Мъжки портфейли

mejores-carteras-para-hombre

Момчетата са известни с това, че не се интересуват много от аксесоарите си, и е вярно, че някои от тях могат да прекарат години с един и същи портфейл, докато той се разпадне.

Тъй като това е реалност, ако ще давате на вашия човек нов мъжки портфейл или търсите най-добрия мъжки портфейл, от който се нуждаете, най-доброто нещо, което можете да направите, е да играете на сигурно и да пропуснете тези, които са безполезни или скъсани и износени след по-малко от година. Направете инвестицията си важна!

 

Най-добрите портфейли за мъже

Кой е най-добрият портфейл за мъже?

Всички имаме лични предпочитания, има хора, които предпочитат голям капацитет за съхранение , и други, които освен това предпочитат да е изработен от определен материал или да има място за нещо специфично като прозорец за снимки например.

Най-добрият модел винаги ще бъде този, който отговаря на тези изисквания, но също така и този, който, тъй като е с добро качество, може да се справи с ежедневието ви и да издържи дълго време. Разбира се, тя трябва да е удобна и не е лошо да е на достъпна цена.

Ако търсите комбинация от всички тези неща, това сравнение на най-качествените и най-евтините модели, които ще намерите, със сигурност ще ви бъде от полза.

Ето и най-добрите портфейли за мъже:

1. кожен портфейл Bellroy Blue Steel

Практичност гарантирана

31nu25Yyg6L

КУПИ СЕГА

Идеален размер за съхранение на карти и пари, като същевременно е компактен и много гъвкав. Тя ви позволява да носите само това, което ви е необходимо. Освен това разполага с практични отделения за всички карти, като има и място за SIM карта, вътрешен джоб за монети и с цип , за да избегнете бедствия. 3 години гаранция!

2. Tommy Hilfiger Eton Mini Wallet

Високо качество

41zh3UYwqhL

КУПИ СЕГА

Независимо дали в черно или тъмнокафяво, ще намерите портфейл, изработен изцяло от първокласна кожа. Размери 11x9x2cm, , класически тип, с дизайн. Разполага с необходимото място за карти и пари в брой. Той е идеален за носене в предния или задния джоб на панталона.

3. Мъжки портфейл Lensun QB-LZH-CE

Предлага се в три нюанса на кафявото

51g7vn2z-sL

КУПИ СЕГА

С множество слотове, два за банкноти, три за карти, два скрити за кредитни или визитни карти , два за SIM или SD карти и един прозорец за лична карта или снимки. Тя е от естествена италианска кожа, с висока устойчивост и издръжливост, с мека и гладка текстура. Тя е в старинен стил и заема много малко място.

4. портфейл London от Vaultskin

Удобен

41pTutkAOdL

КУПИ СЕГА

RFID защитата го прави много сигурен. Това е идеалният мъжки аксесоар , защото е минималистичен, изискан, елегантен и същевременно много функционален. Той е кожен, с висока износоустойчивост. Функционира като държач за карти , тъй като предлага достатъчно място за 9 карти от всякакъв вид, например дебитни карти, визитни карти или лични карти. Отделението за банкноти е идеално за евро.

5. Visconti MILAN MZ3 портфейл

Кафяво и черно

41V2Y+FWiUL

КУПИ СЕГА

Марка с дългогодишна история гарантира този чудесен продукт от естествена кожа и подплата от плат. Въпреки че няма никакво затваряне, тя е доста сигурна, особено по отношение на информацията за картата ви, благодарение на блокирането на RFID. Тя има секции за всичко, за монети и банкноти, карти и три с прозорче за документи за самоличност.

 

Какви видове мъжки портфейли мога да намеря?

Това може да изглежда толкова елементарно, колкото да си вземете портфейл mejor-cartera-para-hombre-300x200

за мъже и това да е всичко. Истината е, че има няколко вида и познаването им ще направи избора ви най-подходящ за вашите нужди или за нуждите на вашия човек. Защото не всички имат еднакви размери или еднакви видове отделения, така че може да са подходящи или не за конкретен случай. Готови ли сте да разберете коя е най-подходящата за вас?

Портфейли

Това е, без повече подробности, традиционният портфейл . Обикновено обаче се предлага в две разновидности. Модел с две сгъвки , състоящ се от две еднакви страни за поставяне на банкноти и предмети от първа необходимост, и модел с три сгъвки с две сгъвки, съдържащи две страни, застъпващи централната част с вложки, които включват също карти и други предмети от първа необходимост.

Тънки портфейли

Името му вече ви подсказва за какво става дума, а най-голямата му сила е, че не се вижда дори когато носите тесни панталони. Вярно е, че можете да носите само 3 до 4 карти, така че това е случайна опция.

Портфейли за паспорти / пътнически портфейли

Перфектни по размер, за да поберат всички документи, необходими за пътуването ви, те са доста удобни и компактни, но малко по-големи от традиционните. Повечето от тях се предлагат с щипка , която ги прави по-сигурни.

Дълги портфейли

Основното предимство на дългия портфейл е способността му да държи банкнотите плоски, без да се налага да ги сгъвате. Той не трябва да се държи в джобовете на панталоните, а е най-добре да се постави в куфарче или раница. Някои от тях се предлагат с верига за лесно закрепване.

Мъжки портфейл материали

Това е важно, защото ще определи много за продукта като качество, външен вид, издръжливост и функционалност. Когато купувате, е препоръчително да отделите известно време, за да разберете кой материал е най-подходящ за вас, така че инвестицията ви да бъде напълно успешна.

Кожа

Не само най-разпространеният, но и един от най-добрите. Но има и няколко вида:

  • Кравешка кожа: Издръжлива и добре изглеждаща, въпреки че класът ѝ може да варира в широки граници и невинаги е елегантна на допир. Меката кожа осигурява много по-луксозно усещане и трябва да се предпочита пред другите.
  • Крокодилска кожа: има характерен рисунък и без съмнение качеството и обработката обикновено са превъзходни. Но е вярно, че трябва да се внимава с копията.

Памук

По отношение на външния вид и функционалността си заслужава. Особено за млади момчета. Обикновено се предлагат в цветове, които придават личен стил, или с привличащ вниманието дизайн. Обикновено те са най-евтините на пазара.

Синтетичен материал

Те могат да имитират външен вид на кожа или памук, но са изработени от напълно произволни материали. Те са идеални изцяло за небрежна среда. Синтетичната кожа може да се съчетае много добре с градския стил.

Какви други фактори трябва да взема предвид?

Правилният избор върви ръка за ръка с това да знаете какво да търсите, така че тези важни съображения ще ви помогнат да покриете всички детайли, които ще ви поставят една крачка пред другите купувачи.

Размер

Зависи от това къде и кога ще го използвате, а също и от това колко ще носите. Малките и тънките са идеални за джобове на панталони, но ще поберат само толкова, колкото ви е необходимо. Ако носите куфарчета и раници, може би ще ви подхожда голям и дълъг куфар.

Капацитет

Ако ви е важно да имате много пари в брой, снимка на домашния си любимец, няколко карти - от кредитни и дебитни до карти за книжарница, училищна или служебна карта и карта за метро, тогава раницата с няколко отделения е подходяща. Но вероятно ще ви е неудобно да го носите в джоба на панталона си, където е идеален тънък джоб с няколко неща.

Материал

Най-важното е да е устойчив на разкъсване и по възможност малко водоустойчив. Висококачествената кожа ще ви издържи между 5 и 10 години, но е вярно, че тя започва да се огъва след около 6 месеца и ще излезе от форма, ако често седите върху нея. Портфейл, изработен от хибридна кожа, найлон или поликарбонатна смес , би трябвало да издържи по-дълго.

Използваемост

Трябва да е практично за вас. Най-добре е да избирате портфейли с джобове за бърз достъп. Някои от тях имат дори пружинен лост, който натискате, за да се извадят картите. Идеята е всичко да е под ръка.

Външен вид

Има кожи, които изглеждат фино лъскави и ще стареят добре. Дори някои финозърнести кожи изглеждат по-добре, когато са отлежали. Но е вярно, че всички, изработени от кожа, се набръчкват и разкъсват след интензивна употреба. Докато тези от метал и неръждаема стомана са здрави, изглеждат лъскави, но могат да се надраскат. От друга страна, тези от плат могат да предложат по-разнообразни дизайни и по-ярки цветове.

Блокиране на радиочестотната идентификация

Някои казват, че картите имат чипове за радиочестотна идентификация, но те не носят важна информация, като например ПИН код за банкомат. Освен това някои банки издават и карти без RFID. Тези от нас, които са предпазливи, могат да изберат портфейли с такова блокиране или да си купят ръкави за RFID карти .

Няколко съвета

Без съмнение е важно да оптимизирате използването на портфейла си, така че той да е практичен и да издържа дълго време. Първото нещо, което трябва да запомните, е, че става дума предимно за портфейли, които трябва да се сведат до съхранение на пари и карти, но не са контейнер за документи. Ето няколко съвета, за да видите как става покупката ви:

1. Премахнете това, от което нямате нужда

Всички имаме много карти и документи, които смятаме за важни, затова препоръчвам да ги премахнете от портфейла си и да визуализирате тези, които са жизненоважни за ежедневните ви дейности. Останалите със сигурност могат да си останат у дома.

2. Обратно към основите

Може да се нуждаете от достатъчно място за картите си, но може да не ви се налага да носите толкова много пари в брой, а монетите могат да се сложат в раницата или в джобовете на панталона. Сметките определено трябва да отидат.

3. Качеството на първо място

Важно е да се вземе предвид откъде идва кожата и как е била дъбена. Ако е елементарна, евтина и крехка, вероятно инвестирате парите си в нещо, което няма да издържи дълго. Същото важи и за други материали.

4. класически

Класическите, монохромните и минималистичните модели винаги издържат теста на времето. Всъщност част от красотата на кожата е способността ѝ да придобива характер с течение на времето и да запазва елегантния си стил и високо качество.

5. Трябва да подхожда

И като казвам да подхожда, трябва да подхожда на ежедневието ви; за тези от вас, които носят дънки, ще подхожда кожа или друг лек материал. За тези от вас, които редовно носят костюми, традиционното тъмно покритие ще ви придаде по-изтънчен стил. И така нататък.

6. съобразете се със сезона

Прекалено обемистият портфейл в задния джоб на панталона може наистина да влоши положението на гръбначния ви стълб в дългосрочен план. Така че през лятото, когато носите по-леки дрехи, лек, плосък портфейл може да е най-добрият вариант. През зимата, когато има толкова много джобове и слоеве дрехи, има много повече място за големи или обемисти чанти.