Количка за кукли

mejor-cochecito-de-muñecas

Родители, не се заблуждавайте. Вашето бебе заслужава най-добрата количка за кукли на пазара и затова не е нужно да се задоволявате с първия достъпен модел, който ви попадне. Тук ще ви разкажа моя опит и как да се сдобиете с идеалната детска количка.

Преди няколко години купих първата количка за кукли за моето бебе и тя дойде без някои части, като например пръчките, които свързват задните колела, и няколко винта. На всичкото отгоре частите от плата бяха накъсани и разплетени.

При втория опит тъканите се получиха по-добре, но пръчката на сенника се разхлаби. И най-лошото е, че на нея пишеше, че е с една височина, а всъщност не е. Така че бебето ми не можеше да я използва. Така че бебето ми не можеше да го използва и трябваше да го върна.

Знам, че нещо подобно се е случило и на теб и затова ти се притекох на помощ. Нека изключим лошото.

Е, първата стъпка е да се вземе предвид възрастта на бебето, тъй като продуктът трябва да е с подходяща височина и тегло, за да може детето да го движи и да се качва и сваля без проблеми от куклите и играчките си.

След това трябва да помислите и за други характеристики, като например вида на покритието, което има количката, дали има долно отделение, където бебето да поставя други кукли, или дали позволява да се носят една или само две едновременно, все едно са близнаци, например.

След това можете да разгледате цената, тъй като по-евтините обикновено не са толкова качествени, въпреки че има и някои приятни изключения. Има и някои скъпи модели, които се отличават със здравина, ниско тегло и качествени тъкани.

И накрая, съветвам ви да позволите на бебето си да изпробва количката, преди да я купите.

Най-добрите детски колички за кукли

Ето и най-добрите детски колички за кукли:

1. детска количка за кукли Bayer Design

Realistic

519DZ8FK9XL

КУПИ СЕГА

Не напразно е номер едно сред най-продаваните и е истински нокаут. Тя има всички характеристики на истинска детска количка, но е в малък вариант за удобство на малките деца. Подобно на няколко други, тази количка за кукли дава усещането за реалност, с което днешните деца обичат да си играят.

Детската количка се върти напред или назад с помощта на своите въртящи се предни колела, и може да се превърне в детска количка или кошче за новородено. Височината на кормилото може да се регулира, а дръжките също се регулират, което го прави подходящо за деца на възраст 4 или 8 години.

2. Количка за кукли Sky 86024 на Decuevas Toys

Супер оборудвана

41gdiCIuY8L

КУПИ СЕГА

Тази количка за кукли е оборудвана с всичко. В допълнение към самата количка тя включва табла и чанта за пелени, в които можете да съхранявате повече играчки или аксесоари за вашата кукла. Сякаш това не е достатъчно, а в комплекта са включени меки играчки във формата на звезда, облак и мече. Освен това има малка кошница под коша за носене.

Тя е достатъчно просторна, за да могат в нея да се поберат удобно кукли с всякакви размери, особено тези, които са в естествена големина. Тази детска количка се препоръчва за момичета на възраст 3 години и повече, за да играят и да се забавляват.

3. Elegance конвертируема количка за кукли

Елегантният и различен вариант

41LOaVqRiTL

КУПИ СЕГА

Първият продукт в нашия списък за сравнение е сгъваем модел с доста елегантен и в известен смисъл винтидж дизайн, който се отличава и с доброто си съотношение цена-качество.

Размерите му са 80 x 69 x 42 cm, има долно отделение за пренасяне на други вещи, а основната кошница може да бъде покрита с балдахин.

Можете също така да го регулирате така, че да е в хоризонтално или наклонено положение, така че да е като две колички в една. Тя е изработена от 95 % пластмаса и 5 % метал.

Поради размерите си и теглото си от 3,8 кг се препоръчва за момичета на възраст над 6 години.

4. Knorrtoys 90778

Ще ви хареса

51qK-IT-foL

КУПИ СЕГА

Това е количка за кукли, чиято височина на седалката може да се регулира между 43 и 82 см. Освен това се превръща в спортна количка с включен кош, така че бебето може да реши дали иска да вземе цялата количка или само коша.

Предните колела са двойни и могат да се въртят, сякаш за да улеснят завиването и да улеснят детето при използването му.

Препоръчителната възраст е от 3 години поради теглото му от 2 кг, въпреки че идеалната възраст е от 5 години нататък.

5. Bayer Design Детска количка за кукли

Красива люлякова детска количка

51YQu1kB4lS

КУПИ СЕГА

Това е люляков вариант с размери 67 x 41 x 67 cm, в който могат да се настанят кукли с максимална височина около 46 cm. В същото време максималната височина на дръжката е от 35 до 68 см и тя е сгъваема, така че дори малки момичета могат да използват тази количка.

Тежи 2 кг и има долна кошница за пренасяне на аксесоари или повече играчки. Включва и малка чанта за пренасяне на аксесоари, а целият комплект е подходящ за деца над 3 години. Изработен е от пластмаса и метал.

6. Детска количка за кукли Arias Elegance

Класически дизайн

Тази детска количка за кукли на марката има покривало, за да може детето да покрие бебетата си и да ги предпази от слънцето. Тя включва и малка чанта за пренасяне на други предмети или аксесоари и долна стойка за повече място за съхранение.

Размерите му са 70 x 42 x 90 cm и тежи 5 kg, така че се препоръчва за момичета на възраст над 6 години, тъй като е подходящ за момичета до 10 години.

Той е красив, има винтидж стил и е изработен от 95% пластмаса и 5% метал.

7. Nenuco Famosa 700012382

Двойно забавление

41mAhi9wBwL

КУПИ СЕГА

Това е перфектният подаръчен пакет, тъй като ще изненадате вашите бебета момичета с количката и подвижния кош, за да могат да излизат и да играят по начина, по който най-много им харесва. Тя се предлага и с долна табла и симпатичен, цветен сенник, който предпазва играчките от слънцето.

Тя има и предпазен колан за играчки, тежи 2,4 кг и е с размери 66 x 60 x 38 см, така че се препоръчва за момичета на възраст от 5 години нагоре. Количката е сгъваема за лесно съхранение. Той е достоен за най-добрите магазини за играчки.

Къде да купя количка за кукли?

Има няколко варианта за закупуване на количка за кукли, в зависимост от това как ще я пренесете у дома. Можете да отидете в близките магазини за играчки, за да видите лично разнообразието и различните видове, преди да изберете някоя от тях, но имайте предвид, че тези сайтове обикновено са по-скъпи от уебсайтове като Amazon, където има голям брой опции на достъпни цени и много от тях предлагат безплатна доставка, ако имате Prime.

Как да си направим чанта за количка за кукли

Често задавани въпроси

Може ли детето да си играе с колички за кукли?

Да, всъщност играта с кукли е изключително полезна за растежа и развитието на всички деца в области като емоционалната им интелигентност или общителността.В действителност играчките не са свързани с пола и докато вашите малчугани се забавляват по здравословен начин, няма проблем.

Могат ли количките за кукли да се използват като проходилки?

Не, те не трябва да се използват като проходилка, тъй като нямат достатъчно опора в основата. Съществуват обаче и по-здрави варианти от материали като дърво, които могат да помогнат на бебето да направи първите си стъпки безопасно.

Може ли количката за кукли да се използва като детска количка?

Не, това не е възможно. Тези детски колички имат по-ниско ограничение на теглото от детски колички, освен това те трябва да се разглеждат само като играчка, тъй като нямат всички необходими защити, които трябва да има един модел за превозване на вашите деца.

Източници:

Изследване на ползите от играта на кукли чрез неврология - frontiersin.org