Лодка с дистанционно управление

mejor-bote-a-control-remoto-2

Състезателните лодки с радиоуправление са много популярни в моето населено място, защото езерото в парка дава възможност да се кара и да се състезаваш с тях. Затова исках да купя най-добрата лодка с дистанционно управление, за да се забавлявам със сина си.

Но преди да се сдобия с качествена лодка , трябваше да премина през няколко модела, които бяха по-скоро играчка за малки деца или в които лесно попадаше вода в електрониката.

Освен това видях как други прости модели работят чудесно и могат да достигнат високи скорости. Общо взето, пълна неудовлетвореност, която отне време за търсене.

Най-добрите лодки с дистанционно управление

Коя е най-добрата лодка с дистанционно управление?

Добрата лодка с дистанционно управление трябва да включва лесен за управление от деца и възрастни волан, бързо зареждаща се батерия и двигател, който ускорява с пълна скорост.

За щастие, има много възможности, които ще видите в този сравнение , че съм подготвил, от най-професионалните twin мотор и марка, на достъпна и по-евтино лодка, която работи като никой друг.

Миниатюрните лодки вече не са синоним на играчки, а на военни модели или алтернативи в стил пиратски кораб . Някои от тях дори могат да бъдат пригодени с примамка за риболов в средата на езерото.

Разгледайте това ръководство и съм сигурен, че ще се заинтересувате да го изпробвате в свободното си време.

Тук са най-добрите лодки с дистанционно управление:

1. FeiLun FT012 радиоуправляема състезателна лодка

Лека и бърза

Този модел достига супер скорост от 45 км в час, която е по-бърза от другите състезателни лодки на пазара. Ще можете да го управлявате от около 150 метра разстояние, така че подвижните накрайници против сблъсък са изключително полезни. Друг плюс е резервното витло, което можете да инсталирате сами у дома в случай на инцидент.

2. Лодка с дистанционно управление AO

С предупреждение за изтощена батерия

518ER1iRbnL

КУПИ СЕГА

Активира се при контакт с водата и може да се управлява на разстояние до 200 метра от брега, така че е идеална за големи езера. Управлението 2,4 GHz е много мощно и се предлага с автоматичен волан. Харесва ми, че е водоустойчив , тъй като нищо не се мокри, когато синът ми го обръща.

3. Високоскоростна лодка Goolsky TKKJ H105

До 30 км/ч

412hKFKBDHL

КУПИ СЕГА

Дистанционното управление на тази лодка работи без прекъсване благодарение на своя 2 CH канал. Той се отличава с по-голяма прецизност на управлението, така че ще се хареса на любителите на автомобилизма. Освен това, когато се обърне, лодката автоматично се завърта и се поставя в правилната позиция, така че не е необходимо да намалявате скоростта при маневри.

4. лодка Jamara Venezia с дистанционно управление

Реплика, изработена от дърво

41d0xw6+vAL

КУПИ СЕГА

Това е 17 инчова колекционерска лодка с двойно витло. Изграден е с много детайли, а безжичното управление наподобява формата на яхтата. Тъй като това е по-прост модел, той може да работи за по-големи басейни , без да губи забавлението от скоростта, така че може да бъде идеален подарък за вашите деца.

5. Comtechlogic CM-670m007 лодка за радиоуправление

Предлага се със защита от пръски

Ако търсите само за детето си, това е евтина лодка , която можете да купите и тя ще работи също толкова добре при висока скорост. Освен това комплектът включва батерия, витло, зарядно устройство и витрина за съхранение на лодката. Управлението поддържа много честотни канали, така че ако се движите с други лодки наблизо, няма да има проблем.

Видове лодки с дистанционно управление

Съществуват различни модели лодки с дистанционно управление в зависимост от физическите и техническите им характеристики и нивото на опит на оператора. Но не се притеснявайте, всички модели могат да бъдат научени да работят, ако желаете.

Миниатюрни ветроходни лодки

Тези ветроходни модели обикновено функционират като пълноразмерни и, въпреки че имат двигател за стартиране, дизайнът им осигурява навигационна система , която наподобява преживяването да си капитан на ветроходна лодка, но от пейката на брега на езерото.

Състезателни лодки

Тези фигури са като тези, които видяхте в ръководството. Те са много забавни, защото достигат високи скорости и трябва да маневрирате с управлението на кораба, за да променяте кривите и посоката му. Те са най-популярни сред децата , но също и сред възрастните, които ги използват за истински състезания.

Мащабни модели

Тези части са идеални за феновете на лодките. Те не са много бързи или точни в навигацията, но най-важното е техният външен вид и реализъм . Това е чудесен начин да запознаете децата си с морския свят, без да се страхувате от опасностите на дълбините.

Как да изберем лодка с дистанционно управление?

Разберете термините

За да си купите лодка с качествени компоненти, трябва да разбирате за какво става дума, особено при електрониката. Ето защо много хора бъркат видовете двигатели или мощността на управлението.

За да не ви се случи това, първо трябва да знаете какво означава да имате моторна четка . Този вид двигател е най-евтиният и има склонност към прегряване. Ето защо по-скъпите модели са снабдени с метод за водно охлаждане, който охлажда системата.

Друг формат, с който ще се сблъскате, са безчетковите двигатели , които обикновено се определят като най-ефективни. Те ще направят лодката ви по-бърза и ще изразходват по-малко енергия.

И накрая, важно е да се разбере, че предавателят е устройството, което приема радиосигнали от разстояние чрез честота 2,4 GHz.

Типове корпуси

Ще откриете три форми на тялото. Монокорпусите се отнасят за V-образни модели с една част, които се движат с по-висока скорост.

Съществуват и хидроплани , които имат два малки корпуса от двете страни на по-големия плавателен съд и работят в спокойна вода. И накрая, има катамаран , при който лодката е окачена на две продълговати тела със същия размер, разположени от двете страни.

Модернизации

Най-добрите лодки са разглобяеми. По този начин можете да сменяте частите, когато станете по-опитни и потърсите по-мощна версия. Можете да направите това с акумулаторите, с каросерията и двигателя.

Макар че средният размер е 17 инча, удълженията достигат до 36 инча. Двигателят може да бъде преоборудван от електрически на газов , което ще ви осигури по-голяма издръжливост във водата и по-голяма скорост.

Производителност

Прецизното управление и способността за ускорение се определят от вида на производителността на лодката. Високият клас позволява чисто стартиране и шофиране.

Контрол

Видовете завои, спирания и скокове, които лодката прави, не зависят само от опита на потребителя, но и от включената система за управление . Препоръката е да се търсят метални части, които придават издръжливост и здравина на всичко.

Скорост

Това може да изглеждат малки числа, но при миниатюрна лодка 20 км/ч е равносилно на много висока мощност. Колкото по-висока е скоростта, толкова по-трудно е да се контролира, така че ако сте начинаещ, не се вълнувайте прекалено много от високата разделителна способност.

Време

Батериите на дистанционното управление и на двигателя имат време и заряд. Това е от съществено значение, за да не заседне лодката насред водата поради невнимание, но повечето от тях се подготвят за няколко часа и работят само няколко минути.

Автоматично завъртане

Тази функция означава, че преобръщането не спира забавлението, тъй като лодката се изправя сама. Освен това е много готин за гледане, така че не забравяйте да потърсите тази функция.

Принадлежности

Важно е продуктът да включва цялото ви оборудване - от батерии до ленти за затваряне на люка и резервни части. Това ще осигури по-дълъг живот.

Обхват

Ако лодката е твърде далеч, тя ще загуби командния сигнал и ще спре да работи, затова е важно да измерите колко далеч може да работи и да се забавлявате, без да оставяте парчето си на дрейф.

Ключове за основна грижа

Солена вода

Солеността може да доведе до окисляване на металните компоненти и да повреди веригите.

Уплътняване

Използването на силикон е най-добрият начин да се осигури водонепроницаемо уплътнение, което няма да позволи на водата да проникне в компонентите на лодката.

Потъване

За да избегнете това, можете да си направите домашни поплавъци от пластмасови бутилки, пълни с въздух.

Бутало

Трябва да поддържате буталата, които осигуряват движението на лодката, остри.

Ръководство

Накрая, винаги е важно да прочетете ръководството и да не го пренебрегвате.