Органайзер за баня

mejores-organizadores-de-colgar-para-baño

mejor-organizador-de-colgar-para-baño-300x213

Имал съм организатори за душове, които или се чупят малко по малко, докато станат напълно неизползваеми, или са твърде леки и се разпадат при всякакво натоварване. Истинско бедствие, само тези, които са преживели това, знаят какъв ужас е, когато това се случи по средата на банята.

За да избегна това, а и за да оптимизирам пространството, се заех да намеря най-добрия висящ органайзер за банята. Тъй като съм успял и съм намерил повече от един, не само ви оставям моя сравнителен , но и споделям с вас моите съвети.

Най-добрите висящи органайзери

Кой е най-добрият висящ органайзер за баня?

Рафтовете за баня могат да бъдат от неръждаема стомана, пластмаса, алуминий и много други материали, както и да се предлагат в безкраен брой форми и размери. Важното е, че в него се побират всички ваши основни тоалетни принадлежности, неща, които ви трябват под ръка, когато си взимате душ.

Когато купувате , вие също търсите достъпна цена и за тази комбинация от качество и цена ви оставих тези пет модела, които ще прелиствате, където със сигурност ще намерите най-добрия за вас.

Ето най-добрите висящи органайзери за баня:

1. рафт за баня InterDesign

Предлага се в кафяво и сребристо

4105J8W1TKL

КУПИ СЕГА

Има двойна система за монтаж, с две куки и две гнезда, което означава по-голяма стабилност и безопасност. Размерите му са 57,7 cm x 26,8 cm x 20,8 cm, както можете да видите, той предлага много голямо пространство за съхранение. Изработен е от метал с покритие от неръждаема стомана, идеален за мокри помещения в банята.

2. mDesign висящ органайзер за душ

Високоустойчив и издръжлив

41+6KJPlptL

КУПИ СЕГА

Използвайте ефективно пространството си с този практичен органайзер за душ, който се закача лесно за душа и е завършен с нипел в долната част. Той е снабден със стоманени телени кошници за оптимизиране на наличното пространство . Бутилките с шампоан, ножчетата за бръснене и гъбите могат да се съхраняват лесно.

3. Milano Wenko душ асистент

Много функционален

3144P6P0G-L

КУПИ СЕГА

Ако обичате да се ексфолирате и да прекарвате време под душа, ще ви трябва хромиран държач с 3 кошници като този, за да съхранявате и държите всички инструменти за баня под ръка. Освен това има две допълнителни куки, които са подходящи за окачване на гъби. Тя е със сатенено покритие и е много лесна за монтаж.

4. Livivo shelf by Home Emporium UK

Висока гъвкавост

31M5QxGFaiL

КУПИ СЕГА

Идеален за ъгъла на вашата баня или душ кабина, той има хромирано покритие и елегантен дизайн. Можете да избирате между 2 или 3 нива на висящите рафтове. Пространствата му са толкова големи, че той може да бъде доста гъвкав. Всеки рафт е снабден с релсова преграда, която предотвратява изплъзването на бутилките

5. рафт за душ LEF

Практически

41D9EJGrWrL

КУПИ СЕГА

Той има специално проектиран отвор за маркуча за душ, който предотвратява движението на маркуча напред-назад. Отляво има кукички за някои дребни предмети. Тя предотвратява размножаването на бактерии и има канали, за да не се натрупва вода. Изработен е от ABS и силикон, така че е лек.

За органайзерите за душ

Той е от съществено значение за оптималното организиране на аксесоари за душ, като поставянето му в ъгъла на душа или в ъгъл на банята е идеално, когато става въпрос за оптимизиране и оползотворяване на малки пространства, като в същото време се получава допълнително място за съхранение.

Трябва ли да си купя калъфи за душ?

Нерядко задавате този въпрос и въпреки че го оставям на вашата преценка, ще ви покажа основните предимства, които може да ви предложи душ кабина :

Организиране

Ако всички вещи от тоалетката или аксесоарите за баня са прибрани в едно от тези устройства, ще спестите много място. Подреденото пространство ви спестява и време, тъй като са на една ръка разстояние, особено когато бързате.

Декориране

В допълнение към огледалото и другите аксесоари за баня, един шкаф за душ определено ще подобри пространството ви. Една хладна и модерна декорация не само ще изглежда добре, но и ще ви накара да се чувствате добре и в хармония, което е идеално, тъй като това трябва да бъде място за пълна релаксация.

Поддържа тоалетните принадлежности чисти

Ако не разполагате със специално място, като например органайзер, вещите ви ще бъдат на милостта на местата, където могат да се натрупат вода, мухъл, плесен, сапунен прах и други продукти, които да повредят вашите принадлежности за баня. Той е проектиран така, че да има функции за отводняване и въздушен поток, за да поддържа всичко чисто.

Видове органайзери за баня

Да, разнообразието е невероятно. Но това са основните:

Висящ органайзер за душ

Закрепва се към главата на душа, така че не само да се монтира, но и да се отстранява лесно, когато дойде време за почистване. Осигурява лесен достъп до предметите, които съхранява. Тъй като няма равна повърхност, тя предотвратява натрупването на мухъл и мръсотия, защото има вентилация и добро оттичане.

Органайзер за душ с опънат прът

Обикновено се поставя в ъгъла на ваната, като действа като ъгъл или ъгъл. Те се държат на място с помощта на опъната пръчка, подобна на корниз за пердета. Не се препоръчва за душ кабини. В идеалния случай тя не трябва да бъде претоварена с продукти, така че да падне.

Органайзери за баня с всмукване

Именно опростеният им дизайн ги прави изключително функционални въпреки малкия им размер и компактност. Те са идеални за малки бани. Не са предназначени за тежки товари. Работи добре за шампоан, балсам и дозатор за сапун за душ.

Органайзер над вратата

Предимството му пред всички останали модели е, че издържа по-дълго, тъй като не е в постоянен контакт с вода. Той работи само в душове с истинска врата. Ако разполагате с комбинирана вана и душ, този модел не е за вас.

Какво да вземете предвид при покупка?

Модел от твърде известна марка може да не е най-евтиният и да се отрази на джоба ви. Докато пазарът е пълен с евтини варианти и с много добро качество, просто имайте предвид следното:

Размер

Това е най-определящият фактор, тъй като трябва да е модел, който пасва и отговаря на размера на вашата баня, както и на всичко, което искате да поставите върху нея.

Височина

Ако става въпрос за кош за баня с натегач, височината на натегача трябва да може да достигне тавана, за да е по-устойчив. От друга страна, височината на горния рафт или ваничката за душ трябва да е такава, че да не се налага да се навеждате, за да извадите нещо от органайзера.

Здравина

Ако ще съхранявате много неща на него, ще ви е необходим здрав и стабилен вътрешен рафт , за да може да побере всичките ви продукти, без да се срути.

Дълготрайност

Прекалено редовната смяна на органайзера ще ви струва по-скъпо. Тя трябва да издържи толкова дълго, колкото ви е необходимо, затова се уверете, че е изработена от добри материали и е устойчива на ръжда и мухъл.

Лесно инсталиране

Трябва да е толкова лесно, че да не изисква специален техник, че да е допълнителна инвестиция. Освен това трябва да се предлага с ръководство за инсталиране и да е много лесно за вас. Предлагат се скоби без пробиване и с куки, без винтове за стена или за окачване на врата и др.

Универсалност

Не ви трябва военна зона, а организирано пространство, така че ако имате няколко различни прибора, трябва да се уверите, че моделът ви има няколко отделения, за да ви осигури необходимата универсалност.

Позиция

Само вие познавате собственото си пространство, вижте дали се нуждаете от ъглов модел, душ модел, модел с врата, закачалки вертикални, хоризонтални. Не забравяйте, че позицията ще определи и каква тежест трябва да има.

Дизайн

За тези, които обичат добрия вкус, това е важно, тъй като той трябва да бъде в хармония с вашата баня. Трябва да помислите за вида на материала, използван при изработката на изделието, защото той играе важна роля не само за качеството, но и за външния вид.

Гаранция

Гаранцията може да варира в огромни граници - от 5 години до 30 дни. Гаранцията може да включва и гаранция за връщане на парите. Като цяло срокът и условията могат да ни кажат много за качеството на продукта и за доверието на производителя в него.

Водоустойчивост

Винаги ще бъде изложен на вода и влага в по-голяма или по-малка степен, но винаги е важно да може да издържи, без да влоши външния си вид или функционалността си.

Говорейки за покритията и материалите, от които са изработени

Обикновено те са изработени от тези три материала:

Метал

Този материал е по-малко податлив на образуване на плесени и е по-издръжлив. Най-добре е тя да бъде покрита, за да е устойчива на корозия. Хромът има стоманена или в някои случаи куха рамка. Неръждаемата стомана е чудесен вариант.

С пластмасова рамка

Те са леки и обикновено се монтират лесно. Въпреки това, ако са с равна повърхност, те могат да бъдат краткотрайни поради натрупване на мухъл и плесен.

Мрежа или полиестер

За спортната зала или стаята в общежитието. Лесно преносим.