Костюми за Хелоуин

mejor-disfraz-de-halloweenmejor-disfraz-de-halloween

Кой е казал, че костюмите трябва да са неудобни за обличане и носене? Да бъдеш облечен в сърбящи материи и пайети, ленти, които се заплитат, тежки покривала за глава или аксесоари в ръката, които са твърде трудни за носене, са някои от кошмарите, свързани с много костюми за Хелоуин, които предизвикват ужас по-скоро у носещия, отколкото у зрителя. Всички сме били там, особено като деца.

Много често се случва да се увлечете от първото впечатление от костюмите и да вземете първия, който ви хареса, без да обръщате внимание на характеристики като преносимост и основния материал, от който е изработен, например. Хелоуин е преди всичко забавление и не трябва да има неудобство, свързано с най-важното нещо: костюма ви! Нещо, което ви кара да се чувствате удобно и осигурява свободно движение, е от ключово значение, независимо дали за вас или за вашите деца.

 

Най-добрите костюми за Хелоуин

Кой е най-добрият костюм за Хелоуин?

Когато става въпрос за купуване на най-добрия костюм за Хелоуин, трябва да вземете предвид, че те, разбира се, са по вкуса на потребителя и че са прости, оригинални, забавни и с добро качество.

За костюми, които пресъздават измислени герои, не забравяйте да се уверите, че качеството на цветовете наистина е същото като на тези герои. Не искате никой да може да отгатне героя, който играете. Ако имате маски, уверете се, че те имат пространства, които отговарят основно на носа, очите и устата ви.

Отдавна съм започнала да търся моделите, които се предлагат на пазара, за да не претърпя злополуки с костюма си този Хелоуин. Затова ви оставям моя сравнителен списък с 10-те най-препоръчвани находки за възрастни и деца, които ще зарадват вас, тях и джоба ви с качеството си и достъпните цени.

Ето най-добрите костюми за Хелоуин:

1. Жената-чудо от Rubies

41lFfZsgu5L

КУПИ СЕГА

Жената-чудо се завръща сред предпочитанията на момичетата този Хелоуин. А този костюм от полиестер пресъздава класическия дизайн на най-могъщата жена в комиксите и на големия екран. Тя включва известната пелерина, пола, костюм, лента за глава и детайли за предмишниците, всички с метален ефект, за да са по-реалистични. (Vivian Хелоуински костюм Game of Thrones Daenerys Targaryen 51FHxii5G2L

КУПИ СЕГА

Този костюм е сладък и забавен начин да се превърнете в миньон от лабораторията на Гру в нощта на Хелоуин. Това е костюм от полиестер , който се състои от пуловер, бикини, ръкавици и характерните очила. Той е достъпен за момичета над 3-годишна възраст и млади жени.

6. маска на нощния крал от 'Игри на тронове'

Създайте своята армия от бели пешеходци

41kEvNg2qBL

КУПИ СЕГА

Търсите по-евтин и унисекс костюм? Най-добрата идея е тази маска за възрастни на Нощния крал от 'Игра на тронове', която да ужаси всички отвъд стената в нощта на Хелоуин, особено Снежните Джони. Изработен е от висококачествен латекс с много прецизни детайли.

7. 'Междузвездни войни' - 'Силата се пробужда' - Рей

Сражавайте се с тъмната страна

31JKb60TrsL

КУПИ СЕГА

Ако сте почитатели на сагата 'Междузвездни войни', ще харесате този костюм от 'Силата се пробужда', за да пресъздадете Рей. Този костюм за възрастни жени е доста удобен и улеснява придвижването ви. Състои се от горнище с шалове, панталони, колан и подлакътници.

8. Rubbies - Красавицата и Звяра Костюм за мъже

Вие ще бъдете звездата на този Хелоуин

31G6IQy9f-L

КУПИ СЕГА

Най-обичаният звяр на Дисни се завръща и можете да го пресъздадете, за да се превърнете в Красавицата на нощта с този страхотен костюм за възрастни мъже. Тя е много добре направена, защото има отлични детайли, които я правят реалистична. Тя има ръкавици с нокти, перука, панталони и много пълна горна част. (Rubbies - Женски костюм на вещица

Върнете ужаса на Злодеида

51ZcHV1pzrL

КУПИ СЕГА

Това не е просто вещица, а една от най-емблематичните вещици на Disney. Станете Злодеида на нощта с този невероятен костюм. Този изцяло черен костюм, изработен от най-удобния полиестер, е плътен, но хладен и включва красивата забрадка, която е финалният щрих, от който се нуждаете.

10. Rubie 's - Костюм на Дарт Вейдър

Класически и удобен костюм на тъмната страна

31kgWKg5ojL

КУПИ СЕГА

Децата ви ще харесат този страхотен костюм заради удобството и завършеността му, с който ще заприличат на истинския Дарт Вейдър с качествена маска, удобна за дишане и наблюдение на стъпките, които прави, и страхотна пелерина, която не е прекалено дълга, за да не се заплита. Предлага се за деца на възраст над 8 години.

Със сигурност има варианти за всички предпочитания и стилове за момчета, момичета и дори възрастни. Ако искате класически костюм на призрак или скелет, имате го, но ако искате нещо различно, свързано с любимите ви поредици или филми, можете да направите и това, тъй като има варианти за 'Междузвездни войни', супергерои и дори 'Красавицата и звяра'.

Този Хелоуин ще се изложи на показ и можете да заслепите всички с новия си костюм. Всъщност можете дори да се комбинирате с приятели, партньора си или дори с децата си, за да си направите забавни тоалети и да бъдете животът на партито.