Мъжки кънки за лед

mejores-patines-de-hielo-para-hombre

Ако не искате да паднете на пързалката или да получите мехури по краката, трябва да потърсите най-добрите мъжки кънки за лед. Не всички модели са еднакви и всеки от тях се адаптира към дисциплината, която ще практикувате. Ако избирате чифт за първи път, трябва да знаете как да различавате един модел от друг, преди да похарчите излишно много пари.

Например дизайнът на тези, които са подходящи за хокей на лед, не е същият като на тези, използвани за фигурно пързаляне. Формата и структурата на ботушите често са различни във всеки отделен случай.

За да изберете подходящите за вас, не е достатъчно да видите кой модел е по-евтин или по-достъпен. Трябва да се уверите, че тя отговаря на това, което възнамерявате да правите на пистата, и, разбира се, че марката ѝ е надеждна и с гаранция за добро качество.

Има хора, които избират инлайн кънки, за да сменят колелата с остриета, но има и скептици, които смятат, че смяната е тромава и отнема много време.

Най-добри кънки за лед

Кои са най-добрите кънки за лед за мъже?

mejores-patines-de-hielo-para-hombre

Тези, които обичат да карат кънки, знаят, че това е феноменална практика, която ви кара да се чувствате свободни и силни едновременно. Но също така е очевидно, че това е свързано с определени рискове, поради което е необходимо да си вземете кънки, които са достатъчно удобни и безопасни.

Разбира се, ако искате да ги ползвате само за развлечение, ще ви трябват по-малко мерки за безопасност, отколкото за бързо пързаляне с кънки, хокей или фигурно пързаляне. Цената също варира в зависимост от модела. Разгледайте характеристиките на всеки модел, за да не допуснете грешки при покупката.

Класически кънки : Стоманеното острие е общо за всички кънки за лед. При този тип кънки тя обикновено е много остра, защото кънкьорът се нуждае от прецизност при паданията и движенията си. Добрата примка не е възможна без правилно наточено острие. Освен това ботушите трябва да са гъвкави, за предпочитане от кожа.

За хокей : Те трябва да са очевидно по-здрави, за да издържат на интензивността, скоростта и ударите, характерни за този спорт. Прилягането им в областта на глезена и петата е различно от това на класическите кънки. Въпреки че структурата им е по-твърда, те са по-леки, по-плоски и със заоблени пръсти.

Speed : Те са специално предназначени за състезания и затова не се препоръчват за начинаещи, които тепърва започват да се занимават с пързаляне. Остриетата им обикновено са много дълги и тънки.

Като вземете предвид това, както и размера и дизайна на новите ви кънки, можете наистина да изберете правилните. Ако ви трябват предложения, този сравнителен списък на 5-те най-добри мъжки кънки за лед на пазара ще ви помогне да вземете решение.

Тук са най-добрите кънки за лед:

1. кънки за лед Bauer Vapor X400

С желязна опора

51cVF5PAsRL

КУПИ СЕГА

Те са идеални за тези, които практикуват хокей на лед, те са много удобни за него и с използването им се приспособяват много добре към краката. Външният им материал е найлон, структурата им е анатомична, както и формата на езика, който има две части от филц. Вътрешната подплата е изработена от микрофибър.

Глезените са подплатени, изпълнени с Anaform пяна и имат красива, естетична гравюра от външната страна. Те имат опори от неръждаема стомана, а стоманените им остриета са заоблени, което е много удобно за хокей. Накратко, те са много подходящи за игра и обучение.

2. SULOV GUNS

За всички скейтъри

51W+wo1RK6L

КУПИ СЕГА

Този модел е подходящ за различни приложения благодарение на защитния си и удобен дизайн. Това са универсални кънки, които могат да се използват както за хокей на лед, така и за развлекателно и забавно пързаляне.

Самият ботуш и глезените са подсилени и имат вътрешна подплата от мека материя. Обувката има втвърдена пластмасова капачка на пръстите, за да се предотвратят наранявания при удар. Остриетата са изработени от сертифицирана неръждаема стомана. Външният материал е от микронайлон и PVC за по-голяма здравина и издръжливост.

3. Кънки SFR Galaxy

За класическо пързаляне

41XIG-GurNL

КУПИ СЕГА

Майсторите на класическото пързаляне със сигурност ще предпочетат този модел, който е готов за пързалката, тъй като е с предварително заточени остриета от въглеродна стомана. Дизайнът на обувката е много приятен и класически, с ергономична пета и специална форма за този тип кънки.

Имат много елегантна кожена подплата и красиви детайли отстрани с логото на марката. При покупка можете да изберете размера на обувките си. Те имат много добра поддръжка за типичните движения в тази дисциплина.

4. Кънки за лед Roces Rh 3

С подплатени подсилвания

513ILJhiNXL

КУПИ СЕГА

Този чифт кънки е много хубав и подходящ за развлекателна употреба, така че ако смятате да отидете на пързалка със семейството си, този модел може да е подходящ за вас. Те принадлежат към една от най-популярните марки в днешно време. Имат подплатен клин за по-голям комфорт, найлон в обувката и филц в езика.

Стелката е анатомична и подплатена. Той също така може да се сваля, за да го почистите, когато имате нужда, или за да адаптирате по-добре размера на кънките към краката си. Остриетата са тип 'хокей', със заоблен връх и са изработени от неръждаема стомана и въглерод.

Затварянето е с връзки и система за пристягане.

5. K2 Kinetic Ice

Максимална стабилност

41FADJ9Jm3L

КУПИ СЕГА

Тези, които искат да избегнат студения лед по краката си, трябва да изберат тази опция, тъй като този чифт е изработен от водоустойчив материал. Те предпазват краката от студа и ги поддържат сухи. Освен това ботушът е мек и се адаптира към формата на стъпалото, за да осигури комфорт.

Те са подсилени в областта на глезена, за да осигурят по-голяма стабилност и контрол върху леда. Остриетата са остри и издръжливи и ще останат в добро състояние дълго време.

Производителят препоръчва винаги да избирате един размер по-голям от обичайния размер на обувките си, за да ви е по-удобно.