две форми: клавиатура или сензорен екран. Клавиатурата е цифрова с бутони за заключване и отключване. От друга страна, цифровият дисплей или сензор разчита пръстовия ви отпечатък с помощта на биометричен четец.

Главен код / Пропускателен код

Тези брави се отварят с главен код и пропускателен код. Главният код ще ви позволи да зададете всички кодове за достъп, а кодът за достъп е за потребителите, което ви осигурява пълна защита срещу нежелано проникване.

Самозаключване

С тази система вратата се заключва за секунди, когато напуснете къщата, така че никой натрапник не може да влезе. Криптирането също е в плюс, за да се предотвратят нежелани посетители.

Свързване на смартфон

За целта е необходимо устройство, което да сдвоява мобилния ви телефон със системата за врати, и да е на разстояние, което позволява да се възприема Bluetooth връзката. С тях можете също така да проверявате състоянието на батерията, състоянието на заключване и отключване на вратата и броя на използваните през деня заключващи устройства.

Спецификация на класа на интелигентните ключалки

Това означава, че интелигентните ключалки имат класа на заключване, посочен в класификацията good (добър), better (по-добър) и very good (много добър). Тези класове блокират в по-голяма или по-малка степен ударите по вратата и ключалката, а също така спомагат за успешни цикли на отваряне и затваряне.