Маса за маникюр

mesa-de-manicure

Всеки път, когато решавах да си направя маникюр и педикюр вкъщи, се оказваше, че гърбът ми

е настръхнал или ръцете ми са неудобни, защото нямах подходящо място за работа.

Най-лошото беше моят килим или чаршафите ми, ако реших да работя на пода или на леглото в азиатски стил, защото беше златно правило, че винаги разливах част от скъпоценните си бои, затова реших да потърся най-добрата маса за маникюр на пазара.

Случвало ли ви се е да се опитвате да си направите нокти и да не можете да намерите удобно място за работа у дома? Сигурен съм, че сте го правили. Независимо дали сте професионалист, или любител, трябва да можете да работите удобно.

Тези аксесоари ще бъдат полезни както за професионалните маникюристи, така и за ентусиастите, но преди да вземете решение, трябва да потърсите това, което е най-удобно и най-евтино за вас.

Най-добрите маси за маникюр

Коя е най-добрата маса за маникюр?

Изборът на най-добрия не би трябвало да е толкова трудна задача, просто трябва да вземете предвид редица подробности, за да направите правилния избор.

Дали се занимавате професионално с тази работа или ще имате масата за лично ползване. В първия случай трябва да търсите нещо, което е лесно, леко, лесно за пренасяне и лесно за съхранение.

В останалите случаи нещо красиво и функционално ще ви бъде полезно, за да го държите вкъщи и да го използвате, когато ви хрумне.

Така или иначе, преди да купите, трябва да сте наясно с приоритетите си, да проверите марката, да определите разходите, да направите сравнителен анализ на качествата, това винаги ще ви помогне да имате различна гледна точка.

Ако все още не сте наясно с това, от което се нуждаете, може би някой водач може да ви помогне. Тук ви оставяме този, в който със сигурност ще намерите това, което търсите.

Ето най-добрите маси за маникюр:

1. масичка за маникюр Urbanity

Издръжлива

41dTuDL1fjL

КУПИ СЕГА

Имате ли нужда от масичка за маникюр за дома си или работите сами, без фиксирано пространство? Това е супер преносим модел, който ще ви хареса. А колелата му правят движението безшумно и плавно. Освен че е лесен за сгъване, той се предлага с идеална чанта за носене.

Той има вграден вентилатор за изсмукване, който служи за отстраняване на нежелания прах, което е идеално за по-чисто работно пространство и по-чист резултат. Включва се във всеки електрически контакт. Тя е изработена от подсилен алуминий, което я прави по-безопасна за вас и вашите клиенти.

2. Професионална маса за маникюр

Гарантиран комфорт

31Xu5tbrRHL

КУПИ СЕГА

Ако търсите наистина удобна повърхност за работа, тази маса за маникюр е от най-висок клас. Тя разполага с всичко необходимо - от просторни чекмеджета, добре подредени от едната страна на масата, за да не създават неудобства на клиента и да спестяват време, като разполагат с всички прибори под ръка, до много удобна поставка за ръце.

Интегрираните колелца позволяват удобно и безпроблемно транспортиране, но могат да бъдат закрепени и за по-голяма стабилност. Здравата му структура и материалите му го правят безопасна повърхност за работа, а прахосмукачката му гарантира, че винаги е чист и подреден.

3. Сгъваема маса Polironeshop

Практична и лека

514lv99446L

КУПИ СЕГА

Ако сте професионален маникюрист и работите у дома, този сгъваем стол е това, което търсите.

Изработен е от здрав материал, който, въпреки че е устойчив, ще бъде много лек за пренасяне от едно място на друго. Можете да посещавате клиентите си и да вземете масата със себе си в практичната й чанта за съхранение, без да се наранявате или да изпитвате дискомфорт.

Предлага се с различни аксесоари, прахосмукачка, решетка, торбичка за прах, така че можете да го използвате, където пожелаете, без да оставяте бъркотия. Той включва и колела , въртящи се на 3660 градуса със система за заключване.

4. Crisnails Професионална маса за маникюр

Удобна и елегантна

41aw9qiwFwL

КУПИ СЕГА

Тази маса е специално проектирана, за да придаде елегантност и отличителност на малък бизнес или салон за красота.

Той се предлага със стъклен плот и практични чекмеджета, където можете да поставите работните си принадлежности - от бои за нокти до акрилни системи за нокти, декорация и реконструкция.

Тези, които вече го имат, казват, че той е идеален за този вид работа, както и че придава модерен и луксозен вид на малките предприятия.

Това е продукт с отлично съотношение цена-качество, който ще ви помогне да украсите работното си място.

5. Polironeshop Naxos масичка за маникюр с чекмедже

Компактна и сгъваема

41wBzkNo+oL

КУПИ СЕГА

Кой е казал, че съхраняването на масичка за маникюр в малко пространство трябва да е кошмар? Ако изберете този вариант, ще разберете колко е лесен.

Този от производителя Polironeshop е много сгъваема и лесна за транспортиране маса с чекмеджета , която е идеална за дома и дори за най-малките помещения, защото, когато приключите с използването му, всичко, което трябва да направите, е да сгънете частите му и той ще остане като малък и практичен рафт.

Изработен е от лакиран MDF и има въртящи се шайби със система за заключване. Той е функционален, елегантен, естетичен и се предлага с подлакътници за вграждане.

6. сгъваема маса, включва прахосмукачка и поставка за китките

Лека и функционална

418UPZ5Fs5L

КУПИ СЕГА

Масата на този производител е достъпен и много сгъваем продукт, който ще ви осигури удобство за работа както у дома, така и в помещенията, а с практичната си преносимост можете да я вземете дори за работа с клиенти у дома.

Разполага с мерки за сгъване и разгъване , с които този аксесоар ще бъде готов да го съхранявате, където сметнете за добре, без да пречи или да заема твърде много място.

Тя е снабдена с въртящи се колела и система за заключване, която улеснява работата ви и предотвратява преместването на масата, докато работите.

Той се предлага и с поставка за китките, за да можете да работите по-удобно.

7. Festnight Сгъваема маса за маникюр

Лесна и завършена

414OLEcP7PL

КУПИ СЕГА

С товароносимост до 30 кг и тегло, което не надвишава 10 кг, тази маса е добър вариант за домашна работа, помещения с малко пространство и дори за собствения ви дом.

Особено качество на този аксесоар е, че е оборудван с отделения, които са много полезни за работа с маникюр: подвижни чекмеджета, възглавница за китките, заключващи се колела и дори чанта за съхранение.

Поради размера си, той не е толкова удобен за грижа за краката и въпреки че не идва с стол или лампи , той е добро качество работен инструмент.

Какво представлява масичката за маникюр?

41X0oceb60L

Преди да се запитаме кой е най-добрият, най-добре е да започнем с този въпрос, който изглежда основен, но често се приема за даденост. Първото нещо, което трябва да знаете, е, че масата за маникюр може да бъде известна като маса за нокти, станция за нокти, станция за нокти или дори маса за салон.

Във всеки случай това е идеално работно място за маникюрист, ноктопластик или специалист по маникюр. По своята същност той е снабден с удобен и идеален размер за професионалиста, както и с пространства и аксесоари, така че той да може удобно и оптимално да предоставя услугата за изработване на нокти или всяка друга услуга, свързана с маникюра. И най-важното, трябва да е изработен от материал, който лесно се дезинфекцира.

Защо масичка за маникюр?

Ако все още смятате, че маникюрът може да се прави на всяка странична маса, трябва да знаете, че както всеки друг занаят, и той трябва да има свое специфично място. Както за гладенето на дрехите ви е необходима специална маса, така е и за маникюра.

Става дума и за имиджа, който създавате на клиентите си. От значение е не само качеството на услугата за маникюр, но и атмосферата. Добрата екипировка ви позволява да се представите като професионалист.

Мислете за това като за двойна полза , защото тя ще подобри преживяването на клиента, както и вашето собствено, тъй като ще избегне болките в гърба, ще ви позволи да имате всичко под ръка и др.

Критерии за избор на масичка за маникюр

Имат ли значение размерите на масичката за маникюр? Този и други въпроси са отлична отправна точка за пазаруване:

Предназначение

Трябва да сте много наясно с това, за да намерите масичката за маникюр, която най-добре отговаря на действителната ви употреба. Ако е само за маникюр, той трябва да има някои функции, които трябва да се увеличат или пропуснат, ако планирате да го използвате за удължаване на ноктите или за маникюр и педикюр.

Размер

Масата за маникюр трябва да има достатъчно място за съхранение на всички необходими инструменти и оборудване. Освен това трябва да разполага с достатъчно пространство, за да е удобно на вас и на клиентите ви. Ключовото място е мястото за краката.

Нужди на техниката

Обикновено ще работите с часове на масата за маникюр. Ето защо изборът на правилния стол ще ви предпази от умора, болки в гърба или краката.

Място за съхранение

Те могат да предлагат място за съхранение само от едната страна или от двете страни, с чекмеджета или с отворени отделения. Така или иначе, добрата маса за маникюр ще има достатъчно място за съхранение на всички необходими инструменти, за да не губите време да ги търсите другаде.

Движение

В идеалния случай трябва да е лесен за преместване, поради което трябва да обмислите модели с колела на дъното. Ако обаче разполагате с определено работно пространство, от което не можете да се отдалечите, фиксираната маса за маникюр няма да е проблем.

Лампи

Някои модели се доставят с лампа или с вградени лампи . Това е особено полезно, когато светлините в хола или спа центъра не са достатъчно ярки. Тя помага да се намали натоварването на очите по време на работа и да се различават по-добре цветовете на глазурите.

Подложка за ръце

Възглавничка за ръце за вас и за клиента ще осигури комфорт по време на процеса.

Повърхност, която може да се мие

Необходимо е работното ви място да бъде винаги в оптимални условия и да изглежда чисто. Геловете за маникюр, кремовете или всякакви други материали могат да се разпръснат върху масата, затова тя трябва да се почиства редовно. Повърхността трябва да може да се мие лесно и да е изработена от материал, който може да се дезинфекцира редовно.

Преносимост

Това трябва да се вземе предвид, особено когато нямате определено място за работа или работите у дома. Преносимата маса за маникюр трябва задължително да бъде сгъваема за лесно транспортиране или съхранение.

Конфигурация

Къде ще го поставите? Оттук нататък е важно да определите неща като размер или дали трябва да е близо до контакт, също така дали ще ви е необходима вградена лампа или светлината в стаята ще е достатъчна.

Лесно ли се монтира, ще имате ли нужда от помощ или ще можете да го сглобите сами, включва ли всички инструменти и части или ще трябва да направите допълнителна инвестиция? Това са важни въпроси, които трябва да си зададете за масичката за маникюр, която ще купите.

Стил

Ако е предназначена за утвърден салон, тя трябва да съответства на стила на мястото и на цветовете на останалите мебели. Не можете да разгледате старинен модел за място, което е твърде модерно, например.

Дълготрайност

Ключът към добрата инвестиция е дълготрайният продукт, така че избраната от вас маса за маникюр трябва да бъде конфигурирана с висококачествени материали . Тя може да бъде дървена, стоманена и др.

Как ще използвате масичката за маникюр?

Както добре знаем, тази маса за маникюр ще ни осигури стабилна и безопасна повърхност, върху която да работим удобно. Но освен маникюр може да предлагате и други свързани услуги, които също изискват използването на масата за маникюр.

Какви могат да бъдат тези услуги? Те могат да варират от поставяне на изкуствени нокти до удължаване на нокти, парафинови процедури и много други. Във всеки един от тези случаи не само че вероятно ще трябва да използвате една и съща маса за маникюр, но и ще трябва тя да има определени характеристики.

Само за маникюр

Не си мислете, че само защото използвате масата само за маникюр, не е необходимо тя да има определени характеристики. Например, необходимо ви е добро място, където ръцете ви и тези на клиентите ви да могат да седят удобно и където можете да оставите инструментите си в употреба, без да се страхувате, че ще паднат или ще се спънат в ръцете ви. Поради това той трябва да бъде здрав, здрав и стабилен.

В идеалния случай тя трябва да има отделения или достатъчно място за съхранение на инструментите и да ги държи на леснодостъпно място. Това ще ви спести време и усилия.

И за удължаване на нокти

Тази услуга ще отнеме повече време от самия маникюр, затова е необходимо повърхността да бъде още по-удобна за вас и вашите клиенти. Наличието на лампа и поставка за ръце също ще бъде оценено.

Често срещани дефекти на масичките за маникюр, които могат да затруднят маникюристката

Разглеждането на това, което е правилно при масичките за маникюр, е чудесно, но разглеждането на това, което може да се обърка или което често може да бъде грешка при масичките за маникюр, също е ценно, за да се знае какво да се избягва или кога да се бяга от даден модел масичка за маникюр.

Прекалено тясна маса за маникюр

При подобна маса за маникюр има само две възможности: или клиентът да се отдалечи от масата, или вие да го направите, като и в двата случая работата ще бъде трудна и неудобна, а лошата стойка ще причини болка.

Прекалено широка маса за маникюр

Това ще има обратен ефект на тясната маса, но не означава, че ще е по-добра. Това може да доведе до натоварване на гърба, умора и проблеми в тази област.

Прекалено висока маса за маникюр

Мислили ли сте някога колко трудно ще бъде в този случай да държите краката си изправени на пода? Веднага ще се наложи да кръстосате краката си, което ще ограничи кръвообращението. Резултатът е коликообразна болка, т.е. локализирана коремна болка, която става все по-интензивна с течение на часовете, което може да бъде много стресиращо и може да бъде придружено от чревна непроходимост.

Какво ще кажете за удобството на клиентите?

Всеки професионалист, който предоставя услуги, знае, че благосъстоянието на клиента не бива да се жертва за нищо. В този случай мнозина получават релаксиращо преживяване с маникюр.

Така че, когато избираме най-добрата маса за маникюр, трябва да помислим за комфорта и благополучието на нашите клиенти, за това дали имат достатъчно място, дали не им се налага да се навеждат прекалено много, накратко, дали се чувстват добре.

Възможност за поставяне на необходимите и съществени аксесоари

Редът, който имате на работното си място, ще бъде от ключово значение за оптимизиране на работата ви. Без значение колко скъпа е масичката за маникюр, тя трябва да може да побере материали и основни аксесоари, като регулируема лампа или сушилня за нокти.