Образователни играчки за деца

pizarra-magnética

Може би вече ви е малко омръзнало да виждате корковото табло в офиса със задачите за деня отново и отново, нали? В края на краищата в 21-ви век трябва да има различни начини, по които да гледаме на задачите си по по-приятелски, творчески и изобретателен начин. Е, имам добри новини за вас, защото днес ще се запознаете с най-добрата магнитна дъска, с която можете да рисувате и пишете творчески и забавни рисунки и текстове!

С течение на годините магнитните дъски се превърнаха в модерен аксесоар, който не може да липсва в нашия дом, тъй като допълва декорацията по много оригинален начин и е много функционален.

Върху тях можем да запишем менюто за деня, провизиите, от които се нуждаем, за да заредим хладилника си , а също така това е място, където децата могат да дадат воля на въображението си, като рисуват и оцветяват каквото им хрумне.

Хиляди марки и модели заливат пазара в наши дни, което може да направи избора ви малко по-труден. Ето защо днес ще ви представим списък с най-добрите магнитни бели дъски, които са били прегледани от експерти купувачи, за да ви дадем увереност, че взимате у дома страхотен продукт с добро качество.

Най-добрите магнитни бели дъски

Коя е най-добрата магнитна бяла дъска?

Списъкът по-долу е подкрепен от мненията на много купувачи, които също като вас са искали да украсят пространството си с функционална, красива магнитна дъска на страхотна цена.

Тук са най-добрите магнитни дъски:

1. магнитна дъска Viz-pro за сухо изтриване

С гланцирана повърхност

41GYoK53bpL

КУПИ СЕГА

Представете си, че можете да поставите тази невероятна и функционална дъска в центъра на заседателната зала на вашата компания, страхотно, нали? С тази магнитна дъска подчинените ви вече няма да имат оправдание да казват, че са пропуснали инструкциите ви за следващата среща.

А ако сте футболен треньор и трябва да нарисувате игрите на дъска, този модел е идеален за вас, тъй като е достатъчно голям , за да напишете това, което искате, и можете да го изтриете отново и отново, като по този начин актуализирате всички събития.

Повърхността му е много лъскава и лесна за изтриване, ако имате магнитна гума , която се придържа много добре и не се движи надолу, монтажът е доста прост и се извършва с винтове в ъглите, размерът му е 1000 x 800 mm и в допълнение към всичко това, той има ниска цена.

2. магнитна бяла дъска Bi-Office Maya

С 10-годишна гаранция

21fHl2XFWfL

КУПИ СЕГА

Тази бяла дъска е идеална за ежедневна употреба във всички помещения, независимо дали у дома или в офиса. Тя има магнитна повърхност, която я прави идеална за писане и е подходяща за деца , тъй като те могат да рисуват, изтриват и прерисуват колкото пъти пожелаят.

Направете ежедневието си по-забавно, като покажете малки бележки с магнити, или напишете на съпруга си списъка с хранителни стоки, който трябва да купи.

Повърхността му е много гладка, маркерите пишат гладко, включени са елементи за монтаж на стена, има алуминиева рамка, предлага се в различни размери, цената му е доста достъпна и има 10-годишна гаранция.

3. Магнитна дъска 90 x 60 cm 5 Star 908116

Предлага се в различни размери

413LlWEKcxL

КУПИ СЕГА

Представете си, че поставите тази практична дъска във вашите кухненски помещения , за да имате на видно място консумативите, които трябва да купите за седмицата, добра идея, нали? Тази функционална магнитна дъска за сухо изтриване се предлага с комплект за монтаж на стена и табла за лесно поставяне на маркера.

Можете да го използвате и като табло за координиране на домашните задачи на децата, така че никой да не може да избегне задълженията, които трябва да свърши! А ако не искате да сте толкова строги, дайте това голямо пространство на децата си, за да събудят цялата си креативност и да започнат да рисуват без прекъсване, което ще ги забавлява и ще развие артистичните им способности.

Предлага се в два различни размера, цената му е по-ниска от тази на конкуренцията, а опитът на купувачите показва, че това е продукт с отлично качество.

4. Бяла магнитна дъска 110 x 80 cm Homcom

Включва система за монтаж

31BPHsR5oLL

КУПИ СЕГА

Тази дъска се адаптира към всеки офис благодарение на елегантния си дизайн. Тя има залепваща повърхност , която ви позволява да закрепвате бележки с помощта на магнити, а рамката ѝ е изработена от анодизиран алуминий и обгръща цялата дъска, придавайки ѝ много по-отличителен характер. Освен това има издръжливи пластмасови ъгли и устойчива на надраскване повърхност.

Задната ѝ стена е изработена от поцинкован метал, включва система за монтаж, която може да бъде вертикална или хоризонтална, и ако това не е достатъчно, покупката на бялата дъска включва 4 маркера, 1 червен и 3 черни, 1 магнитна гума и 10 магнита с дължина 30 мм всеки.

Сравнението , направено от много купувачи, показва, че това е продукт с добро качество, а съотношението качество/цена е ненадминато.

Преди да я използвате за първи път, не забравяйте да отстраните пластмасата, която е прикрепена към магнитната дъска.

5. Магнитна бяла дъска Rexel 355 x 280 mm

Не са необходими винтове за монтаж

21h6UFCqzdS

КУПИ СЕГА

Тази малка индивидуална дъска за сухо изтриване се характеризира с много устойчива повърхност и е монтирана на сребристо-черна рамка, която ѝ придава трезв и елегантен характер.

Той е много добре сглобен и е изработен от качествени материали . Тя включва 4 подложки, които се залепват и могат да се поставят върху хладилник или всяка друга метална повърхност по ваш избор, без да е необходимо да използвате лепило или да правите дупки.

Той не оставя следи от цвят при изтриване, има цена супер икономичен, предлага се в 3 различни размера, включва черен маркер, два магнита и самозалепваща се лента от пяна, за да можете да го закрепите на желаната от вас повърхност.

За магнитните дъски

Магнитната дъска е просто решение за визуална комуникация, което ни помага и да се организираме. В днешно време разполагаме с много технологични инструменти, които ни помагат да проследяваме всички събития или задачи, които изпълняваме ден след ден, но понякога записването им на дъска или табло, както сме правили в миналото, може да се окаже по-добро.

Бялата дъска ви позволява да записвате и излагате мислите, идеите, напомнянията и графиците си. Тези елементи могат да представляват и аксесоар, който освен че е функционален, украсява пространствата на нашите домове, тъй като някои модели без рамка, изглеждат наистина невероятно и много модерно.

Магнитни дъски вкъщи

Вкъщи магнитната дъска е чудесен помощник за проследяване на семейството и всички дейности, извършвани от всеки от членовете. Той е идеален за водене на бележки за неща като например:

  • Списъци с хранителни продукти
  • Работни графици
  • Събития, свързани с училището
  • Бележки до членове на семейството. Например, ако си водите бележки по задължение или за да уведомите членовете на семейството си къде и с кого сте излезли.
  • Напомняне за медицински прегледи
  • Списъци със задачи и т.н.

Магнитни дъски в офиса

В офиса, бялата дъска е съществен елемент, тъй като позволява комуникация, сътрудничество и работа в екип. Ако водите среща или презентация, бялата дъска ще ви помогне да запишете идеите си по прост и ефективен начин, а аудиторията ще може да си представи всичко, което се опитвате да предадете.

Ако управлявате бизнес, свързан с услуги, бялата дъска е едно от най-добрите решения за показване на дневните графици и е лесен начин да държите целия си екип под наблюдение, когато излизат и влизат в офиса, така че да знаете точно каква дейност извършва всеки.

Бели дъски за домашно обучение

Ако обучавате децата си вкъщи, бялата дъска е задължителен елемент. Представете си само как децата ви се опитват да разберат математическа задача без него - това би било истинско предизвикателство за тях!

За тази конкретна цел може да изберете по-малък размер от тези, които обикновено се намират в класните стаи. Размерът 24'' x 36'' е повече от достатъчен, за да въведете много важна информация, и е достатъчно малък, за да се побере на стената ви без никакви проблеми.

Какво трябва да вземете предвид, когато купувате магнитна дъска?

Основните съображения при закупуването на магнитна бяла дъска са основно размерът, дали тя е била подложена на различни тестове от потребителите, дали наистина е магнитна и дали се предлага с някакви аксесоари. Нека разгледаме тези точки по-подробно.

Размер на дъската

Имайте предвид, че ви е необходима дъска, която да побира цялото съдържание, върху което планирате да пишете. Ако го използвате у дома, в малък офис или в кабинет, очевидно не се нуждаете от толкова голям, колкото може да бъде в класната стая.

В тези случаи размерът 24 x 36' е много подходящ. Тя е достатъчно голяма , за да побере всички бележки, които са ви необходими за организиране на ежедневието, но същевременно е достатъчно малка, за да се постави добре на стената.

Може също така да помислите за още по-малък размер, например 8,5 x 11″, който да закачите на хладилника , за да държите списъка си с хранителни продукти актуален. Когато дойде време за пазаруване, можете лесно да направите снимка на таблото с мобилния си телефон, за да знаете точно от какво се нуждаете за седмицата.

Отзиви на потребители

Винаги е важно да се прочетат отзивите на потребители, които са ни предшествали при покупката на даден продукт, тъй като тези мнения не са опорочени и ще можете да направите достатъчно сигурна и информирана покупка.

Магнитна бяла дъска

Някои дъски за сухо изтриване имат магнитна повърхност, а други нямат магнитна повърхност. Тези, които са магнитни, са доста полезни, тъй като можете лесно да прикрепите всякакви предмети, като разписки, сметки, бележки или напомняния.

Аксесоари

Някои бели дъски се предлагат с аксесоари, като маркери, магнитна гума и магнити. Маркерите или флумастерите, които са включени в комплекта, обикновено са специално създадени за използване върху този тип повърхност.

Определяне на вида на желаната повърхност на магнитната бяла дъска

Белите дъски се изработват от боядисана стомана или алуминий, ламинат, стъкло, порцелан и меламин, който е вид хартия, покрита със смола. Меламиновите и боядисаните стоманени плоскости често са податливи на надраскване, но могат лесно да се почистят от следи от мастило от маркери.

От друга страна, ламинираните, порцелановите и стъклените повърхности са устойчиви на надраскване и петна. Имайте предвид, че различните видове магнитни дъски се различават по цена , а някои дори се предлагат с доживотна гаранция.

Меламиновите плоскости са най-евтините и най-разпространените.

Каква е разликата между магнитните и немагнитните дъски?

По принцип има бели дъски със стоманена подложка, а има и такива с дървена или MDF подложка. При нормални офис условия, ако няма да използвате аксесоарите, вградени в магнитните модели, можете да си купите обикновена бяла дъска, тъй като те са по-евтини.

От друга страна, ако смятате, че ежедневието ви трябва да включва аксесоари като магнити, тогава е добре да инвестирате малко повече пари и да си купите магнитна дъска.

Може би неведнъж сте виждали спортни треньори да използват магнитна дъска, за да обяснят тактиката за следващия голям мач, като преместват малки дискове, представляващи членове на отбора. Тези дискове имат магнити във вътрешността си и могат да се използват само върху магнитна повърхност.

Дали дъската е магнитна или не, това не влияе на използването на маркери. Винаги обаче е важно да се използват подходящите аксесоари за всеки модел или вид бяла дъска.