Коремни колела

rueda-abdominal

Ако на практика сте редовен практикуващ древната дисциплина 51CXlU0zdIL

йога или просто начинаещ, трябва да прочетете тази статия, тъй като тя може да промени живота ви на 180º, когато научите за новите тенденции в световен мащаб. Затова ви каним да се запознаете с най-добрите колела за йога за вашето умствено, духовно и физическо равновесие.

Тази древна дисциплина се заражда в Индия преди около 35 000 години и макар да ни се струва изненадващо, че един продукт, наскоро представен на пазара, за много кратко време започна да оказва влияние както върху практиките на най-професионалните йоги, така и върху вкусовете на най-популярните знаменитости.

На всички е добре известно, че след осемчасово седене на бюро гръбначният стълб постепенно се изкривява; това поражда и силни болки в шийните прешлени.

В тази ситуация иновативното колело на дхарма се представя като спасение. Почти като магия, след като го използваме в ежедневието си преди и след започване на работа, ще си гарантираме ефективно разтягане на гръбначния стълб.

Така че продължете с нас, ще видите как в тази статия ще обясним всичко, което трябва да знаете, преди да придобиете тези стратегически кръгови продукти, които ще донесат на живота ви, както нов стил и неописуемо удовлетворение на тялото.

Най-добрите колела за йога

Кое е най-доброто колело за йога?

След като вече знаете всички предимства на обръча от дхарма, е време за сравнение и обиколка на най-добрите продукти, които ще се отразят изключително благоприятно на качеството ви на живот.

Ще се убедите, че безопасността и свободата, от които се нуждаете, когато навлизате в тази очарователна древна дисциплина, могат да бъдат изпълнени със стил, ярки цветове, издръжливост и гъвкавост. Функции, които се оценяват както от начинаещи, така и от професионалисти.

Ето и от най-добрите колела за йога:

1. Yogi-Bare Yoga Wheel

Иновативна подкрепа за опитни йоги и ā здравословен комплекс

Марката на Yogi-Bare е идеална за специалисти в дисциплината йога. Устройството осигурява дълбоко отваряне на предната част на тялото и сърцето.

Освен това той ни позволява да постигнем по-голяма еластичност в областите, в които се натрупва голямо напрежение, като гърба и ротаторния маншон, като ни помага да се отпуснем и да възстановим енергията си.

Тя може да се използва от най-строгите йоги, които изискват повече тренировки в областта на бедрата и четириглавия мускул.

Той осигурява огромни терапевтични ползи за противодействие на болката в краката.

Той е снабден с удобна омекотена, нехлъзгаща се повърхност, която не само ви позволява да практикувате йога на открито, но и осигурява допълнителна мекота, когато влиза в контакт с гърба и ставите ви.

Той издържа до 150 кг и вътрешността му е изработена от ABS пластмаса с елегантен дизайн с принт на космос; външната част е черна и е покрита с TPE пяна.

Тази новаторска подкрепа с диаметър 33 см я прави преносим елемент, който въпреки размера си е проектиран да улесни гъвкавостта на най-сложните āsanas

Професионалистите определено ще бъдат насърчени да купуват тази нова играчка. Това колело за йога ще бъде любимото им изделие, тъй като границите на най-напредналите позиции ще се определят от въображението на ползвателите му.

2. Ubefit Yoga Wheel

Гъвкавост и съпротива с практична чанта за носене

519f6HBkvTL

КУПИ СЕГА

Следващият продукт в нашия списък е обръчът, проектиран от хората в uBeFit. Този път откриваме инструмент, напълно подходящ за начинаещи, които се нуждаят от по-ефективна гъвкавост и разтягане още от самото начало.

Едно от предимствата му е, че е един от най-евтините в списъците за продажба; той също така идва с невероятно безплатно ръководство с 13 различни пози, които ще ви позволят да увеличите уменията си в практикуването на йога.

По-сложните асани вече не са само за средно напреднали и напреднали йоги. Ще забележите, че балансът ще бъде една от силните страни, които ще постигнете за кратко време.

Този обръч за йога, проектиран от uBeFit, осигурява ефективен и забавен начин за раздвижване на гръдните мускули, раменете, краката и бедрата.

Чудесно средство за облекчаване на стреса и напрежението, почти от първия момент, в който сте готови да използвате продукта.

В синхрон с дишането си ще усетите дълбока релаксация. Затова намерете кътче спокойствие, където и да се намирате.

Друг подарък, с който се предлага този инструмент, е чанта за носене.

Той има първокласна конструкция с допълнителна подплата, но въпреки това конструкцията остава лека и здрава.

Той издържа тегло до 140 kg; диаметърът му е 13 инча, а теглото на цилиндричната структура е 1,35 kg.

И накрая, тези изобретателни производители са толкова уверени в качеството на своя продукт, че предлагат доживотна гаранция и 90-дневна гаранция за връщане на парите, ако клиентите им не са доволни.

3. Колело за йога ZUWIT

Идеално за кърмачки

41L8mlDAWHL

КУПИ СЕГА

Сега се обръщаме към колелото за упражнения Zuwit. Тази здрава и издръжлива конструкция е създадена с оглед на практикуващите йога и пациентите с оплаквания в шийните прешлени и гърба.

Те са взели предвид и кърмачките, които се нуждаят от допълнителен комфорт по време на майчинството, но имат нужда от лека тренировка.

Този 13-инчов обръч за дарма издържа до 300 килограма и тежи само 1,3 кг, което го прави идеален спътник за всяка точка на дома, студиото или фитнес залата.

доброто качество на продукта дава на потребителите невероятен стимул, тъй като те откриват колко лесно е да се изпълняват онези йога пози, които са смятали за невъзможни.

Сред спецификациите на продукта можем да споменем, че материалът за производството му, известен като TPE или термопластичен еластомер, е напълно безопасен, екологичен и широко използван в интериора на автомобилите и детските играчки.

Той има висока устойчивост на огън и деформация. В заключение, той е 100% тестван и одобрен от експерти в областта.

4. Колело за йога My Yoga Wheels

Ролка за пилатес за масаж на гърба

51M-c2CONoL

КУПИ СЕГА

MyYogaWheels е специализиран доставчик от Обединеното кралство, който успешно произвежда и продава стотици колела за йога по целия свят.

Тези идеални опори за извивките на гърба са отлични за раздвижване, разтягане и освобождаване на мускулното напрежение, натрупано по време на продължителна работа.

Диаметърът му е 33 см и се предлага в модерните нюанси на зеленото и лилавото.

Въпреки че при провеждането на тест и сравняването му с други продукти, предлагани за продажба, забелязахме, че той има висока стойност, качеството на парчето е безспорно, не само заради неговата здравина и издръжливост, но и заради разнообразието от стилове и цветове, достъпни за най-взискателните потребители.

Както виждате, този ролер за пилатес ще ви осигури комфорт и качество, като укрепи биологичната ви форма.

5. Колело за йога Meglio 33 см

Моден цветен принт

31EYPROpytL

КУПИ СЕГА

Колелото за йога Meglio е перфектният инструмент за подобряване на еластичността, като се концентрира върху разтягането на ключови зони на тялото като гърба, бедрата, лопатките и гърдите.

Този невероятен обръч е проектиран за постоянна употреба, тъй като е подсилен с гумена основа от TPE. Затова пластмасовата вътрешна тръба ще ви осигури удовлетворение, че позите за йога и пилатес могат да се изпълняват без риск.

Анатомичният пръстен на Меглио ще помогне и за подобряване на позите, при които тялото се накланя назад, например позата на моста. Дори ще забележите как балансът на тялото ще бъде постигнат по естествен начин.

Осигурява отлична опора при правене на коремни преси и има неплъзгащ се ламинат.

Той не принадлежи към списъка на най-икономичните , но можете да сте сигурни, че след като го закупите, ще носите най-добрия вариант за вашето здраве.

А най-хубавото е, че дизайнът на вътрешната част на изделието е с флорални мотиви, което го прави любимо на момичетата и знаменитостите, които практикуват йога.

6. IVIM Wheel

Екологичен и идеален за укрепване на четириглавия мускул и тазовата област

41vWyahSRpL

КУПИ СЕГА

Физическото тяло, често е наричан от професионалните йога практикуващи 'градът на Брахман' и означава енергиен обмен, който се постига чрез отваряне на деветте прохода за общуване с външния свят.

Съгласно този принцип производителите на IVIM внушават на своите клиенти, че е в техен интерес да им осигурят умствена, духовна и телесна хармония всеки път, когато използват своите колела за йога.

От най-сложните до най-простите шейни те намират идеален преход с помощта на този обръч.

Тези пози са ръководени от практическо ръководство с инструкции, което ви позволява да започнете надеждна и ефективна рутинна процедура за здравето на тялото си.

Изработен е от ABS пластмаса и е с диаметър около 33 см и ширина 13 см. Външната част е с покритие от TPE.

Той е мек за ставите и въпреки че може да ви се стори невероятен, е способен да издържи почти 474 кг.

Този обръч възстановява енергията на тялото, когато позите се изпълняват последователно и правилно.

Наясно сме, че този продукт не е с ниска цена; но наред с чудесните му предимства, той се предлага с удобна постелка за йога, идеална за практикуване на упражненията ви на открито.

И най-хубавото е, че е екологично чист, като гарантира, че по време на производствения процес производителите са се отнасяли с уважение към околната среда.

Може би затова нашите приятели от IVIM са решили да съчетаят черни и розови тонове, тъй като те привличат вниманието на всички практикуващи йога с духовно усещане.

И накрая, сред характеристиките му можем да ви кажем, че е идеален за укрепване на четириглавия мускул и областта на таза, а терапевтичните му ползи при болки в гърба са ненадминати.

 

КАКВО Е ЙОГА КОЛЕЛО?

По принцип колелото за йога е куха, кръгла опорна структура, която помага да се отвори предната част на тялото.

Той също така оказва несравнима помощ при изпълнението на напреднали йога пози , като позволява правилно разтягане на гръбначния стълб.

Рутинните упражнения, които включват по-прости позиции, като например леко придвижване на части от тялото в ритъма на меко и бавно дишане, намират с този обръч правилния синхрон, който да съпътства моментите на медитация и духовна връзка.

Трудно е да си представим защо някой би искал да плати толкова висока цена за един от тези артикули; въпреки това количеството ползи, които той осигурява за нашето физическо, умствено и духовно здраве, правят тази част инвестиция.

Но не се притеснявайте, популярността на този продукт доведе до това, че специализирани компании се заеха със задачата да ги проектират в голям мащаб, при най-високи стандарти за качество и най-хубавото от всичко е, че те станаха напълно достъпни.

ПРЕДИМСТВА НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КОЛЕЛО ЗА ЙОГА

Масаж на гръбначния стълб

Както беше споменато по-горе, този кръгъл елемент за йога е отличен инструмент, който ви помага да противодействате на лошите позиции на меча и прегърбените напред рамене.

Друго предимство на използването му е, че позволява леко разтягане на бедрата, както и на бедрата и коленете, което води до успокояване на мозъка и незабавно облекчаване на стреса и умората.

За да постигнете тези ползи, препоръчваме да следвате следните прости стъпки:

Седнете удобно на пода, като поставите пръстена на Дхарма директно зад гърба, с намерението да свържете парчето с долната част на гърба и кръста.

Разтягането на гръбначния стълб се постига, като стъпалата се поставят на пода, а ръцете се вдигат над главата и се държат като совалка. След това бавно спуснете крайниците напред, вдишайте и отново ги вдигнете.

Ако сте в седнало положение, можете да се отдръпнете, докато главата ви се допре до пода или докато намерите достатъчно дълбок отвор за гръдния кош .

Можете да приключите процедурата с Баласана или поза за почивка на детето. Това ще ви позволи да се наведете дълбоко напред, докато торсът се опира на бедрата. И държите кръглото парче в ръцете си.

Не забравяйте да придружавате тези упражнения с 3 до 5 дълбоки вдишвания.

 

Отваряне на предната част на тялото

Според експертно мнение чрез правилното използване на обръча за йога можем по-лесно да увеличим отварянето на предната част на тялото.

Чрез правилно разтягане на мускулите можем да увеличим енергията си, да развием чувство на благополучие, спокойствие и обща яснота на ума.

Ползите от използването на този инструмент варират от удължаване на гръбначния стълб, разширяване на гръдния кош, разтягане на мускулите на корема и предната част на краката.

Няколко професионални йоги допълнително съобщават, че чрез използването на този елемент се укрепват раменните стави и се постига по-голяма гъвкавост на гърба.

Помощ в позицията на поклон

Без съмнение, ако се нуждаем от подобрение в практикуването на ѕапа , известна като Dhanurāsana, трябва да прибегнем до нашето колело за йога. Тази позиция е наречена така заради извитата форма на тялото.

Целта на тази позиция е да въздейства върху физическата и психическата ни част, като накара определени енергийни центрове, разположени главно по протежение на гръбначния стълб, да резонират.

Ключовите моменти при практикуването му са бавността на движенията; статичната фаза; бавното, съзнателно и насочено дишане; и умственото внимание в състояние на бдителност, т.е. да останем възприемчиви към случващото се.

Помага за гъвкавостта

Освен за отваряне на сърцето и гръдния кош, този обръч може да функционира и като инструмент за повишаване на гъвкавостта.

Ето защо практикуващите йога, както начинаещи, така и експерти, започнаха да го използват творчески, постигайки оптимални резултати при разтягането и сгъването на бедрата.

Можете да използвате колелото като система от ролки, за да помогнете за бавното задълбочаване и омекотяване на различните пози; поставете стъпалата на един и същи ръб или прегърнете парчето с двете си ръце, докато бавно въртите торса и таза в двете посоки.

Укрепване на баланса

Всички знаем, че думата йога означава 'съюз' и че практиката на йога обединява тялото, дишането и ума. Това означава, че това, което в крайна сметка се преследва, е съвършеното равновесие на нашето същество.

Ето защо този прекрасен обръч се появява в живота ни като идеалното средство за укрепване на баланса на тялото.

Ако сте начинаещ в тази дисциплина, сигурно сте били изненадани, когато сте наблюдавали йоги, които приемат сложна сана с такава естественост, че може би сте се отказали.

Въпреки това, чрез правилната употреба на това колело, почти веднага ще видите колко лесно и забавно е да изпълнявате тези позиции, които някога сте смятали за невъзможни за изпълнение.