Комплект възглавници

mejor-almohada-antiácaros

От много години знам за алергията си към прахови акари. Това са микроскопични животинки, които живеят в матрака и други легла, включително възглавницата, и могат да бъдат доста досадни, когато сте алергични, тъй като могат да причинят ринит и други заболявания.

И тъй като леглото ми винаги трябва да е много чисто, трябва да имам и най-добрата възглавница против прахови акари, която, след като е обработена срещу тях, ще ги елиминира и ще ме предпазва през цялата нощ, за да мога да спя спокойно.

 

7-те най-добри възглавници против прахови акари

Коя е най-добрата възглавница против прахови акари?

Праховите акари могат да причинят много дискомфорт, като сърбеж, кихане, храчки и други симптоми, които засягат дихателните пътища, поради което е важно да предотвратим образуването им в леглата си.

Изборът на възглавница против прахови акари надхвърля търсенето на достъпна цена, трябва да разгледате и материала на пълнежа, който е мек, поради което се препоръчват пълнежи за завивки или имитация на пера, в случай че сте веган.

Търсех качествена възглавница , която да изпълнява функцията на премахване на праховите акари, открих пазар, пълен с възможности, от които да избирате и с които сега ще се запознаете благодарение на сравнението, което направих.

Ето и най-добрите възглавници против прахови акари:

1. възглавница BedStory против прахови акари

Мека и удобна

41JRVFT252L

КУПИ СЕГА

Добрият сън през нощта е нещо като торта с тези възглавници, проектирани като тези в най-луксозните и ексклузивни хотели.

Това е хипоалергенен продукт, идеален за хора с много алергии, който осигурява стабилна опора за врата и главата за спокоен сън.

С тях можете да заемете всякаква поза за спане, като във всички случаи те помагат за подобряване на подреждането и стойката.

Те са изработени с 3D пълнеж от класически влакна.

2. възглавница против прахови акари с памучна тъкан 40090 от Savel

Лесна за поддръжка

312U-q43liL

КУПИ СЕГА

Специално създадена за астматици или страдащи от алергии, тази възглавница има пълнеж от кухи влакна, който улеснява циркулацията на въздуха, а тъканта от 100% естествен памук подобрява дишането.

Това е мек продукт, идеален за подобряване на стойката и спокойна почивка. Най-хубавото е, че се поддържа лесно: както пълнежът, така и възглавницата могат да се перат в пералня без особени неудобства.

Той елиминира натрупаната през нощта влажност, като придава на продукта повече хигиена и свежест.

3. Чифт възглавници против прахови акари GUI16ADB Goldflex

Латексна пяна

31lkselLpVL

КУПИ СЕГА

За да можете да спите спокойно и да избегнете сърбежа и зачервяването , които могат да бъдат причинени от алергии към прахови акари, какъв по-добър вариант от това да си вземете вкъщи чифт възглавници с вътрешна облицовка, която е антибактериална и противогъбична , така че ще бъдете повече от защитени.

Тези възглавници са не само много безопасни, но и осигуряват комфорт по време на почивка.

4. Ергономична възглавница против прахови акари TAMPOR

Хипоалергенна и много удобна

31A11878ZKL

КУПИ СЕГА

Ако търсите възглавница, която освен че е обработена против прахови акари, е приспособима към формата на врата ви, за да можете да спите удобно през нощта, това може да е най-добрият вариант за покупка.

С тази възглавница ще бъдете защитени от прахови акари и тя ще бъде идеална, ако страдате от болки във врата, тъй като помага за облекчаването им.

5. Възглавници Pikolin Home от влакна против прахови акари

Перяща се калъфка против прахови акари

21Y4ZP7B81L

КУПИ СЕГА

Ако искате по-евтина възглавница , този чифт от марката Pikolin Home ще ви допадне много добре, тъй като са висококачествени и ще ви осигурят комфорт, както и защита срещу прахови акари.

Ако обикновено спите по гръб, това е видът възглавница, от която се нуждаете, тя е със средна твърдост , която ще бъде много приятна за тези, които предпочитат по-меки възглавници.

6. Калъфка против прахови акари UK203-01-4080 Mommesilk

Изработена от естествена коприна

2198GW761DL

КУПИ СЕГА

Ако вече имате добра възглавница у дома и просто се нуждаете от външна калъфка , за да я предпазите от прахови акари, попаднали сте на много добър вариант, тъй като това покритие е идеално за всички типове кожа, то е ntialergic и много меко на допир, така че осигурява много комфорт.

Той е напълно естествен и антибактериален, което го прави идеален за борба с праховите акари.

 

Какво представляват праховите акари?

Ако дори не сте знаели за съществуването на тези малки животни, ще ви кажа какви са те. mejor-almohada-antiácaros

Това са малки насекоми, толкова дребни, че е невъзможно да ги забележите с просто око, тъй като за да ги видите, ви е необходим микроскоп.

Акарите се хранят с мъртвата кожа, която телата ни често оставят върху леглата, чаршафите и възглавниците, поради което често ги откриваме на тези места.

Тези малки животинки, с техния беззащитен размер, могат да предизвикат алергични реакции след себе си, така че е важно да имате спално бельо, матраци и разбира се възглавници с акарициди.

Каква е разликата между антиалергичен и хипоалергичен?

Ако се натъкнете на различни модели, които в описанията си използват думи като антиалергични или хипоалергични, ето какво трябва да знаете, преди да изберете този, който ще вземете вкъщи:

Антиалергични:

Този тип продукти гарантират, че нито един от материалите им няма да предизвика алергична реакция, въпреки че има малка вероятност това да се случи.

Хипоалергенни:

От друга страна, този тип продукти имат по-малка вероятност да предизвикат алергични реакции, така че може да се каже, че са по-безопасни.

Алерген:

Алергенът е вещество, материал или предмет, които могат да предизвикат алергична реакция, в този случай прахови акари.

Антиалергични легла:

Това означава, че цялото спално бельо, като чаршафи, калъфки и възглавници, е обработено с някакъв вид продукт, който включва лечение против акари и други бактерии или гъбички.

Видове възглавници за алергии

Можете да намерите два вида възглавници за алергии, от които да избирате в зависимост от вашите нужди и това, което търсите, като едната може да бъде по-евтина от другата, така че е добре да знаете какви са те, преди да изберете една:

Водоустойчива:

Водоустойчивата възглавница ще бъде идеална за деца , които могат да разлеят напитките си върху нея, те са евтини и могат да ви предпазят от прахови акари, косми от домашни любимци, пот, мръсотия и дори от алергични към полени.

Дишаща:

Дишащата възглавница , обикновено е изработена от памук или микрофибър, което позволява преминаването на повече въздух и ги прави много по-хладни.

Тези възглавници са идеални за борба с праховите акари и техните екскременти, а освен това издават по-малко шум, когато се движите върху тях, за разлика от водоустойчивите възглавници, които обикновено са по-шумни.

Основни характеристики на антиалергична възглавница

За да изберете най-добрата възглавница, можете да вземете предвид следните характеристики, които ще ви помогнат да намерите идеалния модел за вас. Тези характеристики включват:

Микрона:

Познати още като пространството между порите, микроните са много важен фактор, който трябва да се вземе предвид, тъй като именно те определят колко свежа е възглавницата.

Например непромокаемите модели нямат микрони, така че няма пространство между порите им, и затова са по-топли възглавници, докато дишащите имат пространство от около шест до десет микрона, което ги прави по-хладни.

И не се притеснявайте, тъй като е невъзможно праховите акари да преминат през тези пори.

Затваряне и калъфка:

Затварянето трябва да е с най-добро качество, за да не се изплъзва пълнежът на възглавницата. Що се отнася до калъфа му, те варират в зависимост от модела, има такива с двоен калъф, други, които ви позволяват да го сваляте и да го перете често, наред с други опции, които няма да повлияят на часовете ви на сън.

Проветривост:

Както може би вече сте прочели, това е важен фактор, тъй като той прави разликата между хладна и не толкова хладна възглавница. За горещ климат е препоръчително да изберете модел, който позволява изпотяване, тъй като по този начин те ще бъдат по-удобни за спане.

Гаранция:

Тези продукти обикновено се предлагат с 10-годишна гаранция, така че е препоръчително да изберете такива, които можете да смените в случай на повреда.