Колички за пазаруване

carro-de-compra

Ходенето до супермаркета е дейност, която, когато нямате кола, се превръща в главоболие да измислите как да пренесете покупките си, без да харчите толкова много пари за таксита. Едно от решенията на тази неудобна ситуация е най-добрата количка за пазаруване, вид раница върху рамка, предназначена да предпазва потребителя от пренасяне на тежест.

Тези детски колички са с функционален дизайн, който се движи в зависимост от модела, на 2, 3 или дори 4 колела, с обикновено регулируема на височина дръжка и чанта с добри размери, изработена от устойчив текстил, за съхранение на закупените продукти.

Основното предимство на тези приспособления е удобството - фактор, който подпомага пазаруването и дори насърчава потребителя да измине кратко разстояние до магазина.

Най-добрите колички за пазаруване

Коя е най-добрата количка за пазаруване?

Разнообразието от модели, които можем да намерим в магазини като Carrefour или Amazon, е голямо и най-хубавото е, че закупуването на тези автомобили не е свързано с прекомерни разходи, дори ако изберем най-добре позиционираните марки, тъй като те предлагат различни предложения, които да отговарят на всички бюджети.

Това е списък на шестте най-добри модела автомобили за закупуване с добро качество и с най-добра цена на пазара.

Ето най-добрите колички за пазаруване:

1. Rolser Termo Fresh MF Dos+2

Най-добрият за пренасяне на замразени продукти

31IRtddz0FS

КУПИ СЕГА

Предимството на тази кошница за пазаруване е, че има термо джоб , който ви позволява да съхранявате студени храни, за да запазите температурата им.

Многофункционалността на долната конструкция означава, че тя може да се движи на 2 или 4 колела, в зависимост от това колко е пълна торбата или от посоката, в която се бута.

Той има подсилена метална конструкция, която в същото време е лека и не уврежда повърхността, тъй като има колела и гумена основа.

Дръжката е с основен дизайн, но е с покритие, за да се избегне триенето в ръката. От друга страна, чантата е сгъваема и се побира във всяко пространство.

Накратко, това е висококачествен продукт на икономична цена и можете да избирате от няколко цвята, които да отговарят на вашия стил.

2. Rolser Fusión Scot Dos+2

Най-добрата за пренасяне на деликатни съдове

41GEIBbcfXL

КУПИ СЕГА

За пореден път марката Rolser представя чанта за многократна употреба със същите характеристики, както винаги, но този път с твърда рамка на чантата, идеална за безопасно пренасяне на бутилки или стъклени буркани в безрискова позиция.

Освен това има заден джоб за по-малки предмети, за да са ви под ръка, и още едно отделение с цип.

При този модел конструкцията на дръжката е по-малка, но се закрепва също толкова лесно.

Подобно на чантата, рамката също е компактна и е идеална за по-малки пространства.

ниската цена и високото качество го правят един от най-продаваните и подкрепен от отзиви на потребители .

3. Rolser JET001

Най-доброто за малки бюджети

31nLDBDgDlL

КУПИ СЕГА

Ако сте от тези, които често ходят на пазар, за да правят малки покупки, това е чантата, която трябва да имате.

Той е малък, компактен и лек, но може да побере до 25 кг стоки.

Скелетът е изработен от алуминий, чантата е изработена от синтетичен материал със затваряне с шнур, всичко това е с добро покритие и модерен дизайн.

Моделът е базов, но стабилен и изпълнява перфектно функциите си, освен че е супер евтин, красив и се предлага в три цвята.

4. Metaltex 415205

Най-добрият за големи покупки

41T0WwtaUgL

КУПИ СЕГА

Здравината и способността да поддържа до 40 кг продукти е най-голямото му предимство.

Чантата е удобна, лека, а нейните 2 колела са големи и здрави, проектирани да изкачват стълби или да издържат на неравните тротоарни пътеки, по които ще я пренасяте.

Дизайнът на чантата е просторен, а освен това можете да я перете в пералня и да я поддържате в добър вид през цялото време. Количката има страничен джоб за чадър и отделение на гърба.

Това е удобна и устойчива количка с добро съотношение цена-качество и дизайн, който ще я направи уникална.

5. Playmarket Go Up

Най-удобният

41dvXHcSSuL

КУПИ СЕГА

Този модел, за разлика от другите, предлага уникално преместване благодарение на въртящите се предни колела, което прави всяко движение или промяна на посоката без усилие.

Освен това конструкцията позволява регулиране на височината според вашето удобство, а дръжката е покрита с гума за комфорт.

Дизайнът на чантата е просторен и включва термопреграда с вместимост 6L. Той не е точно най-евтиният , но качеството на продукта си заслужава.

6. Rolser Logic Dos+2 I-Max

Най-модерната и универсална

31OJK+ly48L

КУПИ СЕГА

Марката Rolser отново се отличава с този дизайн, който обединява всички предимства в една количка за пазаруване.

Дизайнът е изключително модерен и стилен, а вместимостта от 43 л я прави любима за пазаруване в супермаркета със стил. Чантата е изработена от издръжлив, гъвкав микрофибър и се предлага в осем привлекателни цвята.

Това е удобен, маневрен и здрав автомобил на една от най-достъпните цени от нашите препоръки.

Как количката за пазаруване формира потребителските ни навици?

Навиците ни на потребление са повлияни в историята от множество технологични, културни, психологически и социални фактори.carro-de-compra

Изненадващо е да открием, че зад броя на продуктите, които избираме в магазина, се крият необичайни фактори, които влияят върху вземането на решения.

Ясен пример за това са човешките изобретения, които завинаги са променили начина ни на живот, като например хладилникът и в крайна сметка количката за пазаруване. Последното изобретение изглежда незначително, но се смята за най-голямото постижение в историята на маркетинга.

През 30-те години на миналия век купувачите са се сблъсквали с тромави кошници от ракита, дърво и тел, когато са решавали да се разходят по рафтовете на пазара в търсене на пресни хранителни продукти.

По онова време за пазаруването на храна са отговаряли домакините, а когато са пазарували, всички жени са имали общ модел на поведение: когато кошницата е била пълна, пазаруването е спирало. Носенето на тежестта на избраните продукти беше уморително и непрактично.

Този сценарий обаче се променя радикално през 1937 г., когато собственикът на верига супермаркети замисля революционна по онова време идея: поставя много по-голяма кошница на колела, за да може хората да продължат да пазаруват.

След няколко опита да популяризира използването на количката чрез рекламни кампании, Силван Голдман, създателят на изобретението, прибягва до крайната мярка: наема актьори и актриси, които се разхождат по коридорите на супермаркетите му, използват количките за пазаруване и изглеждат щастливи и безгрижни.

Идеята била за милион долара и скоро всички започнали да използват количката за пазаруване, като удвоявали и утроявали количеството продукти, които купували при всяко посещение на пазара.

Така се ражда това, което днес познаваме като количка за пазаруване - просто и функционално изобретение, което през годините се превръща в класическа икона на световния пазар.

Дори и днес той е признат за иновация, която засили американския капитализъм и промени изцяло потребителските ни навици.

Интегриране на количката за пазаруване в концепцията на вашия бизнес, магазин или супермаркет

Има два основни фактора, които трябва да вземете предвид, преди да изберете модела на количката за пазаруване, който искате да интегрирате във вашия бизнес. Те са:

- Удовлетворяване на нуждите и удобството на клиентите

- Избор на дизайн, който се вписва по естествен начин в цялостната концепция на вашия бизнес.

Ако бизнесът ви е малък и има местен и ексклузивен инвентар, трябва да помислите за ергономичен, лек и удобен дизайн на количките за пазаруване.

Изберете модел, който осигурява свобода на движението и комфорт на клиентите, особено ако им се налага да преминават през тесни коридори, за да достигнат до необходимите им хранителни стоки.

Ако пък сте собственик на голяма верига магазини или супермаркети, количките за пазаруване с голям капацитет за съхранение са идеалният вариант.

Когато избирате изключително големи колички за пазаруване за вашия бизнес, не бива да пренебрегвате това, доколко те са удобни и управляеми за вашите клиенти. Изберете дизайн, който осигурява баланс между лекота на маневриране и товароносимост.

Дизайн, съвместим с нуждите на всеки клиент

Количката за пазаруване е инструмент, който ще се използва от всички видове потребители: деца, майки и бащи, баби и дядовци и млади хора, така че е изключително важно тя да отговаря на нуждите за пазаруване на всеки отделен човек.

Поради тази причина много собственици на фирми избират да закупят селекция от различни дизайни: компактни колички, детски колички, подвижни кошници, конвенционални колички с различни размери.

Семейните групи често ходят заедно в супермаркета, често виждаме майки и бащи, придружени от децата си. Те са склонни да купуват значителни количества продукти, така че се нуждаят от просторна и удобна количка.

Още по-добре е, ако дизайнът има интегрирани седалки за деца на различна възраст или за близнаци. По този начин родителите могат да пазаруват бързо и безопасно за всички продукти от списъка.

От другата страна на монетата са младите самотници, които са склонни да пазаруват според ежедневните си нужди.

При всяко пазаруване те носят по-малко продукти и се съсредоточават върху пресни храни, които ще издържат няколко дни. За да е удобно на тези клиенти да посещават вашия магазин, е необходимо да им предоставите лека и компактна алтернатива за пренасяне. Пазарните кошници и малките колички са идеални за тях.

Не забравяйте, че е важно да вземете предвид и бабите и дядовците, които посещават вашия бизнес. Нуждите на тези клиенти са напълно различни, те се нуждаят от лека и удобна алтернатива за носене, която може да бъде преместена без много усилия, количките с дълбоки кошове не са удобни за гърба

Освен това винаги ще бъде радостно да се намери идеалното място за почивка на бастуна или портфейла.

Видове колички за пазаруване

Когато говорим за колички за пазаруване, говорим и за многобройни дизайни. За да изберете най-подходящата количка за вашия бизнес, първо трябва да се запознаете с разнообразието от модели, предлагани на пазара.

Тук и сега представяме най-популярните дизайни сред потребителската общност... Но преди да навлезем в темата, е важно да разгледаме някои въпроси:

Какъв е инвентарът на вашия бизнес? Продавате ли малки и многобройни артикули, или напротив, продавате обемисти и тежки продукти? Каква е вашата целева група? Посещават ли децата вашия магазин?

Наличието на ясен отговор на тези въпроси ще ви помогне да определите кой(ите) дизайн(и) е(са) най-подходящ(и) за вашия магазин.

- Кошница за търкаляне

Те са многофункционални и изключително практични! Подвижните кошници предлагат най-доброто от двата свята, като осигуряват на клиентите ви разумен капацитет на натоварване и същевременно предлагат лесно за пренасяне решение за товарене.

Можете да ги носите натоварени или да ги търкаляте в желаната от вас посока. Те са идеални за клиенти, които идват на пазара, за да направят бърза покупка или покупка на малък брой стоки.

- Колички за зареждане

Това са тежките конструкции. Тези модели са предназначени да осигурят решение за зареждане при закупуване на големи, обемисти и тежки продукти.

Съображения, преди да инвестирате в количка за пазаруване:

  • Първото нещо, което трябва да вземете предвид, е качеството на продукта, тъй като знаете, че това е елемент, който ще използвате често и вероятно ще се движите по тротоарите или по стълбите, носейки тежест, не искате да се влоши след кратко време.
  • Размерът също е от значение, най-често срещаните са с вместимост от 20L до 50L.
  • Сгъваемостта е характеристика, която много хора търсят, тъй като ще улесни освобождаването на място в къщата.
  • Що се отнася до дизайна, всеки може да намери нещо за себе си - от ярки цветове до привличащи вниманието щампи, така че ще ви бъде лесно да откриете нещо, което ви харесва.

Те могат да носят до 200 кг. Натоварване. Освен това дизайнът им е много гъвкав и маневрен, тъй като имат прибираща се горна кошница, която можете да използвате в удобно за вас време.

Това е идеалната количка за големи железарии и за закупуване на строителни артикули.

- Детски колички

Ако магазинът ви се посещава от деца, струва си да помислите за инвестиция в колички за пазаруване, предназначени за най-малките.

Тези колички са с дизайн, подходящ за деца, и представляват забавно решение за забавление на малчуганите, докато родителите пазаруват през седмицата.

Благодарение на количките ходенето на пазар ще бъде приключение, изпълнено със забавление и познание. Те също така ви позволяват да спечелите лоялността и приятелството на най-младите членове на семейството.

- Количка за пренасяне на товари

Това е конструкция с кула, която предлага множество нива на натоварване, голям капацитет и стабилни колела на дъното. Тя позволява на работниците в магазина да разделят продуктите по категории и да поддържат ред при транспортирането им.

Този тип колички са много полезни, когато работите с различни доставчици на продукти, когато искате да заредите даден коридор с нови стоки или когато трябва да съхранявате продукти по временен и организиран начин.

- Количка за кошници

Това е най-удобното решение за зареждане за предприятия, разположени в ограничено пространство. Тези модели са практична, лека и удобна алтернатива за пазаруване през седмицата.

Те предлагат на потребителите по-голям капацитет на натоварване в сравнение с обикновените кошници и са лесни за работа, когато трябва да се преодоляват тесни коридори.

Какъв вид количка ще купите за вашия бизнес?

След като вече знаете какви модели се предлагат на пазара, е време да изберете най-подходящите варианти за вашия магазин.

Винаги имайте предвид: Комфортът на клиентите ви и как дизайнът се вписва в цялостната концепция на вашия бизнес.Как физическият размер на количките за пазаруване и пазарните кошници влияе върху поведението на клиентите?

Това влияние се приписва на психологически фактор. Колкото повече място е на разположение, толкова повече продукти иска да купи потребителят.

Това става реалност благодарение на технологичния напредък, вече не е необходимо да полагате големи физически усилия, за да донесете повече продукти у дома.

В днешно време разполагаме с колички за пазаруване и автомобили, за да пренасяме и донасяме голям брой продукти, без тази задача да ни създава проблеми или болки в гърба.

Пластмасови и метални колички: Коя е най-подходяща за вас?

За да ви помогнем да вземете най-доброто решение, подготвихме списък за сравнение между метални колички и пластмасови колички.

Нашата цел е да ви помогнем да вземете възможно най-доброто решение. Запознайте се с предимствата, които предлага всеки модел, и изберете най-подходящия дизайн за вашия бизнес.

Прилики

Наличност на цветовеИ двата модела можете да намерите в голямо разнообразие от цветове. Не забравяйте, че цветът може да придаде на бизнеса ви по-приятна атмосфера, да повлияе на поведението на клиентите ви и да подчертае цветовете и логото на вашата марка.

Въпреки че изборът на цвят на количките може да изглежда тривиална задача, това не е решение, което трябва да вземате с лека ръка.

- Можете да отпечатате логото си и върху двата дизайна

Възползвайте се от възможността да придадете на марката си повече сила и динамика. Количките са мобилни рекламни пана, отпечатайте логото си върху тях и се възползвайте от големите ползи.

- И двата модела имат долна тава за зареждане

Друга обща точка е, че и двата модела имат обща долна тава за зареждане. Тази функция е представена като предимство, тъй като позволява на потребителите да носят по-голям брой предмети.

- Предлага се в три различни размера

И двата дизайна се предлагат в различни размери. Не забравяйте да изберете подходящия размер за вашия бизнес.

- Произведено в САЩ

В Северна Америка ще намерите водещите производители на тези продукти. Марки, които предлагат колички с висока издръжливост и производителност.

Разлики

Металните колички се крадат лесно

Вярно е, че можете да отпечатате логото си върху металните колички, но то може да бъде премахнато много лесно, за разлика от пластмасовите колички.

Този фактор прави металните колички по-податливи на кражби и грабежи, особено ако нямате сигурно място, където да ги съхранявате в края на деня.

Металните колички са по-малко издръжливи

Тези конструкции са по-уязвими на удари и сътресения. Ето защо пластмасовите колички си заслужава да бъдат предпочетени, ако търсите издръжливост.

Пластмасовите колички са по-тихи

Металните колички се характеризират с това, че са по-шумни от пластмасовите си аналози.

Металните колички се ремонтират по-лесно

Вярно е, че металните колички са по-уязвими от удари, но също така е вярно, че ремонтът им е по-лесен и по-достъпен.

Металните колички тежат по-малко

Ако търсите леко и маневрено решение за товарене, металните колички са инструментите, които търсите. Тези конструкции тежат по-малко и осигуряват перфектен баланс между капацитет и функционалност.

Защо трябва да купувате хранителни продукти с помощта на количка, а не с пазарна кошница?

Може да изглежда изненадващо, но алтернативата, която избирате за носене на хранителните продукти на пазара, може да повлияе значително на качеството на продуктите, които решавате да купите.

Пазарните кошници предлагат практично решение, когато трябва да отидем бързо до магазина, но мозъкът ни възприема тежестта на кошницата като неприятно занимание и се опитва да балансира сценария.

Поради тази причина изборът на пазарна кошница ни прави склонни да избираме повече сладкиши, бонбони и безалкохолни напитки, за да си осигурим доза незабавно удовлетворение.

В заключение, изберете количката за пазаруване и вземете вкъщи по-здравословни храни.