Мини дронове с камера

mejor-mini-drone-con-cámara

Ако вече сте летели с безпилотни самолети, знаете, че това е наистина страхотно преживяване. Най-готиното нещо е да записвате видео и да правите снимки и да излъчвате на живо! И споделяне на тези страхотни изображения в социалните мрежи. Но ако опитате с нестабилна и лоша резолюция като мен... Огромно фиаско. По-добре е да вземете най-добрия мини дрон с камера. Такъв дрон може да се използва на закрито и на открито и гарантира, че ще получите добри снимки и няма да бъде съборен от вятъра.

Истината е, че тези устройства, ако са с добро качество, са отлични за убиване на скуката на закрито, в дъждовни или много студени дни и същевременно работят отлично на открито. Ако разполагат с HD камера, толкова по-добре.

Най-добрите мини дронове с камера

Кой е най-добрият мини дрон с камера?

По принцип добрият дрон е квадрокоптер, който се използва от професионалисти. Също така с колела за безопасно кацане. Някои хора предпочитат да го управляват с помощта на управление с екран, но е препоръчително да изберете тези, които включват Wifi, защото тогава ще можете да го свържете и с мобилния си телефон. Потребителите на Android или iPhone обикновено намират този начин за по-удобен, като използват и FVP (изглед от първо лице), който показва изображенията на потребителя от неговата собствена перспектива, от първо лице.

Разбира се, ако искате да се почувствате потопени в света на играчките, с вашия нов малък 4-канален квадрокоптер с камера, дистанционното управление е вашият перфектен избор.

Не е нужно да се притеснявате прекалено много за цената, защото на пазара има няколко такива опции на достъпна или по-ниска цена от големите марки и те са също толкова добри. Аз, особено когато търсех моя дрон дрон, се разходих из няколко много привлекателни алтернативи, трябва да кажа.

Ще споделя с вас това, което мислех, че са 5-те най-добри мини безпилотни самолети с камера, за да можете да направите собствено сравнение и да вземете решение, ако искате да купите един, разбира се.

Ето и най-добрите мини дронове с камера:

1. мини дрон квадрокоптер Baby Elfie Kingtoys

51V1S60vs1L

КУПИ СЕГА

За тези, които искат да се забавляват на закрито или в затворени пространства, този квадрокоптер е чудесен. Ако го подарите на деца, които искат да играят в къщата на приятелите си, ще ги зарадвате с преносимостта му. Тъй като се побира в дланта на ръката ви, той се побира лесно във всяка чанта.

Поточното предаване в реално време с FVP ви улеснява да откриете перфектния момент, като използвате HD камерата с резолюция 720p за невероятни снимки и видеоклипове.

Ако желаете, използването на открито е възможно, като се използва режимът High Hold, който задава фиксирана височина.

2. 4-канален мини дрон с камера Cheerson CX-10WD-TX GoolRC

41KRUgVbLOL

КУПИ СЕГА

Ако почти винаги се затруднявате с ръководствата за потребителя на електронно оборудване, защото те са на други езици, трябва да си купите този дрон, който включва ръководство на испански език. Освен това е много лесен за използване, само с едно докосване и устройството стартира. Полетът е много стабилен с 6 оси. Той прави завои на 360° и се движи прецизно напред, назад, наляво и надясно.

Той има възможност за задържане на височината и двойно управление, чрез мобилно или дистанционно управление. Това може да се счита и за нано версия, тъй като малкият ѝ размер я прави идеална за употреба на закрито.

3. мини дрон с камера квадрокоптер X22W Rc Syma

Малчуганите в къщата обичат дронове, но обикновеният размер може да бъде твърде голям за тях, така че е за предпочитане да изберете модел като този. Той е идеален за деца на възраст над 8 години, разбира се, винаги под надзора на възрастен. Той може да поддържа налягането на въздуха за стабилни полети, така че няма нужда да се страхувате от резки падания. Същата стабилност му позволява да функционира като видеорекордер и камера, като и двете са с високо качество.

Предлага се с приложение за свързване със смартфона ви. Можете също така да използвате контролера за игри, но камерата може да се управлява с мобилния ви телефон. Зависи от това какво искате да правите с него.

4. Minidrone Airbone Cargo Travis Parrot

31bOdaGT8aL

КУПИ СЕГА

Този дрон е идеален за правене на снимки от въздуха и ако обичате селфита. Можете да използвате вградената мини вертикална камера. Ако сте креативни и умеете да конструирате, този модел може да ви хареса, защото структурата му може да се персонализира.

Децата обичат функцията за свободно падане и излитане. С него пускате дрона и двигателите се задействат автоматично, за да започнат полет. Той има много добра автономност и приложението за управление е в магазините на Apple, Google Play и Windows 8.1.

5. FVP Metakoo сгъваем мини квадрокоптер дрон

Когато искате да видите впечатляващи въздушни гледки, трябва само да сканирате QR кода върху кутията на този мини дрон и ще имате приложението, за да го свържете с мобилния си телефон. Той се предлага и с дистанционно управление, ако искате да го използвате само за летене.

Този FPV модел се предлага с Wifi и е тип nano, така че се препоръчва за употреба на закрито, далеч от силни ветрове. Чудесно средство за забавление на децата през студените месеци на годината и наистина винаги, когато пожелаят. Ако искате да записвате това, което вижда дронът, можете да го направите с помощта на приложението на мобилния си телефон.

Предимствата на мини дрон или малък дрон

Ако не сте се замисляли преди, времето може да ни принуди да останем в четирите стени на апартамента си и ако не проявим творчество, ще се отегчим. Това важи с особена сила за децата, а ако имате повече от едно у дома, ще се побъркате, ако скоро не намерите нещо, което да ги разсее.

Мини дроновете вършат тази работа много добре, защото им позволяват да развиват не само способността си да разбират пространствената ориентация, но и творческите си способности, като записват видеоклипове и правят снимки. Възрастните не остават по-назад в това забавление и можем да споделяме творческо съдържание на живо или на запис в нашите мрежи.

Те са толкова малки... Има ли мини дронове от висок клас?

Разбира се, че има. Закупуването им зависи от бюджета ви и от уменията ви като пилот, защото е по-добре да започнете с базово устройство, а след това малко по малко да преминавате към по-високи степени. Все пак искам да отбележа, че Dji е един от най-сложните производители на дронове. Техните модели Spark и Mavic Pro са най-изявените.

Може ли мини дронът да се използва на открито или само на закрито?

За да отговоря на този въпрос, трябва да ви кажа следното. Малките безпилотни летателни апарати се разделят на мини безпилотни летателни апарати и нано безпилотни летателни апарати. Първите са с размер, който се побира удобно в средно голяма раница, а вторите се побират добре в дланта на ръката ви. И двете могат да се използват на закрито или навсякъде на закрито.

Проблемът с нанотехнологиите е, че ако не са достатъчно мощни и стабилни, вятърът може да ги преобърне. За да избегнете този проблем, най-добре е да знаете за какво ще използвате вашия уред, преди да го купите.

Искам да си купя мини дрон с камера, какви функции трябва да проверя?

За да не похарчите много пари за нещо, което няма да проработи, е разумно да имате точна представа какво ще купувате. Минидроните не правят изключение. Затова ви препоръчвам първо да проверите следното:

Подходящ размер и тегло

Не забравяйте, че нано дроновете се побират в дланта на ръката ви, а мини дроновете са по-големи и по-тежки. По-леките и по-малките, миниатюрни размери са идеални за летене в затворени пространства, защото няма да имат проблеми с атмосферните условия. Миниатюрните имат повече предимства в това отношение, защото са по-подходящи за работа на открито (въпреки че са подходящи и за работа на закрито) Всичко зависи от това. Ако искате да ги използвате само на закрито, всеки от двата вида е подходящ, в противен случай е по-добре да изберете по-големите.

Време за летене Колко време издържа във въздуха?

Всяко устройство е различно и времето му на работа зависи от батерията, с която е оборудвано. Най-евтиният може да издържи около 4 минути във въздуха. По-усъвършенстваните имат по-голям капацитет и могат да се задържат във въздуха от 30 до 90 минути. Те може би биха били по-подходящи за професионални пилоти, които искат да използват оборудването си дълги часове.

Камерата, коя е по-добра?

Когато купувате квадрокоптер с вградена камера, трябва да имате предвид, че резолюциите не са най-добрите. В повечето случаи това са видеокамери със средно и ниско качество. Това, което наистина трябва да ви интересува, е дали те могат да записват видео във въздуха и дали са FPV за по-добро изживяване и обхват на изображението.

Умения на пилота Професионалист или любител сте?

Както вече споменах. Ако сте професионалист, вероятно търсите квадрокоптер с големи възможности не само при полет, но и при заснемане на изображения. Но ако тепърва започвате в този свят и искате да се разсеете, за няколко евро по-малко ще получите хубаво оборудване, с което да се забавлявате и да проявявате творчество.

Обхват на полета Каква е скоростта и разстоянието, което достига?

Ако решите да изберете мини версия за летене на открито, това е важен въпрос. Колко далече, с каква скорост и какъв ще бъде обхватът на устройството, са важни въпроси в зависимост от пространствата, където ще го използвате и за колко време.

Функции на дистанционното управление Добра ли е трансмисията?

В днешно време много от тях се предлагат с приложения, с които можете да ги управлявате с мобилните си телефони, но има и възможност за дистанционно управление. Затова проверете тази функция. Някои от тях могат да бъдат аналогови, други могат да имат екран на контролера, LCD дисплей за по-добро управление на устройството.

Стабилност Движи ли се много или можете да правите добри видеоклипове и снимки?

Трябва да обърнете внимание на стабилността, не само за да заснемете добри снимки и видеоклипове, но и за да не се срине квадрокоптерът при първото рязко движение, което направите.

Осветлението Има ли LED осветление?

Лично аз обичам да летя с дрона си през деня, но за тези, които предпочитат да летят с него през нощта, препоръчвам да проверят дали е снабден с вградена LED светлина. Това осветление е предназначено да ви помогне да откриете квадрокоптера в тъмното.

Резервни части Мога ли да заменя повреденото?

Ако се случи падане или се счупи част от оборудването, ще бъде чудесно, ако можете да намерите резервни части в магазини или онлайн. Затова не забравяйте да проверите спецификациите на продукта, за да видите дали има нещо свързано с това.

Извлечете максимума от новия си дрон

Новият потребител в света на дроновете се нуждае от малко насоки, за да се наслади на преживяването.

Преди всичко ви предлагам да не бързате, да летите бавно и не толкова шумно, докато не станете експерт.

Не забравяйте винаги да носите няколко допълнителни батерии, защото това ще ви даде повече време за забавление и летене. Освен това е по-добре да се предпазвате, отколкото да съжалявате, затова не се приближавайте прекалено близо до клони на дървета, електропроводи, лампи, вентилатори и всичко друго, в което може да се заплете и да падне.

Съвети за безопасност при летене с мини дрон с камера

Тук има два много важни момента. Първата е, че трябва да внимавате да не ударите някого с дрона, особено ако го управлявате в затворени пространства.

Вторият въпрос се отнася до откритите пространства и нарушаването на неприкосновеността на личния живот и разрешенията за летене с такива плавателни съдове.

Най-добре е да се запознаете с нормативната уредба в това отношение.

Лети като професионалист

Практиката в летенето е необходима, за да използвате устройството правилно и да му се насладите максимално. Има няколко съвета и начина за постигане на тази цел.

Ръчен режим

След като научите как да използвате летателното устройство, можете да превключите от автоматичен на ръчен режим, за да се насладите на невероятни движения. Така ще се научите да се справяте с него дори при неблагоприятни условия.

Проблемът с ветровете

Силните ветрове често са неприятни при летене. Колкото по-силен е вятърът, толкова по-трудно е да се поддържа стабилността на оборудването. Ако искате да летите за първи път, най-добре е да изчакате меко време.

Дронът е толкова готин

С дрона могат да се правят много неща - от акробатични маневри до невероятни видеоклипове и снимки. Важното е да се възползвате от творчеството си, да поканите приятелите и семейството си да полетят с него и да откриете нови идеи.

Пада, пада, пада, пада!

Някои ще се смеят, а други ще плачат, когато видят, че квадрокоптерът им пада. Към коя група принадлежите вие? Хубавото е, че очевидно в зависимост от есента няма да има толкова много причини за притеснение. Ако това се случи, не забравяйте да изключите витлата, за да избегнете по-нататъшни повреди.

Планеризъм като добрите момчета

Практиката може да ви научи как да маневрирате по-лесно с дрона. Например как да се плъзгате. Този начин на летене ще ви помогне да избегнете инциденти и внезапни падания, които могат да повредят дрона. Винаги го вземайте предвид при спешни случаи.

Видео мини дрон с HD камера