Моливи за вежди

lápiz-para-cejas

Добре е да се каже, че човек никога не може да бъде прекалено щастлив от това, което му предлага природата. Почти нямам вежди, а винаги съм искала да имам остър поглед и по-плътни вежди.

Честото им рисуване в салона беше финансово самоубийство, така че най-добрата инвестиция, която можех да направя, беше да избера най-добрия молив за вежди и да се упражнявам, докато не ги очертая перфектно.

Най-добрите моливи за вежди

Кой е най-добрият молив за вежди?

Едно от големите предимства на молива за вежди пред останалите начини за оцветяване на веждите е, че това е един от най-евтините методи. Освен това на масата има толкова много възможности, че е трудно да се намери една, която да е твърде лоша.

Ключът винаги е в избора на правилния цвят, който да не е прекалено плътен, защото може да е труден за манипулиране, да е безопасен и лесен за нанасяне и преливане.

Като цяло искам да съм сигурен, че е устойчив на триене, защото вероятно често ще прокарвате ръка по зоната и би било фатално, ако се изтърка лесно.

Ето и най-добрите моливи за вежди:

1. молив за вежди NYX Cosmetics

Лесен за нанасяне

31v4smJm7RL

КУПИ СЕГА

Добър молив за вежди в черно е на практика основен. А най-хубавото на молива на тази марка е, че цветът се нанася гладко и може да се размаже или размаже перфектно за още по-естествен вид.

В долната си част има четка, която е идеална за омекотяване на движенията и оформяне на веждите - задължителна част от дамската ви чанта!

 

2. Молив за вежди L'Oréal Paris

Гарантирана прецизност

21psj-Y7QzS

КУПИ СЕГА

Искате ли изразени вежди ? Изберете този тъмнокафяв молив , с който веднага ще получите естествени и перфектни вежди.

Готиното е, че цветът на оловото му е съвсем естествен, а върхът му е проектиран така, че да бъде много прецизен.

Той се предлага с автоматичен лайнер и четка за смесване, чиято задача не е по-малка от това да омекотява и смекчава движенията ви.

 

3. Rimmel London Brow This Way Fill & Sculpt молив за вежди

С четка за разресване

31avURNcM2L

КУПИ СЕГА

Триъгълният му връх е идеален за имитиране на вида на косъмчетата и за прецизно запълване, дефиниране и оформяне на веждите.

Неговата мека и кремообразна формула го прави приятен за нанасяне, много повече от помада за вежди.

Незаличим до 12 часа, така че е много дълготраен и може да ви държи в течение през работното време или по време на партито.

 

4. WUNDER2 WUNDERBROW молив за вежди

Без жестокост към животните

31Z9sJfO+bL

КУПИ СЕГА

Ако търсите козметичен инструмент, който ви позволява да поддържате веждите си в движение, веднага се сетих да си купя този молив 2 в 1, с ъглов накрайник за очертаване на веждите и фин накрайник за рисуване на фини косъмчета.

И двете страни са много пигментирани и се нанасят гладко, добро качество.

Той е доста удобен за работа, защото има желаната дебелина за идеално и доста лесно боравене.

 

5. Молив за вежди Maybelline New York Brow Satin

За запълване и дефиниране

21iDB9lTmkS

КУПИ СЕГА

Когато търсите ефекта на нюансирана вежда, най-добре е да изберете този вариант, предлаган от козметичния пазар.

Той не само запълва и очертава веждите, но и оставя всичко много матово, без блясък.

Нейният восъчен накрайник с цвят оформя веждата по естествен начин и фиксира сянката на втората стъпка. Препоръчва се от потребителите и това говори много!

 

6. молив за вежди Ruwhere

Голям успех

41LpniNxF8L

КУПИ СЕГА

Защо да ходите в салона, за да си направите вежди полуперманентни , когато можете да ги оформите перфектно у дома?

Този молив е наистина чудесен, можете да коригирате зоните с по-малко косъмчета и да очертаете формата на веждите, а с малката четка можете да премахнете бучките и да ги разресвате.

Освен това е водоустойчив, така че помага да се предотвратят възможни и много досадни петна, причинени от пот, дъжд или вода.

 

7. молив за вежди Truume

3D ефект на веждите

512VObws7iL

КУПИ СЕГА

Мастилото му е наистина устойчиво, така че не избледнява лесно, дори е водоустойчиво и устойчиво на пот.

Освен това отличното съотношение цена/качество го прави победител в това сравнение.

Въпреки че други моливи се предлагат с три върха, този се отличава с четири много фини върха с ъглова форма.

С нея можете да разрошите веждите, да ги очертаете и да ги запълните - всичко това в едно! Той е идеален за ежедневна употреба или за пътуване.

 

Какво е молив за вежди?

lápiz-para-cejas-negro-300x200

Моливът за вежди ви позволява да очертаете и оформите веждите си.

Обикновено той има формата на обикновен молив, откъдето идва и името му, и именно този дизайн ни осигурява по-удобно движение при използването му.

Този продукт придава цвят на веждите, боядисва зоните, които са светли, без голяма гъстота на косъмчетата.

Тя може да бъде изработена от дърво, с цветна пръчица в центъра, или от пластмаса, с прибиращо се цветно жило.

Магията му се крие във факта, че съдържа специални съставки, които нанасят цвета там, където е необходим, и то по прецизен и контролиран начин.

Освен това всяка от съставките на продукта и неговата формула като цяло са специално разработени, за да гарантират, че потенциално вредните микроорганизми не могат да растат и да се размножават.

Ето защо винаги трябва да се внимава да се гарантира, че е хипоалергенен, а не да се търси евтиния.

Безопасността на моливите за вежди се определя от подбора на безопасни и подходящи за тази цел съставки.

Освен това моливите за вежди се оценяват по отношение на потенциала им да предизвикат дразнене на кожата или алергични реакции.

Безопасността на продуктите се осигурява и чрез стриктно спазване на принципите за осигуряване на качеството и добрите производствени практики.

Това включва изпитване на съвместимостта на продукта с опаковката, както и на стабилността на срока на годност.

Какъв е правилният начин за използване на молива за вежди?

Има много жени, които все още се страхуват да използват молив за вежди, защото е нормално да мислят, че ударите могат да бъдат твърде силни, или да вярват, че нямат правилния импулс, за да направят правилния удар.

Но всъщност всичко е въпрос на практика.

Точно както супер професионалният комплект четки не ви прави непременно експерт по грима, същото важи и за моливите за вежди.

Освен че трябва да изберете най-добрия, трябва да се осмелите да практикувате отново и отново, докато го направите точно както искате.

Истината е, че когато става въпрос за гримиране на веждите и едновременно с това оставяне на естествен вид , няма нищо по-добро от добър молив за вежди.

За да можете да опитате и да се убедите, че това, което казвам, не е глупост, ви оставям стъпка по стъпка с най-лесния начин да го направите, който същевременно оставя много професионален резултат:

И е много важно да измиете лицето си много добре, преди да започнете грима.

Това не само почиства, но и освежава лицето ви и ще придаде по-добър цялостен вид. Можете да направите това само с мицеларна вода или да почистите лицето си с измиващ продукт.

След като подсушите лицето си, особено веждите, следващото нещо, което трябва да направите, е да срешете веждите си нагоре.

Някои моливи за вежди се предлагат с четка, но можете да използвате четката за вежди, която имате, или тази от спиралата за мигли, чиста и без остатъци.

Тази стъпка ще ви позволи да създадете свеж, ежедневен вид, като същевременно ще ви покаже по-добре къде са безкосместите пролуки.

  • Внимателно попълнете пропуските

Тези празни места или пропуски, които са били разкрити, трябва да бъдат запълнени и тук се намесва нашият молив за вежди.

В идеалния случай започнете с движения нагоре и завършете до опашките.

Ако искате да изглеждате естествено с техниката косъм по косъм, най-добре е да правите къси, леки движения, които да съответстват на дължината на косъмчетата на веждите ви.

Колкото по-фин е върхът на молива, толкова по-добре ще можете да имитирате естествените косъмчета на веждите си.

Сега, за да постигнете перфектни арки, следващото нещо, което трябва да направите, е да удебелявате естествената си арка, без да я запълвате прекалено много в началото, към челото, за да не изглежда прекалено твърда.

По-скоро ли обичате да подчертавате очите? За да изглеждате драматично, най-добре е да удължите опашката още малко и да запълните пространството.

Това ще удължи и стегне в естетически смисъл външния вид.

За да постигнете ефекта на гъсти вежди , така че всички щрихи да са омекотени и всичко да изглежда толкова естествено, колкото ви харесва, трябва да минете отново с четката.

Не забравяйте да го правите нагоре, точно както в началото.

Избор на правилния нюанс на молива за вежди

Независимо дали го наричате линия за вежди или молив, винаги се нуждаете от този продукт, който да е най-подходящ за вашите вежди, както и да е достъпен за джоба ви, разбира се.

Но в този случай особено цветът е факторът, който може да направи голяма разлика.

Подходящият нюанс може да направи чудеса с външния вид на лицето ви, да му придаде повече интензивност и драматизъм, да очертае по-добре очите ви, да ги подчертае, накратко.

Но ситуацията е различна, когато изберете нюанси под или над естествения си цвят.

За мнозина това може да е проблем в началото, но щом го получите, сте на прав път.

Най-добре е да се съобразите с естествения нюанс на косата си или с нюанса, който имате в корена на косата си в момента.

Изберете молив с два нюанса по-светъл от косъма

Когато говорим за това, че трябва да се ръководим от нюанса на корена на косъма, за да изберем правилния нюанс на молива за вежди, всъщност става дума за това, че трябва да го погледнем и да изберем молив с два нюанса по-нисък или по-светъл от него.

Ако това ви се струва малко абсурдно, трябва да знаете, че изборът на същия нюанс като косата ви, точния, ще втвърди визията ви.

Два нюанса по-ниско е ключът към перфектното съчетаване на цвета на челото с цвета на косата.

Избягвайте горната част на челото

Важното е винаги да минавате над веждата, като минаването над нея, много над нея и оцветяването на кожата на челото може да ви даде много фалшив ефект.

Отдалечаването на молива от горната част на лицето е чудесен начин да запазите естествения и приятен за окото вид.

Но когато искате да се гримирате в стил 'драг кралица', можете да прескочите това правило и да прекалите с грима, за да постигнете повече ефект.

По-светли щрихи

Най-добре е да забравите за тъмните щрихи, тъй като те могат да подчертаят прекалено много детайлите на лицето или дори да ви накарат да изглеждате с няколко години по-възрастни.

Ако не искате нищо от това, както предполагам, най-добре е да се придържате към леки щрихи при нанасянето на молива, така ще изглеждате по-естествено и свежо.

Не натискайте молива

Това е изкушение, на което някои хора лесно се поддават. Това е много свързано с поддържането на леки щрихи - прекаленото изостряне на молива може да направи всичко много по-пресилено.

Ключът е ръцете ви да са леки, все едно оцветявате веждите си.

Това е най-простият, но ефективен и невероятен трик за създаване на прецизни вежди, които изглеждат красиво и естествено.

Бързо движение нагоре

Правилният начин за водене на молива с ръце е чрез плавни и бързи движения нагоре.

Няма да ви лъжа, това е техника, която в началото е трудна за овладяване. Но ще забележите разликата в крайния резултат: по-пълни и по-естествени вежди!

И не забравяйте, че практиката прави нещата перфектни.

Измерването е важно

Имате проблеми с постигането на правилната форма или правилната арка?

Трикът тук е в измерването, а за целта трябва да вземете молив и рулетка, да ги държите изправени от едната страна на носа си. Това е точката, от която трябва да започва веждата ви.

Сега, след като го имате, дръжте молива под ъгъл, под който докосвате края на едното око от единия край, докато докосвате носа от другия край. В тази точка трябва да завършва опашката на веждата.

Сега, в средата на носа, докато докосвате началото на очната ябълка, това е идеалната точка за извивката на веждата ви.

Поддържайте ги свежи

Видът, който трябва да имат веждите ви, е свеж, като в случая нямам предвид само цвета.

Когато подготвяте лицето и дори когато нанасяте грим, идеята е да не го претоварвате, защото накрая веждите ви ще са блестящи.

Тъй като благодарение на окислителния ефект на маслото върху кожата гримът за вежди леко се затопля с течение на времето.

Ето защо, ако използвате червени или оранжеви нюанси, в края на деня те ще са по-блестящи.