Лаптопи HP

mejor-portátil-HP-baratomejor-portátil-HP-barato

Проблеми с батерията, екран твърде малък или повреден след няколко седмици употреба, бавен процесор, сензорна подложка, която спира да работи, това са някои от многото проблеми, през които съм сигурен, че сте преминали, като мен, опитвайки се сред много модели лаптопи, един, който наистина изпълнява вашите академични или професионални дейности, дори да играете видеоигри.

Заради всички тези неуспехи в търсенето на най-добрия лаптоп започнах да търся, докато не намерих модела, който наистина ме удовлетворяваше по отношение на производителността и качеството.

Освен че го открих, осъзнах, че това е проблем, който не само аз съм изпитвал, но и стотици читатели и потребители са страдали от същите проблеми като мен. Първото нещо, което трябва да знаете, е, че не сте сами в това търсене, а второто и най-важното е, че сте попаднали на правилното място.

 

Най-добрите евтини лаптопи на HP

Кой е най-добрият лаптоп на HP?

Една от водещите марки на пазара на компютри и свързаните с тях аксесоари е HP заради доброто си качество , доказано през годините, и защото можете да намерите няколко достъпни модела.

Има разнообразие от модели за купуване между таблети и хибриди, където търсенето на най-евтиния не е безумна идея, важното е да се обърне внимание на основните му компоненти и функции.

В идеалния случай трябва да има бърз процесор и батерия от шест или повече клетки. По отношение на оперативната памет, 4 GB DDR3 памет са напълно приемливи за оптимална производителност. Що се отнася до свързаността, желателно е да разполагате с двойка USB портове и SD слот. Безжичната свързаност 802.11n и HDMI портът или USB-C портът са категоричен плюс.

Позволете ми да ви преведа през тази страхотна покупка, като ви препоръчам пет невероятни модела на страхотни цени в моя списък за сравнение по-долу:

Ето най-добрите лаптопи на HP:

1. HP Stream 14-ax003ns

Добра мощност за доста прост лаптоп

41G3JK-iXlL

КУПИ СЕГА

Това е 14 инчов лаптоп с отличен капацитет за прости и дори малко по-сложни задачи, тъй като включва ефективна 4 GB RAM памет, която ще ви позволи да стартирате няколко програми едновременно без големи неудобства.

Освен това има двуядрен процесор Intel Celeron N3060, който, макар и да не е от най-мощните на пазара, достигайки скорост от 1,6 GHz, е снабден с функцията Turbo Boost, която му позволява да достигне до 2,48 GHz и 2 MB кеш.

Проблемът със съхранението на данни е решен с 32 GB eMMC памет, която не е толкова бърза, колкото SSD, но поддържа добра скорост и производителност на ниска цена.

И накрая, струва си да се отбележи, че той идва с графична карта Intel HD 400 и 64-битова операционна система Windows 10 Home. Батерията има живот на батерията 8 часа, без оптични устройства.

2. HP Stream 11-y000ns

Насладете се на прост модел за прости задачи

41EUYvL0+FL

КУПИ СЕГА

Сега е ред на този модел с 11,6-инчов LED HD екран и същия процесор като предишния модел: Intel Celeron N3060 dual-core с честота 1,6 GHz и максимална честота 2,4 GHz в режим Turbo Boost. Той включва и 2 MB кеш памет.

В този случай оперативната памет е само 2 GB и се предлага с 32 GB eMMC памет. Освен това той е снабден с графична карта Intel HD Graphics 400, а операционната система е Windows 10 Home 64-битова версия.

Предлага се в цвят аква синьо, идеален за деца и ученици, а освен това тежи само 1,2 кг, което го прави идеален за носене в раницата, без да нарани гърба ви. Той не се предлага с оптично дисково устройство, но включва фиксирана батерия с много добър живот.

3. HP Notebook 15-bs040ns

По-пълноценен лаптоп за училище или работа

41zkG82lqlL

КУПИ СЕГА

Ако търсите повече мощност, защото планирате да използвате новия си лаптоп за по-взискателни приложения в работата или университета, като например аудио и видео инструменти или по-мощни процесори, препоръчвам този 15,6-инчов модел.

Това е мощен компютър с процесор Intel Core i3-6006U с тактова честота 2 GHz, 3 MB кеш и 2 ядра, както и 4 GB RAM и този път 500 GB твърд диск с 5400 оборота в минута.

Графичната карта също е малко по-мощна, като идва с Intel HD Graphics 620. Въпреки че няма да ви позволи да стартирате тежки игри или мощни видео приложения, тя е добра карта за основна и донякъде междинна употреба с ниски изисквания.

Той има Windows 10 в 64-битовата версия Home, 10-часов живот на батерията и черен цвят.

4. HP 15-ay000ns

Готов за всички ваши задачи

41kkvBOJgWL

КУПИ СЕГА

Показвам ви друг лаптоп от 15,6 инча заради добрия му, по-просторен екран и добрите му характеристики, които го правят добър вариант за използване при ниски изисквания.

Този модел работи с двуядрен процесор Intel Celeron N3060 със скорост 1,6 GHz и максимална скорост 2,48 GHz в режим Turbo Boost. Оперативната памет също не се увеличава много, тъй като има 4 GB, които са полезни за различни цели.

Графиката е Intel HD 400 и има нещо забележително в дисплея, което е подсветката с технология WLED HD SVA BrightView. Освен това се предлага с 500 GB твърд диск, на който можете да съхранявате не само работните или учебните си файлове, но и файловете за забавление, като филми или музика.

Този модел поддържа RAM памет до 8 GB, а литиево-йонната батерия издържа до 8 часа.

5. HP 13-C017NS - 13,3-инчов лаптоп

Насладете се на 1 TB на едно устройство

51c-xVk69VL

КУПИ СЕГА

Това е 13,3-инчов лаптоп с добър двуядрен процесор Intel Celeron N2840 на 2,16 GHz с максимална скорост от 2,58 GHz в режим Turbo Boost и 2 GB RAM.

Този модел също има 32 GB eMMC памет, но включва и 1 TB безплатно място за съхранение в услугата One Drive, което е една от големите му атракции.

Той се предлага с графика Intel HD, LED дисплей, HDMI и USB портове, 64-битова операционна система Windows 8.1 и общо тегло 1,6 кг, което е доста удобно за деца, които искат да вземат лаптопа си в училище за домашна работа.

Работи със съвременните WiFi стандарти, екранът е с WLED подсветка и се предлага с 5-часова литиево-йонна батерия. Той не разполага с оптичен диск, но включва Bluetooth.

Когато купувате лаптоп HP, е лесно да се увлечете по моделите с процесори Intel Core i5 или i7 и размери до 17 инча, които са най-мощните и универсални, но понякога забравяме, че има и по-евтини, по-малки, по-леки и компактни модели, които са наистина леки и лесни за пренасяне.

Моята препоръка е, че ако търсите модел за децата си, който да вземете на училище или просто да поддържате връзка с колегите си по време на почивка и да изпълнявате прости задачи, тогава може да разгледате тези по-малки модели с по-малки инчове и по-малко мощни компоненти, защото те имат всичко необходимо за лека работа.

Опитайте се обаче да обърнете специално внимание на батерията, тъй като тя е ключов компонент, който ще определи действителното качество, гъвкавост и удобство на модела.