Комплект за дартс

mejor-diana-electrónica

Ако търсите спортна игра, която ще ви позволи да прекарате времето си, като в същото време изострите и изпробвате целта си и координацията между ръцете и очите, препоръчваме ви да останете при нас, тъй като ще ви предоставим селекция от най-добрите електронни мишени, които също така ще ви осигурят забавление и момент на разтоварване.

Тази специфична практика, както позната, така и професионална, изисква много умения за овладяване.

Тук концентрацията и увереността ще бъдат ключът към успеха, следователно позицията на тялото трябва да бъде прецизна, да се позиционирате в правилното пространство, да прецизирате максимално погледа си, тъй като имате само три изстрела на ход, от които крайният резултат ще бъде отражение на вашите хвърляния, които в много случаи могат да ви доведат до загуба на игра на дартс или до триумф.

Непрекъснатото развитие на безопасността преди всяко хвърляне е една от причините, поради които много хора се насърчават да купуват електронни табла за стрелички и да ги използват у дома, за да играят с децата си; те не само ще им доставят удоволствие, но и ще им помогнат да се концентрират върху обучението си.

Най-добри електронни табла за стрелички

Кое е най-доброто електронно табло за стрелички?

Вероятно вече очаквате с нетърпение да закупите един от тези домашни табла за стрелички.

Както вече споменахме, предимствата на концентрацията и целеустремеността помагат за укрепване на уменията и поведението в ежедневието ни, но още повече помагат за укрепване на социалните връзки, когато игрите на дартс, се провеждат от екипи от хора.

Това семейно хоби обаче може да крие известни рискове за децата и домашните любимци, ако се практикува с оригинални стрелички с остри метални върхове.

Но не се страхувайте, тъй като най-новите табла за стрелички ви предоставят пластмасови, леки, меки сагита, чиито електронни табла за стрелички са не само по-устойчиви, но и ще ви позволят да играете повече игри, като запазват формата на фигурите и осигуряват безопасност по всяко време.

Освен това трябва да знаете, че популярността на продуктите, въведени наскоро на пазара, доведе не само до комерсиализирането на стандартни дъски, но и до тунинг вилици кибер игра, специални дъски за деца и др.

Освен това ви препоръчваме да вземете предвид следните характеристики:

  • Отбележете в полето за инструкции колко допълнителни игри могат да бъдат програмирани; най-популярните са: Крикет, Around the Clock, '01 Games, Shanghai.
  • Брой играчи
  • Повърхност
  • Шум
  • Бутони
  • Комплект

Ето най-добрите електронни дъски за стрелички:

1. Електронна дъска за хвърляне на стрели Dartona JX2000 Tournament Pro

За 1 до 16 играчи. Включва системата 'Елиминиране'

61Q3HUUSP-L

КУПИ СЕГА

Хората от Dartona ви предлагат стандартен електронен дартс, идеален за игри между 1 и 16 играчи; той може да ви предложи до 41 игри с повече от 200 варианта, създавайки вълнуваща система за класиране, наречена 'Елиминиране'.

С 4 LED дисплея броят на участниците и техните резултати се показват по всяко време.

Дъската е около 34 см, 2 двойни и тройни сегментни зони и двойна зона 'Bullzs eye'.

Сред предимствата на този продукт можете да откриете, че той включва повече от двадесет стрелички, дръжки, накрайници и опашки, за да се забавлявате за добро време.

Той е устойчив, с добро качество и на конкурентна цена.

2. Електронна дъска за дартс Connect

Идеална за международни онлайн турнири

61KtKXnl0bL

КУПИ СЕГА

Производителите на марката Connect Online Electronic, и приложения, за да изтеглите и да играете с приятелите си на разстояние , също така ви позволява да настроите игри и национален или световен шампионат или дори случайно договорени и случайно.

Безжичната му система е напълно стабилна и позволява постоянно използване на игралното оборудване.

Таблото за стрелички е с международен стандартен размер '15,5. Конструкцията му включва достатъчно широк ъгъл на камерата.

Устройството се захранва от USB или от 4 батерии AA.

Той има двоен слой EVA за намаляване на шума и изключително лек дизайн.

От гледна точка на цената това е достъпен продукт.

3. Karella Darts Dartautomat CB 90

Отлична цена за бар партита

511P+lEssOL

КУПИ СЕГА

Немската марка Karella , специализирана в дизайна и иновациите на електронни табла за дартс, предлага на своите клиенти прост модел табло, но с всички технологични постижения, които съвременните приложения позволяват по отношение на турнирните игри.

Идеален за предлагане на опит с много възможности за нива на трудност и точкуване; сред характеристиките му е и ръководство на немски и английски език.

Това е добре изработен елемент, който ще оживи баровете и домашните партита, които обикновено оживяват събиранията си с тройни и двойни игри.

Накрая можем да споменем, че друго негово предимство е, че цената му е доста приемлива в сравнение с други модели подобни табла за стрелички.

4. oneConcept Dartmaster 180

Най-пълната от всички с 27 популярни игри

51wPJF0FEkL

КУПИ СЕГА

Сега е ред на oneConcept, специализирана в игри за стрелички за домашно забавление както за професионалисти, така и за любители.

Не се притеснявайте да си водите ръчно написани бележки на листчета хартия, технологията на този печат следи точно резултатите.

Едно от предимствата му е, че в него има повече от 27 игри, с повече от 150 варианта, включително най-популярните, като 301, Крикет или Шанхай.

Лесен е за употреба, включващ 12 меки стрелички и 12 резервни накрайника, за безрискова употреба у дома.

Допълнителните функции включват звуци със 7 нива на сила на звука.

Подходяща за до 8 играчи и може да бъде програмирана за самостоятелна игра.

Включва ръководство за употреба и преден превключвател със захранване 9V DC / 500mA.

5. Scara 701 Carromco

Най-евтиният със звукови ефекти

51dHK35-5uL

КУПИ СЕГА

Завършваме този цикъл на подбор на електронни табла за дартс с Carromco, модел Scara 701, който не само може да ви предложи непрекъснато забавление и качество, но и най-евтиният продукт от нашия списък.

Този здрав електронен дартс е проектиран така, че да осигурява релаксиращо или оживено изживяване в зависимост от настроението на играчите (от 1 до 16); той предлага и 31 игри със 184 варианта.

Устройството е оборудвано с 9 LED дисплея (включително 4 за Cricket), тройни и двойни сегменти с 3 дупки и звукови ефекти с акустично изискване за хвърляне.

Така че запомнете това сравнение, тъй като може да ви бъде от полза при избора на превъзходна и издръжлива дъска, която не само включва повече от 6 стрелички, но гарантира концентрация и забавление.

Какво представлява електронната дъска за стрелички?

Вероятно сте си играли с него много пъти или може би за първи път се докосвате до него, mejor-diana-electrónica

във всеки случай си струва да знаете, че това е устройство за игра и забавление, чиято повърхност е покрита с хиляди малки дупчици. В тези дупки впоследствие попадат хвърлените от вас стрелички, които автоматично отбелязват точка за играча.

Пътеводител за покупка на дъски за стрелички

Да, в този случай става дума за електронните, но си струва да знаете какви са общите детайли, които да търсите във всеки от видовете дъски за стрелички. В края на краищата всички искаме едно и също нещо: качество!

Косъмчета

Основното предимство на стрелките с косъмчета, изработени от компресирани сизалови влакна, е, че когато извадите стрелка от дъската, дупката веднага се затваря.

Сизал

За най-добра видимост е важно влакната на сизала да са най-фините, което ще придаде яснота на цвета, а чистотата им ще придаде здравина.

Ниво на плътност и дълбочина

Оптималната плътност означава по-дълбоко проникване и по-малко отскачане. От друга страна, тя трябва да има повече от 60% косъмчета за по-голяма дълбочина и издръжливост.

Повърхност

Моделите на гриф Bandit са шлифовани в няколко посоки, което води до по-фина повърхност, допринасяща за дългия им живот.

Мастила

Най-добре е да изберете екологични мастила за хранителни продукти, които проникват дълбоко в косъмчетата, не само са полезни за околната среда, но и имат по-висока производителност.

Окабеляване

Конструкцията с едноостриеви проводници с 50% по-малка дебелина от стандартната може да накара стрелите да влязат в зоните за точкуване и да не отскочат.

Остри стрелички

Колкото по-остри са стреличките, толкова по-голям е потенциалът за отбелязване на точки.

Композитен кант

Уникалният композитен кант, изработен от рециклирана пластмаса, е по-добрият избор от стандартната дъска за стрелички , тъй като позволява лесно завъртане на пръстена с числата и има модерен вид.

Как да го окачите

Лесният монтаж винаги е важен.

Въртяща се дъска за стрелички

Ако се използва редовно, тя трябва да се върти поне веднъж на две седмици. Просто откачете пръстена с номера и завъртете таблото към следващия сегмент.

Какво трябва да търсите в електронните табла за стрелички?

В конкретния случай с електронните модели има и други променливи, които оказват влияние, и всички те са от значение. Освен всичко друго е добре да помислите къде искате да го поставите възможно най-скоро. Разбира се, това зависи от това колко място имате вкъщи или колко сериозна е тази игра за вас.

От друга страна, добре е да се има предвид, че често два различни модела могат да изглеждат еднакво, да имат много от еднаквите характеристики, а също и еднаква цена, но единият може да има по-малка целева област и това да е причина за разочарование от покупката. Не пренебрегвайте това!

Но има още нещо, което трябва да се разгледа, и ще го видим по-долу:

Брой игри

В тях могат да бъдат програмирани повече от един вид игри, в идеалния случай се възползвайте от това, за да направите всичко по-забавно. Най-популярните обикновено са:

Крикет:

В този вид игра има няколко варианта, всеки от които има някои вариации. Най-общо казано, двама души или два отбора играят, за да поставят собствените си числа на таблото и да постигнат възможно най-висок резултат.

Around the clock:

В общи линии двама души или два отбора се опитват да уцелят всички числа последователно, докато не уцелят цялата дъска.

Игра '01:

Това е игра с обратно броене, в която всеки играч или всеки отбор започва с даден резултат и трябва да стигне до 0.

Шанхай:

Трябва да постигнете по-висок резултат от опонента си, като стреляте със стрелички само по едно число на ход.

Брой на играчите

Някои маси могат да поберат само няколко играчи и ако играете често, вероятно ще искате такава, на която могат да се настанят няколко отбора. Въпреки че е възможно да се оценява ръчно, по-добре е да се оценява електронно и точно.

Повърхност

Обикновено е запълнена с малки отвори, в които могат да се поставят стрелички с мек връх, докато резултатът ви се изчислява електронно. За да сте сигурни, че това е така и че няма да се получи отскачане, най-добре е разделителите на сегментите да са тънки.

Шум

В зависимост от толерантността ви към шума, може да искате шумът да е по-силен или по-тих, или да се регулира.

Бутони

Важно е бутоните да са удобни за натискане, но да не са толкова близо един до друг, че да бъдат натиснати по невнимание.

Монтиране

Сигурната скоба е ключът към сигурното закрепване на дъската към стената.

Комплект

Особено когато купувате за пръв път, е идеално да се уверите, че имате много пълен комплект, за да не се налага да купувате много аксесоари поотделно, за да започнете да играете.

Бюджет

Да, цената на дъската ще има значение от съображения за икономии и спестяване, но не трябва да забравяме функциите и оценките, които я правят качествена. В търсене на баланс е най-добре да направите няколко сравнения, преди да вземете окончателно решение.

Обслужване на клиенти след

Повечето електрически уреди имат гаранция от поне една година. Освен тази гаранция, която трябва да е пълна, е важно да знаете дали производителят и отговорните за продукта лица могат да реагират при евентуална неизправност на оборудването или технически проблем. Това несъмнено ще добави стойност към продукта.

Най-разпространените модели

Електронните мишени стават все по-популярни и затова има голямо разнообразие от възможности за избор. Най-общо казано, моделите са склонни да изглеждат подобни един на друг, малки детайли отвън могат да се различават, но по принцип няма нищо изненадващо, така че това, което може да направи най-голямата разлика, е може би броят и видовете игри и опции, вградени в системата, както и опциите на дисплея.

Така че не е необичайно да се разхождате из опции, които включват 43 игри и 176 опции за до 16 играчи едновременно, които, да, както си представяте в момента, не са точно най-евтините, но са най-желаните. В някои от тях има дори шест до десет варианта на играта 'Крикет', което е идеално за пристрастените към 'Крикет'. Други, също така популярни, включват 301 и много вариации, Shanghai, Shoot Out, Poker и много други.

Но дали такова разнообразие е подходящо за вас, или не? Това е въпрос, на който трябва да отговорите в зависимост от това колко често играете и колко души са с вас. Например, може да имате много посетители, с които често играете, а може да играете само от време на време само с един човек. Това определя колко голям набор от игри и комбинации ви е необходим. Това е важно, за да сме сигурни, че не правим висока и ненужна инвестиция, а че тя е съобразена с вашите нужди.

Чували ли сте за опцията за хендикап на играчите? Това е нещо друго, което е налично в някои от по-популярните модели и ви позволява да изберете ниво на уменията за всеки играч, от начинаещ, средно напреднал или напреднал, при което компютърът ще открие по-малко опитни играчи, за да се опита да изравни малко условията на игра. Това е полезно, когато играете в група с играчи с различни умения, възраст и условия.

От друга страна, сред характеристиките, които електронните табла обикновено имат, са дисплеите и някои предпочитат LED табло пред LCD. Първият е по-лесен за четене от разстояние, което е идеално за хвърляне на поглед върху резултата, без да се налага да се приближавате твърде много до екрана. Те дори са осветени за лесно наблюдение в тъмни помещения.

Видове електронни табла за стрелички

Както видяхте, има няколко характеристики, особено по отношение на системата, които са ключът към разграничаване на някои електронни табла за стрелички от други. Всичко зависи от личните ви нужди, както и от предпочитанията ви по отношение на играта.

За да направите по-добър избор, е важно да знаете, че по принцип електронните табла за стрелички се предлагат в три вида, вижте по-долу:

Дъски с нормален размер

Те също така се различават по размер, както можете да видите, в този случай този модел е с размера на стандартните турнирни дъски за стрелички, което от своя страна е същият размер, който виждаме в игралните зали или в нощните барове, където обикновено играем на странни турнири.

Табла за кибер игра

Този модел е много добър по отношение на свързаността, тъй като ви позволява да се свържете директно с други подобни табла и да се състезавате с други играчи, дори ако не сте на същото място.

Дъски с детски размер

Те са малко по-малки от стандартните, за да са подходящи за най-малките. Той е идеален за деца, които тепърва започват да играят, но и за всеки начинаещ ще е добре да започне с него.

Инсталиране на електронно табло за дартс

Независимо дали играете дартс само в свободното си време , или ви харесва идеята да организирате сериозни турнири у дома, за да се забавлявате с гостите си, всички сме съгласни, че е най-добре инсталацията да бъде възможно най-лесна, за да не губите прекалено много време и да не влагате прекалено много усилия.

Така че със сигурност ще се зарадвате да научите, че за разлика от масата за билярд, например, тук не се нуждаете от специално оборудване за монтаж или специалист, а просто трябва да следвате следните стъпки:

Височина

Поставете го на височина 1,72 метра от пода до центъра на илюминатора.

Линия за хвърляне

Това зависи от вида на стрелата, но когато използвате стрела с мек връх, линията за хвърляне трябва да е на поне 2 метра от дъската.

Диагонално измерване

Сега трябва да потвърдите позицията си, като използвате диагоналното измерване - права линия от целта до върха на линията за хвърляне.

Как поддържате електронната си мишена чиста?

В същата насока на простота е и въпросът за почистването, тъй като те изискват много малко поддръжка. Ако досега сте имали традиционен дартс, ще се изненадате, че електронните дартсове изискват много по-малко грижи.

Вярно е, че винаги ще има една основна заплаха и това е прахът и почти всичко, което се задържа във въздуха, като например влагата, както и самата мръсотия, която събирате по ръцете си. Ето защо трябва редовно да спускате таблото, да го изключвате от контакта и да го избърсвате с чиста кърпа. При твърди замърсявания е достатъчен универсален почистващ препарат. Важното е никога да не пръскате директно върху таблото, нито върху него, нито върху каквато и да е течност, дори върху вода, винаги върху кърпата и кърпата върху таблото.

Оразмеряване

Дъската трябва да бъде окачена така, че мишената да е на 1,25 метра над пода, което означава, че е на нивото на очите на човек, който е висок 1,86 метра, така че е регламентирана за възрастни, особено за състезания или турнири. Въпреки че в детската игра няма установени правила, важното е да се забавлявате.

Различни дъски

Както видяхте, видовете дъски се различават според нуждите на всеки играч. В този случай ще се спрем на два от тях:

Персонализиран

Това може да бъде много забавно, можете да изберете такъв с вашите инициали или дори да прожектирате снимките си върху повърхността на дъската, а какво ще кажете за добавяне на украшения към външния корпус? Можете да проявите творчество.

За деца

Те отговарят на изискванията на най-малките, затова ще ги намерите в разнообразие от ярки цветове и размери. Всички те са предназначени да подобрят координацията между ръцете и очите на малчугана.

Как да хвърляме стреличките

Как да си направим дъска за стрелички