Машина за пълнене на цигари

svg%3E

Свиването на цигари у дома се превърна в истинска страст, откакто го направих за първи път. Не само, че ми е забавно, но и видях как това спестява много пари от пушене. Въпреки че намирането на най-добрата електрическа машина за свиване на цигари е задача за ориентираните към детайлите, заслужава си да надникнете в този свят. Портфейлът ви и цигарата ви ще ви благодарят за това.

За тези от вас, които са свикнали да правят пурите си на ръка, трябва да опитате качествена електрическа машина за свиване. Сигурен съм, че ви се е случвало да изгубите много тютюн за свиване, когато цигарата не пасва правилно или става прекалено тъпа, поради което не се изтегля добре и се налага да изхвърляте продукт.

Точно това ще избегне електрическата машина, а вие ще спестите време и усилия, постигайки професионален резултат, на който всички ще завидят.

Най-добрите електрически машини за свиване на тютюн

Пушенето на пура, която сте направили със собствените си ръце, ще се превърне в превъзходно удоволствие от пушенето. Не само ще почувствате удовлетворение от това, че сте по-ангажирани с хобито си, но и ще можете да контролирате количеството тютюн, неговото пресоване и дори сместа от аромати на пълнителя , които ще можете да консумирате. Още при първото изпускане ще усетите колко си заслужава.

Но да се сдобиете с машина на достъпна цена на пазар, който е поскъпнал толкова много, може да се окаже трудно. Понякога марката не винаги е най-препоръчителната цигара, така че закупуването на правилния инструмент става важно.

Не е достатъчно да изберете най-евтиния продукт, трябва също така да потърсите този, който най-добре отговаря на вашето ниво на опит, количество потребление и лекота на използване. Ето моя списък за сравнение, който се надявам да ви бъде полезен в търсенето.

Тук са най-добрите електрически машини за свиване на цигари:

1. Електрическа машина за цигари 2 Plus от Powermatic

Резачка за тютюн, изработена от титан и метал

svg%3E

КУПИ СЕГА

Това е машина, която ще ви служи в продължение на години. Той е един от най-бързите и лесни за използване, защото трябва само да поставите цигарената тръба на една страна и тютюнът ще бъде изтласкан. Освен това неговата система за впръскване, различна от спиралната турбина, вкарва тютюна по хомогенен начин, избягвайки падането на жаравата при пушене. И тъй като контейнерът е голям, можете да заредите няколко цигари, без да се налага да зареждате продукта.

2. Електрическа машина за цигари OCB Poweroll

Безшумна и компактна

svg%3E

КУПИ СЕГА

С гаранцията на OCB тази машина за цигари няма да ви разочарова, тя работи подобно на класическа машина Top или Matic , но автоматично. Той е идеален за пътуване, защото вътрешно има някои пластмасови зъбни колела, които го правят супер лек, купих го за моите пътувания и дори не седи в калъфа. Простотата на използване и материалите, от които е изработен, ни помагат да разрешим всяка евентуална повреда. Работи перфектно за мен с червени и черни тръби на OBC .

3. Електрическа машина за свиване на цигари Zoor

Устойчива на износване

svg%3E

КУПИ СЕГА

Най-впечатляващото нещо в този модел е неговата скорост. Ако искате да свиете цигари за няколко души или да приготвите кутия за кратко време, това е идеалната машина. Казвам ви, че за около 10 минути може да направи до 70 цигари. Той е изработен от мощна неръждаема стомана и оставя корпуса много добре запълнен, което означава, че не пада пепел преди запалване, така че можете да запазите пурите си плътно без никакъв проблем.

4. Електрическа машина за цигари OCB Poweroll 2

Малка и стилна

svg%3E

КУПИ СЕГА

Това е модерната версия на Powerroll и ако сте харесали другата, ще харесате и тази. Системата за впръскване е усъвършенствана, за да стане изключително прецизна и безшумна. Той има и отлична система за почистване на дъното , която ви позволява да отстранявате тютюна, който е заседнал вътре, чрез решетка, което ще увеличи много живота му. Той е идеален за производство на цигари със стандартен размер без пружини.

5. Електрическа тръбна машина за свиване на цигари Zorr

Гъстота на завършване

svg%3E

КУПИ СЕГА

Това е иновативен модел, който няма да съжалявате да опитате. За мен тя е много практична и полезна, особено когато искам да смеся различни видове тютюневи разфасовки и да ги пресовам добре. Той има супер готин механизъм, който движи цигарата, докато я палите, и също така има копче за градуиране, с което можете да изберете количеството и плътността на тютюна , които искате да въведете, за да получите супер персонализирана цигара. Не е ли готино!

Защо да използвате машина за свиване на цигари?

Производството на собствени цигари има много предимства. Особено за любителите на цигари наличието на малка домашна машина, която ви позволява да сглобявате и свивате продуктите, които ще консумирате, е важен плюс, тъй като можете да контролирате концентрацията на тютюн, вида на хартията, твърдостта и дължината на дима.

Вероятно вече знаете, че готовите цигари могат да съдържат много нежелани химикали както в нарязания тютюн, така и в хартията за свиване на цигари, така че като купувате собствени материали, ще намалите до минимум тези потенциални токсини и ще контролирате всяка част от процеса, което го прави по-здравословен.

Освен това вкусът ще бъде по-приятен, тъй като ще можете да го регулирате според собствените си предпочитания. Да не говорим за парите, които спестяваме от скъпи марки.

Имате ли нужда от машина за валцуване или инжектиране?

Има разлика между тези два модела домашни машини за свиване на цигари . Първата е стандартната машина за свиване или машина за свиване, при която купувате хартия за свиване, филтър и тютюн и сглобявате всичко от нулата. Докато при машините с инжектор, които са по-нови, ще имате празни предварително филтрирани цигари, в които просто трябва да поставите тютюн от предпочитаната от вас марка и стил.

Ако предпочитате по-традиционни пури, машината за тръби ще бъде идеална за вас, но ако харесвате по-малки, сглобяеми модели, добър инжектор ще свърши работата, която търсите.

Съвети как да се възползвате максимално от машината за свиване на тютюн

Избягвайте разкъсвания на тръбата

Ако при използването на машината тръбата за цигари изглежда разкъсана или счупена на едно място, това е така, защото тютюнът не е бил добре разпределен по цялата дължина, така че при впръскване товарът се е натрупал на определено място, което е счупило хартията. За тази цел не трябва да препълвате контейнера, а да го притискате и поставяте равномерно. След няколко пъти ще се справите.

Компактна цигара

Ако пък при пушенето на цигарата ви се струва, че тя е прекалено слаба или има прекалено хартиен вкус, това се дължи на недостатъчното количество тютюн, който е бил поставен. За тази цел трябва да заредите добре машината и да уплътните леко тютюна, за да се събере по-добре в тубата.

Почистете тръбата

Ако не можете да накарате цигарата да остане във фунията, това е така, защото в тръбата, която вкарва тютюна, има остатъци от тютюн и това е довело до загуба на сцепление. Много устройства обаче се предлагат с четка , която ще ви помогне лесно да почистите тези остатъци.

Как да изберем най-добрата електрическа машина за свиване на тютюн?

Вид машина

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че има голямо разнообразие от модели и приложения - от такива, които произвеждат най-промишлените цигари, до такива, които могат да свиват пури и такива, които произвеждат по-занаятчийски пури. Всеки от тях има своите предимства.

Автоматични или ръчни

Със сигурност сте виждали онези малки машини с лост, които работят с ръчен натиск, и истината е, че те извършват същия процес като автоматичните. Решението е между мигновено и точно.

Размер

И тук не става дума за размера на машината, а за размера на пурата, която можете да свиете. Някои от тях имат капацитет само за къси или обикновени цигари, докато други ще могат да вкарат толкова тютюн, колкото искате, за моделите с кралски размер. Всичко зависи от това коя предпочитате да пушите.

Гаранция

Добрата машина винаги се предлага с клаузи за замяна или възстановяване на сумата, което ще ви помогне да се доверите на вашия търговец и на качеството на това, което купувате.