Органайзер за бижута

mejores-organizadores-de-joyas

mejor-organizador-de-joyas-300x200

Някои кутии за бижута могат да бъдат твърде малки за колекцията от бижута и аксесоари, които имате, или да нямат разделени пространства, което може да им позволи да се заплетат заедно, но това се случва само когато нямате най-добрия органайзер за бижута и ние ще поправим това сега.

Аз съм от онези нерешителни хора, които с часове обмисляха кои аксесоари да сложат на тоалета си и губех много време да разплитам верижки или да търся другата обеца, която ми липсваше. След като прегледах и тествах няколко модела, мога горещо да препоръчам тези пет невероятни модела, които ви показвам в моето сравнение.

 

Най-добри органайзери за бижута

Кой е най-добрият органайзер за бижута?

Ако имате проблем с подредеността и сте също като мен любител на бижутата, със сигурност очаквате с нетърпение да купите най-доброто, за да направите една инвестиция. Ако търсите марки, нека ви кажа, че това не е правилният път. За да намерите качество на достъпна цена , е добре първо да помислите за нещо, което отговаря на вашите нужди. Полезно е да си задавате въпроси като: колко неща имам, колко място имам, колко място имам?

Тъй като, въпреки че имат обща цел - да осигурят сигурно съхранение, те имат специални характеристики, които ги отличават един от друг. За да улесня пазаруването ви, реших да проуча наличните модели кутии за бижута и да ви покажа най-добрите и най-евтините по-долу:

Ето и най-добрите органайзери за бижута:

1. SONGMICS JBC93W Шкаф за съхранение на бижута

Лесен монтаж

41HHL5s6cWL

КУПИ СЕГА

Заема малко място, може лесно да се закачи на стената или на вратата, но вътре има голям капацитет за съхранение. Той има обувки за бижута, отделения и решетки за окачване на вещи, включва LED светлина за нощна употреба. Тя е изработена от фибростъкло, което е екологично и устойчиво. Заключва се с ключ и се предлага с огледало.

2. огледало за бижута 101213 от Due-home

Функционално!

51VCH4g+1GL

КУПИ СЕГА

На пръв поглед прилича на елегантно огледало, а отвътре е нещо повече: фантастичен шкаф за бижута с вградена ключалка и ключ. Вътрешността е подплатена с кадифе, което осигурява сигурност и защита на вашите колиета, обеци и всичко, което пазите. Белият му цвят го прави подходящ за всякакви декорации. Огледалото се накланя.

3. Mango Steam 12041B Панел за организиране на бижута

Класически и елегантен

51jLzspMbaL

КУПИ СЕГА

Проектиран с три панела, идеални за съхранение на гривни, колиета висулки, за обеци и дори за излагане на бижута , защото изглежда страхотно, като същевременно поддържа аксесоарите без заплитания и лесни за намиране. Размерите му са приблизително 47 см ширина и 37 см височина, когато е напълно разгънат.

4. Органайзер за бижута Органайзер от MultiStore

Много оригинален

41xgtGIRXxL

КУПИ СЕГА

Независимо дали ще го използвате лично или в магазина си, ще имате дизайн на дърво отгоре, който ще открадне вниманието на всеки, който ви посети, и който също така е много функционален за съхранение на дълги аксесоари , а чекмеджетата му са идеални за малки и деликатни бижута .

5. Органайзер за бижута Huston Lowell

Двустранен

51xb0+fPMOL

КУПИ СЕГА

Куката в горната част го прави идеален за гардероб , за да съхранявате всички бижута дискретно и деликатно. Може да се сгъва, за да се вземе за пътуване или за чекмеджета. Той има няколко отделения , в които всеки от аксесоарите ви има собствено пространство, без заплитане или надраскване, с тънък защитен слой от прозрачна пластмаса.

 

Различните стилове и видове органайзери за бижута

Когато става въпрос не само за организиране, но и за съхранение на всички ваши бижута, разнообразието на пазара за избор е наистина невероятно.

Органайзери за съхранение на бижута

С тях можете да съхранявате всичките си бижута на едно място, затова често се срещат под формата на многопластови чекмеджета или шкафове с няколко рафта. Препоръчва се за бижута, които не носите много често. Не се препоръчва за излагане на бижута в магазин.

Малък размер

Когато говоря за малък размер, знам какво имам предвид и говоря за всички тези малки неща като калъфките за пръстени например, те са от материи като коприна или кадифе и са елегантни и подчертават бижутата. Те могат да се използват за излагане във витрина, като подарък за специален човек или за да се запази специалното бижу добре защитено от прах или драскотини.

Големи органайзери за бижута

Но ако сте любители на всякакви бижута, можете да намерите дори цели шкафове, чекмеджета и скринове за съхранение на вашите специални бижута, както и стенни органайзери за бижута. Препоръчва се за по-големи бижута. А ако сте привърженици на винтидж стила, един дървен шкаф , пълен с бижута, ще изглежда страхотно, независимо дали е в магазина или в спалнята ви.

Проектирани за удобство при пътуване

Нека си признаем, че когато става въпрос за пътуване, е трудно да изберем две или три бижута, които да вземем със себе си, защото не всички подхождат на всеки стил или повод. Тези органайзери са идеални за нерешителните като нас, така че вземете със себе си много варианти! Ако те са много ценни, има модели, които са меки отвътре, за да не се надраскат или повредят, и имат цип, който предотвратява контакта с прах и други замърсявания.

Органайзери за над вратата

Ако сте от тези, които прекарват часове в стаята си, без да знаят кои предмети на изкуството и занаятите да използват, и освен това разполагате с малко място, тези организми имат вграден механизъм, който им позволява да висят над вратата и лесно да виждате изложените предмети. Те могат да се използват дори за шалове и шапки, а някои от тях могат да включват и огледало.

Подови органайзери за бижута

В известен смисъл те са самостоятелна мебел. Обикновено са изработени от дърво и са идеални за впечатляваща колекция от бижута. Подобно на големите органайзери за бижута, те обикновено са оборудвани с десетки чекмеджета и шкафове, идеални за съхранение на всякакъв вид бижута, независимо от тяхната форма и размер.

Кутии за бижута

Това са малки до средни по размер кутии с няколко различни отделения, разделящи съдържанието, идеални за малки и деликатни дрехи.

Кутии за бижута

Тук можете да си поиграете малко с формите, цветовете и използваните материали, защото това са най-класическите кутии за бижута. Ще ги намерите изработени от дърво, метал, сребро, злато, платина или дори стъкло.

Какво да търсим?

Когато става въпрос за органайзери, не всичко, което блести, е злато, по-добре е да се вземат предвид много неща, не само естетиката, така че да е също толкова практично и функционално, колкото ви е необходимо.

Капацитет

Може да продължавате да увеличавате колекцията си от бижута, без да имате реална представа колко много имате. Най-добре е да направите някаква инвентаризация, преди да решите от какъв органайзер за бижута се нуждаете. Добре е тя да е достатъчно удобна, за да побере всичко, което вече имате, но и да е съобразена с темпото ви на придобиване на нови бижута.

Видове бижута

Също така е важно да знаете не само колко, но и какви размери бижута съхранявате. Това ще ви позволи да изберете органайзер, подходящ за този конкретен вид бижута, защото със сигурност не се нуждаете от малки пространства за малки обеци, когато всички, които имате, са големи.

Защита

За да защитите бижутата си, органайзерът не трябва да е изработен от материал, който може да надраска или повреди ценностите ви. Ако е подплатена, тя ще ги предпази от удар. Ако пък е облицована с плюш или други подобни материали, тя е подходяща за запазване на пространството от влага.

Цена

Знам, че тази точка може да е важна, но не се страхувайте! Можете да намерите добро качество в евтин органайзер , стига да сте определили нуждите си и да сте внимателни към конструкцията на органайзера.

 

Естетика

Когато купувате органайзер, имайте предвид своята индивидуалност и декорацията на спалнята или магазина си. ако сте почитатели на винтидж стила, ако сте по-модерни, лесно ще намерите подходящ за вас. има дори във формата на рокля ! Дори под формата на манекен. Потърсете неутрален цвят или такъв, който се откроява в декорацията, например златен.

Материал и издръжливост

Вече споменах това, но тези органайзери могат да бъдат изработени от пластмаса, плат, дърво, стъкло, полимерна глина, акрил, както и да са резултат от смесването на няколко от тези материали.

Бих избегнал картон. Колкото по-здрав е материалът, толкова по-добра е издръжливостта, но това зависи и от модела, защото ако го използвате за пътуване, е по-добре да изберете лек. Ако обаче искате да го монтирате на стената, дървото и металът са подходящи.

Трябва ли ми катинар?

Зависи от вида на бижутата и средата, в която се намирате. Ако става въпрос за дизайнерски бижута или скъпоценни камъни, ще е добре да си купите заключващ се органайзер, дори ако трябва да го заключвате и отключвате всеки път, когато го използвате.

Предимства на съхранението на бижута в кутия за бижута

Ако става въпрос за предимства, един органайзер може да ви спести време и да защити бижутата ви, за да удължи живота им, но има и още предимства.

Сигурност

Много е лесно да ги изгубите, когато са толкова малки, или да ги заплетете, ако са прекалено дълги, но ако ги поставите в кутия за бижута, ще предотвратите повреда и загуба.

По-лесно ги намирате

Ако изберете добре, можете да съхранявате цялата си колекция на едно място и да имате лесен достъп до всички наведнъж.

Елегантност

Външният вид на вашата кутия за бижута е много важен, те със сигурност ще придадат индивидуалност и елегантност на мястото, където се намират.

Преносимост

В зависимост от избора ви, това със сигурност ще бъде чудесен начин да пренасяте бижутата си от едно място на друго. Дори ако пътувате.