надуваем шезлонг

mejor-tumbona-hinchable

Когато става въпрос за планиране на почивка на плажа, има аксесоари, които не можем да оставим вкъщи, като например добър чадър, който осигурява сянка, за да не получите цялото слънце за себе си, както и най-добрият надуваем шезлонг, който е от съществено значение, за да се наслаждавате удобно на вълните, пясъка и топлината преди идването на зимата.

Заедно със семейството ми винаги планираме почивките си на плажовете на Валенсия и тъй като пътуваме по суша, се опитваме да пътуваме леко, така че надуваемият шезлонг беше решението да не се налага да носим големи столове на плажа, които само заемат място в колата.

Изборът на добър шезлонг не трябва да бъде сложен и тук ще намерите модели, които се отличават с качество и издръжливост.

Най-добрите надуваеми шезлонги

Кой е най-добрият надуваем шезлонг?

Когато търсех качествен надуваем шезлонг, трябва да призная, че минах през различни модели, някои под формата на диван , достатъчно голям за няколко души, други бяха по-скоро индивидуални столове.

Изборът между един или друг модел до голяма степен зависи от вашите нужди и от това, което търсите, например колко души ще използват шезлонга, дали той ще се използва в градината на вашия дом или в друго открито пространство.

Надуваемите шезлонги могат да бъдат изработени от различни материали, като например издръжлив винил, пластмаса, полиестер и други, които са подходящи за използване на плажа и на други места.

Освен това е необходимо той да е водоустойчив, за да може да издържа на контакт с вода, да има добра товароносимост и да е удобен за кожата.

Ето и най-добрите надуваеми шезлонги :

1. надуваем шезлонг Intex 58868EU

41YvN3fI3JS

КУПИ СЕГА

За да започнете със сравнението, имате този модел надуваем стол с най-добро качество, за да прекарате времето си без работа.

Той е предназначен за използване във вода, в плувен басейн или на плажа, и може да издържи до 80 килограма тегло и е за индивидуална употреба.

Той е ергономично проектиран, надуваем диван с подлакътници, подложки за крака и висока облегалка, която ще осигури комфорт.

Този шезлонг има много добри отзиви от своите потребители, изработен от устойчив и много стабилен материал, за да плава безкрайно.

2. Eurosilla Bagabee надуваем шезлонг

31BNy8DhYhL

КУПИ СЕГА

Продължавайки списъка, имате този висококачествен модел, идеален за използване от малки и големи.

Това е шезлонг, който се надува много лесно, тъй като трябва само да го разклатите, за да го напълните с въздух и да го превърнете в практичен надуваем диван.

Той е напълно водоустойчив, изработен от издръжлив материал, който може да се използва както на закрито, така и на открито.

Освен това това е надуваем шезлонг, който се характеризира с това, че се съхранява лесно, така че можете да го вземете навсякъде и да се наслаждавате на слънцето на открито.

3. Надуваем шезлонг Etmury

Този надуваем шезлонг ще ви впечатли не само защото е на достъпна цена и с отлично качество, но и защото има съвсем нов дизайн.

Този модел се характеризира с много удобна облегалка за глава, която може да се използва напълно спокойно на открито.

Той е идеален за носене по време на туристически пътувания, къмпинг, на басейна или плажа, изработен от екологичен, дишащ и водоустойчив материал.

Не се нуждаете от помпа, за да надуете този шезлонг, можете да го напълните за минути, като просто го издухате.

Освен това той е изключително лек диван, тежи само 0,8 кг и има чанта за съхранение.

4. Надуваем шезлонг Intex 58856EU

41OJ7Z75tpL

КУПИ СЕГА

Друг надуваем шезлонг, преносим надуваем диван от марката Intex, който се различава от предишния по своя дизайн.

Той е много удобен, с контурна форма, с размери 188x99cm.

Той е изключително безопасен, тъй като има 2 вградени въздушни камери. Това е и модел, който има поставка за чаши за бутилки, изработена от устойчив и прозрачен винил.

Това е вълнообразен шезлонг, идеален за излежаване във водата, дори за спане, и също така е по-евтин вариант на пазара.

5. надуваем шезлонг Fansport

61Q57kv9iIL

КУПИ СЕГА

Това е надуваем шезлонг със забавен дизайн на банан и ярки цветове, който със сигурност ще бъде хит по време на пътуванията ви до плажа или басейна.

Сред всички надуваеми шезлонги този на Fansport е един от най-големите. След като бъде надут, той може да се напълни без нужда от помпа, като се използва вятърът.

Този водоустойчив надуваем шезлонг е много удобен благодарение на облегалката за глава, която осигурява отлична опора на гърба и врата за по-добра почивка.

Той е изработен от високоустойчива полиестерна тъкан, без дразнещи шевове и може да се използва при високи температури по време на пътуване през лятото. Има чанта за съхранение.

6. надуваем шезлонг Shenkey

41zkfzxSe0L

КУПИ СЕГА

Това е надуваем шезлонг с най-добро качество, с доста бърз дизайн на надуване, с подходящ размер за всяко пътуване, той ще бъде преносим и лесен за сглобяване.

Той има уникален и подобрен дизайн, идеален за използване на открито, той ще бъде идеалният модел, ако искате да си купите легло, за да лежите на плажа или на басейна, който има отлично съотношение качество-цена.

Този модел е един от най-добрите надуваеми шезлонги, тъй като е изработен от устойчиви материали и се препоръчва, тъй като не изисква помпа за пълнене.

Дизайнът му също е многофункционален, тъй като разполага с голямо пространство, джобове за мобилни телефони, бутилки и дори зарядно устройство.

В случай на пробив може лесно да се ремонтира с лепенки, а преносимият му дизайн няма да заема място в багажа ви.

Този шезлонг има подобен дизайн като надуваемия диван iregro - модел, известен със своето качество и устойчивост.

Как да изберем най-добрия надуваем шезлонг?

mejor-tumbona-hinchable

Когато търсите най-добрите надуваеми шезлонги, е необходимо да вземете предвид различни характеристики и фактори, ако искате да изберете най-добрия вариант за вас.

Въпреки това, когато избирате надуваем шезлонг, трябва да помислите за следното:

Материали:

На първо място, материалите за чанта надуваем шезлонг диван трябва да са подходящи за употреба на открито, било то за пътуване до плажа, извън дома ви и в градината.

Шезлонг, изработен от качествени материали като полиестер или найлон, е идеален за използване на открито, тъй като те са много издръжливи.

Много модели надуваеми шезлонги на пазара имат двоен слой от вътрешната страна, което ги прави по-издръжливи.

Други материали, като найлон и полиестер, са предназначени за безопасност или безопасна употреба.

Капацитет на теглото:

В допълнение към материалите е необходимо да се вземе предвид и техният капацитет на теглото, т.е. колко килограма ще може да издържи един надуваем шезлонг.

В по-голямата си част шезлонгът може да издържи до 180 килограма, което може да варира в зависимост от модела на надуваемия шезлонг.

Това ще зависи и от броя на хората, които шезлонгът може да поддържа, като той варира от 1 до 4.

Ще намерите дори някои надуваеми шезлонги, които могат да поддържат до 200 кг, всичко е въпрос на сравнение на различните модели, независимо дали търсите диван, матрак, дюшек или друг въздушен шезлонг.

Размер:

Не забравяйте да вземете предвид размера на надуваемия шезлонг, тъй като той може да бъде доста разнообразен.

Надуваемите шезлонги се предлагат в различни размери - от отделни модели, които са доста малки, до други, които като въздушен диван побират повече хора, което означава по-голям размер.

Когато търсите надуваем шезлонг, на пазара има голямо разнообразие от модели, затова е важно да определите какви са вашите нужди и приоритети, преди да започнете да разглеждате продукти и потребителски мнения.

Също така търсете модел, който се предлага с чанта за съхранение, така че надуваемото легло, преносимият надуваем диван да бъде по-лесен за опаковане при пътуване.

Време за надуване:

Времето за надуване на надуваемия шезлонг също е фактор, който варира в зависимост от модела.

Можете да имате вградена помпа, която да върши работата вместо вас, което ще ви осигури повече комфорт, особено когато сте на къмпинг или отивате на плаж.

Други надуваеми дивани могат да се напълнят сами, чрез духане върху тях или с помощта на вятъра.

Модели като надуваемия диван iregro се пълнят много лесно и за целта трябва да използвате само вятъра.

Водоустойчивост:

Тъй като е вероятно шезлонгът да се използва в морето или басейна, е необходимо той да е водоустойчив модел.

Пример за такъв тип шезлонг е надуваемият диван iregro - марка, която е добре известна със своето качество и водоустойчивост.

Можете да сравните характеристиките на моделите надуваеми дивани iregro, за да откриете най-добрия вариант на шезлонг за вас и да прекарате свободното си време.

Тези, които са изработени от полиестер, в по-голямата си част са водоустойчиви, което ги прави по-лесни за поддръжка.

Но имайте предвид, че водоустойчивите модели не винаги са най-евтините шезлонги.

Допълнителни функции:

Когато търсите легло, диван или шезлонги, които са надуваеми, трябва да вземете предвид и други характеристики.

Възглавницата за врат ще направи леглото много удобно и ще се почувствате като в хамак или спален чувал.

Необходимо е шезлонгите да имат включена чанта или торба, където да ги съхранявате, като по този начин леглото или диванът ще се съхраняват по-лесно във всяко пространство, дори и в дома, въпреки че при евтините е възможно да нямат тази функция.

Удобни са и джобовете във въздушния диван или леглото, в които можете да съхранявате мобилния си телефон и други вещи, без да се страхувате, че ще ги загубите в градината, парка, на плажа или в басейна.

Не забравяйте чантата си за съхранение.

Често задавани въпроси за надуваемите шезлонги

Вярвате или не, не сте първите, които имат някои съмнения относно надуваемите шезлонги, така че преди да изберете диван или въздушно легло, е добре да изясните всички тези въпроси.

Тук са най-често задаваните въпроси от различни потребители:

Необходимо ли е да имате надувател, за да напълните надуваемия диван или надуваемото легло?

Не, изобщо не е необходимо, тъй като има различни варианти, сред които ще намерите диван, легло и шезлонги, които могат да се напълнят чрез издухване или използване на вятъра.

Как да почиствам надуваемия диван или легло?

След всяка употреба, особено на плажа, е препоръчително да отстранявате пясъка или мръсотията от шезлонгите, за да издържат по-дълго.

С помощта на четка можете да отстраните малки парченца пясък, листа от градината и други елементи, които могат да замърсят дивана или леглото.

Не забравяйте да подсушите много добре въздушния диван, преди да го съхранявате, за да избегнете разпространението на гъбички или плесени, особено ако шезлонгите са с вълнообразна форма.

Какво се случва, ако шезлонгите се повредят?

Шезлонгите за слънчеви бани, тъй като са с надуваема конструкция, както всеки стол, водоустойчив преносим надуваем диван или надуваем хамак, могат да имат дупки, причинени от контакт с остри предмети.

В случай че това се случи, трябва да знаете, че всяка надуваема част, легло, стол или шезлонг може да бъде поправена чрез залепване.

Освен това, в зависимост от марката, е възможно да се използва гаранция.

Удобни ли са шезлонгите?

Това е напълно субективно, тъй като те може да не са удобни за някои, но да са много удобни за други.

В случай че не искате надуваем диван или друга надуваема мебел, можете да изберете хамаци, за да прекарате свободното си време в градината или на друго място по доста удобен начин.

Колко време издържат надуваемият диван или надуваемият шезлонг надути?

Времето, което издържа един пълен надуваем диван, зависи от някои фактори, ако това е шезлонг, който няма повреди или неизправности, тогава той ще издържи до 10 часа пълен, което е достатъчно за цял ден на плажа или в градинския басейн.

Модели като надуваемия диван iregro осигуряват страхотни часове на забавление и занимания през свободното време, благодарение на своето качество и издръжливост.

Съвети за използване на надуваемия шезлонг

Когато дойде време да използвате една от тези надуваеми мебели, е необходимо да вземете предвид различни съвети, които ще ви помогнат да запазите полезния ѝ живот.

1. Капацитетът на теглото е важен

Когато става въпрос за надуваема чанта за шезлонг, диван или друг модел, е необходимо да не претоварвате мебелите и да ги използвате правилно, за да издържат дълго.

Накратко, не надвишавайте ценовата му граница.

2. Пазете острите предмети настрана

Необходимо е, когато използвате надуваемия шезлонг, независимо дали е гофриран, плосък или с друг дизайн, да не държите върху него остри предмети.

Ножове, ножици, ножове за рязане на плодове, раковини, камъни, пръчки или всякакви предмети с острие могат да повредят надуваемия предмет. или въздушната кушетка.

3. Съхраняване, когато не се използва

За да сте сигурни, че надуваемият модел ще издържи дълго, той трябва да се съхранява правилно, когато не се използва.

Съхранявайте го в чантата, както е указано, и го пазете от остри предмети.

4. Почиствайте го правилно

Ако надуваемото седло се замърси, е необходимо да отстраните всички замърсявания, като пясък, мръсотия или листа, които могат да останат вътре, това ще помогне за удължаване на живота му.

Заключение

Вече знаете основните характеристики на всеки надуваем шезлонг, знаете, че те трябва да имат добър капацитет, да са леки и да имат достатъчно място за всички хора, които ще го използват.

Всички тези характеристики се намират в шезлонга Fansport, който е голям, удобен и с много добро качество, идеален за прекарване на свободното време у дома или на плажа.

Този модел има и практична чанта за лесно и бързо съхранение на надуваемия шезлонг, надуваемия диван.

С надеждата, че сте намерили цялата необходима информация, можете да пристъпите към избора на невероятен модел надуваем шезлонг, преносим надуваем диван или друг модел, който можете да напълните и е много лек.