Магнитни тави

mejor-bandeja-magnética

mejor-bandeja-magnética

Тези от нас, които работят в работилница , знаят колко полезно може да бъде да имате най-добрата магнитна тава, която можете да купите на пазара. Защото в ежедневната работа няма по-страшен кошмар от това да изгубите гайка или компонент, които после трябва да замените със собствени средства, да не говорим за часовете неуморно търсене по етажите на къщата и работилницата.

Обикновените контейнери обикновено са полезни до известна степен, защото ако случайно преобърнете съд с малки части , ще ви е адски трудно да съберете всичко. Освен това, за малки инструменти има малко възможности за поддържане на всичко на място на стената или на плота.

Следователно тези табла ще бъдат достъпно , бързо и качествено решение , за да можете да работите спокойно, подредено и безопасно срещу злополуки.

 

Най-добрите магнитни тави

Коя е най-добрата магнитна тава?

Един от най-добрите продукти, които можете да имате на работното си място, е тава от неръждаема стомана с магнит, която можете да прикрепите към магнетизирани стени и която може да съхранява всякакви части.

Но това малко изобретение не е само за автомобилни или промишлени работилници, тъй като стана много популярен в практиката на акупунктура за висока грижа игли , които не могат да паднат.

Можете да го използвате и за офис , тъй като можете да поставите ножици, щипки за хартия или всякакви метални материали, с които работите. И тъй като те имат с магнитна капсула, няма да се притеснявате, че ще ги загубите.

Ето един сравнителен с разнообразие от марки и цени, от които можете да избирате.

Тук са най-добрите магнитни тави:

1. Правоъгълна магнитна тава C1317 на AERZETIX

Голяма и издръжлива

41hNQ46onPL

КУПИ СЕГА

Простотата и функционалността на този модел е най-доброто, което можете да поискате. С размерите си от 24 x 14 cm можете да съхранявате идеално много болтове и винтове. Магнитът е отлят в стоманата, така че ще работи във всяка позиция и от всяка страна.

2. Viwanda N48 Magnetic Tray and Magnet Kit

Мощен магнит

41nf1oCbPKL

КУПИ СЕГА

Тази комбинация включва голям правоъгълен поднос и по-малък кръгъл, както и около 10 неодимови магнита Какво повече можете да поискате? Всичко това е в състояние да привлече феромагнитни материали, желязо и стомана, като по този начин улеснява тежката работа със сглобяване на много части.

3. правоъгълна магнитна табла TEKTON 1903

С антикорозионна стомана

41pzXrzmt2L

КУПИ СЕГА

Силата на тази табла ми позволява да поставя дори чук върху нея, докато я държа заклещена в обърнато положение Представете си нейната сила! Без съмнение, най-силните магнити на пазара. Той се предлага с две защитни гуми, които предотвратяват надраскването на деликатни повърхности, като например капака на автомобила.

4. Silverline Tools magnetic tray 868812

Намалена цена

41ARoMDJbbL

КУПИ СЕГА

Купих го за моите проекти 'Направи си сам' у дома и не съжалявам. Той е с размери 15 x 22,5 cm, работи чудесно и е най-евтиният продукт , който ще намерите. Магнитите се намират в основата и са защитени с гума, което улеснява процеса на организиране.

5. Магнитна табла Unitec 20013

Основа с неплъзгаща се гума

41+Nq9nEDrL

КУПИ СЕГА

Това е кръгла част супер удобна за по-точна работа на маси или нощна прецизност. Това е идеалният избор, ако не искате да заемате твърде много място. Гладката и редуцирана повърхност на плочата улеснява захващането на метални аксесоари, тъй като е напълно намагнетизирана.

Използвайте за проследяване на малки части

Тези тави са един от онези продукти, които след като опитате, няма да имате представа какъв е бил животът преди да ги купите. Основната им употреба е при събирането на неуловимите малки части.

Магнитните тави са изключително полезни при работа с компоненти на превозни средства и мотоциклети, тъй като много ремонти изискват прецизно разглобяване и след това връщане на частите в първоначалното им положение. Именно тази точност ще ви осигури тези отделения.

Ако искате да избегнете нападенията на малките гоблини, които изчезват болтовете и гайките точно когато сте под капака на автомобила си, няма по-добро решение от таблата, тъй като тези елементи обикновено са изработени от метал , което гарантира прилепването им към магнита.

Освен това не е нужно да се притеснявате за нищо друго, тъй като те са проектирани така, че да бъдат лесни за почистване след употреба. А когато работите през нощта, във високи помещения или върху неравни повърхности, всичко ще бъде точно там, където сте го оставили.

Друго предимство е, че техният материал е антикорозионен. А по-качествените са вътрешно намагнитизирани от двете страни, така че привличането им е максимално голямо. Разбира се, трябва да свикнете да полагате малки усилия, за да извадите винтовете, когато искате да използвате съединените части. Това е просто дръпване.