Мрежи за легла

mejores-mosquiteras-para-cama

mejor-mosquitera-para-cama-300x200

Сигурно ви се е случвало, когато спите, да се сблъсквате с това колко досадни могат да бъдат комарите и други насекоми , особено когато отивате на почивка на места, където има голям брой от тези животни, които отнемат часове сън и могат да пренасят някои болести.

След като преминах през много репеленти и лосиони, които не действаха толкова добре, стигнах до вариант, който ми хареса, а именно да си купя най-добрата мрежа за легло срещу комари, за да мога да спя спокойно и без ухапвания.

 

Най-добрите мрежи против комари за легло

Каква е най-добрата мрежа против комари за легло?

Мрежата против комари е чудесен съюзник, който можете да имате у дома или да вземете на екскурзия , за да се предпазите от насекоми и ухапвания, те се предлагат в различни форми, които могат да се адаптират към всички видове легла, независимо дали става въпрос за двойно или кралско , има пазар , пълен с много добри и достъпни опции, от които да избирате.

За да изберете най-добрата мрежа против комари, основното нещо, което трябва да вземете под внимание, е размерът на леглото ви, както и стилът, който най-добре подхожда на вашия интериор, независимо дали е елегантен или нещо по-небрежно, в този сравнителен , който съм събрал, ще намерите много добри опции, които ще бъдат много полезни, за да държите комарите далеч.

Тук са най-добрите мрежи против комари за легло:

1. Комарник за легло MosquitoHouse XL

С точка за закрепване на тавана

51hxFaB-1BL

КУПИ СЕГА

За добър сън и защита от комари и други насекоми този комарник за таван ще ви бъде много полезен.

Размерът му позволява да се адаптира към различни размери легла, но се препоръчва за използване в голямо легло. Изработен е от полиестер и е лесен за инсталиране.

2. мрежа против комари за легло XXL Campito

Мрежа с делтаметрин

51dDHHelvTL

КУПИ СЕГА

Когато дойде лятото, комарите също се увеличават, така че трябва да сте защитени и тази мрежа против комари ще ви предпази, тъй като е импрегнирана с репелент , за да държи всички тези вредители далеч през нощта.

Освен че е много полезен, неговият изтънчен дизайн ще придаде страхотен стил на стаята ви.

3. Sinotop Червена мрежа за легло с балдахин

Двойна дантела

51czVefZo9L

КУПИ СЕГА

Ако търсите мрежа против комари за стаята на момиче или за стаята на малко бебе, за да ги предпазите от болести, пренасяни от комари, тази от марка Sinotop ще придаде стил на принцеса на стаята им, като същевременно им осигури безопасност и добра нощна почивка.

Може да се използва както за детско легло , така и за легла.

4. мрежа за легло Easy Life

Перфектна за пътуване

41oCC7XjEjL

КУПИ СЕГА

Ако планирате пътуване и искате да сте подготвени срещу комари и други вредители, тази мрежа за комари ще бъде идеална, тъй като размерът ѝ е много преносим и можете да я адаптирате към двойно или единично легло.

Материята му е с добро качество и има подвижен пръстен за лесно демонтиране през зимата.

5. JTDEAL 4 ъглов комарник за легло

Лесен за пране

51WnlaVrUhL

КУПИ СЕГА

Всички обичаме лятото, но с него идват и комарите, така че е жизненоважно да имате качествен комарник в спалнята си, като този на ITDEAL.

Готиното на тази мрежа против комари, освен изтънчения ѝ стил, е достъпната ѝ цена и това, че дизайнът ѝ е подходящ за повечето легла.

 

Какво представляват мрежите против комари?

Мрежа против комари е мрежа, която може да бъде изработена от различни материали, най-вече от полиестер. Тези мрежи са много фини, за да предотвратят преминаването на комари и други малки летящи животни, които са неприятни през нощта.

Мрежата против комари е ефективен начин да се отървете от досадните насекоми, тъй като тя действа като защитна бариера, която ни предпазва от болести като Зика или малария, така че тези със слой репелент са силно препоръчителни.

Каква е целта на мрежата против комари?

Предназначението на мрежата против комари се различава в зависимост от мястото, където се използва. В страните, в които има различни сезони, какъвто е случаят в Испания, те се използват повече през лятото, тъй като тогава има по-голямо разпространение на комари, докато в тропическите или африканските страни те са практически необходим инструмент.

Използват се предимно за лягане, тъй като комарите са склонни да хапят през нощта, а целта им, както знаете, е да предотвратят това.

 

Наистина ли работят мрежите против комари?

Ако сте малко скептични относно това дали мрежите против комари наистина работят, отговорът е 'да'. Доказано е, че употребата им ефективно намалява ухапванията от комари и по този начин предотвратява заболявания.

Различни форми на комарниците

Както може би сте забелязали, комарниците се предлагат във всякакви размери, приспособими за всички видове легла, а сред най-популярните форми са:

С форма на кутия

Тези мрежи против комари се закрепват за четирите си ъгъла, а името им идва от факта, че са с форма на кутия. Монтажът им е малко по-сложен, затова се препоръчват за дълги периоди от време. Дизайнът им позволява преминаването на повече въздух, което осигурява свежест по време на сън.

Клиновидни комарници

Това е вариант за тези, които търсят комарник за детска стая , или за легла, или за детски креватчета, тъй като те са по-малки и се монтират в главата им, в тръба, която поддържа ъглите им, осигурявайки пълна защита, така че монтажът им е съвсем лесен.

Комарници тип 'камбана'

Този тип комарници се окачват на тавана и са идеални за по-големи легла. Те са елегантни благодарение на дизайна на камбаната и са идеални за покриване на двама души, т.е. за двойно легло .

Комарници с обръч

От друга страна, имате комарници, които имат обръч в горната част, което прави мрежата способна да покрие по-голям размер, така че те са тези, от които се нуждаете, ако имате голямо легло .

Свободно стоящи комарници

Има и комарници, които не е необходимо да се поддържат от някъде, за да ви осигурят защита, те са идеални за използване на открито или при пътуване.

Характеристики, които трябва да се търсят в един добър комарник

За да купите комарник с отлично качество, не избирайте само този, който е по-евтин, тъй като евтиният вариант може да се счупи след няколко използвания, за да намерите най-добрия, трябва да разгледате много важни характеристики, които ще ви помогнат да получите комарник, който ще ви хареса и който ще издържи дълго време.

Сред тези характеристики са следните:

Изберете бяла мрежа, която е достатъчно голяма, за да се побере под матрака

Трябва да търсите мрежи, които благодарение на големия си размер могат да се поберат под матрака, което ще ви гарантира по-добра защита срещу комари, тъй като те няма как да влязат вътре.

Белият цвят ще ви позволи да виждате по-лесно комарите.

Различните видове мрежи против комари осигуряват различни нива на защита

Широката мрежа против комари, като например мрежите с квадратна форма или с форма на кутия, намалява възможността да ги докоснете, когато спите, така че можете да сте сигурни, че комарите няма да ви ухапят през мрежата.

Други дизайни, като кръгъл , например, често са податливи на докосване по време на сън, така че комарите могат да ви ухапят през тях.

Мрежите против комари, импрегнирани с репелент, са по-ефективни

Много модели мрежи против комари имат репелентно покритие, което унищожава комарите, щом влязат в контакт с мрежата, което ги прави по-ефективен вариант от други мрежи, които не са обработени с тези продукти.

Можете също така да извършите този процес ръчно, тъй като можете да изкъпете избраната от вас мрежа с репелент и по този начин ще бъдете по-сигурни срещу насекоми.

Помислете за стила си на пътуване

Ако търсите една от тези мрежи, за да я вземете на пътувания до места, където има по-голямо разпространение на комари и летящи насекоми, трябва да помислите, че размерът ѝ е малък и идеален за носене в куфара, така че трябва да изберете ролетна мрежа против комари и че тя е компактна.

Най-добрата защита идва с комбинация от различни продукти

Ако искате да сте напълно защитени от ухапвания от насекоми и комари, решението не е само да използвате мрежа против комари.

За тази цел трябва да изберете и други мерки за безопасност, като например репелентни спрейове или кремове, и да използвате ризи с дълги ръкави, панталони и дори чорапи, за да няма къде да хапят комарите.