Минималистични мъжки портфейли

mejor-monedero-minimalista-para-hombre

Носенето на лош портфейл може да е истинско главоболие. Не само заради неудобството да нямаме лесен достъп до всички карти, но и защото понякога марките използват лоши материали или евтина конструкция. В моя случай съм използвал модели, които са твърде дебели и обемисти, за да повредят панталоните ми, или чиито механизми за бързо изваждане на картите са измама и по-скоро губят ценното ми време.

С течение на времето обаче открих как да намеря най-добрия минималистичен портфейл за мъже, дори да избера най-евтиния от тях. Днес ще ви разкажа всичко за тях. Ще се присъедините ли към мен?

Най-добрите минималистични портфейли за мъже

Кой е най-добрият минималистичен портфейл за мъже?

Независимо дали става дума за метални портфейли, плат, кожа или еластични материали, минималистичните портфейли пристигнаха, за да решат проблемите ни с картите и парите, и решиха да останат. Сега вероятно се чудите как да изберете достъпен, но качествен портфейл, за да сте сигурни, че носите нещо, което няма да наруши бюджета ви, но ще ви служи дълги години.

По-долу е моят списък за сравнение на 5-те най-добри на пазара, но по-късно ще говоря за техните предимства и какво да търсите, като например добри материали, ниско тегло и тънкост, както и наличното разнообразие.

Ето от най-добрите минималистични портфейли за мъже:

1. Nano Boy by JAIMIE JACOBS

Тънък и завършен

41JLjLV7cWL

КУПИ СЕГА

Изключително тънкият и семпъл дизайн го прави идеален портфейл за носене на до 13 карти, включително няколко банкноти и дори няколко монети. Що се отнася до неговата издръжливост, той е един от най-препоръчваните, тъй като е ръчно изработен от висококачествен еластичен материал, както и от кожа и двоен шев. Клипсът му улеснява бързото изваждане на всяка от картите ви.

2. Boston TRAVANDO

Стилен и удобен

41QxmY3CxAL

КУПИ СЕГА

Ако харесвате класическата кафява кожа, този портфейл ще ви пасне идеално. В нея можете да носите 12 допълнителни карти, както и 1 основна карта. Тя има система от щипки, която позволява да ги държите под око с едно издърпване, и включва странично отделение за бележки. Най-хубавото е, че е толкова тънък, че може да се побере навсякъде, без да създава издутина, и е защитен с RFID.

3. Минималистичен мъжки портфейл Light Fold

По-спортно изглеждащ

41sBHpdJoGL

КУПИ СЕГА

Ако искате да си купите наистина лек и гъвкав портфейл, препоръчваме ви да разгледате този портфейл, изработен от еластичен материал, който ще се побере практически във всеки джоб и ще ви позволи да носите до 20 карти, банкноти, монети и касови бележки. Толкова просто и тънко, колкото изглежда, то включва RFID блокер и се предлага в различни цветове.

4. Минималистичен картодържател Dlife

Много елегантен

Това несъмнено е един от най-хубавите варианти за ръководители или за всеки, който обича да има елегантен, модерен портфейл с отличен дизайн. Предимствата включват висококачествена конструкция от алуминиеви плочи, здрава и добре изглеждаща полиуретанова кожа, капацитет за 5 или 6 карти, както и вътрешни отделения за още 2 карти и пари в брой. Освен това има блокиране на RFID.

5. Тънък кожен портфейл URAQT

Лек и универсален

51+p5GmGKEL

КУПИ СЕГА

Може да се сложи в джоба на панталона или в джоба на сакото, независимо къде, тъй като е много удобен, тънък и лек благодарение на дебелината си от 0,2 см и ниското си тегло. В него можете да носите до 7 карти без никакви проблеми и с пълна сигурност, тъй като включва обичайния RFID блокер. Същевременно тя включва отделение за банкноти и монети.

Какво представляват минималистичните портфейли?

Тези портфейли са идеалното решение, за да не се налага да носите monedero-minimalista

портфейла си в задния джоб на панталона или късите панталони. Тенденцията да носите портфейла си в задния джоб може да е лоша по две много важни причини. Първата е, че всеки джебчия може да се изхитри и да поиска да вземе ценните ви карти и пари, което би било ужасно за всеки.

Другото нещо е, че ако не знаете, простото седене върху портфейла може да доведе до дисбаланс в гърба ви и да ви причини ужасни болки в гърба. Да, както сте чували, лекарите твърдят, че седенето върху портфейла може да доведе до изкривяване на таза и бедрата, както и до натиск върху седалищния нерв, т.е. до болка.

Разцветът на портфейлите в предния джоб

Когато се сблъскате с този проблем, най-очевидното cartera-para-hombre

решение е просто да преместите портфейла в предния джоб. Ето защо тези нови модели са толкова популярни днес и защо с течение на времето са станали толкова тънки и компактни. Това е така, защото потребителите се нуждаят от портфейли, които не са много обемни и все пак носят всичко необходимо.

Друг е въпросът, че тези модели често са оборудвани с RFID технология, която не позволява на изкусни джебчии и крадци да разчитат данните от картите ви с безжични скенери или NFC четци.

Видове минималистични портфейли

Тъй като не всички са еднакви, нека разгледаме разновидностите, които ще намерите на пазара , за да разберете как се различават и как да изберете най-добрия за вас.

Тънък

cartera-slim

Това са много тънки и достъпни портфейли, проектирани специално така, че да можете да ги извадите бързо от предния си джоб и да не заемат много място. Това са тези, които можете да носите заедно с мобилния си телефон в един и същи джоб, например.

Метални

cartera-de-metal

Някои портфейли са снабдени с метални пластини, които помагат портфейлът да бъде доста компактен и труден за манипулиране, което го прави много лесен за прибиране в джобовете. Те също така защитават много добре вашите карти и пари в брой благодарение на доброто качество на материалите и изглеждат чудесно, ако харесвате металния вид.

Кожа

cartera-de-cuero

Това са класически кожени портфейли, с които сме свикнали, но с промяна, която ги прави модерни и много компактни и визуално привлекателни.

Блокиране на радиочестотната идентификация

cartera-con-bloqueo-RFID

С толкова много безконтактни карти и NFC четци в мобилните телефони е много лесно за всеки злосторник да се опита да открадне парите и данните от картата ви, ето защо повечето съвременни минималистични портфейли вече са снабдени с някаква форма на защита от радиочестотна идентификация. Някои от тях включват метални пластини по външните капаци на портфейлите или друг вид материал, който блокира сигналите, които могат да откраднат данните ви.

Минималистичните портфейли и тенденцията 'по-малко е повече'

С всеки изминал ден все повече се приближаваме към икономика, в която парите в брой почти не се използват, тъй като са заменени от дебитни и кредитни карти. Ето защо днес със сигурност ще изпаднете в неудобната ситуация да имате няколко карти в портфейла си с твърди и когато дойде време да платите за услуга или продукт, да търсите в 12-те си карти, докато намерите правилната.

Всъщност в страни като Швеция и Корея вече се планира след няколко години парите в брой да престанат да бъдат важни, както във Франция вече е незаконно да се плаща в брой за продукти или услуги на стойност над 1000 евро. Така че тенденцията е да използваме картите си и други форми на електронни разплащания все повече и повече всеки ден.

В този смисъл новите тънки минималистични портфейли се превърнаха в новия вариант за по-добро адаптиране към тази тенденция и избягване на заемането на твърде много място в джобовете ни. Някои от тях дори директно заместват традиционните портфейли, тъй като включват отделения за банкноти и монети.

Дори скоро ще видим как същите карти ще бъдат изместени от мобилни телефони с технология NFC, с които цялата информация за плащанията ще бъде на едно устройство.

Причини да използвате минималистичен портфейл

Ако все още имате стария си портфейл в задния джоб, използван, скъсан и стар, но не искате да го смените, защото сте свикнали с него и не се доверявате на новите и модерни модели, разгледайте тези предимства и със сигурност ще промените мнението си. Причините са толкова много, че ви уверявам, че само след няколко минути ще изберете нов портфейл, който ще реши живота ви и ще ви помогне да бъдете много по-удобни, сигурни и дори да избегнете здравословни проблеми.

Гърбът ви ще ви благодари

Както вече споменах, традиционните портфейли за гърба са голям проблем за здравето ви. Те създават дисбаланс в гърба и могат да засегнат бедрата и гръбначния стълб. В същото време целият този дисбаланс води до претоварване на нервите и до болки и страдания.

Това ще засегне директно седалищния ви нерв, който отговаря за движението на мускулите на седалището, краката, корема и гърба, разбира се. След като започнете да използвате предни портфейли, ще забележите, че тези проблеми постепенно ще намалеят.

Вашите кредитни карти ще издържат по-дълго

Случвало ли ви се е да изпадате в болезнената ситуация да сменяте кредитните си карти на всеки няколко месеца? Истината е, че носенето им в задния джоб е една от причините те да се повреждат толкова бързо. Това е въпрос на логика: ако седите върху тях с цялото си тегло за продължителен период от време, съвсем естествено е съдържанието на портфейла ви да бъде засегнато.

С добър малък мъжки портфейл можете да носите всичко в предния джоб, да премахнете излишното тегло и да се наслаждавате на удоволствието да сменяте картите си само когато изтича срокът им, а не веднъж годишно.

По-лесно е да намерите необходимата карта

Знам, че неведнъж сте прекарвали ценни секунди в търсене на правилната карта в портфейла си. Когато разполагате с карта за метрото, карта за автобус, карта за супермаркет, шофьорска книжка, лична карта, здравна карта и някоя от дебитните или кредитните си карти, намирането на правилната карта в правилния момент може да се окаже сложно и много досадно.

И така, изпуснали сте последното метро, наложило ви се е да се приберете вкъщи, за да потърсите някоя от картите си, или сте изгубили ценни секунди на опашката в супермаркета, защото не сте успели да намерите картата си навреме.

С мини портфейлите ще избегнете цялото това губене на време и неудобството на другите потребители да чакат на опашка, за да платят.

Няма да се срамувате да покажете портфейла си

Всички сме имали стар портфейл, който сме пазили като семейна реликва. Работата е там, че всеки път, когато трябва да го извадите, се чувствате малко неудобно, защото знаете, че е в развалини, защото изглежда износен и стар.

Смисълът на всичко това не е да ви напомняме за тези неудобни моменти и да ви караме да се чувствате зле, а да ви кажем, че портфейлите минималистичните портфейли са много чисти и спретнати, освен това обикновено са доста устойчиви на износване, така че ще изглеждат чудесно, когато ги извадите от джоба си.

Намалявате вероятността джебчии да се възползват от вас

Като носите портфейла си в предния джоб, можете да имате много по-голям контрол върху случващото се и да сте наясно, ако някой се опита да открадне парите или картите ви. Помислете за ситуации като в метрото или на концерт. Много е лесно някой злосторник да извади портфейла ви от задния джоб и да се държи като нищо, просто да слезе на следващата спирка или да се слее с тълпата.

С предните портфейли можете да имате визуален контрол върху случващото се по всяко време, като по този начин избягвате кражби и злополучни моменти.

Те са много по-удобни

Ако някога сте имали портфейл в задния си джоб, ще знаете колко е досадно да седите с такъв, пълен с банкноти и карти, на столчетата в бара, в метрото или дори на градските пейки. Забравете за това ужасно чувство, като носите преден портфейл, който не пречи на задните ви части, когато седнете.

Минималистичните портфейли с тънък дизайн изглеждат страхотно

Не само че самият портфейл изглежда страхотно, но и ще ви стои по-добре и ще помогне на външния ви вид да изпъкне. Когато носите твърде широки, обемисти и пълни с бележки и карти модели, тази издутина деформира панталоните, които носите, и самия силует на тялото ви, особено ако обичате да носите прилепнали дрехи. Тя не само изглежда зле, но и сама по себе си може да увреди панталоните ви, тъй като създава неестествено разтягане и води до разкъсване на джобовете или образуване на дупки.

Няма да се налага да вадите портфейла си всеки път, когато сядате

Сега, когато знаете, че носенето на портфейла в задния джоб е лошо, може би си мислите 'но защо да го променяте? Той е чисто нов и работи добре. Бързо ще разберете колко е досадно да вадите портфейла си от джоба и да го поставяте на масата или на друго място, когато сядате.

Освен това може да представлява риск за сигурността, защото ако сте на обществено място, например в бар, някой може да се опита да се възползва от вас и да вземе портфейла ви, без да забележите. С помощта на модерни минималистични портфейли ще забравите за този проблем.

Ще започнете да пазите само най-необходимото

Сигурно сте имали портфейли, пълни с банкноти и ненужни карти, които придават почти неописуема издутина на панталоните ви. Като смените портфейла си и използвате минималистичен и функционален, който ви позволява да носите само около 12 карти, ще откриете, че ще трябва да се отървете от купони с изтекъл срок на годност, стари или никога неизползвани карти, стари банкноти и други неща, които само увеличават теглото и обема на портфейла ви.

Ще започнете да носите малки портфейли само с това, което ви е необходимо, за да губите по-малко време и да имате всичко под ръка.

Ще се чувствате много по-организирани

Тези минималистични портфейли обикновено имат различни отделения за карти с различни размери, така че можете да носите без проблем личната си карта, както и шофьорската си книжка, дебитни и кредитни карти, а понякога и банкноти, които винаги могат да ви бъдат полезни. Ще забележите, че всеки от тях е лесно достъпен.

Те са толкова тънки, че можете да носите мобилния си телефон и портфейла си в един и същи джоб

Можете да носите портфейла и мобилния си телефон в един джоб, а ключовете си да оставите в друг, за да не повредите телефона или портфейла си, в случай на портфейли , изработени от алуминий и други метали. Хубавото е, че те са толкова тънки, че обемът им ще бъде наистина минимален.

По-малка вероятност портфейлът да се изплъзне от джоба ви

Предните джобове обикновено са по-сигурни и по-плътни от задните, което ще ви осигури много по-голяма сигурност и ще ви предпази от изпускане на портфейла, когато трябва да тичате или когато има тълпа от хора. Не можете да определите цена на сигурността.